Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın iyi pazarlar. Kahvaltı hazırlıyorum. Dün kurabiyeyi yaparken bi de midye börek yapmıştım çok guzel oldu sevıyom ben bu topiğin hatunlarını ya:)kahvaltıya koycam şimdi. Dun kimseye koklatmadım yarısını dondurucuya kaldırdım. Yarın okula göturcem Deliyi de tanımıyorum ki ben
1 sınıf kaldı sınav yapcam yarın. Not girişlerini de yapamadım daha. Biz bir de sınav analizi yapıyoz istiyo idare.

Bizde dün küçüğü, 1,5 yaş aşıları vardı onu hallettik şükür.
Kız sen ne zaman dogurdun kim geldi 1,5 yasına. Sazanlığımı affet:)
Ay nasıl sevindim. Çok iyi yapmışsın canım
Ha şöyle. Kocayı işe koşmak candır:). Sen öğreniyon yavaş yavaş:)
bu arada sinavlardan not girislerde bahsediyosunuz ya ne kdr yabanci olmus bu kavramlar dondugumde herseyi unutmus olucam.bu gidisle :)) Allah kolaylik versn son haftalari bu sacma islerden dolayi hic sevmiyorum
Boşver born kal öyle. Cuma tırlattıydım az daha. Dedim ya guvenliği bile sınav yapacaktım az kalsın:)
Evet bencede bu sefer bu tarafta olsun kadıköy moda diyorum. Moda çay bahçesi denize nazır salaş bir mekan ama açık hava olsun bence

Çok aktif yazmıyordu ondan sanırım normal hatırlamaman.

Bahar mı gelecek hiç inandırıcı gelmiyor şu anda. Kaç gündür eve tıkıldık kaldık sıyırıcam valla. Oğluş hasta olmasa kartopu oynamaya falan çıkardık ama o da mümkün değil tabi. Yarın okula gideyim de değişiklik olsun diyorum

Slm canlar... Baharda buluşma planları yapilmaya baslammis oh ohh düşüncesi bile çok güzel

İstanbul'da hava soguk ama çok güzel bi gunes var. Günler sonra çocuğum sokak yüzü gördü. Bi de agaclara dogru deli gibi kosarken bagiriyor; "babaaa, ben burada yaşamak istiyoruuum !!"

Destiny, saka mi yapiyon bacim? Yoğun sinav donemi öğrencilerden ziyade yormuş seni. Adi İpek kendi yaman kizi unuttun mu?

Herkese güzel ve huzurlu bi pazar diliyorum.

Son düzenleme:
Ayşenin dillerine bak yaaaa :) canım benim çok tatlı ve haklı :) benim de bi yerlere çıkıp koşasım varrrrrrrr.

Born ne güzel yapmışsın biz dün çocukların hepsiyle avm ye gittik doğru düzgün indirimde de bir şey bulamadım. Kendime bot alacaktım derimodda vardı aslında ama çocuklarla zor haftaya kalırsa alırım. Yoksa kaldı bot işi. Geçen yıl kerem'e polodan mont aldım Indirimden 4 yaş almışım gelecek yılda giyer ondan ona almadım

Nfk dün çıktığıma pişman oldum bugün hava güzeldi temizlikle geçti

Nfk dün çıktığıma pişman oldum bugün hava güzeldi temizlikle geçti
Bugün güzeldi gerçekten.. AVM de uc çocukla alisveris nasil geziyorsunuz, iki bebe arabada mi oluyor?..

Perşembe kardesimle gittik. 150 liraya guzel bir cizme aldi bacim ama ben gönlüme gore bi şey bulamadim. İkinci urun ekstra %30 indirimliydi..

slm kızlar nasılsınız.
çok yorgun geçen bir haftanın sonunda sizi özlediğimi hissettim ve bebelerim ve kocişim uyurken mesaj atayım dedim.
yusuf 1 haftadır hiç uyutmedı ağzında koku var çok huzursuz hafif öksürük ve aşırı salyası var.antibiyotik yazdı doktor ama bn vermek şstemşyrum 6 aydan evvel.ateşte ortada bi yerde işte.abi deseniz çok mutsuz ya kızlar nasıl yaklaşacağımı şaşırmış durumdayım.yusufun uyuduğunu anladığında bağırıyor kalksın anne dior.sen beni sevmiyon diyor.onu götür ver diyor aslında iki hfta önce çok iyiydi.yardımcım özellikle yusufa ilgi gösteriyor sonırım problem oluyorçkadını uyardım da anlamıyor.bi kez küçük kızını getirdi.kızda çok beter bişey.hüseyinin oyuncaklarını elinden alıyo ve saklanıyor tek oynamak için ki 8 yaşında ee ben de kızdım haliyle sen büyüksün ayşe yapma dedim.oğlum onu itti o da çocuğa bi vurdu görecektiniz.ben de kızdım valla.odur budur yusufu hep ayrı tutuyor.sanırım işten çıkaracam sırf bunun için.
bebelr hasta olmuş sanırım pembe anacım nasılsın.efem hasta olmuş geçmiş olsun Allah kolaylık versin inşallah.cansel zaman geçmiş maşallah büyümüşler.sanırım ben de3.ü de yapacam seneye aradan çıksın beraber büyürler inşallah.
nfk sultanım yüzümü kara ettim de sordum halin vaktini ahiretliğim hakkını helal et.zaman yok ki fotoları bilgisayara atim.fotolar nenede kaldı perşembeye anca orda olucam kısmetse.kız beni affet kız.öptüm seni.
ilbilge destiniy pamukhelvam born busmai sena mert hepinizi selamlıyor ve öpiyorum.yusufa bi bakim gelirim kısmetse....

Kızım çılgın mısın sennnnnn??? Onca kardeş kıskançlığına ve bakıcı uğraşısına rağmen üçüncüyü mü yapcannnn?!?! aman sabahlar olmasın :)

Biz oğluşla uğraşıyoruz işte. Biraz iyileşti. Yarın doktora gidicez bakalım o ne diyecek. Balgamlı öksürük ve burun akıntısı devam ediyo tabi ama şiddeti azaldı bence.

Bakıcın çocuğunu bi daha getirmesin eğer böyle saçma bişiler olacaksa. Onun dışında memnunsan bundan dolayı değiştirme bence.

Oğluşum 16:30da uyudu. 1 saat önce uyanıp kucağımda uykuya devam etti. Yine ilginç bir gece bizi beklerrrrr

born canım gezmişsin maşallah ben de h.sonu gezdim gerçekten deşarj oluyo insan.sen yasirle nasılsın.bu eğitim aktiviteleri oluyor neler yapıyorsunuz evde montesoorri diye bşi var adını yanlış yazmış olabilirim.yapıyor musun.aslında bu sorum hepinize kızlar hüseyini mutlu etmek istiyorum ben.
pmukhelvam sizin bu kulk tedaviniz baya uzadı ya Allah kolaylık versin inşallah.beklemek en sıkıcı yanı bu işlerin.
ilbilge kuzuların nasıl canım.
ben de patatesli birek bi de portakal sulu ıslak kek yaptım şükür kociş beğendi adam beni bayabaya beceriksiz sanıyormuş rüştümü ıspatlamam lazım.lakin kilo alıp duruyorum napcam bilmiyorum.emziren anneler ecrn born busmai senamert nasıl baş ediyorsunuz bu durumla sütüm amam aman değil yani.kısarsam hepten gider diye de korkuyorum yani.
ayrıca ecrin yukarıda seni anmamışım kusuruma bakma. çocuklar nirvana erecem az kaldı

tezelden geçsin inşallah.okul ev hasta çocuk zor anacım bu annelik haikaten zormuş.kış fena bastırdı.huseyin de hasta olacak sanırım burnu akıyor.evet bu işin en zor yanı gecelerrrrrrrr oy oy vampir oldum ben:)) gözlerim büyük ve kırmızı

pembe canım kocam 4ü de istiyor da ben artık istemiyorum.bu daha da ürkütücü di mi.nerde cumhurbaşkanı?cumhurbaşkanını getirin.ben yapıyom çocuk.madalya taksın bana

Kizlar portakal kabuğu reçeli yapan var mi aranizda? Aklima düştü..

pembe canım kocam 4ü de istiyor da ben artık istemiyorum.bu daha da ürkütücü di mi.nerde cumhurbaşkanı?cumhurbaşkanını getirin.ben yapıyom çocuk.madalya taksın bana

Kızımmm deli misinizzzzzz?? Ay valla bana bişiler oluyooooo Allah hayırlısını nasip etsin tabi de çok büyük cesaret. Ben şimdiden bu çocuk büyüyecek kimlerle karışacak nolacak diye korkuyorum, uykularım kaçıyo; 3 tane olsa tırlatırım sanırım.

Kizlar portakal kabuğu reçeli yapan var mi aranizda? Aklima düştü..

Bilmiyorum canikom. Kv turunç reçeli yapmıştı. O zordu baya. Haşlaması falan gerekmişti bikaç kere acısı gitsin diye. Bi de rulo yapıp kürdan saplanıyo ona. Neyse araştır bakalım neler çıkacak :)??

Birkaç video özledim. Oktay ustanin tarifine gore yapicam inş. Kalin kabuklu portakalin diş kismini hafiften rendeledikten sonra portakali soyuyor. Kabugun ic bolumundeki beyaz kismi (kabugun yaklasik yarisini) kesip cikariyor, küçük küpler halinde doğruyor. 15 dk kadar aci suyu ciksin diye kaynattıktan suyunu sizip seker su ile kivam alana kadar pisirip almaya yakin rende portakal kabuğunu ve limon suyunu ekliyor. Denemek için yarim ölçü yapicam. Guzel olursa yine yaparik

Cocuksever koca simdi teşvik geliyor zaten gecen basbakan acikladi. Biz kacirdik ama ilk bebeye 300 (yarim altin karsiligi), 2ye 400, 3.ye 600 TL (asgari ücretin 2/3u kadar) teşvik verilecekmis. Calisan annelere 16 haftalik izne ek olarak 4 ay daha yarim gün calisip tam maaş alma, babaya 5 gün doğum izni falan verilecekmis. Kreş ve anaokularinin sayisi artirilacakmis falan.. İnş yapılabilirse güzel gelişmeler bunlar. Yoksa 3 çocuk yapin demekle olmuyor. Benim korktugum, bekarlar yada evli olup çocuğu olmayan kadınlar bu haklari kullanan kadınlara gicik gidebilir. Var potansiyel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…