Pembis inan benim aklimada okul yılları geliyor. Sanırım asıl çileyi ozaman çekeceğim. UUmarım düşündüğümüz gibi olmaz.
Kitabın yazarı kim?? Alayım onuda
Busmai, hiç rahatsız da olmuyorlar degilmi. Ne pis velet çıktı bunlar
Canımmm teşekkür ederim. Kocacanın hediyesini halledeyim bana yeterPembis iyi yolculuklar size. Bol bol alisverisler
Misafirlerim gitti mutfağı topladım şimdi oturdum oh beee :)Pembisim, geldiniz mi?..
Huuu, nerdesiniz hanimlar?..
Bu blog işi bağımlılık oluyor bazısında dikkat et sonra bizi bırakmaPembiş nereye gitti. Blog işleriyle uğraşmaktan topicten kalacam:)
Ceylin bana hiç ev işi yaptırmıyor artık. Kuduruk sürekli bi oyun sürekli bir şeyler yapmamı bekliyor. Şahtı şahbaz oldu şimdi
slm canlar.. herkese güzel pazarlar diliyorum..
erken kalktık, kahvaltı sonrası biraz direksiyon çalıştık. sahilde biraz yürüdük güneş de vardı.
şimdi de hava bi kasvetliiii, yatasım var
Pembeeee pazar günü 6.damı kalktın canım
busmai iki çocukla misafir ağırladığın içinde seni alkışlıyorum.
slm canlar.. herkese güzel pazarlar diliyorum..
erken kalktık, kahvaltı sonrası biraz direksiyon çalıştık. sahilde biraz yürüdük güneş de vardı.
şimdi de hava bi kasvetliiii, yatasım var
buradada hava kasvetli benimde yatasım varcanımda elmalı kurabiye istedi yanında çay.
yok canım o kadar değil.Her dakika bloğa yazdığımdan değil de Ceylin in sürekli bir faaliyet istemesinden giremiyorum topiğe aslında.Bu blog işi bağımlılık oluyor bazısında dikkat et sonra bizi bırakma
İki çocukla misafir ağırlamak değil ; iki çocukla misafirliğe gitmek zor benim için :)Pembeeee pazar günü 6.damı kalktın canım
busmai iki çocukla misafir ağırladığın içinde seni alkışlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?