Bazen oluyor böyle terslikler boşver takma her işte bi hayır vardır
Mete mi geliyo yoksa :)
Onu da düşünmedim değil :)
Kizimin agzinda bir tane aft gordum karbonatli su yetermi doktor gerek mi :-(
Ben 1 yemek kaşığı koyuyorum şahsen çünkü çooook yakıştırıyorum tarçını keklereBugün öğlen güneş vardı kv yi mertin yanına çağırdım keremi parka çıkardım
Tam zamanında çıkmışız şimdi yağmur yağıyor
Kerem bi oyuncağını parkta oynaması için bi çocuğa verdi çok şaşırdım gelişmeler var :)
Dönüşte Nfk nın eşsiz sunumuyla aklımda kalan pembişin havuçlu kekinden yaptım güzel oldu ama biraz daha tarçın koymalıydım bence, gerçi kv "tam tadında " dedi :)
Yaaaaa, hemen bakayım.Kızlarrrrrrr bu arada lcwde internet mağzasına özel %15 indirim varmışşşşş.
ahahahah, senin koca işe yaradığı için hasta olunca gıcık oldun de miii?Indirimler baslamis mi bende bilmiyodum yasire seneye icin montalmak istiyorum bu kuculdu iyice gunaydinlar bu arada esim epey hasta hic sevmiyorum kocalar hasta olunca uyuz oluyorum
Bornum eşine geçmiş olsun. Sana da üç çocukla kolay gelsin
seni tanıyor muyuz? kimsin kimlerdensin?ben olsam ararım onları bi işim var gelmeyın derdim:)
mercimek köftesiiiiiKar lastiklerimi taktırdım sabahtan. A101e gidip bikaç bişi aldım. Eve geldim mercimek köftesi yaptım (yemek yapasım gelmedi bugün o yüzden mercimek köftesi ve kek menümüz). Banyo tuvalet temizliğine girişeceğim inşallah. Sonra da süpür sil yapar hasta ziyaretine kadar dinlenirim inşallah. Bugün bi tuhafım. Başım falan dönüyo, elim kolum kalkmıyo.
şu beyaz masa sandalye di mi? ben de istiyorum bakalım eşim haşmetmeapları ne buyuracaklarPamuk helva Güle güle kullansın fıstık masasını. Foto atarmisin bende geçen sizinle gittiğimde ikeada gördüğüm masayı almayi düşünüyorum.
Kizz busmai colicos bi yakalarsa seni
hem de 5 yıldızAyy bendemi yıldız almışım
ne doğru söyledin, ağzın bal yesin..Hoşbulduk busmai
Pembe o kadar işi yaparsan tabii başın döner elin kolun kalkmaz.
azıcık dinlen anacım.sen ve dinlenmek biraz ters ama.
pöff!Kesinlikle boş günümü mahvettiler. Sabah erkenden kalktığıma mı yanayım, günümün saçma sapan geçtiğine mi? İldışından geldiler yoksa bir mazeret bulurdum zaten.
Ayyy, bir dur dinlen canım. Maşallah diyelim tabi.
geçmiş olsun, valla hiçbir fikrim yok.Kizimin agzinda bir tane aft gordum karbonatli su yetermi doktor gerek mi :-(
cadıııııı!!!Bazen oluyor böyle terslikler boşver takma her işte bi hayır vardır
Onu da düşünmedim değil :)
afiyet olsun, ben de tepeleme bir kaşık katıyorum.. ama kv denk olmuş dediyse öyledirBugün öğlen güneş vardı kv yi mertin yanına çağırdım keremi parka çıkardım
Tam zamanında çıkmışız şimdi yağmur yağıyor
Kerem bi oyuncağını parkta oynaması için bi çocuğa verdi çok şaşırdım gelişmeler var :)
Dönüşte Nfk nın eşsiz sunumuyla aklımda kalan pembişin havuçlu kekinden yaptım güzel oldu ama biraz daha tarçın koymalıydım bence, gerçi kv "tam tadında " dedi :)
amanııın!!! çekiliiiin!!Kızlarrrrrrr bu arada lcwde internet mağzasına özel %15 indirim varmışşşşş.
ay hemen moda giriyoz, ne olcak bizim bu halimiz yaauv?![QUOTE="busmai,
Defne de olabilir
pembenin kızı olursa :)
Tele mesaj geldi ben onun yalancısıyım valla :)lcw ye baktım, az üründe indirim var. bi tane beyaz şişme yelek var, ne zamandır onu gözüme kestirdim.
ilk indirimde alıcam, ikinciye beden kalmıyor..
28 yıllık 2 senedir gebe olamayan 1 adet yavru, hoşgeldinlady peacock canım burayı dun gece kesfettım 28 yıllık 2 yıldır gebe olamayan 1 adet yavruyum:)
ilginç bi tarif. limonu ve sayende keşfettiğim böyle içi dolgulu pastaları çok seviyorum ama bu tarif bana pek çekici gelmediKızlarrrrrrrrr yeni bir "deneyesim olan" tarifim varyorum bekliyorum sizden. Limonseverler topiği olaraktan ne diyeceksiniz bakalım :)
http://mutfaktasihirvar.kadinlarkulubu.com.tr/2013/01/limonlu-tartlemon-meringue-pie.html?m=1
nerden geldi şimdi bu olumsuzluk?Tuvalet eğitimi aklıma geldikçe keyfim kaçıyo
Çok makbule geçer canımPamuk helva yeğenimin Dr ogreneyimmi çok memnun kaldılar
bu soğukta banyo yapmak gözümde büyüyor, siz tuvalet eğitimi mi diyonuz?Busmai bak bana örnek al hiç girişimde bile bulunmadim. Yazi bekleyecegim ben anacigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?