Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben hiç zeytinyağlı şahana yapmadım sadece yedim

Bu tarif çok tutulan bişimiş amerikada sanıyorum. Ama sanki iç kreması bayacak gibi dimi?? Ben puding sevmem de içi de pudingi anımsattı. Ama deneyesim de var. Bilmiyom yani.

Geçmiş olsun minik tospağa Selimeeeeee <3 <3

Pembis yeni yeni tarifler bizi hep sen baştan çıkarıyorsun

Hayat aynı şeyleri yapıp yemek için çok kısa

Busmai bak bana örnek al hiç girişimde bile bulunmadim. Yazi bekleyecegim ben anacigim

En güzeli :) ben de yazı bekliyorum ama busmai illa bi negatifk bulacak ya buna takılıyo hahahah. Seviyom seni busmaiiiiii

deneysel bi çalışma oldu ama lahana sarmasını yaptım. pişerken içimi bi olumsuzluk kapladı.
ben de hamur tuttum, pizza yaptım.. iyi ki de yapmışımmmmmm!!!
iç kremasının görüntüsü bana da aynı hissi verdi. sen dene bakalım..

bolulu pembiş ustanın hayat felsefesi

eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. ben de mutfağı toparlayıp çay demlicem.
ayşeciğe rağmen bi film seçip izlemek istiyorum..

Aaa olmadı mı sarmalar??? Biz de hazır pizza söyledik dışardan. Evde et sote pilav vardı ama biz sorunluyuz

Denersem mutlaka paylaşırım. Kocam sever sanki...? :)

Ooo bende daha ne felsefeler var :)

eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. ben de mutfağı toparlayıp çay demlicem.
ayşeciğe rağmen bi film seçip izlemek istiyorum..
Yap kız yakışır :)

Biz de yarın yine büyük şehir yolcusuyuz akşama doğru inşallah :) eşimin üç hafta sonra doğum günü ya hazır hediye alırım diyerekten takılıyoz peşine onun :)

Biz de yarın yine büyük şehir yolcusuyuz akşama doğru inşallah :) eşimin üç hafta sonra doğum günü ya hazır hediye alırım diyerekten takılıyoz peşine onun :)
vuhuuu!!! istanbul yolcusu kalmasınnn!!!
avm ye erken gidin bacım. 10da gidin öğleyin 1-2 gibi çıkın.. istediğin gibi alışverişini yaparsın, ohh!
ama trafiğe de dikkat edin. yarın hava sıcaklığı düşecekmiş, ankara istanbul yolu kapanabilir uyarısı var.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27807681.asp

Bugün yemek konusunda bende de iş yok. Ipegi uyutabilirsem mutfaktaki kırılan dökülen tabak çanagi toplayacagim

Pazar günü gidicez avmye. İnşallah dediğin gibi sabah gidelim ki insan gibi bi gezme olsun

Bugün yemek konusunda bende de iş yok. Ipegi uyutabilirsem mutfaktaki kırılan dökülen tabak çanagi toplayacagim

Ay igden de yazacaktım da fırsat olmadı. Çok geçmiş olsun canım. Temizliği nefret bişi kırılması önemli değil de

Nfk yok ya ne tuvalet eğitimi hiç öyle bir sinyal almıyorum kendisinden

Bizimkiler okulda da bu hızda bebeler olurlarsa işimiz var bak diyim

Bu arada çocuğunuza sınır koyma kitabının birincisini anca bitirdim. İkinciye başladım. Bence her erkek çocuk annesi okumalı (pamuk helva hariç ). Yani benim oğlumda uygulamam gerekecek kesin öğrendiklerimi. Öğretmenler de okuyup sınıf yönetiminde uygulayabilir

gözkararı şeker yag ve tahinle kurabiye yapıyorum..ölçülü yapınca bu kıvamı bulamamıştım tahin varsa her türlü yerim sanırım...cansel tabaklara noldu ben niye kaçırmışım geçmiş olsun..
pamukhelva selime de geçmiş olsun bu gün nasıl?
tuvalet olayına gelince benim kızım anca hazırmış aslında ben erken bıraktırdım kızıma mecburiyetten...
bu arada bu hafta ilk defa kuzularımdan acıktım lafı duydum haretler içersindeyim
yemekle büyümeyi o kadar bağdaştırmışızki ömerle repliğimiz
banyoda:
"anne camı açsana"
"açamam oğlum babalar açar çok yukarda"
"denesene"
"bak olmuyor oğlum"
"anne sen de yemek ye benim gibi büyü,okula git"
gülsümle anane arasındaki replikler
"anane badem ye"
"yok kızım yemicem"
"yemezsen küçük kalarsın"

kırılıp dökülen?
açıkçası başlamadan da çok bilinmiyor o. bizimkinde bazı işaretler vardı.
ama başladım. ilk 3 gün feci geçti, kendi kendime bu çocuk hiç hazır değilmiş galiba dedim.
4. gün çok farklı oldu. sonuçta kas kontrolü bu. tecrübe etmeden nasıl bilebilirler..
zaten her vesileyle bahara yaza kaldı, daha büyük olacaklar 2-3 günde halledeceksiniz inş..
hayatım o bilgi hepimize lazım, kız erkek uslu hareketli diye ayrım yapma piliiiis
varsa tüyolar tavsiyeler duymak isterim..
tahin neye girse yakışıyor.. tahinli kurabiye, nmmmm ben de geçen gün tahinli çörek yapmıştım, güzel oldu.

ah gülsümüm, ahhh!! ben de küçük kalmiyim diye yedim yedim bak ne oldu ahahahahah
şaka bi yana, inanıp mantığı benimsemişler yavrularım maşallah..

bu arada adem güneşin mahremiyet eğitimini herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
zaten incecik bi kitap ve su gibi okunuyor. kitaptaki gerçek hikayeler biraz fazla etkiledi beni
ama tavsiyeler hayati önem taşıyor.

Ellerine sağlık canım.

Senin ufaklıkların muhabbetine bayılıyorummm :)

Herkese lazım da biz kuduruk ve inatçı çocuk annelerine daha çok lazım valla bak :)
Bu yaptığın oldu mu? Odanı toplasan iyi olur gibi şeyleri hiç dememek lazımmış örneğin. Odanı toplamanın bile direktifini verecekmişsin. Yani oyuncaklarını kutuya koy, kıyafetleri yerden kaldır ve bunu 10a kadar yap gibi. Şimdi burda pek anlatamadım ama cezanın dozunu, mahiyetini falan nasıl ayarlamalı o da var. İkinci kitap daha inat çocuklar için. Bana lazım
bu arada adem güneşin mahremiyet eğitimini herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
zaten incecik bi kitap ve su gibi okunuyor. kitaptaki gerçek hikayeler biraz fazla etkiledi beni
ama tavsiyeler hayati önem taşıyor.
Ben o tarz hikayeleri hiçççç okuyamam

Bugün temizlik vardı bi ara annem geldi yüzmeye kaçtım geldim
Yarın misafirim var hazırlık yaptım
Çokkk yorgunum
Olmadı mı dolma?

Hep aklımın bi köşesinde yaa kabus gibi geçmişti o bir hafta
Kıyamam geçmiş olsun bal+limon bol bol ver
İnş dediğin gibi olur
Busmai bak bana örnek al hiç girişimde bile bulunmadim. Yazi bekleyecegim ben anacigim
hahha
Çoook
Eline sağlık pizzayı hiç beceremedim

Macaron al at buzluğa
Vay arkadaş :)
Bizimki bugün b.k içinde tv izliyordu
Özetle bacım
Hahha işin zor çapraz sorgu seninki

Pembis inan benim aklimada okul yılları geliyor. Sanırım asıl çileyi ozaman çekeceğim. UUmarım düşündüğümüz gibi olmaz.
Kitabın yazarı kim?? Alayım onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…