Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben 1 yemek kaşığı koyuyorum şahsen çünkü çooook yakıştırıyorum tarçını keklere

Kiz ne kadar kaynatmissiniz maşallah!..

Muhabbetin belini degil kolunu kanadini da kirdik. arkadasim gec gitti. Hemen ardindan esim geldi. Bi yemek yiyelim doncem ben size

Indirimler baslamis mi bende bilmiyodum yasire seneye icin montalmak istiyorum bu kuculdu iyice gunaydinlar bu arada esim epey hasta hic sevmiyorum kocalar hasta olunca uyuz oluyorum
ahahahah, senin koca işe yaradığı için hasta olunca gıcık oldun de miii?
Bornum eşine geçmiş olsun. Sana da üç çocukla kolay gelsin

ben olsam ararım onları bi işim var gelmeyın derdim:)
seni tanıyor muyuz? kimsin kimlerdensin?
mercimek köftesiiiii
geçmiş olsun bacım, şimdi nasılsın?

Pamuk helva Güle güle kullansın fıstık masasını. Foto atarmisin bende geçen sizinle gittiğimde ikeada gördüğüm masayı almayi düşünüyorum.
şu beyaz masa sandalye di mi? ben de istiyorum bakalım eşim haşmetmeapları ne buyuracaklar
Kizz busmai colicos bi yakalarsa seni
amanın, kız dur böyle şeyler zikretme
Ayy bendemi yıldız almışım
hem de 5 yıldız
Hoşbulduk busmai

Pembe o kadar işi yaparsan tabii başın döner elin kolun kalkmaz.
azıcık dinlen anacım.sen ve dinlenmek biraz ters ama.
ne doğru söyledin, ağzın bal yesin..
pöff!
Kizimin agzinda bir tane aft gordum karbonatli su yetermi doktor gerek mi :-(
geçmiş olsun, valla hiçbir fikrim yok.
Bazen oluyor böyle terslikler boşver takma her işte bi hayır vardır

Mete mi geliyo yoksa :)

Onu da düşünmedim değil :)
cadıııııı!!!
afiyet olsun, ben de tepeleme bir kaşık katıyorum.. ama kv denk olmuş dediyse öyledir
Kızlarrrrrrr bu arada lcwde internet mağzasına özel %15 indirim varmışşşşş.
amanııın!!! çekiliiiin!!
[QUOTE="busmai,

Mete mi geliyo yoksa :)

Defne de olabilir

pembenin kızı olursa :)
ay hemen moda giriyoz, ne olcak bizim bu halimiz yaauv?!

lcw ye baktım, az üründe indirim var. bi tane beyaz şişme yelek var, ne zamandır onu gözüme kestirdim.
ilk indirimde alıcam, ikinciye beden kalmıyor..

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
bugün camideki sohbete gidemicem, malum regl oldum.
ama dışarı çıkasım var, dışarı da nereye?
neyse, dün kv beyaz lahana almış bana pazardan (geçen sene karnabahar, bu sene lahana)
sarma yapıcam, ama ilk kez. bilmiyorum inş becerebilirim. siz de zeytinyağlı yapıyorsunuz di mi?
sanırım et pek yakışmıyor beyaz lahanaya. nöbeti olanlara kolaylıklar diliyorum..

lady peacock canım burayı dun gece kesfettım 28 yıllık 2 yıldır gebe olamayan 1 adet yavruyum:)
28 yıllık 2 senedir gebe olamayan 1 adet yavru, hoşgeldin
tanımın çok hoşuma gitti. Rabbim gönlüne göre versin.
bizim topik çok bereketli bak, katıl bize, yarın öbür gün haberini alırız
gülüyorum ama ipin ucundan döndüm ben dün gece, 8 gün adetim gecikmişti ve sabaha karşı regl olup rahatladım.

Kızlarrrrrrrrr yeni bir "deneyesim olan" tarifim var yorum bekliyorum sizden. Limonseverler topiği olaraktan ne diyeceksiniz bakalım :)

http://mutfaktasihirvar.kadinlarkulubu.com.tr/2013/01/limonlu-tartlemon-meringue-pie.html?m=1
ilginç bi tarif. limonu ve sayende keşfettiğim böyle içi dolgulu pastaları çok seviyorum ama bu tarif bana pek çekici gelmedi
Tuvalet eğitimi aklıma geldikçe keyfim kaçıyo
nerden geldi şimdi bu olumsuzluk?
bana da tam tersi, 3 güne hallolacak gibi geliyor. yani bizimki sizinkinin yanında çileli bile oldu denebilir
kıskançlık olur da, iş uzar diye mi düşünüyorsun sen?

Günaydın , hayırlı cumalar

Dün gece Selim öksürük krizlerinden uyuyamadı, ağlaya ağlaya döndü durdu garip , bugün insallah son tercihimiz olmasını umduğum kbb doktorunda randevumuz var, yarı yıl tatiline de az kaldı, ikisini de aynı gün halledip kurtulalım insallah diyorum...

Eagle , geçmiş olsun kuzucuğa, insallah ilerlemeden geçer, geçen yıl moda olan bi hastalık vardı, el ayak virüsü, Selim ağzım acıyo diye ağlayınca gece yarısı Dr a koşmuştuk , o mikrop değildi Allah'tan ...

Persa33 hoşgeldin, insallah en hayırlı vakitte kuzucuğunu kucağına alırsın..

Busmai, İnan çok kolay olacak , kendiliğinden söyleyecekler hatta 1-2 günde, kızım 2 yaş 7 aylıktı, oğlan 2 yaş 2 ay söylediğinde ,aradaki ay farkına istinaden söylüyorum; kızımla hiç ama hiç uğraşmadım..

Dün sabah, hastaneye arkadaşımı ve bebeğini görmeye gittik selimle , ayy ne kadar koca dana olmuş bizimki Onu fark ettim.... minnacık elim kadar bir bebek, nasıl büyüyecek; uykusuz geceler, kusmuklu koltuklar, çişli bezler tabii bunlardan bahsedip, canını sıkmadım kızın Insallah sağlıkla büyütür o da kuzucuğunu ...

Iyi günler, nöbettekilere kolaylıklar

Busmai bak bana örnek al hiç girişimde bile bulunmadim. Yazi bekleyecegim ben anacigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…