çooook geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah.
o küçücük bedenlerine hastalık girince insan çok kötü oluyo
Rabbim sana da kolaylık versin inşallah
ayyy canım çok gecmş olsn alah şifa versn işallah hemencik iyileşir yavrun ...
Ahh cok cok gecmis olsun ya kiyamam ben ona annesi insallah hemencik iyilesir kim bakiyor kuzuna.
cincon kim dedim ben de..:44:
canancım, çok geçmiş olsun.:26: inş ilaçlar iyi gelir..
hasta kuzuyu bırakıp işe gitmek de dünyadaki en lanet şey olmalı..
Allah kolaylık versin..
canım benim çok geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
insanın çocuğunu bırakıp işe gelmesi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun
sağol canım
tşk ederim inş
annem bakıyor tatlım allahtan yoksa hiç bırakamazdım
amin amin
hiç sorma canım ya ben burdayım aklım evde işede kanalize olamıyorum ki en son şefim canan sen en iyisi eve git aklın burda değil senin dedi
kızlar bebişlerinize kahvaltı da neler veriyorsunuz ve nasıl hazırlıyorsunuz
bence öyle birşey duyduysan bu fırsatı hiç kaçırma hemen git
kızlar bebişlerinize kahvaltı da neler veriyorsunuz ve nasıl hazırlıyorsunuz
biz henüz kahvaltıya da ek gıdaya da hiç geçmedik oğlum anne sütü ve rezene dışında hiçbirşey içmedi ama burda okudukça artık ben de başlasam mı diye düşünüyorumkızlar bebişlerinize kahvaltı da neler veriyorsunuz ve nasıl hazırlıyorsunuz
o konuşanların çocukları nasıl uyuyor çok merak ediyorumbitti malesef kızlar... ayyy sürekli beşiğinde yatırın sakin olun pışpışlayarak uyutun kendi kendne uyusun 8de yatırın 10dan sonra uyku pencereleri kapanıo diye bir sürü şey saydı kızlar...
benim ki de karadenizliArkadaşım yazdıklarını okurken aynı benim herif dedim, bi arkadaş sormuş kimdi çıkaramadım bi an karadenizli mi diye? Hah işte benimki karadenizliBende iki haftadır işe başladım inan akşam eve gidiyorum oğlum akşamları çok huysuz oluyor ve tam bir kucak delisi, bi yandan onun hizmeti bi yandan ev gece onu zorla uyutup yatıyorum bırak oturmayı yemeğimi bile kaptı kaçtı yiyorum, babamızda ancak tv seyretsin, benimki aynen söyledikleri gibi hem işinin yorgunluğundan hem aç iken daha bi asabi oluyo, hiç bişeye yardım etmez ama sürekli sevdiğini söyler haliyle bu da bana çok yapmacık geliyo, hiç bişeye kendini yorma üstüne çoluk çocuğuna bakan bi karın olsun herkes sever ayda yılda bir çok sinirlenip patlıyorum iki tabağını alıp makineye koyuyo sanıyo oh yardım ettim bak ben iyi davranıyorum, sonra bi ay yine yok piyasada ben bu konuyla ilgili çok konuştum ama karakter meselesi benimki pek ev düşkünü bi adam değil, hijyen desen hak getire, yine bi arkadaş demişti valla o kadar çok kaynatmışınız ki topikte unutuyorum kim demişti, annesi pohpohlamış diye bende aynen öyle düşünüyorum bunların bu hali kesinlikle anne eseri. yanlız bende bi oğlan annesiyim bakalım benimki nasıl olacak. ama inan kv kocam ne derse yapıyo sanırsın annesi değil uşağı, haliyle kadınlara bakış açısı ona göre yerleşiyor insanda, kadın ev işini yapmak zorunda değil diye bilmiyorlar kadın her işi yapma ile hükümlü bi uşak gibi görüp büyüdükleri için fikirleri değişmiyor.
Ya bu konuda bende çok doluyum açmayım ağzımı kapanmıyo sonra yaaaa
canım çok geçmiş olsun biz de augmentin aldık geçen ay hasta olduğunda hatta iğne de yedi ve ventolin sf hava aldı çok üzüldüm biliyorum nası bi durumda olduğunu üstüne çalışmak daha da zordur ama bebişler kısa sürede atlatıyor Allah'ın izni ile...kızlar oğlum çok hasta oldu
annem ağır gripti çok sakındım kuzumu aynı ortamda bulundurmadım ama nafile yinede kaptı dün ateşler içinde doktora koşturduk faranjit olmuş kuzum bir sürü ilaç verdi doktor ilk kez ilaç kullanıyoruz ilacı gördümmü basıyor çığlığı bide antibiyotik isal yaptımı onunda karın ağrısı eklenince sancıdan uyuyamıyor kuzum sürekli öksürüyor ateşten dolayı halsiz dün işe gitmedim başındaydım ama bugün mecburen işteyim aklım hep yavrumda rabbim yardımcısı olsun
çook zor onu o halde bırakıp gelmek nerdeyse istifamı basıp gidesim var
Dua edecem sana Rabbim gönlüne göre versin inş güle güle git güle güle gell özleyeciiz seniiilibyanammmmm sana hava atmak olmasın benim 2.paketim geldi herobabyden
günaydın anneler ve melekleri nasılsınız iyisiniz inşallah
biz çok şükür
yarın uçak yolculuğumuz var(babamız kuduruyor çocuk bile 4 kez bindide ben binemedim diye )
izin al sende gel bin diyorum yok işi yoğun devletin güvenliği bundan soruluyor
inşallah sınavım iyi geçer bu arada sınava girecek arkadaşlara başarılar
ben tekrar doğurursam ve o suni sancı denen şeyi bana tekrar verirlerse kati surette eşime de verilmesini isteyecem arkadaş ! yok öyle bedavadan hoppa kucağa çocuk ben de bazen gözümün önüne geliyor o anlar tüylerim diken diken oluyor doğumumda ablam yanımdaydı sanki çin işkencesi izledim o gün diyor neysee hatırladım tekrar baba konusunda da benimki de dediğim gibi karadenizli ve en başlarda çok hazırcıydı aynı dediğiniz muhabbetler ama çok ciddi ciddi konuştum artık derman kalmadı bende ve benim çocuğum da sürekli ağlardı şimdi büyüdüğünde bile uyanık olduğunda ağlamıyorsa dahi sürekli ilgi ister bir saniye ayrı duramazsın kolik sancıları olduğu dönemlerde sürekli kucakta olduğu için şu anda da öyle olmasını istiyor neyse eşim de artık bittiğimi anladı ve bir süredir yardımcı oluyor ama yine de o annnneeeeesssssiiiii muhabbetine devam ŞAKACI ŞEYkızlar hepinize merhaba
yine eslerden acılmıs konu.valla önceden üzülüyordum bi benim esimmi böle diye ama sizleride görünce tek olmadığımı anlıorum.hamileyken ve doğumdan sonraki 1 ay hayat bana endeksliydi sonrasını sormayın....annen corabını giydirememişmi,annen seni acmı bıraktı,AN-NE-Sİİİİ NER-DE-SİNNNN ,lavobaya giriyorum benimi bekledin bütün gün dio,bi yere gidecek oluyoruz oğlumun üstü bası cantası derken ancak hazırlanıyorum bu arada kendime özen yok saclar tepeden topuz bi pantolon,ona rağmen oğlum nerde bu annen sanki düğüne gidioz diyo,kucağında gezdiriyo neymiş arkalarında gezecekmişim emziği düşünce verecekmişim onlardan daha önemli işim olamazmıs .daha neler neler en son gecen gün oğlum kudurdu uyumuyo illede kucak dio bende ne sırt kaldı ned bel biraz yardımcı ol diorum ''bütün cocuklar bölemi büyüyo sanki bi sen doğurdun' dedi.ne kadar üzüldüm anlatamam bidaha dokunmucaksın o cocuğa dedim o günden sonra ne olduysa yardımcı olmaya basladı.masallah sübhanallah diyimbenim esimde karadenizli ama bunun yöreyle alakası yok erkeklik geniyle alakası var.Kadınlık annelik böle bişey.biliyomusunuz doğumda bi kadının cektiği sancılara ,8 erkeğin gücü biraraya gelse ancak dayanabilirmiş.
hoşgeldin diyelim ve geçmiş olsun genel olarak tüm bebişler huzursuz bu aralar dişten olabilir seninki de...mehaba bende temmuzda anne oldum bebegim şimdi 6 aylık oldu bu zamana kadar hiç hasta olmamıştı ama dün ateşi çıktı ukkuları düzensiz geceleri uyumuya sizin bebişlerinizde mi öyle yapıyo
HANIMLAR
Hadi size bir konu atayım kafamız dağılsın yoksa ben zırıl zırıl ağlıycam şükür oğlum iyiymiş şimdi sesini duydum mem mem mem diyordu kuzum
eşinize hamile olduğunuz haberini nasıl verdiniz ?
ve tepkisi ne oldu
yok gidemiyorumki bitiemem gereken yığınla iş var yılın ilk haftası dün yoktum die herşey yığılmış offf deliricem
sen çalışıyormuydun
HANIMLAR
Hadi size bir konu atayım kafamız dağılsın yoksa ben zırıl zırıl ağlıycam şükür oğlum iyiymiş şimdi sesini duydum mem mem mem diyordu kuzum
ve tepkisi ne oldu
HANIMLAR
ve tepkisi ne oldu
Bizimki kasıtlı bi gebelik değildi hap kullanıyordum 1 hafta unutunca( o ara tasınma işlerimiz vardı) hamile kaldım. Valla ben şoktaydım zaten. Hayalimde hep hoş bi restoranda güzel bi yemekle söylemek vardı ama ilçede çalıştıgımız için olmadı bu. Haftasonuna kadarda sabredemezdim. Gidip eczaneden bi biberon aldım( hala kullanıyorum) paket yaptırdım veeve gidip al bakalım dedim:)) paketi açtı bu ne ya dedi anlamadı başta. Sonra soka girdi o gün pek konuşmadı planlarımızı ( tatil, aylıksız izin vb)gözden geçirip durdu. Öyle mutluluk gösterisi fln olmadı yani. Bende 2 hafta kadar şoktaydım kaygı hali vardı. Sonrasında ve hala çok mutlu tabi. 2. İstiyor. Ona göre hava hoş çünkü:))
HANIMLAR
ve tepkisi ne oldu
Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç aldık.Kızım 21 temmuz doğumlu.Kullanmaya başlasam mı yoksa daha küçük mü?
Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç aldık.Kızım 21 temmuz doğumlu.Kullanmaya başlasam mı yoksa daha küçük mü?
Teşekkür ederim canım.İkisi de Massimo Ricco.Eşim seçtiği için ayarlanıp ayarlanmadığını bilmiyorum.Daha yeni geldi.Kurulması gerek.Artık akşam eşim kuracak.Yürüteci kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Belki böylece enerjisini boşaltır da biz de rahat ederiz.güle güle kullanın canım..benm oğluşta 21 temmuz doğumlu ben almadım henüz canım ama almayı düşünüorm ne marka aldıkların ve nekadr.. yürüteç için erken mama sandalyeside sırt seviyesi ayarlanıosa kullanabilirsin bence..
Çok güzel,güle güle kullanın.Ne zaman kullanmaya başladınız canım?güle güle kullan canım
biz bu mama sandalyesini aldık çok rahat ettik hem beşik olarak kullanıyoruz hem tv izleme sandalyesi hemde mama sandalyesi
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi Pembe - e-bebek.com
kızlar oğlum çok hasta oldu
annem ağır gripti çok sakındım kuzumu aynı ortamda bulundurmadım ama nafile yinede kaptı dün ateşler içinde doktora koşturduk faranjit olmuş kuzum bir sürü ilaç verdi doktor ilk kez ilaç kullanıyoruz ilacı gördümmü basıyor çığlığı bide antibiyotik isal yaptımı onunda karın ağrısı eklenince sancıdan uyuyamıyor kuzum sürekli öksürüyor ateşten dolayı halsiz dün işe gitmedim başındaydım ama bugün mecburen işteyim aklım hep yavrumda rabbim yardımcısı olsun
çook zor onu o halde bırakıp gelmek nerdeyse istifamı basıp gidesim var
Bende ilk başta kim bu Cincon yeni biri herhalde dedim ama Cananmış.. :) Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin yavruna.. Sanada kolaylık versin..bu arada kullanıcı adımı değiştirdim cananatescoban ben kılık değiştirdim tanıyamazsınız bu halde
Baya da hava attın bana işte gelmedi benim paketim GEL-ME-Diiiiiilibyanammmmm sana hava atmak olmasın benim 2.paketim geldi herobabyden
günaydın anneler ve melekleri nasılsınız iyisiniz inşallah
biz çok şükür
yarın uçak yolculuğumuz var(babamız kuduruyor çocuk bile 4 kez bindide ben binemedim diye )
izin al sende gel bin diyorum yok işi yoğun devletin güvenliği bundan soruluyor
inşallah sınavım iyi geçer bu arada sınava girecek arkadaşlara başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?