pembe geçmiş olsun efeye.
born ben kızım mı kreşin birinde anne çocuk oyun grubu vardı hafta da 1 gun ona guturuyoedum .sabah gidiyorduk 10 da ögleyin 1 de bitiyordu. ilk başlarda kızımın çok hoşuna gitti .6-7 kişi falan geliyordu 3 hafta sonra grup ogretmeni işten ayrıldı onun yerine gelen de pek etkili degildi gelmemeye başladı anneler.en son biz yine gittik 1 nkişi bizimle bir 2 kişiydik kızım sıkıldı ve gitmeyi bıraktık.aslında devam etse çok iyiy olacak tı kızım her hafta anne okula gidecekmiyiz diye soruyor şu ara napsam bende bilemedim.kreşlerin oyun grupları var hafta da 2 yarın gün yada3-5 yarım gun falan da kızım benden ayrılmak istemiyor o oyun gruplarına da anne çocuk alışana kadar yanında oluyormuş. kış oldugu için çocuklar evde çok sıkılıyor birde kardeşşini kıskanıyorlar.ara sıra degişik arkadaşlarla oynadı mı iyiy geliyor. ben olmadı 1.2 hafta sonra 2 yarın gun oyun grubuna göturmeyi duşunuyorum. bizim bulundugumuz yere uzak kreşler o yuzden gidip gelmesi sorun olacak .
oh ne güzel, kocaman olmuş senin oğlan.. bence 2-3 saat rahatlıkla bırakabilirsin kv ye..birde biz ek gıdaya geçtik 4.5 aydan sonra yoğurt meyve püresi ara sıra pirinç unu muhallebisi şimdi 6 aya girdik ve corbalara başlayacagız artık.bene cogu seyii azar azar vemeye başladım.
DM den foto attim sana. Sayfanin sağ üst kosesinde acilmis bi zarf simgesi var, oradan özel mesaja bakabilirsin.Bu arada iğ adresimi nfk verdim eklemek isteyen olursa ekleyin. Sevinirim
Hava soğuk değil mi? Burası buz gibi.Aysecikle şöyle bi cikip yuruyelim.opuldunuz canlar
Böyle daha iyi değil mi?Bugün ikiye kadar dersim yok. Yarın da yine boş günüm. Program değişti ya bizim; nöbet günüme full 8 saat olmuş artık. Yorucu olacak artık ama napalım.
Geçmiş olsun.Günaydın
bizimde büyük hasta. Geçmiş olsun pembis, busmai. Born Dr neden oönerdi kreşi bende merak ettim.
Böyle daha iyi değil mi?
Geçmiş olsun.
Yaparsın sen. Planmışsındır bile.Çok yorucu oluyor böyle. Yani derste hep ayakta kal sonra da nöbette de iki kat aşağı in ayakta dur sürekli derken pert oluyorum. Hele bu cuma kocamın doğum günü. Ona hazırlık yapmak istiyodum yalan oldu
Yaparsın sen. Planmışsındır bile.
Hangi site kısŞu site bi anda kapanıyo açılıyo ya kıl oluyorummmmmmm!!
Herkese günaydınnnnnnnn :)
Destiny ben de aynı moddayım. Bugün son sınavım var. İnşallah hava bozmadan sınavımızı yaparız da okuyup not vermesi kalır.
Kk işte. Telde bi gidiyo yorumum da siliniyo. Kızıp yazmıyom ben de hahahha tavşan dağa küsmüş misaliHangi site kıs
Sizde de 9 una kadar mı istediler notları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?