Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Neyse bu kez de böyle olsun. Bir pasta yaptırırsın, bir de hediye tamam.

Tatile üzülen tek kişi.

slm canlar.. kar tatili var ama kar yok
bu iş çocuklara yaradı valla.. biz de evdeyiz, pinekleme mode on

pembişim, pastadan ne haber?
Biz de aynı moddayız. Soğukta evde olmak süper. Bugğn boş günüm. Ders prog. Değişti.

Merhabalar ilk kar yağdı çok şükür.

kızım dört gözle bekliyordu.

öğleden sonra okullarda tatil tüm aile evdeyiz. çocuklara

portakal sulu kek yaptım. aynı zamanda orucum iftarı bekliyorum.
Bir burada tatil değil sanırım.

Kirmizli kadin Orucunu acmissindir saniyorum, Allah kabul ve makbul eylesin..

Burada ara ara yagis var ama zerre tutmadi cunku çok ciliz yagiyor. Vali de, akşam yarin okul tatli olacak mi değerlendirip aciklama yapicaz demiş. Hadi bakalim

Su dik süpürge ne kolaylikmis ya. Mutfakta sip acip kapatiyorum. Ucu üçgen tasarlanmis her yeri güzel aliyor, zaten kuvvetli çekiyor. Yazik gecen zamanlara...

Bi de size ne sorucam; benim baharat takimim porselen. Şekilleri tenis topu gibi hem yerden çok kesiyor hem de yukarıdan indir yerine koy porselen dusecek kirilacak diye ekstra dikkat ve özen istiyor. Yeni bi takim alicam. Mika-melamin yapili olanlar daha kullanisli görünüyor gözüme. Siz nasi
l bir takim kullanıyorsunuz?..

Pembisim, hala çözülemedi mi internet problemi?

slm canlar.. kar tatili var ama kar yok
bu iş çocuklara yaradı valla.. biz de evdeyiz, pinekleme mode on

pembişim, pastadan ne haber?

Valla cuma günü alınca görücem pastayı inşallah siparişi verdim. Yalnız fiyat konuşmadık öğrenci velim diye inşallah dost kazığı olmaz :)

Allah kabul etsin canım.

Evet o süpürge mutfakta olursa büyük kolaylık ama biz gibi balkon dolabında olursa kötü :) oğluş sağolsun böyle

Benim baharatlarım küçük cam kavanozcuklarda :) anlatamadım ama foto bulursam link vericem. Kullanması da rahat oluyo; tek elle açıp döküyosun kimyonunu biberini.

Pembisim, hala çözülemedi mi internet problemi?

Evde tüm kotamı bitirdim. Okulda da çok yavaş açtığı için giremedim. Eve gelince de hasta oğluşla uğraş dur yazamadım. Şimdi yettim :)

Yarın okulları tatil etmişler burda. Sanırım soğuktan dolayı. Mümkünse yemekli misafirimi yarın çağırıcam.

Annem de yazlikta kullanıyor. Dediğin gibi çok pratik.

Efe nasil oldu?
Hala halsiz mızmız sümüklü ve boru gibi
bi sese sahip. Ateşi yok ya moralimi bozmuyorum. Bi de içeceğine karıştırarak ilaç veriyorum ya içim rahatlıyo sanırım

Ay şuan şoktayım!! Pastacı kadın mesaj attı. Kocasının beli kırılmış ve pastayı yapamayacakmış. Ay inanamıyorum ya maşallah dediğim iki gün yaşıyo modundayım. Yarın hemen pastane ile görüşmeliyim ve bunu kocama çaktırmadan yapmalıyım. Sinirlerim bozuldu

Hala halsiz mızmız sümüklü ve boru gibi
bi sese sahip. Ateşi yok ya moralimi bozmuyorum. Bi de içeceğine karıştırarak ilaç veriyorum ya içim rahatlıyo sanırım
Ahahah, zupper! Bizimki çok gicik, bir kez farketti meyve suyuna kattigimi suya bile yaklasmiyordu zilli .

Yazım neden bu kadar minik minik çıkmış?

Ahahah, zupper! Bizimki çok gicik, bir kez farketti meyve suyuna kattigimi suya bile yaklasmiyordu zilli .
Bizimki şurup hastası ablasını şurup içerken görsün kendiside içmek istiyor.

Günaydın. Destşny, kar tatili oldu diye sakın şikayet etme. Şu an dışarısı -4 derece ve bize tatil değil.
Canım kıyamam. Belki okula gidince tatil olur???

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.

Oğlum çok öksürüyor. Gece uyutmadı resmen. Bugün akşam yemeğine misafir geliyor ve evde hiç malzeme yok. Alışverişe gitmeli. Pasta işi gümlediği için pastaneyle konuşmalıyım. Yani iş çok zaman yok

Gunaydın herkese Ayyy belimi kırılmış yazıkk
Sinirini bozma sağlık olsun yeterki
Günaydın. Destşny, kar tatili oldu diye sakın şikayet etme. Şu an dışarısı -4 derece ve bize tatil değil.
Sizin vali ne insafsızmış ya

Senin teorin gercekleşti:)
Ceylin de öksürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…