Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok güzel,güle güle kullanın.Ne zaman kullanmaya başladınız canım?

ben doğduğundan beri kullanıyorum bunu ilk 3 ay gündüzleri bunda uyutuyordum fişe takıp kendi kendine sallanıyor çok rahat ettim şimdi de arkasını bir kademe kaldırıp kullanıyorum

Nasılsınız bakalım hatunlar... Biz bırazdan çıkıp kızımla markete gitcez ona bez alacağız..

Karakız İnşaallah sinavın güzel geçer Allah yardımcın olsun...

eşinize hamile olduğunuz haberini nasıl verdiniz ?
ve tepkisi ne oldu
çalışmalara başladığımız ilk ay, yerleşme kanaması gördüm..
adetim geçmeden bi pazar günüydü, eşime söyledim, gittik nöbetçi eczaneden test aldım,
yaptım, silik ama pozitifti. iki gün sonra tekrar yaptım, pozitifti.. ben havalara uçtum tabi..
eşim herzamanki sakinliği ve olgunluğuyla karşıladı,, (her ay hamile kalıyorum o da alışkın yaa)
karnımda hareketlensin, anlar dedim.. hissetti, yok..
dur, doğsun kucağına alsın, anlar dedim.. doğurdum, verdim kucağına, yok..
şimdi küçük, şöyle bi ele avuca gelsin, sevilir dedim, ıııh!

şimdi babasını görünce tanıyor, her zerresi harekete geçiyor, sesler çıkarıyor, elini uzatıyor, sesli gülüyor ya..
çocuğu adamın elinden alamıyorum

ilk hamileliğimde annemde yapmıştım testi, o da babamla dışardan gelmişti, kapıyı açtım..
babam ayakkabılarını çıkardı girdi, o da çıkarıyordu, hoşgeldin dedim..
elimle karnımı gösterdim, hamileyim işareti yaptım, herif küçük dilini yuttu
o gün geveledi durdu babamın karşısında

Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç aldık.Kızım 21 temmuz doğumlu.Kullanmaya başlasam mı yoksa daha küçük mü?
birkaç gün oldu biz de alalı.. püre yedireceğim zaman oturtuyorum..
zaten sırt dayanağı kademeli.. ve içinde yarım saat falan duruyor şimdilik.. ama otururken gayet keyifli..
sağını solunu yokluyor renkli olduğu için.. biz mama sandalyesi görüyoruz ama belliki tahtı onun

Baya da hava attın bana işte gelmedi benim paketim GEL-ME-Diiiiii
kıııız, benimkini daha kullanmadım, paketleyip sana göndereyim

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım da tv izleme sandalyesi nasıl oluyo tv mi izliyosunuz bebekle :26:
ben de bi ara tv karşısında bırakıp işimi yapıyordum..
o da yarım saat 45 dk falan oyalanıyordu.. belki iki üç hafta izlemiştir..
sonra pişman oldum, şimdi arkası dönük duruyor tv'ye.

ben de bi ara tv karşısında bırakıp işimi yapıyordum..
o da yarım saat 45 dk falan oyalanıyordu.. belki iki üç hafta izlemiştir..
sonra pişman oldum, şimdi arkası dönük duruyor tv'ye.

bende öyle yapıyorum bazen kafasını
çevirip bakıyo tv yi kapatıyorum izlemiyorum bende aslında iyi oluyoo
bence sadece bebeklerimiz için değil bizim için de zararlı
haber belgesel falan dışında

kızlarr dünden kalan köfteli karnabahar yemeğimin
yanına bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptımm
evi süpürdüm
oğluşuma süt içiriyorum şu anda
uyuyacak gibi
eğer eşim gelmeden yetiştirebilirsem süslenicem inşallahh

Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.

Markete giderken Ebrar'ı bebek arabasına mı koyuyorsun canım?
Evet canım eşim işe gitmeden arabayı aşağıya indirdi.. Asansörümüz olmadığı için ben zor indiriyorum.. Zaten çok ağırlaştı.. Zor çıktım merdivenleri..
kıııız, benimkini daha kullanmadım, paketleyip sana göndereyim
Sağol canım düşünmen yeterli.. Artık bu saatten sonra istemiyorum göndermesinler.. Çok heves ettiğim için gelmiyor zaten..

Paket gelenlere bir şey soracağım kargo gelmeden önce aradılarmı sizi? Cenayı arayıp geliyoruz demişler size dediler mi?
:26:

Bu arada bugün eşim kendiliğinden kızıma mama sandalyesi alacağım dedi.. Şaşırdım kaldım.. Hadi hayırlısı bakalım..

Hımmmm köfteli karnabahar mı?Kıymalı yapıyorum ama köfteli hiç yemedim.Nasıl yapıyorsun?Ben de balık yapacağım, terbiyeledim birazdan fırına vereceğim.

balığı nasıl terbiyeliyorsun canım neler koyuyorsun içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…