Çok güzel,güle güle kullanın.Ne zaman kullanmaya başladınız canım?
Baya da hava attın bana işte gelmedi benim paketim GEL-ME-Diiiiii
Markete giderken Ebrar'ı bebek arabasına mı koyuyorsun canım?Nasılsınız bakalım hatunlar...Biz bırazdan çıkıp kızımla markete gitcez ona bez alacağız..
Karakız İnşaallah sinavın güzel geçer Allah yardımcın olsun...
güle güle kullan canım
biz bu mama sandalyesini aldık çok rahat ettik hem beşik olarak kullanıyoruz hem tv izleme sandalyesi hemde mama sandalyesi
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi Pembe - e-bebek.com
hayırlı olsun canım da tv izleme sandalyesi nasıl oluyo tv mi izliyosunuz bebekle :26:[/QUOTE
evet zaten tekerlekli bir ürün tv karşısına koyuyorum kızıma şarkı açıyorum çizgi flim açıyorum oda oturup seyrediyor
çalışmalara başladığımız ilk ay, yerleşme kanaması gördüm..eşinize hamile olduğunuz haberini nasıl verdiniz ?
ve tepkisi ne oldu
birkaç gün oldu biz de alalı.. püre yedireceğim zaman oturtuyorum..Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç aldık.Kızım 21 temmuz doğumlu.Kullanmaya başlasam mı yoksa daha küçük mü?
kıııız, benimkini daha kullanmadım, paketleyip sana göndereyimBaya da hava attın bana işte gelmedi benim paketim GEL-ME-Diiiiii
ben de bi ara tv karşısında bırakıp işimi yapıyordum..hayırlı olsun canım da tv izleme sandalyesi nasıl oluyo tv mi izliyosunuz bebekle :26:
Biliyorum bunu söylemez bana düşmez, annesi sensin, tabi sen daha iyi bilirsin ama çocuklara tv seyrettirmek iyi değil.Ozellikle ilk iki yaş günde 30 dakikayı geçmemeli.Sonra da ne kadar az izlerse o kadar iyi.Biz kızımız doğdu doğalı tv'yi unuttuk.Malesef gittiğimiz yerlerde açık oluyor ve kızım bakıyor.Çok üzülüyorum.hayırlı olsun canım da tv izleme sandalyesi nasıl oluyo tv mi izliyosunuz bebekle :26:[/QUOTE
evet zaten tekerlekli bir ürün tv karşısına koyuyorum kızıma şarkı açıyorum çizgi flim açıyorum oda oturup seyrediyor
ben de bi ara tv karşısında bırakıp işimi yapıyordum..
o da yarım saat 45 dk falan oyalanıyordu.. belki iki üç hafta izlemiştir..
sonra pişman oldum,şimdi arkası dönük duruyor tv'ye.
Biliyorum bunu söylemez bana düşmez, annesi sensin, tabi sen daha iyi bilirsin ama çocuklara tv seyrettirmek iyi değil.Ozellikle ilk iki yaş günde 30 dakikayı geçmemeli.Sonra da ne kadar az izlerse o kadar iyi.Biz kızımız doğdu doğalı tv'yi unuttuk.Malesef gittiğimiz yerlerde açık oluyor ve kızım bakıyor.Çok üzülüyorum.
çok doğru söylüyorsun zaten bende karşıyım ama zaten seyrettiği 10 dk falan sonra sıkılıyor oyuncağını alıyor onlarla oynuyor
Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?kızlarr dünden kalan köfteli karnabahar yemeğimin
yanına bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptımm
evi süpürdüm
oğluşuma süt içiriyorum şu anda
uyuyacak gibi
eğer eşim gelmeden yetiştirebilirsem süslenicem inşallahh
Evet canım eşim işe gitmeden arabayı aşağıya indirdi.. Asansörümüz olmadığı için ben zor indiriyorum.. Zaten çok ağırlaştı.. Zor çıktım merdivenleri..Markete giderken Ebrar'ı bebek arabasına mı koyuyorsun canım?
Sağol canım düşünmen yeterli..kıııız, benimkini daha kullanmadım, paketleyip sana göndereyim
Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.
cena ilk hamileliğim derken
Benimkini bıraksan saatlerce izler herhalde.çok doğru söylüyorsun zaten bende karşıyım ama zaten seyrettiği 10 dk falan sonra sıkılıyor oyuncağını alıyor onlarla oynuyorMisafirlikte gözü sürekli tv'de.Ben çeviriyorum o başını çeviriyor. 30 dakikaya kadar sakıncası yokmuş.Kardeşimler de hiç seyrettirmiyordu.Doktor o kadar da değil günde 20-30 seyrettirin demiş.
Somon yapacağım canım.Somonu zeytinyağ,kekik,kimyon,karabiber ve kırmızıbiber ile terbiyeliyorum.balığı nasıl terbiyeliyorsun canım neler koyuyorsun içine
Benimkini bıraksan saatlerce izler herhalde.Misafirlikte gözü sürekli tv'de.Ben çeviriyorum o başını çeviriyor. 30 dakikaya kadar sakıncası yokmuş.Kardeşimler de hiç seyrettirmiyordu.Doktor o kadar da değil günde 20-30 seyrettirin demiş.
Canim bizimkide çok hevesli bende ters otutturuyorum hemen donuo bakmaya calisio.izletmiorum ama saat 1 de baby first de bebek jimlastigi var 5 dk sürüyor onu yapioruz.hepinize tavsiye ederim çok keyifli bazi hareketler bizim yasimiza gore olmuo ozaman ısınma hareketine devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?