Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ooowww hepsine de bayılırım süper bir mönü:) ama nasıl yemek yapıosun anlayamıorum ben kızımdan hiçbişeye elimi süremiyorum bende çeşit çeşit yemekler yapardım çok da severim yapmayı ama Alya hanım tık desen uyanıyor evde resmen hırsız gibi parmak ucunda yürüyerek geziorum eşim geldiğinde o yapıyor yada Alya yı ona veriyorum anca öyle yapıorum.... buna da bir çözüm bulmalıyım yaw

canım bızım çeşmelerın suyu cok kotu çay bıle yapamıyorum cok kotu oluyor cok kıreclı ve bembeyaz bı tuhaf çayı çeşme suyuyla yapsam tadı kotu oluyor bende damacanadan koyuyuroum düşün o suyu bebısıme nasıl vereyım.o nasıl yakmıs yuzunu anlamadım çalıştırırken suratınamı tutmus yavrucagın garip valla

cena herobabymı aldın kaşıklamı verıyosun kılosundan dolayı mı verdın yoksa gece sık uyandıgı ıcınmı ben sureklı emzırıyrum meyve suyuda verıyorum tadımlık.gerek varmı acaba?çorba ıcın buhardamı haslıyosun cnm sen nasıl oluyor o?

kızlar bizim oğlana hoppala almıştık hatta ressimlerini koymuştum hoppalasında baya koşar gibi zıplar gibi hareketler yapıo sizce yürütece de gerek varmı sanki ikiside aynı işlevdemiş gibi gelıo bana sizlerede bi sorim dedim...

valla canım çok vaktimi aldı başka hiçbişey yapamadım ama kafama koydum bugun guzel bi yemek yapıcam diye:)
oğlum yanımda oynadı mutfakta yere battaniyesini serdim öyle yaptım
asıl onlar hareketlenince hiç yapamıcaz nolcak bilmem devirirler tencereleri tavaları yerlere
akşama çok yorgundum uyuya kaldım:)

Eki Görüntüle 581258

her ne kadar sabit yakalayıp çekemesemde kızım yürüteçine kavuştu

önündeki oyuncaklara bayıldı onlarla konuşuyor
Maşallah 1 yaşında çocuk gibi saçları var.Bayıldım.Benim kızımın saçları döküldü.Daha yenilerine de kavuşamadık.Bir sürü toka aldım ama takamıyorum.

Aynen ben de ayrıntı yemek zor yapıyorum artık.Ya pilav, yemek, salata veya ayran ya da çorba, yemek, salata.Ooooooo tatlı dersen neredeyse tarih oldu.Eşim isteyince kızımıza bakıyor ben de yapıyorum.Bir de misafir gelecekse yapıyorum.O da haftasonları.Karnıyarık, dolma, patatesli köfte, rosto falan yapınca eşim vavvvvvvv diyor.Eskiden bunlar sıradandı.Ne yapalım bir süre böyle artık.

canı sut alerjısını nasıl anladınız belırtılerı neydı ?

Ya kızlar maaşallahiniz var hızıniza yetişemiyorum.kqrakiz o kara kizinada saclarinada bayildim.bizim oglan kel oldugundan:) gule gule kullanın..kızlar artik bebislerin kaka sayısıda rengide kokusuda sertligide değişiyor.bana sorarsaniz cok panik yapmayin.kakada kan 5 ten fazla dolu dolu kaka yapma yada kaka yapmama ve bundan dolayi huzursuzsa dr a gidip tahlil vermeli.ben şüphelenince kaka yapmasini evde bekleyip hemen hastaneye gidiyor tahlil icin sira aliyorum ilk tahlili veriom sonuc çıkınca dr çağırıyor.vakit kaybetmemis oluyorum.nacizane bi tavsiye benden.butun melekleri kocaman öpüyorum.iyiki varlar çok
Şükür

slm anneler ve bebıslerı bu ek gıdaya basladıgımızddan berı oglum kakasını ıkınarak cooook zor yapıyrdu
havucu ve gun kurusu kayısısını haslayıp ve blendırdan gecırıp verdım gunde 2 kere yapmaya basladı :)))
bagırsaklarıı calıstırdı ıyı oldu tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…