Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) haftanın son günü hayırlı ve de yuğurlu olsun, nöbetler sorunsuz geçsin inşallah

Bu adam benim ömrümü yedi anacım. Sabah 6da kalkmışım yemek yapmaya. 6:30da oğluş kalkıp yanoma gelince hemen bizim yatağa götürüp sakinleştirip yatırmışım. 10 dakka yatakta tutup uyutamadı yaaaaaaa bi de bana laf ediyo gürültü yapıyosun ondan kalkıyo diyo. Mutfak nere oda nere?!? Neyse işte bizim sabah böyle kereviz kokuları ile başladı. Keşke ona kereviz salatası da yapmasaydım

Güzellikler bizimle olsun inşallahhhhhh :)

Günaydın , hayırlı sabahlar kızlar

Bahar, hoşgeldin Geçmiş olsun Allah korumuş minişi, nedir bu abla Abilerden çektiğimiz Yardımcın ve sen varken hangi arada başarmış hızlıymış abicik

Teşekkür ederim kızlar önerileriniz için. Çok makbule geçti Nfkcım, ben kıymalı krep yapıcam, sebzeli olursa içindeki sebzelerini yemeyen gençler var .. Bir de tatlı olarak; yine gençlerin sevdiğini düşünerek , çikolatalı&muzlu pasta Kıbrıs tatlısı ya da revani de güzel olurdu Az sonra kalkıp Antep dolmamın hazırlığına girişeceğim insallah ...

Dün temizlik vardı. Camlardan dış cephenin kiri çıkmadı doğru düzgün ): insallah silindikçe çıkar zamanla ...

Busmai , 3. bebek Kulağa çok hoş geliyor da, korkuyorum ben de .. Miniş miniş ne güzel olur.. Allah hayırlısını nasib etsin hepimize....

Sağlıklı, güzel günler hepinize ..

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
eşim yine habersiz gitmiş, biz de geç kalktık kızımla.
sünnet yapalım dedik, birlikte banyo yaptık. kahvaltımızı ettik.
şimdi işlerimizi yapalım. öğleden sonra vaaza gidicez.
günün mönüsü domates çorbası ve etli kara lahana sarması
günün kız ismi ayşe, erkek ismi ali..

ay kanepeden alıp fırlatmış diyince yüreğim ağzıma geldi, neden sonra ki gerisini okudum da sakinledim.
demek hüseyin iyice yaramazlığa vurdu kendini
Allah korusun yavrularımızı..
e gürültü yapıyosuuuun? e adam kahvaltı etmesin miii? pembişin eşinden inciler..

Allahım! sabahın kör vakti yemek yapmak nasıl bi şey yaa :/
ben kahvaltıyı zor hazırlıyorum. Allah kolaylık versin, nöbetteki arkadaşlara da kolaylıklar..
o camdaki lekeler hemen çıkmıyor malesef. hatta kardeşimin odasındaki bir iki leke hiç çıkmadı.
inşaat malzemelerinden spatulaya benzer bi alet var, onunla kazımıştı babam camları..

Busmai ne cins misafir o yaaaaaa?!?! Tam boğmalık.

Armutlu pasta yapmayanlar için igden foto atıcam az sonra
Gördümmmmmm.

Sizin ev epey maceralı. Canları sağ olsun. Biraz büyüsünler de gör sen onları, iyi arkadaş olurlar.

Kolay gelsin canım.
Benimki hala kovayla yıkanıyor. Fıskıyeden çok korkuyor.

korkuyor mu? vücudunu yıkarken eline veriyorum fıskıyeyi, iyi oyalanıyor..
Dün yanlışlıkla açtım, ağladı. Kesinlikle eline almaz. Çok korkuyor.
Bir de benim miniğin tırnaklarını yemiyor da eli sürekli ağzında tırnaklarını koparıp koparıp atıyor. Özellikle kısa tutuyorum, yapmamasını söylüyorum. Hiç etki etmiyor. Bir süre görmezden gelsem daha iyi mi olur acaba? Ne yapsam? Şki haftadır böyle.

Dün çok yorucu bir gündü. Asansörun bozulması da artı oldu. Bugün yattım aşağı dinleniyorum valla . Pamuk helva hala bi yemek oneremedim kesinleşmiş menun ne

Ilbilge fiskiye çokmu sert akıyor. Bizimkilerde korkuyordu şu an kullamdigimizda sıkıntı yaşamıyor uz

İlbilgecim normalde bu tarz hareketler biliyorsun stres belirtisidir. Ama eğer ortada streslik bi durum yoksa bence uyurken acı oje sür. Ona da de ki önceden "böyle yaparsan ağzın acır bir
Gün". Anlasınki annelerin dediği çıkıyo

Dün çok yorucu bir gündü. Asansörun bozulması da artı oldu. Bugün yattım aşağı dinleniyorum valla . Pamuk helva hala bi yemek oneremedim kesinleşmiş menun ne
Sağol canım, sağolsunlar kızlar da yardım etti ..

Şehriyeli domates çorbası ,
Krep sarma & elma dilim patates
Z.yağlı Bamya
Kuru dolma & yoğurtlu brokoli & közlenmiş biber salata
Muzlu & çikolatalı pasta Nasıl sence ?

Başlıkla yıkanınca çok su israf oluyor kızlar ya. Biz hepimiz kova& masrapa ikilisine geçtik yazdan beri, su faturası dahi; 20 lira kadar fark ediyor .. Minikler de hoşlanmıyormuş zaten, akıllı bıdıklar :)

Dün tantitoni'den aldığım pasta kabım çatlak çıktı kırıldı paketten çıkınca, Cevahir'e gidip onu değiştireceğim , iş saati olmadan gidip gelmem lazım annemi bekliyorum ..

Görüşmek üzere ..

Ben de gelmek istiyommmmmm. Mikemmel valla ellerine sağlık şimdiden :)

slm.pembecim beni diğer iki çocuklularla karıştırma çünkü yardımcım da var yoksa çok da maharetli değilim.yine de senden duymak şeref.sağol canım.bu aradAa eşine güldüm hakkını helal et.bulmuş 6da yemek yapan hatunu. biz kahvaltıyı anca teyzemiz gelince yapıyoz.zavalllı kocişim.ilbilge biz iki kadın bir fırının esiri olduk çocuklaru unuttuk.ben onu içeride biliyordum.an meselesi hüseyinde herşey.pamuk helvam sağol canım.çocuklarla anca bu kadar duru yazılıyrçyusuf laptopu tekmeliyor kucağımda abi de küçük arabaları bize fırlatıyor.gayet eğlenceliyiz yani:))))

Ilbilge fiskiye çokmu sert akıyor. Bizimkilerde korkuyordu şu an kullamdigimizda sıkıntı yaşamıyor uz
Çok sert değil aslında ama korkuyor işte((

Bu sıralar çok nazlı zaten

Merhaba kızlar. Ben ara sıra okuyorum. Muhabbet e katılmıyorum nk çocuk muhabbeti ni anlayamadım ama biz de planlayan 2.3 ay da hemen olmuyo hamilelik.kizim da 1.5 yıl bekledik mert biraz süpriz oldu.olursa olsun dedik pek dikkat etmedik.ama şimdi 3 de istiyoruz ama 5 yıl SNR falan insallah. O yüzden doğumdan 3 ay sonra Dr gittim önlemini aldım. Banyo konusunda da kızıma f iskiyeden hoşlanmıyor. Bizde kovayla yapiyo ruz.biz kV altı üstü oturuyoruz o olmasa çok zorlanırim 2 çocuğa bakmakta saolun kızıma çok ilgileniyor. Tek sorun babannemiz de hic hayir yok .onada bir cozum bulamiyorum.hic usenmiyor ne derse yapiyor.Kızım sabah kalktı mi öteki anneme gitcem diyo(yani babanneye) kavalti yapıyo kendi iniyor 3 kattan 2 kata. Birde bizim kavalti sorunumuz var. Pek bir sey yemiyor cokakrem simit patates kızarmas i bazen krep yapıyon onu yiyor .peynir yumurta bal vs.cok şeyi yemiyor. Nasıl alıştırcam bilmiyorum.

baştan sebepsiz bi korku olabilir.. nasılsa zamanla alışır.

bu tırnak koparma ne ola ki? ben bazen çok sinirlenince ya da stress yapınca tırnaklarımı yiyorum.
korkuyorum ki, bizimki de görür başlar.. bir de bazen ayşeciğin parmağının üstündeki ölü deriler böyle ince ince
kalkmış oluyor. onları görünce uğraştığını farkediyorum.. acaba öyle bi şey olabilir mi?
bu ara bi huzursuzluğu var mı?
ay asansör ne büyük nimet! 1 kat bile olsa çocukla çıkmak zul geliyor insana

hakkaten öyle bi şey de var. annemlerin duş başlığı bi garip. yıkanırken sanki su akmıyor, küçük iğneler batıyor vücuduna..
ahahahah.. iyi fikir
sudan tasarruf etmek ne güzel. havalar soğuk, bir de banyodaki havlupan iyi ısıtmıyor.
şuan haftada bir yıkıyorum ben. arada bi de başını yıkıyorum. ama banyoya sokup çıkarmam 5 dk sürmüyor.

değiştirdin mi kalıbı?
adetim gecikti biraz hamilelik şüphesi oldu. diğer muhabbet de hangi ay doğum için tercih edilebilir mevzuuydu.
şuan bi durum yok yani. :) hamilelik Allah'ın iradesi, ne zaman dilerse o zaman oluyor işte..

kv ile bu şekilde bi işbirliği, gerçekten ne güzel.. öteki anne cici anne falan desin bari..
bizim bi akraba öyle diyordu.. nineler çoğu zaman sınır koyamıyorlar zaten.
kendi annem de kv de öyle.. her istediğini yaptığı için harikalar diyarı orası senin kızçeye :)
şimdi karakterlerinin oluştuğu dönem, biraz sınırlanmaya ihtiyaçları var.
kural koyup onları uygulayamamak ilerde sıkıntı olabilir. alıp karşına güzel konuştun mu? anlatsan,
sen her istediğini yaptığın için bizden de aynısını bekliyor, oysa bu mümkün değil diye..

Deli, bizimki de herşeyi yemiyor. Haftada 1-2 gün omlet yapiyorum. Bizimki peyniri haricen yemiyor o yuzden esim fix her haftasonu mihlama yapiyor, nadiren de ben az peynirli gözleme yapiyorum. Kek ve (bir cay kasigi kakao+seker eklenmiş ve cikolatali diye yutturdugum ) sütle de kahvalti yapiyor. Gecen gun yazdan yaptigim konservelerden actim menemen yaptim güzel oldu. Bal pekmez haricen yemiyor onu seker niyetine çaya katiyorum. Zeytin ve helva kendi yiyor Allahtan. Nadiren de çorba veriyorum sabah..

Kızımmmmmm erkek milletine yaranmak mümkün mü?!?! amannn napıcan işte idare ediyoz yardımcı olsa da minnak kuzu ile zor misafir ağırlamak bence. O yüzdennnnn takdir edilesisiniz

Çok sert değil aslında ama korkuyor işte((

Bu sıralar çok nazlı zaten

Kız milleti işte beaaaaaa

İnternette var ya hani yumurtayı süslüyorlar civciv gibi vs öyle bişi yapsan ???

Ay birde düzgün yazabilsem

Biz anlıyoz boşverrrrr

Kızımmmmmm o dçven duş başlıkları daha iyi; masaj yapıyo işte :) ben öylesini seviyom valla.

Babaanne ve anaannelere laf yokkkkkk. Şımartsınlar ve sevsinler ve torunlar hep onları sevgiyle anaın ilerde de

Bizimki hayatta zeytin yemiyo haaaaa!! Babası kılıklı nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…