Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese gunaydin
her yerde kar var ne guzel ama tabi allah disarda olanlara yardim etsin
biz sicak evimizde disariyi izliyoruz halimize binlerce sukur

Pempis anammm ne olcak simdi sansa bak ya artik bugunun ful gececek ama sen halledersin mutlaka bu arada efeyede gecmis olsun

Ilbilgehatun canim ya dogru diyorsun artik evdeyim ama henuz kendi duzenimi kuramadim evde is bitmedigi ve isyerinden daha fazla yoruldugum dogrudur ama sikayetci degilim tabi

Nfk aynen buralardayim canim insallh daha sik olacagim

Busmai galiba internet detoksuna girmis
born zumra ve yasirler kosturmacalarda
Birde instagramla burasi karisiyor bende yaaa

Günaydın. Kızımla bol öksürük lu bir sabaha uyandık. Dün baya oynamıştı karda.sanitim üşütmüş. Evde soğuk algınlığı aferim var ondan vercem 1 ölçek. İnşallah ilerlemez.

Hala okuldayım. Pembişim, kolay gelsin.

Dilanaz bizim çocuklarda bi gariplik mi var. Bağımlı olmazlar inşallah

Selamlar hanımlar, hepiniz iyisinizdir insallah ..

Hava buz, -3 gösteriyor hava durumunda, Allah'tan kuzular evdeler sıcak sıcak.. Allah evsizlere yardım eylesin...

Bizimkiler sabah birazcık kar oynamaya indiler babayla, donup gelmişler .. Şifayı kapmaz kızım insallah ...

Rahatsız olan kuzucuklarımıza çok geçmiş olsun , Allah şifalar versin bir an evvel..bugün iyi olsunlar ..

Deli, şekerportakalım, dilanaz hoşgeldiniz

Nfkcım, bizdeki baharatlıklar da şunlar :
http://www.lciturkiye.com/img_repository/turkiye/1564_246aae3c989f7f7c8a7c5b551a069434_480x360.jpg

Hepinize iyi günler :)

Bi ara yazacaktım ama silindi ; benim de uğraşacak halim yoktu tekrar yazmadım.

Misafirlerimi ağırladım çok şükür. Şimdi de nefes alamayan oğluşu uyutuyorum. Bronşiolit olmuşuz. Şuruplarımızı kullanıp 5 gün sonra kontrole gidicez inşallahhhh. Çok yorgunum bugünlük bu kadar.

seker portakalim seni yeniden burda yazarkengormek ne hos biz tam da tahminnettigin gibi kosturmacadayiz tatil ve esim evde olmasina ragmen biseye yetisemiyorum
hastalara bende acil sifalar diliyorum sabaha ins daha dinc bi sekilde uyanirlar

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bornum busmai internete girmeye ara verdi de ondan bahsediyoruz canım

Günaydın millet. Çoook soğuk hava.2 gündür evden dışarı da çikmiyoruz. Kızım coştu iyice. Ben ne dersem tersini yapmak istiyor .

Okullar yarın yine tatil bizde. Hala da kar yağıyor zaten. Kocamın doğum gününe rahatlıkla hazırlanabileceğim bu durumda inşallah :)

Hala okuldayım. Pembişim, kola
Okullar yarın yine tatil bizde. Hala da kar yağıyor zaten. Kocamın doğum gününe rahatlıkla hazırlanabileceğim bu durumda inşallah :)
ooooo, çok iyi. Bizde de bugün tatil. Hastayım zaten. Çok iyi oldu.

Delicim ben bile eve tıkılmış kalmış hissediyorum; yazık bebeler napsınlar hepimize kolay gelsin.

İlbilgecim geçmiş olsun canım. Dinlen dinlenebilirsen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…