Çocuğun gönül göxünden yaş gelmiş beaaaaaaa :) duygusal minikler...benim canım çok yorgun...bu okulda çok mutsuzum ve bugün zoraki tayin başvurularının son günüydü ve başvuru yapmadım bakalım beni nereye atacaklar kalıcı olarak. lütfen dua edin hayırlısı olsun.
bu arada bence de ananeler babaneler iyi davranabilir...çocuklar ayırıyor istediğini yapan ve yapmayanları ona göre istiyor bence...hatta anne babalar bile aynı şeye evet-hayır demek zorunda değilmiş...
bizden son replik...
gülsüm:anne ben bugün üzüldüm biliyomusun
ben: ne zaman kızım
gülsüm:ananem istanbula giderken
gülsüm:gözümden yaş geldi...
külliyen yalan evdeydim tabiki o sırada..baya güle güle yaptılar:)
Ben de o kalkmış derilerle çok uğraşırım. Benden mi gördüm acaba diye de düşünüyorum. Bu sıralar hem babasını hem de beni sürekli yanında istiyor.dönemseldir inş. Tırnaklarınınayağı koparıyor. Bu ile çok canım sıklıyor tabi.baştan sebepsiz bi korku olabilir.. nasılsa zamanla alışır.
bu tırnak koparma ne ola ki? ben bazen çok sinirlenince ya da stress yapınca tırnaklarımı yiyorum.
korkuyorum ki, bizimki de görür başlar.. bir de bazen ayşeciğin parmağının üstündeki ölü deriler böyle ince ince
kalkmış oluyor. onları görünce uğraştığını farkediyorum.. acaba öyle bi şey olabilir mi?
bu ara bi huzursuzluğu var mı?
ay asansör ne büyük nimet! 1 kat bile olsa çocukla çıkmak zul geliyor insana
hakkaten öyle bi şey de var. annemlerin duş başlığı bi garip. yıkanırken sanki su akmıyor, küçük iğneler batıyor vücuduna..
ahahahah.. iyi fikir
sudan tasarruf etmek ne güzel. havalar soğuk, bir de banyodaki havlupan iyi ısıtmıyor.
şuan haftada bir yıkıyorum ben. arada bi de başını yıkıyorum. ama banyoya sokup çıkarmam 5 dk sürmüyor.
değiştirdin mi kalıbı?
adetim gecikti biraz hamilelik şüphesi oldu. diğer muhabbet de hangi ay doğum için tercih edilebilir mevzuuydu.
şuan bi durum yok yani. :) hamilelik Allah'ın iradesi, ne zaman dilerse o zaman oluyor işte..
kv ile bu şekilde bi işbirliği, gerçekten ne güzel.. öteki annecici anne falan desin bari..
bizim bi akraba öyle diyordu.. nineler çoğu zaman sınır koyamıyorlar zaten.
kendi annem de kv de öyle.. her istediğini yaptığı için harikalar diyarı orası senin kızçeye :)
şimdi karakterlerinin oluştuğu dönem, biraz sınırlanmaya ihtiyaçları var.
kural koyup onları uygulayamamak ilerde sıkıntı olabilir. alıp karşına güzel konuştun mu? anlatsan,
sen her istediğini yaptığın için bizden de aynısını bekliyor, oysa bu mümkün değil diye..
Anne-baba aynı şeye evet-hayır demek zorunda deil miymiş?? Al sana bi pedagoji sorunsalı daha..Tayinin inşallah istediğin gibi olur canım.benim canım çok yorgun...bu okulda çok mutsuzum ve bugün zoraki tayin başvurularının son günüydü ve başvuru yapmadım bakalım beni nereye atacaklar kalıcı olarak. lütfen dua edin hayırlısı olsun.
bu arada bence de ananeler babaneler iyi davranabilir...çocuklar ayırıyor istediğini yapan ve yapmayanları ona göre istiyor bence...hatta anne babalar bile aynı şeye evet-hayır demek zorunda değilmiş...
bizden son replik...
kusura bakmayın canlar.. sabahtan geç kalktık, kv kahvaltıya geldi. öğleyin de avm ye gittikHaftasonu rehaveti olur da bu kadar olmaz yahuuuuuuu!! Performans notunuz sıfır
niye tercih yapmadın bacım? hakkında hayırlısı olsun diyelim, bu belirsizlik insanın canını daha çok sıkıyor..benim canım çok yorgun...bu okulda çok mutsuzum ve bugün zoraki tayin başvurularının son günüydü ve başvuru yapmadım bakalım beni nereye atacaklar kalıcı olarak. lütfen dua edin hayırlısı olsun.
bizden son replik...
arada bi selam ver, inş uzun sürmez bu ara..Anne-baba aynı şeye evet-hayır demek zorunda deil miymiş?? Al sana bi pedagoji sorunsalı daha..Tayinin inşallah istediğin gibi olur canım.
Kızlar bir süre sosyal medya detoksu yapmaya karar verdim.
Kerem de Mert de çok fazla ilgi istiyor. Mert geri geri emeklemeye başladı, odadan çıkarsam ağlıyor.
Kerem sürekli oyun istiyor, dikkatimi veremiyorum.
Daha sonra görüşmek üzere..
büyük ihtimalle gördü ve bi sardı mı biliyorsun kolay bırakılmıyor.Ben de o kalkmış derilerle çok uğraşırım. Benden mi gördüm acaba diye de düşünüyorum. Bu sıralar hem babasını hem de beni sürekli yanında istiyor.dönemseldir inş. Tırnaklarınınayağı koparıyor. Bu ile çok canım sıklıyor tabi.
soğuk havada güneşi görünce insan serap görmüş gibi oluyorGünaydınlar herkeseeeeeeee :) gece yanımıza gelen oğluşu yatağa aldım saati 5 küsür sanıp. Meğer saat 2 küsürmüştabi döndü ve tekmeledi ikimizi de uyutmadı :/ neyse sonra bi kalktık pırıl pırıl bir güneşşşşşşş. Dışarısı soğuk ama güneş insanı çooook mutlu ediyor :) öğlene doğru bi pazar muhabbetine girmeli. Sebze meyve akarrrrrr
Busmaicim kaç günlük detoks bu bacımmmmm?? :) kolay gelsin bebelerle
ay o herkes çok biliyor!Günaydin lar. Saol cnm cvp için ay ne bileyim herkes bu çubuk neden peynir yumurta zeytin yemiyor diyo.kavaltiya neden alıştırma Didin vs.deyip duruyor. Zamanla alisacaklar inşallah.
Bu arda busmai benim merte yalnız kalınca ağlıyor odada ablası oldumu hiç sesi çıkmıyor. Tv açık oldumu o zamn da pek gicirdamaz ablası nin izlediği filmler alıştı başka film leri izlemiyor. Biz daha yeni yeni dönüp kolumuzu yeni yeni altizdan kurtarmaya başladık.
alsan bi türlüüü, almasan bi türlüüüBu çocuk beni deli ediyo yaaaaaaaaaaaa. Dışarı çıktık bişiler almaya. Ona da bi otobüs aldım. Eve getirip kırması on dk sürdü!! Şimdi de uyumama savaşlarında...
Kocam için hayat çok zorrrrrr dimiiiikusura bakmayın canlar.. sabahtan geç kalktık, kv kahvaltıya geldi. öğleyin de avm ye gittik
eşimle bazı ihtiyaçlar vardı. nasıl saatler geçiyor orda ya, eve döndüğümüzde akşam olmuştu..
eşim dışarda, biz de ayşecikle takılıyoruz
niye tercih yapmadın bacım? hakkında hayırlısı olsun diyelim, bu belirsizlik insanın canını daha çok sıkıyor..
arada bi selam ver, inş uzun sürmez bu ara..
büyük ihtimalle gördü ve bi sardı mı biliyorsun kolay bırakılmıyor.
soğuk havada güneşi görünce insan serap görmüş gibi oluyor
ay o herkes çok biliyor!
alsan bi türlüüü, almasan bi türlüüübelki gününde değildir yavru, gece çocuğu uyutmadınız ki!!
(babasının tripleri)
geçen bi yazı okudum. bir oyuncak ne kadar teknolojikse (otomatik, ışıklı, sesli, kumandalı..) çocuğun onunla
oynama süresi o kadar kısadır diyordu. bir süredir oyuncak almıyorum, evdekilerden de sıkıldı bizimki..
bu hafta inş çıkarsam çarşıya inş bi şeyler alıcam kuzuma..
Misafir ağırlıyordum. Biraz önce gittiler. Ben de uyuyacağım.Haftasonu rehaveti olur da bu kadar olmaz yahuuuuuuu!! Performans notunuz sıfır
Misafir ağırlıyordum. Biraz önce gittiler. Ben de uyuyacağım.
Nfk, yalnız biZim için yaz, yeşil yeşil.
BiZi bırakma demek istiyorum ama çocukların her şeyden önemli.seni özleyeceğiz.Pembe
Face ig falan hepsini sildim burdan da çıkış yapıyorum
Performansımı düşürüyor internet.
Bir de azcık yardım isteyince eşimden "benim anam 4 çocuk büyüttü babam hiç yardım etmedi" vs duymaya başladım
Şaka yollu söylüyor ama hiç hoş değil ,tabi kv bunu sürekli söylediği için o da alıştı.
Ben ne cevap vereceğimi biliyorum da, kalsın.. :)
Oyunu kerem en çok dinozorlarıyla oynar ve tabi benle.
Görüşürüz.
Nfk, yollarda.
Herkese gunaydiin... Güzel pazarlar efemm
Kahvalti yaptik, yollar cozutmadan ben direksiyon dersine..Firsat olursa AVM ye ugrayip dun aldigim bi kazagi degistiricem. Opuldunuz canlar..
Pembe
Face ig falan hepsini sildim burdan da çıkış yapıyorum
Performansımı düşürüyor internet.
Bir de azcık yardım isteyince eşimden "benim anam 4 çocuk büyüttü babam hiç yardım etmedi" vs duymaya başladım
Şaka yollu söylüyor ama hiç hoş değil ,tabi kv bunu sürekli söylediği için o da alıştı.
Ben ne cevap vereceğimi biliyorum da, kalsın.. :)
Oyunu kerem en çok dinozorlarıyla oynar ve tabi benle.
Görüşürüz.
Herkese gunaydiin... Güzel pazarlar efemm
Kahvalti yaptik, yollar cozutmadan ben direksiyon dersine..Firsat olursa AVM ye ugrayip dun aldigim bi kazagi degistiricem. Opuldunuz canlar..
selam hatunlar yaprak dökümü var hayırdır?
çocuklar büyüdükçe kocalar da rahatlıyor anlaşılan.artık bişey demiyeyim bu koca mevzuna...allah kolaylık versin...bizde miskinlik dizboyu...bugün bir oyun alanı yapalımda kuzular şenlensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?