Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kırk binkere maaşalalh
benim eşimde zonguldak karadeniz ereğlili damar vardır inat ama evimin işini yapar gece 1 de çamaşır astı bebişimin kıyafetlerini giydirir kahvaltı hazırlıyor bu aralar yemek yenir hemen sofrayı toplar :127::132::78:
Tomy Yıldızlı Rüyalar - e-bebek.com
kullanan var mi kizlar yorumlarda pek methedilmis.

canım bunda çocuklar uyumuyormuş cin gibi oluyrlarmış ben çok araştırdım

rengi çok tatlı güle güle kullanın

Ayy ay ayni ayni o ANNEEESİİİİ NERDESİİİN cocuk aglio olayi bizdede var bende BABAASİİİİ AZ BAKİVER lavobodauom diye bagiriyorum sonra seni ozlemis annesi deyip kucagima koyup yatmaya devam. sabahtan aksama kadar benle zaten bu cocuk ozlese seni ozlemistir diyorum tabi bunlar oyle bagris cagris degil sakayla karisok oluyo aama dogru ne sirt kaliyo ne bel valla

oy maşallah, boyuna bak, 70 cmmm
ama doktoruna katılıyorum. benim kızım 4. ay 6400grdı.
5. ay gitmedik, 15 ocakta gidicez 6. ay kontrolune,
bu sabah kucağıma alıp çıktım tartıya..7 kg görünüyor..
tabi gram gram ölçemedim ama yine de zayıf..
püre verdim ama, pek istekli değil.. 2-3 çorba kaşığı yiyor.
ardından emiyor. sütlü pirinçli veriyorum 3 ölçek yani 90 ml. onu da zorla..
yine emmek istiyo.. bilmiyorum ne olacak

cena kızın inşallah fazla zorlamaz seni ek gıda konusunda.

bacım ben size yazdım kaç kere az erken başlayın diye.

ilk altı ay sadece anne sütü olunca maalesef iştahsız ve inatçı

oluyor bebekler.çevremde çok gördüğüm için.ben ikisindede 4.ayda

geçtim ek gıdaya.kavanozdaki pürlerde ver istersen onları bebekler daha çok seviyorlr

canım hemşerim vallahi öyle ben demin çocuğu emzirdim yattı kedi kendine uyudu benim çocuk doğduğundan beri kendi kendine uyuyordu yavrum arada bir bana ihtiyacı olup munzurluk ypıp dizimde salladığımda da uyuyor ama genelde kendi uyuyor çok şükür . ama 00,24 buluyor gece uyuması geriye anneannesine gidicez yarın orda çekeriz inşallah kayseri havası yarar belki

Canan çok üzüldüm çok geçmiş olsun biran önce toparlar insaallah ishali icin muz patates pirinc verebilirsin.
Karakiz sinavin guzel gecer insaallah iyi yolculuklar

Casual marka mama sandalyemiz 179.90 tl gitti gidiyor kargo bedava.ama kaliteli guzel.cift tepsili.tepsi ayari var.koltuk ayari var.frenli tekerlek.silinebilen kumaş.katlanabilio.

gel gel canım burası bahar gibi.günlük güneşlik birazdan oğlusumu gezdircem arabayla biraz.ocak ayında bu hava bilemiyorum yani rabbim büyük

bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk

gel gel canım burası bahar gibi.günlük güneşlik birazdan oğlusumu gezdircem arabayla biraz.ocak ayında bu hava bilemiyorum yani rabbim büyük

valla işin aslı bende tırsmıyor değilim ben kar görmedim istanbulda

bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk

eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor

inşallah canımm ne zaman sınavınn?? sen bebişi bırakıp nasıl gidiceksin eğitime bildiğim kadarıyla öyle günlük gidiş geliş yok

kızlar facede görmüştüm bi karikatür şöyle diyodu..

bebek ağladığında neden ağlıyor diye düşünene "ANNE"
bu çocuk seni istiyor diyerek anneye uzatana da "BABA" denirr

cumartesi pazar canım sınavım çok sağol inşallah kolay geçer ben aöf 3.sınıftaym . polisliğemi nasıl bırakıp gitcem zaten tek okul istanbulda e bizim evede yakın cumartesi pazar evci izni var hafta içi görüşemicem 2014 de bitiyro okulum zaten yavrum en az 2 yaşında olur ama ben 7 senedir bu anı bekledim

tekrar hayırlı olsun iyi günlerde
güzel güzel yemekler yesin bebişin inşallah..
canım link verebilirmisinn

eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor

çokk güldüm heee

ama var yaa şaka bi yana geçen ay ayın 29 unda
adet olmuştum bugün ayun 3 ü tık yokk
çokk korkuyorum yaaaa

ciddimi diyorsun hamiellik testi vereyimmi evde 2 tane var delimisin gitsene korunmuyormusunuz

anladım canım ben sandım ki şimdi başlıycaksın...
hakkında hayırlı olsun inşallah.Allah gönlündekini nasip etsin sana
ama tek okul istanbul değil sanırım kuzenim aydında almıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…