Deliyi de tanımıyorum ki benTahmin edebiliyorum canım o paniği. Neyseki hallettin dimi??? Ben dün notları verince dönemi kapatmış gibi hissediyorum. Bu hafta sınavlar yapılacak ama olsunnnnn :)
Ben yapıp pişirmeden koyuyorum dolaba. Sabah yada işte ne zaman yenecekse pişiriyorum.
Deliii vardı ya oişte senamert oldu :)
Vallaiki çocuk büyütünce şifre çözülüyor sanırımbu kış böyle malesef.
Ben böreği normalde yaptığım gibi süt yumurta yağ karışımı ile ıslatıyorum.
Kız sen ne zaman dogurdun kim geldi 1,5 yasına. Sazanlığımı affet:)Bizde dün küçüğü, 1,5 yaş aşıları vardı onu hallettik şükür.
Ay nasıl sevindim. Çok iyi yapmışsın canımgunaydin canlar hazir firsat bulmusken okuyamadan yaziyorum...dun ilk kez iki cocugu da hem de uyumazken babaya birakip disari ciktim aramasa hic donmeye niyetim yoktu 3 saat kadar gezmisim beynime oksijen gitii kar camur dinlemedm kendime geldim bugun de disci randevum var ordan da avmlere akicam oyle iste simdi okuma zamani gecmisi
Ha şöyle. Kocayı işe koşmak candır:). Sen öğreniyon yavaş yavaş:)pembisim size nice mutlu yillar ins pasta cok farkli.cok.hos duruyordu nice boyle beraber yaslariniz olsn ins..
cansel 1.5 yil ne de cabuk gecmis hakkat ama sana da sormak lazim tabi :)
pembisim efecan simdik nasil ins daha iydir bizde de zumranin surekli burnu tikali surekli temiz tutmaya calisuyorum ama yok uyuyamiyo bi turlu tum gece esimi asker ettm de biraz uyudum haftasonunu bu yuzden cook seviyorumm
Boşver born kal öyle. Cuma tırlattıydım az daha. Dedim ya guvenliği bile sınav yapacaktım az kalsın:)bu arada sinavlardan not girislerde bahsediyosunuz ya ne kdr yabanci olmus bu kavramlar dondugumde herseyi unutmus olucam.bu gidisle :)) Allah kolaylik versn son haftalari bu sacma islerden dolayi hic sevmiyorum
Evet bencede bu sefer bu tarafta olsun kadıköy moda diyorum. Moda çay bahçesi denize nazır salaş bir mekan ama açık hava olsun benceoh valla bornum yaz böyle şeyleri tüm topik gezmiş kadar oluyoruz...
selam hatunlar özledim hepinizi topik canlanmışken bahar buluşmasına araştırmalar başlatılaİstanbul hatunları konuya dikkatinizi çekeyim....
Çok aktif yazmıyordu ondan sanırım normal hatırlamaman.Günaydın iyi pazarlar. Kahvaltı hazırlıyorum. Dün kurabiyeyi yaparken bi de midye börek yapmıştım çok guzel oldu sevıyom ben bu topiğin hatunlarını ya:)kahvaltıya koycam şimdi. Dun kimseye koklatmadım yarısını dondurucuya kaldırdım. Yarın okula göturcem
Deliyi de tanımıyorum ki ben
1 sınıf kaldı sınav yapcam yarın. Not girişlerini de yapamadım daha. Biz bir de sınav analizi yapıyoz istiyo idare.
Kız sen ne zaman dogurdun kim geldi 1,5 yasına. Sazanlığımı affet:)
Ay nasıl sevindim. Çok iyi yapmışsın canım
Ha şöyle. Kocayı işe koşmak candır:). Sen öğreniyon yavaş yavaş:)
Boşver born kal öyle. Cuma tırlattıydım az daha. Dedim ya guvenliği bile sınav yapacaktım az kalsın:)
Evet bencede bu sefer bu tarafta olsun kadıköy moda diyorum. Moda çay bahçesi denize nazır salaş bir mekan ama açık hava olsun bence
Bugün güzeldi gerçekten.. AVM de uc çocukla alisverisNfk dün çıktığıma pişman oldum bugün hava güzeldi temizlikle geçti
Ben de dönünce sil supur yaptim. Nevresim ve koltuk ortulerini falan değiştirdim. Yarin da yatak odasiyla banyoyu temizlicem inş..Nfk dün çıktığıma pişman oldum bugün hava güzeldi temizlikle geçti
Kızım çılgın mısın sennnnnn??? Onca kardeş kıskançlığına ve bakıcı uğraşısına rağmen üçüncüyü mü yapcannnn?!?!slm kızlar nasılsınız.
çok yorgun geçen bir haftanın sonunda sizi özlediğimi hissettim ve bebelerim ve kocişim uyurken mesaj atayım dedim.
yusuf 1 haftadır hiç uyutmedı ağzında koku var çok huzursuz hafif öksürük ve aşırı salyası var.antibiyotik yazdı doktor ama bn vermek şstemşyrum 6 aydan evvel.ateşte ortada bi yerde işte.abi deseniz çok mutsuz ya kızlar nasıl yaklaşacağımı şaşırmış durumdayım.yusufun uyuduğunu anladığında bağırıyor kalksın anne dior.sen beni sevmiyon diyor.onu götür ver diyor aslında iki hfta önce çok iyiydi.yardımcım özellikle yusufa ilgi gösteriyor sonırım problem oluyorçkadını uyardım da anlamıyor.bi kez küçük kızını getirdi.kızda çok beter bişey.hüseyinin oyuncaklarını elinden alıyo ve saklanıyor tek oynamak için ki 8 yaşında ee ben de kızdım haliyle sen büyüksün ayşe yapma dedim.oğlum onu itti o da çocuğa bi vurdu görecektiniz.ben de kızdım valla.odur budur yusufu hep ayrı tutuyor.sanırım işten çıkaracam sırf bunun için.
bebelr hasta olmuş sanırım pembe anacım nasılsın.efem hasta olmuş geçmiş olsun Allah kolaylık versin inşallah.cansel zaman geçmiş maşallah büyümüşler.sanırım ben de3.ü de yapacam seneye aradan çıksın beraber büyürler inşallah.
nfk sultanım yüzümü kara ettim de sordum halin vaktini ahiretliğim hakkını helal et.zaman yok ki fotoları bilgisayara atim.fotolar nenede kaldı perşembeye anca orda olucam kısmetse.kız beni affet kız.öptüm seni.
ilbilge destiniy pamukhelvam born busmai sena mert hepinizi selamlıyor ve öpiyorum.yusufa bi bakim gelirim kısmetse....
tezelden geçsin inşallah.okul ev hasta çocuk zor anacım bu annelik haikaten zormuş.kış fena bastırdı.huseyin de hasta olacak sanırım burnu akıyor.evet bu işin en zor yanı gecelerrrrrrrr oy oy vampir oldum ben:)) gözlerim büyük ve kırmızıKızım çılgın mısın sennnnnn??? Onca kardeş kıskançlığına ve bakıcı uğraşısına rağmen üçüncüyü mü yapcannnn?!?!aman sabahlar olmasın :)
Biz oğluşla uğraşıyoruz işte. Biraz iyileşti. Yarın doktora gidicez bakalım o ne diyecek. Balgamlı öksürük ve burun akıntısı devam ediyo tabi ama şiddeti azaldı bence.
Bakıcın çocuğunu bi daha getirmesin eğer böyle saçma bişiler olacaksa. Onun dışında memnunsan bundan dolayı değiştirme bence.
Oğluşum 16:30da uyudu. 1 saat önce uyanıp kucağımda uykuya devam etti. Yine ilginç bir gece bizi beklerrrrr
pembe canım kocam 4ü de istiyor da ben artık istemiyorum.bu daha da ürkütücü di mi.nerde cumhurbaşkanı?cumhurbaşkanını getirin.ben yapıyom çocuk.madalya taksın bana
Kizlar portakal kabuğu reçeli yapan var mi aranizda? Aklima düştü..
Birkaç video özledim. Oktay ustanin tarifine gore yapicam inş. Kalin kabuklu portakalin diş kismini hafiften rendeledikten sonra portakali soyuyor. Kabugun ic bolumundeki beyaz kismi (kabugun yaklasik yarisini) kesip cikariyor, küçük küpler halinde doğruyor. 15 dk kadar aci suyu ciksin diye kaynattıktan suyunu sizip seker su ile kivam alana kadar pisirip almaya yakin rende portakal kabuğunu ve limon suyunu ekliyor. Denemek için yarim ölçü yapicam. Guzel olursa yine yaparikKızımmm deli misinizzzzzz?? Ay valla bana bişiler oluyoooooAllah hayırlısını nasip etsin tabi de çok büyük cesaret. Ben şimdiden bu çocuk büyüyecek kimlerle karışacak nolacak diye korkuyorum, uykularım kaçıyo; 3 tane olsa tırlatırım sanırım.
Bilmiyorum canikom. Kv turunç reçeli yapmıştı. O zordu baya. Haşlaması falan gerekmişti bikaç kere acısı gitsin diye. Bi de rulo yapıp kürdan saplanıyo ona. Neyse araştır bakalım neler çıkacak :)??
Cocuksever kocapembe canım kocam 4ü de istiyor da ben artık istemiyorum.bu daha da ürkütücü di mi.nerde cumhurbaşkanı?cumhurbaşkanını getirin.ben yapıyom çocuk.madalya taksın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?