Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sanırım üstteki beyaz kısım ne kadar kızarırsa okadar çok damlacık çıkıyor. Hani sanki o renkleri krema dışarı kusuyor gibi :) düz mantık hayat kurtarır da diyebiliriz kocama sabah şarlayınca bi ton laf yedim kahvaltı yapmasam mı bi de diyoki "sen evdekilerin üçte ikisini millete verdiğin için öbür koca tepsiyi vercen sandım. Tadı nasıl onu da söylemicem!!" ömrümü yediler baba oğulllllll :)

Nfkcım etkinliğiniz çooook güZel :) kolay gelsin canım.

Pamuk helvacım dün okuyup yazamayınca menü olayını unuttum. Şimdi bakicim şekerim :)

Normalde mücver derdim ama o da krep gibi hamur olacağı için bamyadan yana oy kullanıyorum :) çorba da domates çorbası yada mercimek diye düşündüm. Ben domates çorbasını salçalı yaparım. Tatlı da uğraştırmayan şerbetli bir tatlı yap bence. Revani gibi yada hazır tatlı gibi

hmmm... anladım..

ay beni güldürdü eşin yaa,, Allah da onu güldürsün ne yani kahvaltı yapmasın mıı?

bana kalırsa da bamya.. eğer kendi yapacaksa tatlıyı kıbrıs tatlısı güzel bi seçenek olur, yahut incirli tatlı.
hem çok lezzetli, hem gösterişli, hem de hafif. porsiyon da fazla çıkıyor ya.

Krepli sarmada başamel sos olunca benim canım kremasız bişi çekti :) ama incirliye hayır diyememmmmm. Anam onun da incirlerini kesmek bayıyo beni :)

Anasnın evinde de kahvaltıda böyle şeyler yiyolarmışşş bi açıdan bakınca eğlenceli adam

Evet ben de pembe gibi düşünüyordum senin hakkında.
Sen de benim gibisin aslında..

3.yü hem istiyorum hem de korkuyorum. Eşim şu an istemiyor ve ben zaten korktuğum için bu durumdan rahatsız değilim.
Eşim istese ;korkumu geri plana atardım belki. Ama istememesi işime geliyor.

Seninki de o hesap.

Dün misafirin iki oğlu vardı 5 ve 2 yaşında
Kerem küçüğü gözüne kestirdi ,
Ağlamalar zırlamalar.. 4 oğlan çocuğu :)
Arkadaşlar çok da muhabbet edemeden kalktılar. Oğlanlar durmadı. Ama güzel oldu.

Bi de gelirken tatlı alacaklardı; onu da almamışlar. Kakaolu ıslak kurabiyeye talim ettik.
Madem almayacaksın niye ısrar ediyorsun tatlı alayım diye :) Bozmamak için de hiç açmadım tatlı konusunu.

Hala mutfağı toplamadım..Ama menü çok şık oldu. Burda bi tavuk restoranı var çok güzel galeta unlu kızarmış mantar yapıyor. Ondan da koyduk

Şu an oruca niyetlendim de ondan yemekler tütüyor burnumda. Dile kolay bu ramazan ve geçenkinden toplam 39 gün borcum var ve günler uzamaya başladı

Ayy ben aslanda sevmem.
çok benzeşiyoruz
Şu Armutlu pastayı bende çok Merak ediyorum

Herkese günaydın. Bugün temizlik var. Biz de kendimizi avm'ye atacağız.
Armutlu pastayı ben de merak ediyorum.
yoksa siz halaaaa?! diye bi reklam slogan vardı.. belli ki armutlu pastayı denemeyenler var aramızda..
cheesecake kadar güzel bi tarif, denemeden bilemezsiniz..
geçen bi arkadaşla konuşuyoruz da.. ilk çocuktan sonra ikinci için çok da zorlamıyor insanlar.
yani korunuyorsa bile çok dikkat etmiyor, olursa olsun ikisi birden büyür hissi var. ama iki çocuğu olan, hele de
arka arkaya olan arkadaşlarda dikkat ediyorum korunma işine çok dikkat ediyorlar demişti..

Allah kolaylık versin, ilk günler biraz zorlar ama sonra bünye alışır.. bir gün tutup bir gün ara verebilirsin
ya da iki günde bir. az da olsa emziriyorsun kerem de var, sana enerji lazım, depolardan yeme..

ısrar edip tatlı getirmemek ne ya :-/

Hahha evet doğru tespit

slm kızlar nasılsınız?geçmişi okudum genel olarak iyisiniz çok şükür.pamuk helvam canım gelecek ilaç şifa versin oğluna.pembe cansel nfk busmai born destny ilbilge kızlar sizler nasılsınaz.dilanazı da gördüm oşgelmiş kendisi de.iki oğlan da birlikte uyuyorlar. bügun abimiz kardeşini kanepeden alıp yere fırlatmış misafirim vardi kekim böreğim tabana yapıştı meğer fırının ısı düğmesi ayarı bozulmuş yeni baştan fırın gerektirmeyen bi mönü oluşturdum.tavuklu salata etimek tatlısı sigara böreği patatesli kekimi akşamdan yaptım onda problem çıkmadı neyseki.demek sabah olmuş ne olmuşsa ya da o arada. bide fincanda kek. hal böyleyken oğlan almış çocuğu ağlamış diye.kaldıramayınca da atmış.normalde de böyle yapar fırlatır alamadığını.yüzü alnı hep kızarmıştı.hüseyini mutfağa aldım hangi arada kayboldu anlamadık bile yardımcım da daha yeni burdaydi dedi.neyseki verilmiş sadakam varmış.
pembe demeden geçemicem.beni evlatlık ALSANAAAAAAAAA...:))))))))))
çok hamarat bu topik MAŞALLAH.
PEMBE ben de o tarifi alsam çok dua ederdim sana.ama benim ig em yok ühüühüüüüüüüüü((((((

İLBİLGE adını anmamışım affettttt beni canım yazdım sandım.hakkını helal et kuzum yaaaaaiki bi arada uyuyunca sevindirik oldum zannımca.akıl gidip gelmekte:)))))))))

Canımmmm Allah korumuş. Kız bunlar saniyede bi yerden başka yere gidiyorlar. Akılları yetse ışınlanmayı bulurlar bence geçmiş olsun ve bi daha olmasın inşallah. Kız iki çocukla bravo sana misafir ağırlamada hem de kalkavi menüyle.

Tarif şu canikom.

http://www.nefisyemektarifleri.com/armutlu-altin-damlacik-pastasi/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…