Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınlar kızlar nasılsınız?
nfk geçmiş olsun canım cana zarar gelmesin de gerisi unutulur inşallah..hele istanbulda çok normal yaşadığın.bir keresnde 6saatte akan trafiğe teslim olmuştuk o nasıl bir gündü aman Allahım.arabadan inip koşsam daha çabuk varırdım zannımca:))
pembe kar mı yağıyor ne güzel.hüseyin plastik kasenin içine kar doldurup annaneye götürmüştü anne ve dedeyle korodorarda kartopu oynamışlardı tabi ev batmıştı o ayrı mesele.şimdi karı görünce anne kartopu yağıyor diyor:))))))))))
bu arada derslerin bu sene azmış sevindim senin adına.geçen sene baya yoruluyordun ben de öyle hatırlıyoum.
pamukhelvam geçmiş olsun misafirlerini ağırlamışın maşallah.benim de bi komşum var sağolsun bana kek yapıp yollamıştı 3ay önce.ben de üç aydır kadına tabağını vermeye çaışıyorum.neden veremiyorum??evde hiç oturmuyor.ben tabağı veremeden ölecem sanırsam.dün de götürdüm yine yok bügün deneyecem şansımı tekrardan.bana şans dileyin:))))))
cansel topiğe giriş tarihin yusuf un doğum tarih.bence hoş i tevakkuk canım:))))))
,diğer kızlar nerde yahu.ben yazamıyorum ama okuyamayınca da meraklanıyorum.gerçi kış günler kısa ondan sanırım.
bu arada hüseyin hala sıvı herşeyi kucağımda içiyor.uzadu maşallah sığmıyo da kucağıma çok komik oluyoruz dışarıdan bakınca şimdi beni çağırıoyr sütünü içmek için. öpüyorum sizi...

Uyuz topiğimmmmmm ve uyuz topikcanlarım
Kocacığım dışarı çıktı. Oğluşu şu an uyuttum. Yarın arkadaşlara kahvaltıya gidicez inşallah. Sabahtan da pizza hamuru yoğurucam. Şimdi diet colamı yusumlayıp tv izlicem. Siz de napıyosanız ona devam edin görüşürüzzzzz :)

Dün biraz e-okul işleri ile uğraştım. Davranış notlarını girdim.
Hem c.ertesi hem pazar misafirim var. Tatil iyi oldu.

günaydın canlar.. tembel topikcanlar
Bence her yerde kar varrrrrr
burada dün akşam aslında yağdı epey ama neredeyse hiç tutmadı..
Okullar pztye kadar tatil
güzel oldu bu..
Dün biraz e-okul işleri ile uğraştım. Davranış notlarını girdim.
Hem c.ertesi hem pazar misafirim var. Tatil iyi oldu.
kolay gelsin bacım, ardarda iki gün misafir..

sormaa.. Istanbul'un en kötü yanı bu trafik işte..
eşim, bi hoca bulalım da onunla biraz çalış da ben de nefes alayım dedi
bi hoca bulup konuştum, havalar az düzelsin bi denicem bakalım..

hüseyin, annem sen kocaman adam oldun diyicem ama o da anne kuzusuuu!!!

Tünaydın kızlar , bizim tarafta kar geceye kadar yağdı ne güzel, ama yağmurla karışık atıştırdığından bir kar topuluk tutmadı maalesef Tatil hayırlı olsun hepimize, 4 gün evde nasıl geçicek bakalım

Nfk, yeni kararınız hayırlı olsun , hocayla daha güvenli olur, ben de insallah kursun hanım hocası ile çıkarım ilk etaplarda. Ama onlar çok istiyor saati 80 tl Senin görüştüğün hoca ne istiyor ?

Ilbilge, kolay gelsin şimdiden :) pembiş sana da.. Pizza

Hepinize güzel günler

Pamuk helvacim, bir tanidik vasitasiyla görüştüm. Ümraniye tarafinda bir kursta calisiyor. O civarda 55 liraymis, benim oturdugum bölgede 60-65 arasi dedi. Ama referansli aradigim için 40 lira son fiyatta anlastik. Her derste beni evden alip donuste birakacak. En az 2 saat ders veriyorum. İlk gün tenha bi trafikte cikicaz sonra farkli semtlerde farklı sokak ve trafiklerde calisicaz dedi. Bi denemeyi düşünüyorum. 80 lira 1 saat için fazla geldi bana. İnternette biraz bakinmistim. Fiyatlar 50-60 arasiydi. Ama çok ilginc; manuel dersler otomatik vitese nazaran daha ucuz. Manüel 50 ise, otomatiğe 60 lira fiyat veriyorlar..

Son düzenleme:
Bir de internette paket programlar gördüm "10 derste trafiğe cikariyoruz" falan diye ona da sordum. Bu pazarlama stratejisi. Kimse öyle bi garanti veremez. Maksat programı peşin satmak ücreti peşinen alma . Sonra kişi memnun kalmazsa vazgecemiyor parasini alamiyor. Zaten kişisine bagli bi süreç, daha baslarken su kadar derste olur diyemeyiz dedi..

Eeeeee burayada yazmasan olmaz demi artik muhabbetin ortasina dalmis gibi olacagim ama gecmisi tamamen okuma zaten olmayacak artik aradan dalacagim kusura kalmayin a dostlar
Bundan sonra ev hanimi olarak gorev yapacagim melisam uyuyor bende birazdan yemek isine girisecegim opuyorum herkese

slm kızlar.nasılsınız? bugün çok yorucu birgün grçitdim.yusufun kabızlık problemi var bi türlü geçmedi.tavsiyeniz varsa alabilirim.bugün hasanpaşa köftesi uaptım kocacım yesin diye.güzel oldu sanırım.bu sene evdeyim diye yemek yapabliyorum çok zevkli gerçekten.kısmet olursa sermayeyi denkleştirip lokanta açacam.ama şöyle annelere hitap eden kitap okunabilen içinde geniş oyun alanı bakıcıların olduğu bi yer.

bu arada kar yağmış ne güzel bu sene sobalı eve çıktım diye mi şansıma burada hava çok güzel.tabi üzücü bişey aslında tabiatın dengesi bozuldu ama benim işime geldi yalan söyleyemem.
kızlar ben de ehliyet almış ama kocasının yüzünden araba sürememiş biriyim.ben de şu dediğiniz derslerden yazın alayım.hem yusuf da ek gıdaya geçer o zaman anama bırakırım o bakar.o nasıl olsa hüsyinin deyişiylle cici anne:)))
pembe hüseyin de uykular çok dengesiz gündüz uyumaz gelir akşam 5te uyur 10da kalkar artık ne zaman uyursa.
kızlar ecrin yazmıyo pek nasıl sizin haberiniz var mı ondan. merak ettim de....yusuf ağlıyor bayyyyyyyy

kıızzlaaaaarrrrrrrr hu huuuuuuuuu nerdes,nizzz??????? kocacım begendi yemeklerimi:)) ço yorgunum.yusuf da uyudu.
yeni yılınızı kutlarım şimdiden.nice yıllar görün eşiniz ve çocuklarınız ve aileleriniz ve sevdiklerinizle inşallah. çok seviyom sizi valla görmeden bilmeden suretinizi:))))))))
öpüldünüz.kociş çay ister.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…