Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kan varsa bence yarin ilk kakasiyla tahlil yaptir cnm bizde bi kere kan olmustu.antibiyotik kullandik.kaka sayisi nasil ishalmi.gecmis olsun

Cenacim hayırlı olsun incileriniz.darısı basimiza..bugün bizde pasamla gezdik ona babasina biseyler aldim.çapkın oglum gördüğü kiza gülüyor gözünü alamiyo uzun uzun bakio.biz haftaici hava guzelse ikimiz çıkıyoruz çok keyifli tavsiye ederim cikmayanlara.aldiklarimi bende 9 12 ay aliyorum.gayet iyi oluo

ya kizlar sizin bebislerin.boyu kac benmki 62 cm bu ay sadece 1 cm uzamis normalmi doktora sormayi unuttim

Benimkide bir ay önce 8.00 kg 62 cm di cumartesi tekrar gidicz kontrole geçen ay doktoruma demiştim boyu sanki kısa demi demiştim oda bana o kadar abartı kısa değil bazı bebekler bi anda serpilir o belli olmaz demişti bugün evde mezurayla ölçüm 67 cm çıktı pek bi sevindim bakalım cumartesi doktorda kaç çıkacak ama bu ay uzadı bende farkettm[/QUOTE]

O zaman benim ki kisa biz dun olcturdukana babasida selvi degil.ama.saglikli olsunda gerci kisa erkekler de.karizmatik oluyo)

hamileliğimden itibaren bu siteyi ve sizleri takip etmekteydim.düzenli olarak okuyordum. doktor olmama rağmen çoğu şeyi buradan deneyimledim desem yalan olmaz. ne oldu da üye oldum dersem de cena beni çok etkiledin özellikle kayınvaliden ile ilgili ince düşüncelerinle. şu anda 5 aylık emine nur isminde bi kızım var. inşallah cenacım sana benzer:) ya da ileride oğlum olursa senin gibi bir gelinim olsun çokkk isterim.selamlar,sevgiler..

kızlar kızım biberonu sakız gibi çiğniyor :26:

demindüz yatırınca düşer dedim yüz üstü en azndan geri geri düz gidiyor dedim mutfağa gittim bi geldim 2 dkkaa koltuktan aşağıya sallanmaya başlamış ayaklar düz gitmemiş çok şükür düşmedi

Günaydınlar herkeslereee güne oğluşum hırıltısı ile uyandık dün de biraz vardı ama şimdi öksürük de var çok şükür keyfi yerinde doktora götürsem mi bilemedim sonra daha ilerleyince tedavi süreci de daha kötü oluyor ama biraz daha takip edip karar vericem

Aman dikkat et canım benimki de öyle düştü işte ama Rabbim korusun hiç bırakılmaya gelmiyo

Allah korusun bebisleri.Yere neden koymuyosun canim.ben battaniye serip hep yere koyuyorum dusme tehlikesi olmuyor usur mu bilmem tabi

bu termos çanta nasıl bısey canım işe başlayacagım bende almak ıstıyorum ınternette varmı lınk varsa atabılırmısın

Lassig Combi Cooler Termos Biberon Çantası Mavi GittiGidiyor'da 67595137

linkteki çantayı aldım tatlım fiyatı önce çok geldi daha uygunu varmı diye çok aradım alsammı almasammı die tereddüt ettim ama aldığım zaman iyiki almışım dedim şöyleki bu iki bölmeden oluşuyor ben philips avent pompa kullanıyorum alt bölmesine pompanın başlığını ve şarj kablosunu koyuyorum üst kısmıda pompayla beraber 150 lik 6 biberon alıyor neredeyse ama ben 4 tane biberon götürüyorum yanımda ancak doluyor zaten özelliği gereği anne sütünü taptaze tutuyor bazen 3 saat trafikte kaldığım oluyor çıkardığımda hala elimi donduruyor soğuğu o derece koruyor ilerisi içinde düşünerek aldım ben mesela bi yere gidicez oğluşumla çorbasını ısıt koy kavanoza çantaya at gittiğin yerde çıkar yedir kavanozun yanına mama tabağını kaşığını biberonunu vs hepsini alır bana çok kullanışlı geldi bide yıkanabiliyor olması avantaj tabi

yalnız boyu biraz büyük yaklaşık 20 cm uzunluğu var onuda büyükçe bir kol çantasının içinde taşıyarak kamufle ediyorum yoksa millet koskoca kadın beslenme çantasımı taşıyor gibi sorgulu gözlerle bakıyor :)

Son düzenleme:

diş buğdayında bizimkiler buğdaylı bi yemek yaparlarmış nohutlu falan yanınada pasta börek kek vs vs doğum günü kutlar gibi bende netten birkaç örneğine baktım çok hoşuma gitti malum kutlayacak şey arıyoruz :)

çalışıyorken zor olur belki çok zorlanırsam doğum günü ile bir aradada yapabilirim bakalım artık ama rabbim sağlık verirse yapmak istiyorum

Alıntı yapamadım..
Denizliden Samsun a taşınacak arkadaşım
Evlenmeden önce 2 sene Samsunda çalıştım
Samsun ilk tayin yerimdi
Yağmuru biraz fazla yağar ama çok güzel bir şehirdir
Sosyal bir şehir
Biz şimdi tayin nedeniyle Hataydayız
Ama samsunu çok özlüyorum
Allah hakkınızda hayırlısını yazsın inşallah

canım çok sağol tek tek ugrasmissin içlerinde beğendiklerim var*hizlica*baktim aksam eşim gelsin beraber bakarız tekrar tsk ederim
elifcim bunlar bikaç alternatif ucuzundanda pahalısındanda koydum fikir olsun die ama çekmeköy başlıbaşına sitekent elini sallasan siteye denk geliyor çok zorlnacağını sanmam bir günde bulursun aradığın gibi bir ev semt olarakta temiz semt şahsen ben orda büyüdüm hiç hırsızlık vs yaşamadım eğitim konusundada güzel alternatifler var devlet okullarıda özel okullarda var ve hepside eğitim konusunda seçkinler kardeşim benden 10 yaş küçük hala eğpitim hayatı devam ediyor ordan biliyorum

Kendimi görddüm sanki sende. Süt poşeti, kabı, termos ne ararsan bizdede var. Pompayla ayrılmaz ikiliyiz doğduğundan beri sağarak veriyorum. Sende mi öyle yapıosun cnm?

yok canım şükür benimki doğar doğmaz memeyi aldı o konuda şanslıydımda benimde şanssız yanım 3 ayı doldu işe başladım malum çok küçük die erkenden biberona alıştırmak için sağmaya başlladım, bide işe başlamadan bir ay önce sütleri yedekledim evdeyken çok araştırdım hangisi daha iyi poşetmi alsam biberonmu pompa işime yararmı nasıl götürüp getircem stabilitesi nedir vs vs stabilite testi bile yaptım süte inanmazsın ben kimya müh yim kimyasal ekipmanlar satışında eğitmenim bizde sütün verimliliğini ölçen bir cihaz var o cihazla sütü tek tek ölçtüm dolaba koyduktan 6 saat sonra buzlukta kaldıktan 1 gün sonra :) annem eşim artık endişelenmeye başladı deliricem diyeen son milkwayın poşetleriyle dondurucuya attım sütlerimi günlük kullanım içinde milkwayın süt saklama kaplarından aldım 8 tane hepsi buradada çok uygundu 4 ünü 12 lirdan aldım bide termos çanta aldım şuan rahatız şükür hergün 4 biberon dolduruyorum çantamızda taptze tutuyor eve gelince dolaba koyuyorum annem ısıtıp ısıtıp veriyor sütümüz yetmezse ya da olmadı şükür ama olurda hasta falan olursam çocuğa bulaşma riski olursa dondurucudan çıkarıyoruz bakalım bu şekilde hayırlısıyla 6 ayımızı doldursak gözüm arkada kalmaz daha buarada bugün oğluşm 5 ayını doldurdu :)

kan ilacı kullanıyormusunuz nefret ediyorum o ilaçtan hamileliğim boyunca öğüre öğüre içtim şimdi meleğime veriyorum zorla oda kakasını koyulaştırıyor aynen koyu yeşil yapıyor ama kan görmedim canım bence hemen doktora göster allah korusun rota falan kapma durumu olursa hemencecik doktor ilaç veriyor başında önlüyor kuzenimin bebeğinde rota çıktı ama şükür ilaçla 2 haftada geçti ama kötüye yorma tabi bu en kötü ihtimal onunki bayabaya ishaldi çocuk uyku uyuyamıyordu sancıdan öyle farkettiler inş kötü bişiy yoktur

özellikle okul işine çok mutlu oldum canım açıkçası ozel okul düşünmüyoruz devlet okullarının iyi olmasına da sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…