Neyse bu kez de böyle olsun. Bir pasta yaptırırsın, bir de hediye tamam.Planlamadım ve halim de yok ne yalan söyliyimbi de perşembeye yemekli misafirim gelme ihtimali var ki ozaman ertesi güne arta kalanlar yenir hiç kaçarı yok yoruldummmmmmm. Yani beynen yorgunum sanıyorum o da fiziksel olarak da etkiliyor.
Oğluşun çok şükür ateşi yok ama çok öksürüyor ve uyanıyor. Burun da tıkalı. Oysaki serum fizyolojik de yaptım. Yine uykusuz bir gece mi olacak göreceğizzzzzz.
Yarın öğlen kaş bıyık randevum var. Sonrasında da okula gitmem lazım çünkü sınav var. Gerçi şuan baya kar yağıyor ki bilmem yarın okul olur mu nolur??
Tatile üzülen tek kişi.Gunaydın karlı bir istanbuldan
Vali ilk kez isabetli karar vermiş
Yalnız ben uzuldum bu tatile
Tam sınav haftası. Ayın 9 una not girişi istediler. Bugun sınav yapacaktım. Sınav okucaktım. Hepsi gitti gume. 9 una zor yetişir notlar
Biz de aynı moddayız. Soğukta evde olmak süper. Bugğn boş günüm. Ders prog. Değişti.slm canlar.. kar tatili var ama kar yok
bu iş çocuklara yaradı valla.. biz de evdeyiz, pinekleme mode on
pembişim, pastadan ne haber?
Bir burada tatil değil sanırım.Merhabalar ilk kar yağdı çok şükür.
kızım dört gözle bekliyordu.
öğleden sonra okullarda tatil tüm aile evdeyiz. çocuklara
portakal sulu kek yaptım. aynı zamanda orucum iftarı bekliyorum.
Kirmizli kadinMerhabalar ilk kar yağdı çok şükür.
Di mi ama nerde bu seker portakalimmm?!Şekerportakalı, evdesin yaz artık. Özledik.
Bir de rüyamda libyana26 vardı ya onunla karşılaşıyormuşuz. İlginç.
slm canlar.. kar tatili var ama kar yok
bu iş çocuklara yaradı valla.. biz de evdeyiz, pinekleme mode on
pembişim, pastadan ne haber?
Merhabalar ilk kar yağdı çok şükür.
Kirmizli kadinOrucunu acmissindir saniyorum, Allah kabul ve makbul eylesin..
Burada ara ara yagis var ama zerre tutmadi cunku çok ciliz yagiyor. Vali de, akşam yarin okul tatli olacak mi değerlendirip aciklama yapicaz demiş. Hadi bakalim
Su dik süpürge ne kolaylikmis ya. Mutfakta sip acip kapatiyorum. Ucu üçgen tasarlanmis her yeri güzel aliyor, zaten kuvvetli çekiyor. Yazik gecen zamanlara...
Bi de size ne sorucam; benim baharat takimim porselen. Şekilleri tenis topu gibi hem yerden çok kesiyor hem de yukarıdan indir yerine koy porselen dusecek kirilacak diye ekstra dikkat ve özen istiyor. Yeni bi takim alicam. Mika-melamin yapili olanlar daha kullanisli görünüyor gözüme. Siz nasil bir takim kullanıyorsunuz?..
Pembisim, hala çözülemedi mi internet problemi?
Annem de yazlikta kullanıyor. Dediğin gibi çok pratik.
Hala halsiz mızmız sümüklü ve boru gibiAnnem de yazlikta kullanıyor. Dediğin gibi çok pratik.
Efe nasil oldu?
Kul sikismayinca Hizir yetişmezmiş hadi bakalimmYarın okulları tatil etmişler burda. Sanırım soğuktan dolayı. Mümkünse yemekli misafirimi yarın çağırıcam.
Ahahah, zupper! Bizimki çok gicik, bir kez farketti meyve suyuna kattigimi suya bile yaklasmiyordu zilli .Hala halsiz mızmız sümüklü ve boru gibi
bi sese sahip. Ateşi yok ya moralimi bozmuyorum. Bi de içeceğine karıştırarak ilaç veriyorum ya içim rahatlıyo sanırım
Kirmizli kadinOrucunu acmissindir saniyorum, Allah kabul ve makbul eylesin..
Burada ara ara yagis var ama zerre tutmadi cunku çok ciliz yagiyor. Vali de, akşam yarin okul tatli olacak mi değerlendirip aciklama yapicaz demiş. Hadi bakalim
Su dik süpürge ne kolaylikmis ya. Mutfakta sip acip kapatiyorum. Ucu üçgen tasarlanmis her yeri güzel aliyor, zaten kuvvetli çekiyor. Yazik gecen zamanlara...
Bi de size ne sorucam; benim baharat takimim porselen. Şekilleri tenis topu gibi hem yerden çok kesiyor hem de yukarıdan indir yerine koy porselen dusecek kirilacak diye ekstra dikkat ve özen istiyor. Yeni bi takim alicam. Mika-melamin yapili olanlar daha kullanisli görünüyor gözüme. Siz nasil bir takim kullanıyorsunuz?..
Valla cuma günü alınca görücem pastayı inşallahsiparişi verdim. Yalnız fiyat konuşmadık öğrenci velim diye inşallah dost kazığı olmaz :)
Allah kabul etsin canım.
Evet o süpürge mutfakta olursa büyük kolaylık ama biz gibi balkon dolabında olursa kötü :)oğluş sağolsun böyle
Benim baharatlarım küçük cam kavanozcuklarda :) anlatamadım ama foto bulursam link vericem. Kullanması da rahat oluyo; tek elle açıp döküyosun kimyonunu biberini.
Sağolun arkadaşlar.nfk haklısın dik süpürge büyük kolaylık bizde fakir darky aldık ama muzur oğluşumun yüzünden
kullanamıyorum süpürge meraklısı annemlerin normal süpürgenin tekerini kırdı dik süpürgeninde ayak kısmını.
sürekli açıp kapatmak istiyor.Baharatlıklarım cam bende güzel bi porselen takım düşünüyorum ama bahsettiğin gibi
yer tutmaması önemli.Bende sizin termos konusunda fikirlerini öğrenmek istiyorum.önceki termosumun içi camdı kırıldı
içi dışı çelik olanlardan almak istiyorum ama soğuk ,sıcak tutması nasıl?birde koku filan yaparmI
Bizimki şurup hastası ablasını şurup içerken görsün kendiside içmek istiyor.Ahahah, zupper! Bizimki çok gicik, bir kez farketti meyve suyuna kattigimi suya bile yaklasmiyordu zilli .
Allahiiim! Sadece kendininkini değil baskasinin ilaclarini da içen bir bebeeeeeBizimki şurup hastası ablasını şurup içerken görsün kendiside içmek istiyor.
Canım kıyamam. Belki okula gidince tatil olur???Günaydın. Destşny, kar tatili oldu diye sakın şikayet etme. Şu an dışarısı -4 derece ve bize tatil değil.
Ayyy belimi kırılmış yazıkkAy şuan şoktayım!! Pastacı kadın mesaj attı. Kocasının beli kırılmış ve pastayı yapamayacakmış. Ay inanamıyorum ya maşallah dediğim iki gün yaşıyo modundayım. Yarın hemen pastane ile görüşmeliyim ve bunu kocama çaktırmadan yapmalıyım. Sinirlerim bozuldu
Sizin vali ne insafsızmış yaGünaydın. Destşny, kar tatili oldu diye sakın şikayet etme. Şu an dışarısı -4 derece ve bize tatil değil.
Canım kıyamam. Belki okula gidince tatil olur???
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Oğlum çok öksürüyor. Gece uyutmadı resmen. Bugün akşam yemeğine misafir geliyor ve evde hiç malzeme yok. Alışverişe gitmeli. Pasta işi gümlediği için pastaneyle konuşmalıyım. Yani iş çok zaman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?