Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende öyle yapıyorum bazen kafasını
çevirip bakıyo tv yi kapatıyorum izlemiyorum bende aslında iyi oluyoo
bence sadece bebeklerimiz için değil bizim için de zararlı
haber belgesel falan dışında
aslında öyle.. arada bi düşünüyorum..
günün4-5 belki daha çok saati tv karşısında geçiyoo
bi de ayşecik gece yarısından sonra yatıyor,
iyice müptela oldum, uykum gelmesin diye tv hep açık..

elif şafak'ın aşk kitabını okumuştum, ilk çıktığında çok da beğenmiştim
şimdi tekrar okumaya başladım, birkaç sayfa da olsa iyi oluyor,
belki maneviyatımı da artırır.. :105:

ooh afiyet olsun şimdiden..
dün eşimin tuttuğu istavritleri yemiştik..
bugün çinekop var mönüde
yakında yüzgeçlerimiz çıkacak

cena ilk hamileliğim derken
gecen sene mayısta hamile kalmıştım, boş gebelikti, 2 ay sonra ağustosta düşük yaptım..
2 ay bekledim, tekar hamile kaldım..

Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.
afiyet olsuuuun...

bi şeyi çok istersen zaten olmazmış bacım.. :100:
demek elif ebrar da mama sandalyesine kavuşuyor
eşinin içinden gelmiş, gönlünden kopmuş,
sus! bi şey deme, bırak alsın

Son düzenleme:

eşinize hamile olduğunuz haberini nasıl verdiniz ?

ve tepkisi ne oldu

Aslında biz evlendiğimizden beri çocuk yapmak için uğraştık
ama benim ya israr yollarım enfeksiyon oluyordu, yada mantar oluyordu.. çok kez fitil ve antibiyotik kullandım.. dr. bu sürede ya ilişkiye girmeyin yada korunun ama dikkat edin demişti.. ok şükür rahatsızlığım geçti.. artık her ay adetim gelmesin diye bakıyorum.. 1-2 gün geciksin test yapıyordum sonuç hep negatif çıkıyordu..

Bir gün yine adetim gecikti.. O zamanda Eskişehir'e gitmiştik.. K. validemlerdeydik.. Görümceme adetimin 1 haftadır gelmediğini söyledim.. oda abime söyle test alsın dedi... eşim ilk başta almam ayıp olur dedi.. Bende ısrar ettim.. O'da bakarız dedi.. Ama merak edip gidip almış.. gizlice verdi elime.. Hemen gittim yaptım Sonuç pozitif çıkmıştı.. Utanmasam çığlık atacaktım.. Gayr-i İhtiyari elim karnıma gitti.
. Artık orda bir canlı vardı.. hemen k.valideme söyledim çok sevindi..

eşim o zaman dışarı çıkmıştı.. geldiğini duyunca dedim şuna numara yapayım..gelince hemen beni odaya çağırdı.. sonucu sordu.. yüzümü astım.. yokmu bişey dedi.. kafa salladım.. gerçekten yokmu dedi..testi gösterdim..bu ne demek dedi.. bu seferde kutuyu gösterdim.. inceledi.. eee pozitif çıkmış dedi evet dedim.. Hamilemisin yani dedi evet dedim..
çok mutlu oldu hemen sarıldı bana.. Bundan sonra ağır iş yapmak yok dedi..

kızlar, ben kaçanziiii
görüşmek üzere öpüldünüz şekerler

Aşk kitabını bende okudum lisedeydim o zaman çok beğenmiştim..

Bişey demedim kız zaten alırsa yardımcı olurum tabikii ve Ebrar'ımda çok mutlu olur..

Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.
canım ben bu ara oktay ustaya dadandım oradan yaptım çok güzel oldu buradan bakabilirsin Oktay Usta'dan Fırında Köfteli Karnabahar Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi ama bi daha ki sefere beşamel sosu daha az yapıcam

beni aramadılar ama bende cena gibi
mesaj atmıştım neden hala gelmedi diye. bence eşinin adına tekrar üye ol ve iste

kızlar bu arada öğretmen veya memur olup ücretsiz izinde
olan arkadaşlar eşlerimiz biz ücretsiz izindeyken aile
yardımı alabiliyolarmış iznimin bitmesine 10 gün kala
öğrendik yani bugün üç aylık 480 lira oluyo dilekçe
yazıcaz geriye dönük işlem yapılabiliyomuş almayan varsa sizde yazın derim

canım gelmedi diye mesaj atan bendim.. 1 hafta içerisinde elinizde olur dediler ama hala gelmedi
Tekrar üye olsam 1 ay daha beklerim herhalde..

Ellerine saglik canım bebeğine sut olsun inşallah, en kisa zamanda denicem biz tam bir pizza delisiyiz

Canım ben rapor haklarımız kullandım ücretsiz izne ayrılmadım yani alıyorum cocuk yardımını ama yanılmıyorsam 37 tl gibi birşeydi sen farklı birseydenmi bahsediyorsun:44:

yok çocuk yardımı değil canım eşin memur mu bilmiyorum ama
biz çalışmadığımızda eşlerimiz aile yardımı alıyolar çalıştığımız zaman kesiliyo
o yardım şimdi ücretsiz izinde olduğum için eşim alabiliyomuş o yardımı ama
sen izne ayrılmamışsın yani zaten maaşını aldın onun için senin eşin alamaz

herkesin kendi tercihi ama ben rapor işine hiç girmek istemedim bana göre hakka girmek oluyo

iyi fikirmiş en azından şaşırtmayı başarmışsın bana kısmet olmadı

kız aşk olsun düşer diye bekledim ne demek bak şükür düşmemiş şimdi ne kadar mutlusun benim ödüm koptu o karda kışta 2 otobüsle işe gidip gelirken ayağım kayar düşerim diye

okurken benim bile tüylerim diken diken oldu ne güzel olmuş duaların kabul olmuş darısı bir sonrakine sendin değilmi tekrar anne olmak isteyen yanlış mı hatırlıyorum

hehe keşke bir paket bebek bezi alsaymışsın yavrum bereketli paranın içine edicek die pek bir manidar olurdu hem svinir hem üzülürdü adamcağız

bende kullandım o iğneden ay çok komikti benim eşim turizmci genelde şehir dışında olur otobüs şoförü neyse doktor sordu eşin hangi gün evde olur ona göre ilaç yapcam dedi dedim konuşayım 2 gün sonra evde olman lazımmış dedim tel de tamam ayarlarım dedi neyse iğneyi vurduurdum yanımda görümcem var beraber gitmiştik o hastanede çalışıyordu neyse doktor demezmi 2 gün sonra gece gece bu saatte birlikte olmalısınız saat gece 11 e denk geliyor neyse saati bekliyorum eşimde biliyor şimdi allam 1 saat kala tuttu müşteri hizmetlerini aradı yeni ıphone almıştı internetini açtırmak için mşteri temsilcisi demezmi bilgisayara uzaktan bağlancam haydaa neyse bağlantı başladı program yüklemeye saat oldu 10,5 bu bi yandan adamla konuşuyo gayet rahat saat oldu 11 ben sinir küpü neyse nihayet halletti programı ben kızmışım gittim uyuyorum sözde kafama çektim yorganı geldi gönlümü almaya saat 11,20 dedim geçti artık hadi hadi bişiy olmaz diyo neyse tam o sırada patavatsız görümcem aramasınmı haydaaaa herkese söylemiş allam rezillik düşünsenize cümle alem biliyo o saatte napcanı eşim dedi bu nasıl iş böyle saçma şeymi olur dedim napıyım sana sordum tel de sende tamam dedin ben boşunamı çektim iğnenin acısını diye çıkıştım sonra sakinleştik vs vs :) ama bi naneye yaramadı 1 hafta sonra adet oldum

hemende ilk uyarı :) sanki hamileliğimiz boyunca tüm ev işlerini kendileri yapıyorlar ah şu beyler yokmu lafa gelince bayrak filama onlarda ama icraat olunca foss kendi eşimden biliyorum

kızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin

Teşekkür ederim cnm
Eşime söyledim bizde hemen yazacağız dilekçemizi

ayy nelerde yaşamışsın yaaa neyseki bebeğin kucağında Rabbim ayırmasın inşallahh

ya ama o iğneyi olduktan sonra ki süreç çok zor geçiyor görev haline geliyor oluyor olmuyor ama rabbim çok şükür aratmadı allah isteyen herkese versin

Kızlar bende esimde çok karasizizdir şöyle söyleyim bebek arabasını bile 2ay araştırıp öyle karar verebildik.Şimdi mama sandalyesi araştırmaya gücüm yok:18::18: hem kaliteli olsun, kullanışlı hem de diğer çocuğuma cocugumda(allah nasip ederse) kullanabileceği bişey istiyorum.Açıkçası fonksiyonel olsun katlayıp yazlığına götüreyim ne bileyim kumaşı leke tuatmasın istiyorum bakalimnapcam karaftin bir modelini beğendiğimi 500 tl buda ua çok pahalı

Kızlar benim minikkusum 6aylik oldu sanırım topicte ilk aşı olan hep benim kızım oluyor:26: yarın aşıyı gidince bakalım yarın yazarimsizede fikir olur.

Kızlar bilmiyorum ekleyebildimmi beşinin resmini aşağıda çıkması gerekiyor, 140tl kizim doğmadan önce almıştık o kadar rahat ettikki anlatamam kızımı icine koyuyorum ustunucarsafla oluyorum gündüzleri karanlık yapmak icin sağlıyorum hemen uyuyor.gecede yanımda duruyor uyandimi kenarına ip bağladım iki çekiyorum hemen uyuyor odadan odaya tekerlekli taşıyorum.

Eklentiler

• $2013-01-03-17-19-01-1974834078.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 48
ben evliliğimin ilk 2 yılı bilinçli korundum ikimizde erken diyorduk sonra yavaş yavaş olsunmu demeye başladık fakat 2 yıl ilaç kullandığım için doktor 6 ayda ancak düzene girer dedi yumurtaların neyse 6 ayda geçti çocuk olmuyor bu arada tüm yakın arkadaşlarımdan patır patır bebek haberi geliyor ben içten içe üzülüyorum en son eltim evliliğinin 2. ayı hamileyim diyince bende film koptu zırıl zırıl ağlıyorum benim olmıycak die kızın haberine sevinemedim bile allah affetsin kıskançlık değil ama içim burkuldu kazayla olmuştu onunki neyse herkes bekliyor hamileliğimi ııh tık yok yumurta çatlatıcı iğne yaptırdık bi heyecan testler yaptım gene bişiy yok ümidim tükendi eşim dedi olmasın üzülme napalım orhanlarınkini severiz (orhan kardeşi) ama gel bana anlat için için ağlıyorum gizlice neyse bigün bankadan çıktım işe dönüyorum eczanenin önünden geçerken bir test aldım ama hiiiiç ümidim yok attım çantama 3 hafta geçti üzerinden öyle umutsuzumki kesin boş die 3 hafta boyunca hep aklımda içimden gelmiyo yapmak üzülmemek için en son bi gece uyumaya hazırlanıyoruz hiç unutmam 12 aralık akşamı dedim şu testi yapıyımda atıyım çantamda gezmesin
nitekim yaptım öyle göz ucuyla bakıyorum anammmm bide baktım ikiside çıkmazmı ben bağırıyom kafası kesilmiş horoz gibi ÇİFT ÇİZGİİİİİİ ÇİFT ÇİZGİİİİ eşimde banyonun karşısında yatak odasında yatıyo noluyo ne çifti dedi dedim mahmut çift çıktı böyle salaklaştı eminmisin dedi yanlış olmasın dedim olsa şimdiye kadar yanlış olurdu bak çift işte önce 10 dk sarıldık hiçbişiy konuşamadık sersemledik sonra aldı eline telefonu direk anasını aradı cümleye dikkat

ANNE İŞEDİK ÇİFT ÇIKTI

YUHHH

onlarda da bakla ıslanmaz gece gece tezahüratlar o biçim herkes çığlık atıyo evde benim üzüntümden eltimin bebişine sevinememişti garibanlar çifte mutluluk oldu onlarada sonra ben annemi aradım dedim baama çaktırma anne test yaptım hamileyim galiba sabah kan testi yaptırcam annemin sırıtmasından anlamış babam 10 dk sonra arayıp demezmi kızım hastaneye gidelim test yaptır utancımdan ne he diyorum ne yok annem bağırdı saçmalama kızı utandırma bırak o yapar ne gerekiyorsa

benimde ne hayallerim vardı hamile olduğumu öğrendiğim gün gelinliğimle eşimi karşılıycam aşkım sana bi hediyem var artık 3 kişiyiz dicem sözde bu hevesle 3 yıl o gelinliği askıdan indirmedim tabi şimdi bazanın altında tarihe gömüldü

içine girmeyi başarırsam birgn giycem ama içimde kalmasın doyamadım gelinliğime

velhasıl kelam bende minğime kavuştum darısı tüm isteyenlere olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…