günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
bugün camideki sohbete gidemicem, malum regl oldum.
ama dışarı çıkasım var, dışarı da nereye?
neyse, dün kv beyaz lahana almış bana pazardan (geçen sene karnabahar, bu sene lahana)
sarma yapıcam, ama ilk kez. bilmiyorum inş becerebilirim. siz de zeytinyağlı yapıyorsunuz di mi?
sanırım et pek yakışmıyor beyaz lahanaya. nöbeti olanlara kolaylıklar diliyorum..
28 yıllık 2 senedir gebe olamayan 1 adet yavru, hoşgeldin
tanımın çok hoşuma gitti. Rabbim gönlüne göre versin.
bizim topik çok bereketli bak, katıl bize, yarın öbür gün haberini alırız
gülüyorum ama ipin ucundan döndüm ben dün gece, 8 gün adetim gecikmişti ve sabaha karşı regl olup rahatladım.
ilginç bi tarif. limonu ve sayende keşfettiğim böyle içi dolgulu pastaları çok seviyorum ama bu tarif bana pek çekici gelmedi
nerden geldi şimdi bu olumsuzluk?
bana da tam tersi, 3 güne hallolacak gibi geliyor. yani bizimki sizinkinin yanında çileli bile oldu denebilir
kıskançlık olur da, iş uzar diye mi düşünüyorsun sen?
Günaydın , hayırlı cumalar
Dün gece Selim öksürük krizlerinden uyuyamadı, ağlaya ağlaya döndü durdu garip , bugün insallah son tercihimiz olmasını umduğum kbb doktorunda randevumuz var, yarı yıl tatiline de az kaldı, ikisini de aynı gün halledip kurtulalım insallah diyorum...
Eagle , geçmiş olsun kuzucuğa, insallah ilerlemeden geçer, geçen yıl moda olan bi hastalık vardı, el ayak virüsü, Selim ağzım acıyo diye ağlayınca gece yarısı Dr a koşmuştuk , o mikrop değildi Allah'tan ...
Persa33 hoşgeldin, insallah en hayırlı vakitte kuzucuğunu kucağına alırsın..
Busmai, İnan çok kolay olacak , kendiliğinden söyleyecekler hatta 1-2 günde, kızım 2 yaş 7 aylıktı, oğlan 2 yaş 2 ay söylediğinde ,aradaki ay farkına istinaden söylüyorum; kızımla hiç ama hiç uğraşmadım..
Dün sabah, hastaneye arkadaşımı ve bebeğini görmeye gittik selimle , ayy ne kadar koca dana olmuş bizimkiOnu fark ettim.... minnacık elim kadar bir bebek, nasıl büyüyecek; uykusuz geceler, kusmuklu koltuklar, çişli bezler tabii bunlardan bahsedip, canını sıkmadım kızın Insallah sağlıkla büyütür o da kuzucuğunu ...
Iyi günler, nöbettekilere kolaylıklar
Pembis yeni yeni tarifler bizi hep sen baştan çıkarıyorsun
Busmai bak bana örnek al hiç girişimde bile bulunmadim. Yazi bekleyecegim ben anacigim
deneysel bi çalışma oldu ama lahana sarmasını yaptım. pişerken içimi bi olumsuzluk kapladı.Ben hiç zeytinyağlı şahana yapmadım sadece yedim
Bu tarif çok tutulan bişimiş amerikada sanıyorum. Ama sanki iç kreması bayacak gibi dimi?? Ben puding sevmem de içi de pudingi anımsattı. Ama deneyesim de var. Bilmiyom yani.
Hayat aynı şeyleri yapıp yemek için çok kısa
En güzeli :) ben de yazı bekliyorum ama busmai illa bi negatifk bulacak ya buna takılıyo hahahah. Seviyom seni busmaiiiiii
Aaa olmadı mı sarmalar??? Biz de hazır pizza söyledik dışardan. Evde et sote pilav vardı ama biz sorunluyuzdeneysel bi çalışma oldu ama lahana sarmasını yaptım. pişerken içimi bi olumsuzluk kapladı.
ben de hamur tuttum, pizza yaptım.. iyi ki de yapmışımmmmmm!!!
iç kremasının görüntüsü bana da aynı hissi verdi. sen dene bakalım..
bolulu pembiş ustanın hayat felsefesi
Yap kız yakışır :)eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. ben de mutfağı toparlayıp çay demlicem.
ayşeciğe rağmen bi film seçip izlemek istiyorum..
vuhuuu!!! istanbul yolcusu kalmasınnn!!!Yap kız yakışır :)
Biz de yarın yine büyük şehir yolcusuyuz akşama doğru inşallah :) eşimin üç hafta sonra doğum günü ya hazır hediye alırım diyerekten takılıyoz peşine onun :)
vuhuuu!!! istanbul yolcusu kalmasınnn!!!
avm ye erken gidin bacım. 10da gidin öğleyin 1-2 gibi çıkın.. istediğin gibi alışverişini yaparsın, ohh!
ama trafiğe de dikkat edin. yarın hava sıcaklığı düşecekmiş, ankara istanbul yolu kapanabilir uyarısı var.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27807681.asp
Bugün yemek konusunda bende de iş yok. Ipegi uyutabilirsem mutfaktaki kırılan dökülen tabak çanagi toplayacagim
Nfk yok ya ne tuvalet eğitimi hiç öyle bir sinyal almıyorum kendisinden
kırılıp dökülen?Bugün yemek konusunda bende de iş yok. Ipegi uyutabilirsem mutfaktaki kırılan dökülen tabak çanagi toplayacagim
açıkçası başlamadan da çok bilinmiyor o. bizimkinde bazı işaretler vardı.Nfk yok ya ne tuvalet eğitimi hiç öyle bir sinyal almıyorum kendisinden
hayatım o bilgi hepimize lazım, kız erkek uslu hareketli diye ayrım yapma piliiiisBu arada çocuğunuza sınır koyma kitabının birincisini anca bitirdim. İkinciye başladım. Bence her erkek çocuk annesi okumalı (pamuk helva hariç). Yani benim oğlumda uygulamam gerekecek kesin öğrendiklerimi. Öğretmenler de okuyup sınıf yönetiminde uygulayabilir
tahin neye girse yakışıyor.. tahinli kurabiye, nmmmmgözkararı şeker yag ve tahinle kurabiye yapıyorum..ölçülü yapınca bu kıvamı bulamamıştımtahin varsa her türlü yerim sanırım...cansel tabaklara noldu ben niye kaçırmışım geçmiş olsun..
pamukhelva selime de geçmiş olsun bu gün nasıl?
tuvalet olayına gelince benim kızım anca hazırmış aslında ben erken bıraktırdım kızıma mecburiyetten...
bu arada bu hafta ilk defa kuzularımdan acıktım lafı duydum haretler içersindeyim
yemekle büyümeyi o kadar bağdaştırmışızki ömerle repliğimiz
banyoda:
"anne camı açsana"
"açamam oğlum babalar açar çok yukarda"
"denesene"
"bak olmuyor oğlum"
"anne sen de yemek ye benim gibi büyü,okula git"
gülsümle anane arasındaki replikler
"anane badem ye"
"yok kızım yemicem"
"yemezsen küçük kalarsın"
gözkararı şeker yag ve tahinle kurabiye yapıyorum..ölçülü yapınca bu kıvamı bulamamıştımtahin varsa her türlü yerim sanırım...cansel tabaklara noldu ben niye kaçırmışım geçmiş olsun..
tuvalet olayına gelince benim kızım anca hazırmış aslında ben erken bıraktırdım kızıma mecburiyetten...
bu arada bu hafta ilk defa kuzularımdan acıktım lafı duydum haretler içersindeyim
banyoda:
"anne camı açsana"
"denesene"
"bak olmuyor oğlum"
"anane badem ye"
"yok kızım yemicem"
kırılıp dökülen?
açıkçası başlamadan da çok bilinmiyor o. bizimkinde bazı işaretler vardı.
ama başladım. ilk 3 gün feci geçti, kendi kendime bu çocuk hiç hazır değilmiş galiba dedim.
4. gün çok farklı oldu. sonuçta kas kontrolü bu. tecrübe etmeden nasıl bilebilirler..
zaten her vesileyle bahara yaza kaldı, daha büyük olacaklar 2-3 günde halledeceksiniz inş..
hayatım o bilgi hepimize lazım, kız erkek uslu hareketli diye ayrım yapma piliiiis
varsa tüyolar tavsiyeler duymak isterim..
tahin neye girse yakışıyor.. tahinli kurabiye, nmmmmben de geçen gün tahinli çörek yapmıştım, güzel oldu.
ah gülsümüm, ahhh!! ben de küçük kalmiyim diye yedim yedim bak ne oldu ahahahahah
şaka bi yana, inanıp mantığı benimsemişler yavrularım maşallah..
Ben o tarz hikayeleri hiçççç okuyamambu arada adem güneşin mahremiyet eğitimini herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
zaten incecik bi kitap ve su gibi okunuyor. kitaptaki gerçek hikayeler biraz fazla etkiledi beni
ama tavsiyeler hayati önem taşıyor.
Olmadı mı dolma?günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
bugün camideki sohbete gidemicem, malum regl oldum.
ama dışarı çıkasım var, dışarı da nereye?
neyse, dün kv beyaz lahana almış bana pazardan (geçen sene karnabahar, bu sene lahana)
sarma yapıcam, ama ilk kez. bilmiyorum inş becerebilirim. siz de zeytinyağlı yapıyorsunuz di mi?
sanırım et pek yakışmıyor beyaz lahanaya. nöbeti olanlara kolaylıklar diliyorum..
28 yıllık 2 senedir gebe olamayan 1 adet yavru, hoşgeldin
tanımın çok hoşuma gitti. Rabbim gönlüne göre versin.
bizim topik çok bereketli bak, katıl bize, yarın öbür gün haberini alırız
gülüyorum ama ipin ucundan döndüm ben dün gece, 8 gün adetim gecikmişti ve sabaha karşı regl olup rahatladım.
ilginç bi tarif. limonu ve sayende keşfettiğim böyle içi dolgulu pastaları çok seviyorum ama bu tarif bana pek çekici gelmedi
nerden geldi şimdi bu olumsuzluk?
bana da tam tersi, 3 güne hallolacak gibi geliyor. yani bizimki sizinkinin yanında çileli bile oldu denebilir
kıskançlık olur da, iş uzar diye mi düşünüyorsun sen?
Kıyamam geçmiş olsun bal+limon bol bol verGünaydın , hayırlı cumalar
Dün gece Selim öksürük krizlerinden uyuyamadı, ağlaya ağlaya döndü durdu garip , bugün insallah son tercihimiz olmasını umduğum kbb doktorunda randevumuz var, yarı yıl tatiline de az kaldı, ikisini de aynı gün halledip kurtulalım insallah diyorum...
Eagle , geçmiş olsun kuzucuğa, insallah ilerlemeden geçer, geçen yıl moda olan bi hastalık vardı, el ayak virüsü, Selim ağzım acıyo diye ağlayınca gece yarısı Dr a koşmuştuk , o mikrop değildi Allah'tan ...
Persa33 hoşgeldin, insallah en hayırlı vakitte kuzucuğunu kucağına alırsın..
Busmai, İnan çok kolay olacak , kendiliğinden söyleyecekler hatta 1-2 günde, kızım 2 yaş 7 aylıktı, oğlan 2 yaş 2 ay söylediğinde ,aradaki ay farkına istinaden söylüyorum; kızımla hiç ama hiç uğraşmadım..
Dün sabah, hastaneye arkadaşımı ve bebeğini görmeye gittik selimle , ayy ne kadar koca dana olmuş bizimkiOnu fark ettim.... minnacık elim kadar bir bebek, nasıl büyüyecek; uykusuz geceler, kusmuklu koltuklar, çişli bezler tabii bunlardan bahsedip, canını sıkmadım kızın Insallah sağlıkla büyütür o da kuzucuğunu ...
Iyi günler, nöbettekilere kolaylıklar
Busmai bak bana örnek al hiç girişimde bile bulunmadim. Yazi bekleyecegim ben anacigim
ÇoookBen hiç zeytinyağlı şahana yapmadım sadece yedim
Bu tarif çok tutulan bişimiş amerikada sanıyorum. Ama sanki iç kreması bayacak gibi dimi?? Ben puding sevmem de içi de pudingi anımsattı. Ama deneyesim de var. Bilmiyom yani.
Geçmiş olsun minik tospağa Selimeeeeee <3 <3
Hayat aynı şeyleri yapıp yemek için çok kısa
En güzeli :) ben de yazı bekliyorum ama busmai illa bi negatifk bulacak ya buna takılıyo hahahah. Seviyom seni busmaiiiiii
Eline sağlık pizzayı hiç beceremedimdeneysel bi çalışma oldu ama lahana sarmasını yaptım. pişerken içimi bi olumsuzluk kapladı.
ben de hamur tuttum, pizza yaptım.. iyi ki de yapmışımmmmmm!!!
iç kremasının görüntüsü bana da aynı hissi verdi. sen dene bakalım..
bolulu pembiş ustanın hayat felsefesi
Macaron al at buzluğaYap kız yakışır :)
Biz de yarın yine büyük şehir yolcusuyuz akşama doğru inşallah :) eşimin üç hafta sonra doğum günü ya hazır hediye alırım diyerekten takılıyoz peşine onun :)
Vay arkadaş :)Bugün yemek konusunda bende de iş yok. Ipegi uyutabilirsem mutfaktaki kırılan dökülen tabak çanagi toplayacagim
Bizimki bugün b.k içinde tv izliyorduNfk yok ya ne tuvalet eğitimi hiç öyle bir sinyal almıyorum kendisinden
Özetle bacımBu arada çocuğunuza sınır koyma kitabının birincisini anca bitirdim. İkinciye başladım. Bence her erkek çocuk annesi okumalı (pamuk helva hariç). Yani benim oğlumda uygulamam gerekecek kesin öğrendiklerimi. Öğretmenler de okuyup sınıf yönetiminde uygulayabilir
Hahha işin zor çapraz sorgu seninkigözkararı şeker yag ve tahinle kurabiye yapıyorum..ölçülü yapınca bu kıvamı bulamamıştımtahin varsa her türlü yerim sanırım...cansel tabaklara noldu ben niye kaçırmışım geçmiş olsun..
banyoda:
"anne camı açsana"
"denesene"
"bak olmuyor oğlum"
"anane badem ye"
"yok kızım yemicem"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?