- 8 Ağustos 2011
- 12.553
- 14.697
- 498
aslında öyle.. arada bi düşünüyorum..bende öyle yapıyorum bazen kafasını
çevirip bakıyo tv yi kapatıyorum izlemiyorum bende aslında iyi oluyoo
bence sadece bebeklerimiz için değil bizim için de zararlı
haber belgesel falan dışında
ooh afiyet olsun şimdiden..kızlarr dünden kalan köfteli karnabahar yemeğimin
yanına bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptımm
evi süpürdüm
oğluşuma süt içiriyorum şu anda
uyuyacak gibi
eğer eşim gelmeden yetiştirebilirsem süslenicem inşallahh
gecen sene mayısta hamile kalmıştım, boş gebelikti, 2 ay sonra ağustosta düşük yaptım..cena ilk hamileliğim derken
afiyet olsuuuun...Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.
bi şeyi çok istersen zaten olmazmış bacım.. :100:Paket gelenlere bir şey soracağım kargo gelmeden önce aradılarmı sizi? Cenayı arayıp geliyoruz demişler size dediler mi?[/FONT][/B]:26:
Bu arada bugün eşim kendiliğinden kızıma mama sandalyesi alacağım dedi.. Şaşırdım kaldım..Hadi hayırlısı bakalım..
Canim bizimkide çok hevesli bende ters otutturuyorum hemen donuo bakmaya calisio.izletmiorum ama saat 1 de baby first de bebek jimlastigi var 5 dk sürüyor onu yapioruz.hepinize tavsiye ederim çok keyifli bazi hareketler bizim yasimiza gore olmuo ozaman ısınma hareketine devam ediyoruz
ben çalışıyorum ama anneannesine söyleyeyim de yapsın bari kızçeme :)
eşinize hamile olduğunuz haberini nasıl verdiniz ?
ve tepkisi ne oldu
cena sana özel mesaj atmıştım görmedin mi?:26:kızlar, ben kaçanziiii
görüşmek üzere öpüldünüz şekerler
aslında öyle.. arada bi düşünüyorum..
günün4-5 belki daha çok saati tv karşısında geçiyoo
bi de ayşecik gece yarısından sonra yatıyor,
iyice müptela oldum, uykum gelmesin diye tv hep açık..
elif şafak'ın aşk kitabını okumuştum, ilk çıktığında çok da beğenmiştim
şimdi tekrar okumaya başladım, birkaç sayfa da olsa iyi oluyor,
belki maneviyatımı da artırır.. :105:
ooh afiyet olsun şimdiden..
dün eşimin tuttuğu istavritleri yemiştik..
bugün çinekop var mönüde
yakında yüzgeçlerimiz çıkacak
gecen sene mayısta hamile kalmıştım, boş gebelikti, 2 ay sonra ağustosta düşük yaptım..
2 ay bekledim, tekar hamile kaldım..
afiyet olsuuuun...
bi şeyi çok istersen zaten olmazmış bacım.. :100:
demek elif ebrar da mama sandalyesine kavuşuyor
eşinin içinden gelmiş, gönlünden kopmuş,
sus! bi şey deme, bırak alsın
canım ben bu ara oktay ustaya dadandım oradan yaptım çok güzel oldu buradan bakabilirsin Oktay Usta'dan Fırında Köfteli Karnabahar Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi ama bi daha ki sefere beşamel sosu daha az yapıcamHımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.
Evet canım eşim işe gitmeden arabayı aşağıya indirdi.. Asansörümüz olmadığı için ben zor indiriyorum.. Zaten çok ağırlaştı.. Zor çıktım merdivenleri..
Sağol canım düşünmen yeterli..Artık bu saatten sonra istemiyorum göndermesinler.. Çok heves ettiğim için gelmiyor zaten..
Paket gelenlere bir şey soracağım kargo gelmeden önce aradılarmı sizi? Cenayı arayıp geliyoruz demişler size dediler mi?:26:
Bu arada bugün eşim kendiliğinden kızıma mama sandalyesi alacağım dedi.. Şaşırdım kaldım..Hadi hayırlısı bakalım..
Aşk kitabını bende okudum lisedeydim o zaman çok beğenmiştim..
Bişey demedim kız zaten alırsa yardımcı olurum tabikii ve Ebrar'ımda çok mutlu olur..
canım ben bu ara oktay ustaya dadandım oradan yaptım çok güzel oldu buradan bakabilirsin Oktay Usta'dan Fırında Köfteli Karnabahar Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi ama bi daha ki sefere beşamel sosu daha az yapıcam
beni aramadılar ama bende cena gibi
mesaj atmıştım neden hala gelmedi diye. bence eşinin adına tekrar üye ol ve iste
kızlar bu arada öğretmen veya memur olup ücretsiz izinde
olan arkadaşlar eşlerimiz biz ücretsiz izindeyken aile
yardımı alabiliyolarmış iznimin bitmesine 10 gün kala
öğrendik yani bugün üç aylık 480 lira oluyo dilekçe
yazıcaz geriye dönük işlem yapılabiliyomuş almayan varsa sizde yazın derim
canım gelmedi diye mesaj atan bendim.. 1 hafta içerisinde elinizde olur dediler ama hala gelmediTekrar üye olsam 1 ay daha beklerim herhalde..
verim tatlim ...
hamuru için: 3su bardağı un 1tatlı kaşığı tuz 1tatlı k. şeker 1yemek k. sıvı yag 1paket kuru ınstant maya 1su bardağı ılık su bunları yoğurup bi kenarda bekletiorm yarım saat hamur mayalanıp kabarıo o aradada üzerine malzemelerini hazırlıorm sucukları doğruorum zeytinlerin çekirdegni çıkarıp doğruyorum domates dilimliorm kaşar rendeliorum yeşil biber doğruorm bikenarda hazır oluo sonra hazırladığım hamuru yuvarlak bi tepsim var ona sıvı yag döküp yaglıorm hamuru yayıorm elimle üzerine varsa domates sos yoksa tembelliğe kaçıp ketcap sıkıorm az kaşıkla heryerine dagıtıorm üzerine kaşar az serpeliorm üzerine tekrar sucuk biber zeytin onların üstünede domates dilimlerini koyuorm en üstüne tekrar kaşar serpip üzerini streçleyip atıorm dolaba akşam eşim gelmeden yarım saat önce fırına atıorm 180 derecede pişiriorm bizim fırında sizinkileri bilemem ayarlarsn böle tatlım sormak istedgn bişi olursa sor ..yapmak isteyenlere afiet olsn:)
gidimde malzemeleri doğrim hamuru yoğurmştm...
canım ben bu ara oktay ustaya dadandım oradan yaptım çok güzel oldu buradan bakabilirsin Oktay Usta'dan Fırında Köfteli Karnabahar Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi ama bi daha ki sefere beşamel sosu daha az yapıcam
beni aramadılar ama bende cena gibi
mesaj atmıştım neden hala gelmedi diye. bence eşinin adına tekrar üye ol ve iste
kızlar bu arada öğretmen veya memur olup ücretsiz izinde
olan arkadaşlar eşlerimiz biz ücretsiz izindeyken aile
yardımı alabiliyolarmış iznimin bitmesine 10 gün kala
öğrendik yani bugün üç aylık 480 lira oluyo dilekçe
yazıcaz geriye dönük işlem yapılabiliyomuş almayan varsa sizde yazın derim
Ellerine saglik canım bebeğine sut olsun inşallah, en kisa zamanda denicem biz tam bir pizza delisiyiz
Canım ben rapor haklarımız kullandım ücretsiz izne ayrılmadım yani alıyorum cocuk yardımını ama yanılmıyorsam 37 tl gibi birşeydi sen farklı birseydenmi bahsediyorsun:44:
Bizimki kasıtlı bi gebelik değildi hap kullanıyordum 1 hafta unutunca( o ara tasınma işlerimiz vardı) hamile kaldım. Valla ben şoktaydım zaten. Hayalimde hep hoş bi restoranda güzel bi yemekle söylemek vardı ama ilçede çalıştıgımız için olmadı bu. Haftasonuna kadarda sabredemezdim. Gidip eczaneden bi biberon aldım( hala kullanıyorum) paket yaptırdım veeve gidip al bakalım dedim:)) paketi açtı bu ne ya dedi anlamadı başta. Sonra soka girdi o gün pek konuşmadı planlarımızı ( tatil, aylıksız izin vb)gözden geçirip durdu. Öyle mutluluk gösterisi fln olmadı yani. Bende 2 hafta kadar şoktaydım kaygı hali vardı. Sonrasında ve hala çok mutlu tabi. 2. İstiyor. Ona göre hava hoş çünkü:))
ben ahanda gözüme geldi test yaptım çift çizgi çıktı silik ağladım kötü oldum
sonra camın önünde çekiyordu geldim anenmi arıyordum eşim merak la ne ldu ne oldu dedi al ne oldu gör dedim hamilemisin dedi havaya uçtu sonra annemi aradım
ağladım ben beklemiyordum çünki sınava gircdektim nasip değilmiş son şansımdı
3 ay oyunca düşer belki diye bekledim düşük tehlikemde vard düşmedi
sonra 9 ay boyunca heycanla bekledim çok sevdim çok sevdim eşim babalıı hissetmiyroum doğucna hissetcem dedi doğdu 2 ayık olana kadar seni emiyr gülmyor knuşmuyr hissetmiyorm dedi
en sonunda ecrin nisa saçlarını çemeye başlayıp aguu aa felan deyicne 2,5 aylıkken hissetmeye başladı
bizim zaten beklediğimiz bir durumdu her ay test yaptığım için bu seferkini söylemeden yapıyım dedim akşam namazımı kıldım şöyle bi güzel dua ettim nefesimi tuttum ve testi yaptım zaten çizgiyi görünce içimde kelebekler çığlıklar Allah ne verdiyse...yüzümdeki kocaman bir sırıtma ile eşimin yanına gidip testi eline verdim çığlık atıp beni kaldırdı sarılıp ağlaştık gülüştük başladık bin hayal kurmaya...çoook güzeldi Allah'ım isteyen tüm herkese nasip eylesin ne güzel bir duygu Ya Rab...
Kız Allah iyiliğini versin nerdeyse bende aynı şekilde haber verdimEczaneden emzik alacaktım unisex renkte olanı yoktu, malum daha cinsiyet yok bilmiyoruz, aldım bi tane diş kaşıyıcı verdim bizimkine anlamadı kııııııız , salak kafam ne anlar erkek milleti diş kaşıyıcıdan, bu ne ki, ne demek oluyo bu falan derken dedim hamileyim, adam çok istiyordu zaten ama bu kadar erken beklemiyordu çok şaşırdı o akşam kafaya dank edene kadar sordu
bizim hamilelik planlı ve isteyerek olduğu için ki zaten yumurta geliştirici iğne vurunmuştum zaten bu haberi beklediğimiz ve bunun için çabaladığımız için annemle evde test yaptık sonuç pozitif olunca da telefonda hemen haber verdim gerçekten mi dedi mutlu oldu
sen nasıl haber verdin canım
Bende ilk başta kim bu Cincon yeni biri herhalde dedim ama Cananmış.. :) Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin yavruna.. Sanada kolaylık versin..
sağol canım allah razı olsun cancan dedim cincon oluverdim ehehehe kullanıcı adımın yanına 1357822 falan yazmak istemedim kullanılmayan tek kelime bi bunu buldum napalım ben cincon diyim siz cancan anlayın
Baya da hava attın bana işte gelmedi benim paketim GEL-ME-Diiiiii
Aslında biz evlendiğimizden beri çocuk yapmak için uğraştıkama benim ya israr yollarım enfeksiyon oluyordu, yada mantar oluyordu.. çok kez fitil ve antibiyotik kullandım.. dr. bu sürede ya ilişkiye girmeyin yada korunun ama dikkat edin demişti.. ok şükür rahatsızlığım geçti.. artık her ay adetim gelmesin diye bakıyorum.. 1-2 gün geciksin test yapıyordum sonuç hep negatif çıkıyordu..
Bir gün yine adetim gecikti.. O zamanda Eskişehir'e gitmiştik.. K. validemlerdeydik.. Görümceme adetimin 1 haftadır gelmediğini söyledim.. oda abime söyle test alsın dedi... eşim ilk başta almam ayıp olur dedi.. Bende ısrar ettim.. O'da bakarız dedi.. Ama merak edip gidip almış.. gizlice verdi elime.. Hemen gittim yaptım Sonuç pozitif çıkmıştı.. Utanmasam çığlık atacaktım.. Gayr-i İhtiyari elim karnıma gitti.. Artık orda bir canlı vardı. . hemen k.valideme söyledim çok sevindi..
eşim o zaman dışarı çıkmıştı.. geldiğini duyunca dedim şuna numara yapayım..gelince hemen beni odaya çağırdı.. sonucu sordu.. yüzümü astım.. yokmu bişey dedi.. kafa salladım.. gerçekten yokmu dedi..testi gösterdim..bu ne demek dedi.. bu seferde kutuyu gösterdim.. inceledi.. eee pozitif çıkmış dedi evet dedim.. Hamilemisin yani dedi evet dedim..çok mutlu oldu hemen sarıldı bana.. Bundan sonra ağır iş yapmak yok dedi..
yok çocuk yardımı değil canım eşin memur mu bilmiyorum ama
biz çalışmadığımızda eşlerimiz aile yardımı alıyolar çalıştığımız zaman kesiliyo
o yardım şimdi ücretsiz izinde olduğum için eşim alabiliyomuş o yardımı ama
sen izne ayrılmamışsın yani zaten maaşını aldın onun için senin eşin alamaz
herkesin kendi tercihi ama ben rapor işine hiç girmek istemedim bana göre hakka girmek oluyo
iyi fikirmiş en azından şaşırtmayı başarmışsın bana kısmet olmadı
kız aşk olsun düşer diye bekledim ne demek bak şükür düşmemiş şimdi ne kadar mutlusun benim ödüm koptu o karda kışta 2 otobüsle işe gidip gelirken ayağım kayar düşerim diye
okurken benim bile tüylerim diken diken oldu ne güzel olmuş duaların kabul olmuş darısı bir sonrakine sendin değilmi tekrar anne olmak isteyen yanlış mı hatırlıyorum
hehe keşke bir paket bebek bezi alsaymışsın yavrum bereketli paranın içine edicek die pek bir manidar olurdu hem svinir hem üzülürdü adamcağız
bende kullandım o iğneden ay çok komikti benim eşim turizmci genelde şehir dışında olur otobüs şoförü neyse doktor sordu eşin hangi gün evde olur ona göre ilaç yapcam dedi dedim konuşayım 2 gün sonra evde olman lazımmış dedim tel de tamam ayarlarım dedi neyse iğneyi vurduurdum yanımda görümcem var beraber gitmiştik o hastanede çalışıyordu neyse doktor demezmi 2 gün sonra gece gece bu saatte birlikte olmalısınız saat gece 11 e denk geliyor neyse saati bekliyorum eşimde biliyor şimdi allam 1 saat kala tuttu müşteri hizmetlerini aradı yeni ıphone almıştı internetini açtırmak için mşteri temsilcisi demezmi bilgisayara uzaktan bağlancam haydaa neyse bağlantı başladı program yüklemeye saat oldu 10,5 bu bi yandan adamla konuşuyo gayet rahat saat oldu 11 ben sinir küpü neyse nihayet halletti programı ben kızmışım gittim uyuyorum sözde kafama çektim yorganı geldi gönlümü almaya saat 11,20 dedim geçti artık hadi hadi bişiy olmaz diyo neyse tam o sırada patavatsız görümcem aramasınmı haydaaaa herkese söylemiş allam rezillik düşünsenize cümle alem biliyo o saatte napcanı eşim dedi bu nasıl iş böyle saçma şeymi olur dedim napıyım sana sordum tel de sende tamam dedin ben boşunamı çektim iğnenin acısını diye çıkıştım sonra sakinleştik vs vs :) ama bi naneye yaramadı 1 hafta sonra adet oldum
hemende ilk uyarı :) sanki hamileliğimiz boyunca tüm ev işlerini kendileri yapıyorlar ah şu beyler yokmu lafa gelince bayrak filama onlarda ama icraat olunca foss kendi eşimden biliyorum
Teşekkür ederim cnm
Eşime söyledim bizde hemen yazacağız dilekçemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?