ben de bugün ;şehriyeli yeşil mercimek çorbası, fırında baharatlı patates ,ızgara tavada köfte, domatesli pilav, mevsim salata yaptım
eşim bayıldı, "eski günlerdeki gibi" dedi..
oğlumuz yokken çeşit çeşit yemekler yapardım, vakit boldu tabii
şimdi 1-2 çeşitle geçiştiriyorum hatta bazen yemek bile olmuyotembellik yapıyorum biraz galiba
canım bızım çeşmelerın suyu cok kotu çay bıle yapamıyorum cok kotu oluyor cok kıreclı ve bembeyaz bı tuhaf çayı çeşme suyuyla yapsam tadı kotu oluyor bende damacanadan koyuyuroum düşün o suyu bebısıme nasıl vereyım.o nasıl yakmıs yuzunu anlamadım çalıştırırken suratınamı tutmus yavrucagın garip vallakesinlikle plastiklerde bekleyen sular çok daha zararlı.ben fen ve teknoloji
öğretmeniyim de zaten kaynatılınca sudaki bakteri mikroorganizma falan gidiyo.kaynamış su vermeliyiz bence.
o kakanın nedeni elma canım ben ilk verdiğimde öyle oldu. havuç verince turuncu
gibi yaptı değişik şeyler verdikçe değişiyor kakanın rengi. panik yapmana gerek yok.
canım evet o tip sesler bebekleri sakinleştiriyo ama saç kurutma makinesine
çoook dikkat et çünkü ben bebeğinin yüzünü yakan bir çocuk gelişim uzmanı duydum. Allah korusun.
cena herobabymı aldın kaşıklamı verıyosun kılosundan dolayı mı verdın yoksa gece sık uyandıgı ıcınmı ben sureklı emzırıyrum meyve suyuda verıyorum tadımlık.gerek varmı acaba?çorba ıcın buhardamı haslıyosun cnm sen nasıl oluyor o?sütlü pirinç unu canım..
haşlanan sebzenin vitamini suya geçtiği için, mümkünse buharda haşlamak gerek..
ben bugün minicik bi patates, üçte bir havuç ve silme bir tatlı kaşığından az pirinci, yaklaşık bir buçuk su bardağı suda haşladım.
sonra süzgeçten geçirmeye çalıştım, olmadı.. ben de blenderladım, kıvamını açmak için de suyundan birkaç kaşık döktüm..
çorbadan ziyade püre oldu yani.. iki damla da zeytinyağı damlattım içine..
eğer etrafında açık satan bi yer bulamazsan, sek'in mesela günlük sütleri var cam şişede, her yerde bulunmaz,
büyük market ve şarküterilerde vardır, onunla yapabilirsin.. ben de bulamazsam öyle yapıcam çünkü..
ben de kaç gündür seni merak ediyorum eylül..
geçmiş olsun..
yeni tatlara da başlanmış, gazanız mübarek olsun..
chicconun polly modeli abimlerde var.. bana da hantal geldi..
ki abimlerin ev hipodrom gibi at koşturursun, o kadar büyük ve geniş..
buna rağmen sağdan sola taşırken zorlandım ben.. ama kapatılıp götürülürse değişebilir tabi..
sanırım tek oyla aday olunmuyor..
ben zeynebi iki kategoride önermiştim, hiçbiryerde göremedim.. :44:
beni de en komik üye kategorisinde aday gösterilmişim.
kendimden beklemediğim bi alan, ama olsun..düşünenleri öpüyorum anacağım..
o ayağının altındaki l-şey ne benim gördüklerimde hep ayak yere değiyordu bu çok hoşmuş maşallah
Eki Görüntüle 581258
her ne kadar sabit yakalayıp çekemesemde kızım yürüteçine kavuştu
önündeki oyuncaklara bayıldı onlarla konuşuyor
valla canım çok vaktimi aldı başka hiçbişey yapamadım ama kafama koydum bugun guzel bi yemek yapıcam diye:)ooowww hepsine de bayılırım süper bir mönü:) ama nasıl yemek yapıosun anlayamıorum ben kızımdan hiçbişeye elimi süremiyorumbende çeşit çeşit yemekler yapardım çok da severim yapmayı ama Alya hanım tık desen uyanıyor evde resmen hırsız gibi parmak ucunda yürüyerek geziorum eşim geldiğinde o yapıyor yada Alya yı ona veriyorum anca öyle yapıorum.... buna da bir çözüm bulmalıyım yaw
Maşallah 1 yaşında çocuk gibi saçları var.Eki Görüntüle 581258
her ne kadar sabit yakalayıp çekemesemde kızım yürüteçine kavuştu
önündeki oyuncaklara bayıldı onlarla konuşuyor
Aynen ben de ayrıntı yemek zor yapıyorum artık.Ya pilav, yemek, salata veya ayran ya da çorba, yemek, salata.Ooooooo tatlı dersen neredeyse tarih oldu.ooowww hepsine de bayılırım süper bir mönü:) ama nasıl yemek yapıosun anlayamıorum ben kızımdan hiçbişeye elimi süremiyorumbende çeşit çeşit yemekler yapardım çok da severim yapmayı ama Alya hanım tık desen uyanıyor evde resmen hırsız gibi parmak ucunda yürüyerek geziorum eşim geldiğinde o yapıyor yada Alya yı ona veriyorum anca öyle yapıorum.... buna da bir çözüm bulmalıyım yaw
bakıyorumda herks ek gıdalara geçmiş bile... biz daha geçmedik yaww ilk 6 ay sadece anne sütü dedi doktorumuz. tabi bizim birde süt alerjimiz çıktı o nedenle ne kadar çok emziirirsem o kadar iyiimiş... perşembe kontrolümüz var bir sorayım bakim
ben bu anketleri niye goremiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/ben bu anketleri niye goremiyorum
cenaaa nerdesinnnnnn :44::44::44:
ben de görmedim bugün onu..:26::26:
canım show tv aç inekler devrilmiş
tatlım bizim evde tv yok...izlemiyoruz tv biz..
aaaaa
neyse cena banlanmadı demi kadını burdan başka topiklere götrdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?