Sürekli midesi kalkıyo. Çok sevdiği balı bile yemiyor. Pekmez verdi teyzesi ona da öğürdü. Bi de zencefil katsak tam kötü olur sanırımZencefil-bal veya zencefil- pekmez versen iyi gelebilir.
Yavrum benim, halısız bir yerde içir ya da hiç içirme. :)))Sürekli midesi kalkıyo. Çok sevdiği balı bile yemiyor. Pekmez verdi teyzesi ona da öğürdü. Bi de zencefil katsak tam kötü olur sanırımaslında benim annem soğan sotelediği zeytinyağını içirirdi bize 1 kaşık ılık ılık ve iyi gelirdi ama ona da kusar kesin bu velet.
Mantıklı ama cesaret edemiyorum :) ilaçları kavga ağlama vermeye çalışıp iyileşmesini beklicem artık :/Yavrum benim, halısız bir yerde içir ya da hiç içirme. :)))
Yavrum benim, halısız bir yerde içir ya da hiç içSürekli midesi kalkıyo. Çok sevdiği balı bile yemiyor. Pekmez verdi teyzesi ona da öğürdü. Bi de zencefil katsak tam kötü olur sanırımaslında benim annem soğan sotelediği zeytinyağını içirirdi bize 1 kaşık ılık ılık ve iyi gelirdi ama ona da kusar kesin bu velet.
Gunaydin herkesr hayirli cumalar
Pempisim yaa cocuk hasta olunca cok zor gercekten ya allah kolaylik versin insallh birseyler icebilirde biraz da olsa duzelir
günaydın canlar.. cumamız mübarek olsun.
burada ara yollar fena halde. dün yol ve kaldırım ayrımı görünmüyordu.
bugünse, her yer buz. arabalalar dahi ilerleyemiyor. az eğimli yolda kayıyorlar.
ayşecikle yolu gözüm kesmiyor, kayıp düşeriz muhtemelen.. sohbete de gidemicez bugün.
pembişim, pasta işi ne oldu? istediğin gibi yapabildin mi hazırlıkları?
efecik de hala hastaymış, Rabbim tüm hastalara acil şifa versin.
bronşiolit gibi bi şey yazmışsın, bronşitin başka bi cinsi hastalık mı o?
delii, yanlış anlamadıysam kullanıcı adın değişmiş, hayırlı olsun..
Yavrum benim, halısız bir yerde içir ya da hiç iç
Herkese günaydın. Bize bugün de tatil. Sesim iyice gitti. Neyseki tatil. Burada da güneş var ama -11 derece.
Pembişim, d. Günü bugündü değil mi?
Kek yaptim, unu ayarlayamadim hamuru kati oldu. Rutin saati kadar firinda kaldi kurdanla baktim pişmiş. Cikardim 5-10 dk soğudu kestim ama en alttan 1-2 cm kadarlil kisim hamur görüntüsünde, boyle islak nemli gibitekrar kaliba koyup 150 derecede firina attim. Muhtemelen o kisim duzelmeyecek, kek de tas gibi olacak poff, moralim bozuldu 
Oh ohh!Sabah babamıza hediyelerimizi verdik oğluşla. Sonra biz kahvaltıya gittik karı koca. O sırada arabada gizlediğim ve geçen gün kar kıyamette zor şartlarda aldığım parfümünü de verdim. Çok sevindi. Eczaneden ilaçlarımızı (kocacığım da hasta) alıp geldik eve. Ben hala not işime bakamadım. Şimdi kendimi odaya kapattım vericem notları inşallah. Bizden haberler :)
Ben de kek yaptım.daha tadına bakmadık. Ben öyle durumlarda hiç bozuntuya vermiyorum.bekleyince çeket.Kek yaptim, unu ayarlayamadim hamuru kati oldu. Rutin saati kadar firinda kaldi kurdanla baktim pişmiş. Cikardim 5-10 dk soğudu kestim ama en alttan 1-2 cm kadarlil kisim hamur görüntüsünde, boyle islak nemli gibitekrar kaliba koyup 150 derecede firina attim. Muhtemelen o kisim duzelmeyecek, kek de tas gibi olacak poff, moralim bozuldu 
Oh ohh!hazirana kadar rahatsin artik
Hadi sana kolay gelsin. Bende de bi tembellik var ki, daha yeni yemek yapicam
Ben de kek yaptım.daha tadına bakmadık. Ben öyle durumlarda hiç bozuntuya vermiyorum.bekleyince çeket.
Merhabalar hanımlar,
Efe kuzucuğa çok gecmiş olsun , nefes alamadıklarında çok fena oluyorlar. Ağızdan nefes almayı da bilmediklerinden, biz kış boyu o durumdayız maalesef, Allah beterinden sakınsın bebelerimizi, ilaç da kar etmedi, birtek Almanya'dan gelecek olan spreyde umudumuz kaldı. Onlar da noel tatili sonrası halaaa toparlayamadılar gönderim işini...
Yeni kullanıcı adın Hayırlı olsun senamert, böylesi daha güzel olmuş ...
Nfk, bu gibi durumlarda popkek yapabilirsin , çok nefis oluyor, ufalayıp dilediğin malzeme ile karıştırıp top top yap :)
Bu hafta ne tuhaf bir hafta oldu, yalnızca ptesi ve cuma okula gidilen ... Çocukların aklı karıştı, bu sabah zor yolladım okula. Eve alışmış kuzucuk :)
Hayırlı akşamlar hepinize...
Pembiş, senden duyduğum midye börekten yaptım. Çok güzel görünüyor. Daha tadına bakmadık. Sabah için yaptım.
Bir de canselden ya da pamukhelvadan duyduğum elmaskurabiyeyi denedim. Onu da sevdim.
Pişirdim ama tadına bakmadım henüz. Sabah inş.Daha sevgililer günü varrrrr
Sen tembel değilsin; hız yapmayı seviyorsun bence
Akıllı kadının hali başkaoluyor vessselam :)
Canım hep senin kuzuları düşünüyorum ve Allah kolaylık versin diyorum inan. İnşallah ilaçlarınız bir an önce gelir ve şifa olur.
Popkek çok mantıklı valla aklımızda olsun.
Pişirdin mi pişirmedin mi?? Gerçi her türlü yumuşacık bi börekşimdiden afiyet olsun :) ellerine sağlık.
Neden kiGünaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Bornum busmai internete girmeye ara verdi de ondan bahsediyoruz canım
Bacım hos geldin ben tanıyamadım özür.Günaydın millet. Çoook soğuk hava.2 gündür evden dışarı da çikmiyoruz. Kızım coştu iyice. Ben ne dersem tersini yapmak istiyor .
Deli kim kızDelicim ben bile eve tıkılmış kalmış hissediyorum; yazık bebeler napsınlarhepimize kolay gelsin.
İlbilgecim geçmiş olsun canım. Dinlen dinlenebilirsen :/
Canım benimyaOğluşum öksürmekten uyuyamıyorçok moralim bozuk. Hali de yok
Evet kar sonrası ayaza ceker buz olur en tehlikeli zamanlar. Bizim sitede buz tutmuş cam resmen. Arabayı cıkaramıyoz kac gundurgünaydın canlar.. cumamız mübarek olsun.
burada ara yollar fena halde. dün yol ve kaldırım ayrımı görünmüyordu.
bugünse, her yer buz. arabalalar dahi ilerleyemiyor. az eğimli yolda kayıyorlar.
ayşecikle yolu gözüm kesmiyor, kayıp düşeriz muhtemelen.. sohbete de gidemicez bugün.
pembişim, pasta işi ne oldu? istediğin gibi yapabildin mi hazırlıkları?
efecik de hala hastaymış, Rabbim tüm hastalara acil şifa versin.
bronşiolit gibi bi şey yazmışsın, bronşitin başka bi cinsi hastalık mı o?
delii, yanlış anlamadıysam kullanıcı adın değişmiş, hayırlı olsun..
Selam canım. Sizin vali insafa gelmiş sonundaHerkese günaydın. Bize bugün de tatil. Sesim iyice gitti. Neyseki tatil. Burada da güneş var ama -11 derece.
Pembişim, d. Günü bugündü değil mi?
Amaaan kek gibi olsa hersey. Sıkma canını. Begenmezsen hayvancıklar da ac bu karda kışta. Ver gitsin. Ya da robotta cek. Dondurucuya at. Kek ufantıları ile yapılan bi sürü guzel tarifler var onlardan yapabilirsin istersen kuzu:)Kek yaptim, unu ayarlayamadim hamuru kati oldu. Rutin saati kadar firinda kaldi kurdanla baktim pişmiş. Cikardim 5-10 dk soğudu kestim ama en alttan 1-2 cm kadarlil kisim hamur görüntüsünde, boyle islak nemli gibitekrar kaliba koyup 150 derecede firina attim. Muhtemelen o kisim duzelmeyecek, kek de tas gibi olacak poff, moralim bozuldu 
Bugun mu buyuk gun. Allah guzel ömür versin kocacanına:) sizinle olsun hep uzun yıllar:)Sabah babamıza hediyelerimizi verdik oğluşla. Sonra biz kahvaltıya gittik karı koca. O sırada arabada gizlediğim ve geçen gün kar kıyamette zor şartlarda aldığım parfümünü de verdim. Çok sevindi. Eczaneden ilaçlarımızı (kocacığım da hasta) alıp geldik eve. Ben hala not işime bakamadım. Şimdi kendimi odaya kapattım vericem notları inşallah. Bizden haberler :)
Canım ya senin de imtihanın böyleymiş naapcan. Allah kolaylık versin sana.Merhabalar hanımlar,
Efe kuzucuğa çok gecmiş olsun , nefes alamadıklarında çok fena oluyorlar. Ağızdan nefes almayı da bilmediklerinden, biz kış boyu o durumdayız maalesef, Allah beterinden sakınsın bebelerimizi, ilaç da kar etmedi, birtek Almanya'dan gelecek olan spreyde umudumuz kaldı. Onlar da noel tatili sonrası halaaa toparlayamadılar gönderim işini...
Yeni kullanıcı adın Hayırlı olsun senamert, böylesi daha güzel olmuş ...
Nfk, bu gibi durumlarda popkek yapabilirsin , çok nefis oluyor, ufalayıp dilediğin malzeme ile karıştırıp top top yap :)
Bu hafta ne tuhaf bir hafta oldu, yalnızca ptesi ve cuma okula gidilen ... Çocukların aklı karıştı, bu sabah zor yolladım okula. Eve alışmış kuzucuk :)
Hayırlı akşamlar hepinize...
bunların tariifini istiooom:)Pembiş, senden duyduğum midye börekten yaptım. Çok güzel görünüyor. Daha tadına bakmadık. Sabah için yaptım.
Bir de canselden ya da pamukhelvadan duyduğum elmaskurabiyeyi denedim. Onu da sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?