Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydıııın!!! hayırlı huzurlu bi hafta olsun inş.

eşim işe gitti, ayşeciğe bi kek yapıp fırına attım. kahvaltısını onunla yapsın.
akşama bi de börek yapıcam ama geri kalan yemek hakkında hiiiçbi fikrim yok

Biz evimize varıp kartopu bile oynadık oğluşu eve çıkarmak mümkün olmadı öğleden sonra kim okula gidecek beaaaa

Biz evimize varıp kartopu bile oynadık oğluşu eve çıkarmak mümkün olmadı öğleden sonra kim okula gidecek beaaaa
Seeeen!
bizimki gecen sene kardan korkup agliyordu. bakalım bu sene ne tepkiler verecek..
burada hava soğuk ama güneş de var. Soyle bi cikip hava alalim.

Tembel topikcanlar

Aysecigi banyo yaptirip yatirdim. Bi şeyler atistirip yemeğe girisicem.

Bizdende sana yıldızlı pekiyi

hakediyorsun topiğin can damarı.

Yol yorgunuyum bennnnnn. Bi de okulda can sıkıcı bişiler yaşadım tadım yok. Oğluş uyusa da çay içsemmmmm donuyom çünkü.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Nfk sultan sağolasın. Öğrenci veli başka veli vs gerginlikleri işte. Ağzı olan konuşuyor falan filan. Boşverelim yani

Bugün teyzemiz öğleden sonra yok. Ben de sabahtan kaş bıyık, kocacana pastacı ile görüşme, arkadaşa doğum günü hediyesi alma şeklinde bir çizelge oluşturdum :) yani öğlene kadar naptım yaptımmmmm :)

Günaydın hafta sonu temizlik yapmayinca dün temizlikle geçti vakit.
pembis valla velilerde ugrasmak zor ben veli olduğum halde katlanamiyorum bazisina

Selam kızlar , nasılsınız ?

Sürücü belgemi almaya geldim , öğle tatilinin bitmesini bekliyorum ...

Son gittiğimiz Dr , geniz eti için ilaç önerdi , Almanya'dan sipariş veriliyormuş bir tanesi, insallah işe yarar da geceleri nefes alabilir rahatça kuzucuk ..

Busmai , iyi eğlenceler size :) ben de merak ediyorum çok, yaşıtları ile napar bizim ufaklıklar acaba :)

Cansel, kolay gelsin..

Nfk, dilanaz, Pembiş, destiny, ilbilge ve hepinize iyi günler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…