Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

artar inş canım ilk başta benimkide 40-50 arasıydı sonra az az sık acıkmaya başladı şuan günde 500-600 cc arası içiyor çok şükür yeterki sütü iyi sağlıklı muhafaza et ben nerdeyse kafayı yiyordum bo konulardan süt saklama poşetleri süt saklama kapları termos çanta ne ararsan kullanıyorum

ben 3-5 tane birikince basıyorum çamaşır suyuna biraz bekletiyorum lekeler çıkınca iyice defalarca arıtıyorum sonra bebek sabunu ile makinada 40 derecede yıkıyorum tertemiz kar gibi oluyor

bende temmuz 26 annesiyim gaz sorunumuz kalmadı şükür adette geçen hafta oldum (olmasaydı dahamı iyiydi bilemedim öldüm öldüm dirildim sancıdan) ama diş ile ilgili bir belirti göremedim benmi anlamıyorum acaba pek huzursuzluğuda yok doktor 6 ayda çıkar genelde dedi ama maşallah erken çıkarıyor bıdıklar

kızlar oğluşumun dolabında şöyle güzelce bir temizlik yaptım ilkdoğduğunda giydiği kıyafetlere baktım da sanki 10 yaşında gibi geldi gözlerim doldu Rabbim sana binlerce şükür olsun bu ne güzel bir duygudur böyle kocaman kazaklar gömlekler giydikleri günleri de görebilecekmiyiz oyyy kurban olurum ben ona..eskilerini çıkardım ki yeni olanlara büyük alanlar kalsın tıkış pıkış olmuştu şu anda siz kaç aylık alıyorsunuz ben artık uzun bi süre almam zaten ama üzerinde yazanlar yalan gibi 9-12 aylar şu anda tam oluyor ama yeni alsam mesela onlardan almam hemen küçülcek gibi ee 12- 18 de çok büyük olur bilemedim ? ... bi de siz evde çocuğu nasıl giydiriyosunuz ben hala o konuya karar veremedim ilk uyandığında patik ve yelek giydiriyorum ama benim oğlum doğduğndan beri özellikle başından çok terliyo ben de sonra dan gün içinde penye takım ve çorapla dolaştırıyorum acaba üşüyo mu diye düşünüyorum ev sıcak ama endişeleniyorum ister istemez...

:))))9 sonuçta evde çıkıyosunya canım o bıle yetıyo muhabbet etmek ıyı gelıyo dımı :) arada çıkmak lazım ev gezmelerıne ozellıkle çook ıyı gelıyo
Çok iyi geldi bu gezme.Hiçaklıma gelmezdi bir gezmeye bu kadar sevindirik olacağım.Kızım kucaktan kucağa gezdi.Bir de ev sahibinin 15 yaşlarında bir kızı vardı, iyi oyaladı bizim ufaklığı.Ayyy ben artık hep gezeceğim.

zengin olduuuuuuuuuuk!

ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:

Mash.subhaAllah aysecine hediye alman.lazim incileri icin.bizde ilk.goreb alir:) ya kizlar sizin bebislerin.boyu kac benmki 62 cm bu ay sadece 1 cm uzamis normalmi doktora sormayi unuttim

benim afacan suyu seviyor ama ilk günden beri başına su döküldüğü an feryat figan hızlı hızlı durulayıp çıkarıyoruz şimdilerde küvette oturmaya başladı hele en sonuncuda çok komikti zınk kalktı ayağa oğlum otur kayıcan elimden diyorum oturtturuyorum gene ayağa kalkıyo ayakta dursa iyi adımlayacakmış küvetten dışarı adım atmaya kalkıyo hareketlendikçe afacan oldular anlaşılan yakında banyo küvetine terfi etcez artık gircem küvete alcam kucağıma oturduğum yerde yıkıycam o yöntem içinde havaların ısınmasını bekliyorum şimdilik ufonun karşısında yıkıyorum içim rahat oluyor artık az daha büyürse bakalım napcaz

ya kizlar sizin bebislerin.boyu kac benmki 62 cm bu ay sadece 1 cm uzamis normalmi doktora sormayi unuttim[/QUOTE]

Benimkide bir ay önce 8.00 kg 62 cm di cumartesi tekrar gidicz kontrole geçen ay doktoruma demiştim boyu sanki kısa demi demiştim oda bana o kadar abartı kısa değil bazı bebekler bi anda serpilir o belli olmaz demişti bugün evde mezurayla ölçüm 67 cm çıktı pek bi sevindim bakalım cumartesi doktorda kaç çıkacak ama bu ay uzadı bende farkettm

3.gün esrar için bebek ağlayabılırmı yaa okudum sımdı moralım altust dusunebılıyomusun o mınıgı daha süt kuzusu o ne esrarı ben anne oluktan sonra bole seylerı duyunca aglamak ıstıyorum allahım o bebege yardım et ıcım burkuldu (((

oğlunun maşallahı var senin..
hadi iyi gezmeler.. sen oğluşuna bak, o da seni korusun.. güzel güzel gezin..
Çok şükür annesini üzmüyor hiç gezdik geldik anasına kavalyelik yaptı küçük erkekim

Bizimkinede küvet dar gelmeye başladı, birkaç kez eşim küvete girip kucağında tuttu ben yıkadım rahat oldu valla
Kendimi görddüm sanki sende. Süt poşeti, kabı, termos ne ararsan bizdede var. Pompayla ayrılmaz ikiliyiz doğduğundan beri sağarak veriyorum. Sende mi öyle yapıosun cnm?

canım çok sağol tek tek ugrasmissin içlerinde beğendiklerim var*hizlica*baktim aksam eşim gelsin beraber bakarız tekrar tsk ederim

Son düzenleme:

gemiş olsun canım bendede sivileler çoğaldı popo bölgesinde otururken çok sorun oluyor

ben okudum epiural olmasaymışım biraz daha sabretseydim dedim

zengin olduuuuuuuuuuk!

ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:

tebrikler canım daha nice mutlu haberlerini al inşallah kocaman öptüm

karakız nerdesin?
libyana, sen de yoksun:44:

ben eşimle gezdim bugun ecoşa kaban baktım yoktu

9-12 alıyorum 12-18 çok büyük pantolon bayağı giyiyorlar ama tişört 1 yaş al istersen küçük geliyor zamanla ondan sürekli alcaz malesef

benim kızımda adını duyuna bakıyor

iki gündür bıdı bıdı ediyorsun, sonra bugün de göremeyince korkuttun beni karakız:104:
Ben önce koslaya yatırıyorum sonra makınada dalan roxy ıle yıkıyorum Dr artık normal deterjan kullanabilirsin ama bebek kıyafetlerini kendi kıyafetlerinizle yıkama yıne de dedi
kosla tarzı leke çıkarıcılar, çamaşır suları açıkçası bunlar kimyasal yüklü
deterjanlar olduğu için ben tercih etmiyorum..:100: varsın leke kalsın..
dalan roxy %100 bitkisel yazıyor üzerinde.. onu kullanırken daha rahatım..

oy oy oy çok sevindim darısı başımıza dişini ilk gören hediyesini alırmış annesi diş buğdayı hazırlıklarıda yaparsın şimdi
sağol canımcım, darısı başınıza..
diş buğdayı yapmayı düşünmüyorum..
annemi aradım haber verdim..
gelsin dedesinin elini öpsün de parasını alsın dedi
eşime söyledim, benim elimi şimdi öpsün, ay başında alsın harçlığını diyoo
oo, biz bu işten epey mangır doğrultucaz belli

Hadi hayırlı olsun.Kimseye söyleme, ilk gören hediye alır.
teşekkür ederim canım..ben zor gördüm..
epey boğuştum, sürekli emme modunda dilini çıkarıyor.. o yüzden görmek çok güç..

ooh, siftahı yaptınız..
artık kim tutar siziii..

Mash.subhaAllah aysecine hediye alman.lazim incileri icin.bizde ilk.goreb alir:) ya kizlar sizin bebislerin.boyu kac benmki 62 cm bu ay sadece 1 cm uzamis normalmi doktora sormayi unuttim
saol canım..
50 cm doğdu kızım, 4. ay kontrolünde 62 cm idi..
5. ay kontrolune gitmedik, 6. ayda aşıya gidince ölçülecek boyu..

ama uzman tv de izlemiştim..
çocuk doktoru, ilk üç ayda ve ikinci üç ayda 8er cm,
yani 6 ayda toplam 16 cm uzama bekleniyormuş...

Son düzenleme:
oy oy oy çok sevindim darısı başımıza dişini ilk gören hediyesini alırmış annesi diş buğdayı hazırlıklarıda yaparsın şimdi
aaa evet cena diş buğdayı yaparsın ben çok ıstıyorum yapmayı 10-15 kişilik olurmus annem anlattı diş şeklinden ufak bı pasta yaptırmayı dusunuyorum oğlumu güzelce gıydırırım çok hoş olur dişimiz çabucak cıksada yapsam

Son düzenleme:
bu termos çanta nasıl bısey canım işe başlayacagım bende almak ıstıyorum ınternette varmı lınk varsa atabılırmısın

bana mesaj yazan bütün arkadaşlara çook teşekkür ederim ..
bi kaç kez farklı zamnlarda alıntılayıp herkesin mesajına cevap vermiştim fakat site
beni dışarı atmış baglantı gitmiş falan o kadar yazdıgım mesaj boşa gitti biraz önce tekrar alıntılayıp cevap yazayım dedim ama
belki bundan çıkarmam gereken bir ders vardır deyip
uzatmamaya karar verdim..
hepiniz deger verip yazdığınız için tekr r çook teşekkür ederim..eşimle gerekirse ankarada yaşayan arkadşlar bilir
madolyon psikiyatrı kliniğine gidicem.. şimdilik tam halletmedik sorunu ama inş. hallolcak.

Son düzenleme:

ya beni emiyo canım kilosu da iyi maşallah. ama biberon olayına alışamıyo bebeğim tek derdimiz bu. neyse 2 gibi ecde oluyorum süt iznimi kullanıyorum. sabah az emsede telafi edecem artık. bide ek gıdaya başladık, olmadı o saate kadar meyve ve sebzesini yer bıdığım tabi kahvaltısıda var.

merhaba arkadaşlar kızım 10 gündür yeşil aradada mukuslu kaka yapıyordu bugün bezini açtım çok kötü kokuyordu ve acayip mukus vardı rengi yeşildi ıspanak yemiş gibi bide çokkkk azda olsa kan gördüm nedeni ne olabilir çok endişelendim bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…