- 29 Aralık 2007
- 3.399
- 1.102
- 698
bak benim düşünmediğim bi açıdan baktın.. teşekkür ederimmmMart balık çok duygusal bir burç ama okula başlama çağı olarakta iyi ne küçük kalıyor ne büyük.
Nisan koç ben pek sevmiyorum. Umarım burda koç yoktur
eylül ayı terazi bende çok severim ama okul yönünden çok sıkıntılı. kızın sınıfında eylüllu bir çocuk diğerleriyle arasında 6 ay var. Ister istemez fark oluyor ocak-subat-mart iyi dönem. Yaza çocuk ele avuca geldiğinde rahat dışarı cikilabilir
ay nasıl güldüm yaaaa.. Allah iyiliğini versinNfkcan sana şu sözle cevap vermek istiyorum: tüm burçlar bu kadar mükemmelse bu kadar öküz ne burcu???
Bence oluruna bırakmalı. Allah'ımın bizim için bi planı vardır elbet :)
kalp krizi dediğin; bulunduğum durum açısından makul bi heyecandı.Herşey Allahın elinde evet
"Çocuk yapmak" diye bişey yok
Allah isteyene nasip etsin nice çocuk hasretiyle yanan var.. Hamilelik korkusuyla ufak çapta kalp krizi geçiriyordun nerdeyse kızım :) daha 2 gün önce
Bu kadar plan yapmak için hayat çok kısa rahat ol
Arkadaş olarak sevdiğin özelliği çocuğunda olunca sevmeyebilirsin
geçti diyosun yaniiiiKovayım diye söylemiyorum amaaa
En insancıl merhametli dürüst akılcı vefalı burçtur
Ergenlik zamanımda annemle babamı çok çıldırtmıştım herşeye cevap yetiştiriyordum ,ama şimdi geçti :)
bunlar hep tecrübe.. cevabın için çok teşekkür ederim canım..Canseeel, ben koçumbazen ani Ruhi dalgalanmaları ve aniden parlamaları dışında iyidir koçlar ama
Nfk, Allah hayırlısını nasib etsin , tabii ki bir can gelecekse dünyaya , saati günü belli de ; işte biz anneler her detayı düşünüyoruz .. Bence ilk bahar ayları mükemmel , Haziran'a kadar da hava çok kavurucu olmuyor; yeni doğan bebek için en ideal dönemler....kızım Eylül doğumlu, yeni doğan ziyaretine gelen öksürüp aksıranlar yüzünden çok çektik , banyo yaptırması, Sokağa çıkarttığında koruması ayrı dert....ama yaz bebesi öyle mi, giydir ince bir hırka , patik..
Cansel haklısın Eylül doğumlu olmak okul açısından dezavantaj oluyor biraz . Sınıfta sene başında doğanlarla bir arada, algıda sıkıntı olmuyor çok şükür de, bazı açıkgöz çocukların arasında çok saf kalıyor
Ben niye şaşırdım ;bak benim düşünmediğim bi açıdan baktın.. teşekkür ederimmm
ay nasıl güldüm yaaaa.. Allah iyiliğini versindoğru söze ne denir ki?
kalp krizi dediğin; bulunduğum durum açısından makul bi heyecandı.
keremden sonra olursa memnun olurum diye düşünürken merte hamile kaldığını öğrenince
nasıl şaşırmıştın, duygularını hatırlasana.. şok hali her zaman olumsuz bi anlam ifade etmez..
geçti diyosun yaniiii
bunlar hep tecrübe.. cevabın için çok teşekkür ederim canım..
Bence eylül ekim çok iyi. Hem çok sıcak değil hem de yaza kadar çocuk epey büyümüş olur. Kışın zaten herkes evde, gezemedşm diye üzülmez insan.Kizlar alakasiz bi soru olacak ama; doğum yapmak icin en iyi aylar nedir acaba yada öyle bi şey var mi?
Yani yaz hamileliğin son zamanlarina rastgelince zorlandik ya o bakimdan diyorum.
Tabi cocuklari buyutmek konusunda da sicak hava bi o kadar avantaj oldu.
Simdi farz-i mahal bir hamilelik dusunsem cocuğun burcuna gore hareket mi etmeli?..
En anlastigim burçlar mesela; terazi, kova ikinci çocuk için zamanlamayı boyle düşünüp mu yapmali?..
Herşey Allahin elinde ama iste bu zamanlama nedense bu sabah aklima takildi
Sınıf öğreymeni arkadaşlar daha iyi bilir ama yeni sistemde en küçüklet mart soğumlular oluyor diye biliyorum.yani örneğin 2012 nisan doğumlulardan başlayıp 2013 mart doğumlular olmak üzere aynı sınıftalar. Tabi son bir değişiklik yoksa!Mart balık çok duygusal bir burç ama okula başlama çağı olarakta iyi ne küçük kalıyor ne büyük.
Nisan koç ben pek sevmiyorum. Umarım burda koç yoktur
eylül ayı terazi bende çok severim ama okul yönünden çok sıkıntılı. kızın sınıfında eylüllu bir çocuk diğerleriyle arasında 6 ay var. Ister istemez fark oluyor ocak-subat-mart iyi dönem. Yaza çocuk ele avuca geldiğinde rahat dışarı cikilabilir
Ben de kovayım.Kovayım diye söylemiyorum amaaa
En insancıl merhametli dürüst akılcı vefalı burçtur
Ergenlik zamanımda annemle babamı çok çıldırtmıştım herşeye cevap yetiştiriyordum ,ama şimdi geçti :)
Çocuk istiyorsan tabi ki kan tahlilinde gerilirsin.Busmaican nfknın durumu bana ilginç gelmiyor çünkü önceden karşılaştım :) bi arkadaşım 4-5 yıllık evliyken ve çocuk için çalışma yapıp beklerken bile kan tahlili zamanı çok şok olmuş, gerilmişti. Yani bazı bünyeler böylesevinç öncesi şaşkınlık
Çocuk istiyorsan tabi ki kan tahlilinde gerilirsin.
İstemiyorsan yine gerilirsin.
Ben ne demek istediğimi anlatamadım galiba..
Nfk 2 yıldan önce çocuk istemiyordu, Ayşecik 4-5 yaşına gelmeden..O yüzden gerilmedi mi geçen gün adeti gecikti diye? Şimdi hangi ay denesek diye sorunca şaşırdım..
Ben mi yanlış anladım, yoksa belki sürekli takip edemiyorum şimdi istiyor veya kararsız -bir kısmını kaçırdım?
Neyse ne..Başkalarının işine burnumu sokmayı hiç sevmem açıkçası , biliyorsunuz bu konuda hassas olduğum için konu ilgimi çekti.
Yani çocuk planla olmuyor işte ;Allah emredince oluyor. En azından bende öyle oldu.. siz planladığınız zaman hamile kalıyor olabilirsiniz; şanslısınız :) Bense aylarca tahlil sonucu bekledim gözlerim yaşlarla dolu.. Allah kimseyi aratmasın hep o günlere dönüyorum bu konular açılınca.
Yoksa tabi ki üstüme vazife değil, "yarası var, gocunuyor" deyin ve geçin benim için.
ben de ılık suda bekletiyorum.Busmai bende ılık suda bekletiyorum nişastasıni atıyor.
mönün dolu dolu görünüyor. çorba olarak kremalı mantar çorbası mı yapıyordun sen, öyle bi şey olabilir.Günaydın hanımlarTeşekkür ederim iyi dileklerinize
Busmai, menü çok güzelmişEllerine sağlık .. Biz pirinci hiç ıslatmayız, yıkayıp hop tencereye...
Ben de menü önerisi istiyorum. Hafta sonu toplam 10 kişi olacağız,
Çorba : ??
Ana yemek: krep sarma & elma dilim patates...
Z.yağlı : Bamya... ya da fırında mücver mi??
Kırmızı biber salatası & Antep dolması, yoğurtlu brokoli...
Tatlı ?
Ne eklesem ya da çıkartsam ? Çorba ne olur bu menüye? Düşünemiyorum.
Canseeel, ben koçumbazen ani Ruhi dalgalanmaları ve aniden parlamaları dışında iyidir koçlar ama
Nfk, Allah hayırlısını nasib etsin , tabii ki bir can gelecekse dünyaya , saati günü belli de ; işte biz anneler her detayı düşünüyoruz .. Bence ilk bahar ayları mükemmel , Haziran'a kadar da hava çok kavurucu olmuyor; yeni doğan bebek için en ideal dönemler....kızım Eylül doğumlu, yeni doğan ziyaretine gelen öksürüp aksıranlar yüzünden çok çektik , banyo yaptırması, Sokağa çıkarttığında koruması ayrı dert....ama yaz bebesi öyle mi, giydir ince bir hırka , patik..
Cansel haklısın Eylül doğumlu olmak okul açısından dezavantaj oluyor biraz . Sınıfta sene başında doğanlarla bir arada, algıda sıkıntı olmuyor çok şükür de, bazı açıkgöz çocukların arasında çok saf kalıyor
Eagle, okullarını severler insallah kuzucuklar , ikisi birbirine destek de olur , yabancılık çekmezler şanslılar
Busmai, ben de ikisi ile misafirliğe gitmekten hiç haz etmiyorum , hangisine sahip çıkayım şaşıyorum :) en iyisi biraz yorucu olsa da, misafir kabul etmek .. En azından çocuklar istedikleri gibi döküp saçsın problem yok :)
Pembiş. Ilahi.. Ama öyle hakikatten ya :) garibim burçlara mal ediliyor sonra onca kabalıklar :)
Hayırlı günler herkese
ay bunu uzun zaman once izlemiştim, başa alıp tekrar tekrar izledim.Herkese hayırlı zamanda tattırsın Rabbim,
ikinci çocuk çok güzel
Mert im çok soytarı çok güldürüyor bizi :)
Bunu gördünüz mü ya koptum resmen;
"Kardeşi olacağını öğrenen zenci çocuğun tepkisi"
Yazın çıkıyor link kopyalayamadım
eneeem!! üstüne çiş miiiii? yenidoğan da ne kadar yaşanırdı bu söylediğin.Taktınız burçlara heaaaaben hepsine kılım hahhaahah
Sabahtan beri okuyorum ama yazamıyorum ve bu beni kahrediyorrrrrr :) okulda sınavdı şuydu buydu derken zaman geçti. Eve gelince de oğluşla boğuşmaydı banyoydu derken saat ilerledi. Bu arada altını temizlerken bir çiş yaptı her yeri batırdı. Halı, üstüm, üstü vsvs.dana kadarız ama halimiz bu. Ben de nasıl anlamadım onu bilmiyorum. Neyse sonra şu saat oldu hala armutlu altın damlacıklı pastacıklar yapıyorum. Eşimin samimi bi arkadaşının doğum günü yarın. Cheesecakelerimi de çok sevip takdir eden bir aile olunca bi güzellik yapayım dedim. Ama yoruldum ve baydım. Kelepçeli kalıba yapmak bişi değil de minik minik silikonlara yapmak ölümmmm. Neyse inşallah beğenirler ve yarın altın damlacıklar oluşur
iletişememişiz demek.. bir süredir adem güneşi okuyorum dinliyorum.Çocuk istiyorsan tabi ki kan tahlilinde gerilirsin.
İstemiyorsan yine gerilirsin.
Ben ne demek istediğimi anlatamadım galiba..
Nfk 2 yıldan önce çocuk istemiyordu, Ayşecik 4-5 yaşına gelmeden..O yüzden gerilmedi mi geçen gün adeti gecikti diye? Şimdi hangi ay denesek diye sorunca şaşırdım..
Ben mi yanlış anladım, yoksa belki sürekli takip edemiyorum şimdi istiyor veya kararsız -bir kısmını kaçırdım?
Neyse ne..Başkalarının işine burnumu sokmayı hiç sevmem açıkçası , biliyorsunuz bu konuda hassas olduğum için konu ilgimi çekti.
Yani çocuk planla olmuyor işte ;Allah emredince oluyor. En azından bende öyle oldu.. siz planladığınız zaman hamile kalıyor olabilirsiniz; şanslısınız :) Bense aylarca tahlil sonucu bekledim gözlerim yaşlarla dolu.. Allah kimseyi aratmasın hep o günlere dönüyorum bu konular açılınca.
Yoksa tabi ki üstüme vazife değil, "yarası var, gocunuyor" deyin ve geçin benim için.
genele vurunca 3 tane büyük bi anlam ifade etmiyordur inşEstağfurullah canım olur mu?? Seni gayet iyi anlıyorum çünkü ben de hemen hamile kalmadım. Ve insanların şu vakit hamile kalsam laflarına hep kıl olmuşumdur. Çünkü cidden bazılarında bu iş düğmeye basar gibi işliyor ki uyuz oluyorum. Ben sadece nfknın aslında istediğini düşünüyorum teeee ne zamandan beri :) kocacığı da bi yeşil ışık yaksa eminim hemen olur bu işAllah kimseye çocuk aratmasın ve hayırlısı ile herkese nasip etsin inşallahhhhhh.
Günaydınlar herkeseeeee. Dün özellikle başka tabağa koyduğum ve eşimin arkadaşı için ayırdığım tabaktan kocam üç tane hüpletmiş mi?!?!? Eve kalsın dediklerin alümünyum folyoluydu o yüzden açmamış. Gitti güzelim altın damlacıklılarfolyodakilerde pek damla yok inşallah öğlene kadar daha çok damla çıkar. Güzel birgün olsun inşallahhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?