Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dene sekerim super oluo size de afiet bal seker olsun:))simdiden

Ben raporu gerçek anlamda amacına uygun aldım canım ara ara kalamam oluyorum çok yoğun o yüzden doktor gerekli gördükten sonra benim içim çok rahat

canım çok beğendim beşiğinizi

biz kraftın dondy beşik&mama sandalyesi olan modelini aldık ve aşırı rahat ettim doğduğundan beri onda yatırdım tekerlekli her tarafa götürebiliyorsun elektrikli müzik çalışyor sallanıyor tamamen yatıyor masası çıkıyor çok güzel tavsiye ederim üstelik indirimde

Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi Mavi - e-bebek.com

bende giycem o gelinliği sadece göğüslerden olmaz

canım ben baktım ama çok pahalı 469 tl ya verilirmi mama sandalyesine zaten artık uyuyamaz düşer ondan

[video=youtube;yGg9HDfsh0Q]http://www.youtube.com/watch?v=yGg9HDfsh0Q[/video]

Son düzenleme:
hemende ilk uyarı :) sanki hamileliğimiz boyunca tüm ev işlerini kendileri yapıyorlar ah şu beyler yokmu lafa gelince bayrak filama onlarda ama icraat olunca foss kendi eşimden biliyorum

Allah'a çok şükür benim eşim hep yardım etti bana hamileyken evi falan süpürdüğü oldu.. Allah ondan razı olsun..

kızlar bende yazım size hamilelik hikayemi.3,5 yıllık eliyim evliliğimin ilk 17 ayı vajinusmus illetiyle gecti.en sonunda ankarada tedavi gördümde 3 günde kurtuldum.bide üniversite mezunu olucam niye o kadar zaman bekledim bilmiyorum işte cahillikmi utanmakmı bilmiyorum.ben daha kadın olamamısken etrafımdakiler benden anne olmamı bekliordu.adım kısıra cıkmıstı yüzüme demeselerde bakışlardan anlıordum ne kadar cirkin bir kelime suan yazarken bile kötü oldum.neyse ankaradan geldim 2 ay sonra hamile kaldım tam sevindim derken dış gebelik olduğunu öğrendik.ölümden döndüm diyebilirim allahtan doktorum erken anladıda ameliyata gerek kalmadan iğneyle kurtuldum.doktorum yasın genc 6 ay korun dedi.uzun gibi geldi ama korundum, hiç hamileliği kafama takmadım aynı seyleri yasamaktan korktuğum için oluruna bıraktım.adetime 10 gün varken hergün test yaptım.semtte eczane bırakmadım utanıodum artık test almaya.esim en son teste kadar sen görmek istediğin için görüyosun orda cizgi yok diodu.hakikaten pencere kenarında,ısık altında görülen gölge vardı.ama ben inanmıştım biliodum pembelesecekti o çizgi.ve öylede oldu kurban bayramının 2.günü kan testi verdim sonuç pozitif nasıl ağladım anlatamam.Rabbim benimde yüzümü güldürdü kimselere hevesli bırakmadı.inanmayan taş kesilsin.mucizem kollarımda.Nursaçan hocanın güzel bir lafı var:
ANA bir müddet karnında,bir müddet kucağında,ömürboyuda kalbinde tasır evladını diye.aynen öyle iyiki var evladım.hamilelik-doğum ve annelik bir kadının yasaması gereken bir olay.inşallah herkes tadar o duyguları

amin canım benim bayıldım süper

rabbinm hayırlı mutlu evlat versin bol bol bebecikleriniz olsun inşallah

bende vajinumyus oldum sanırım hiç istemiyotum :26:

herkese iyi akşamlar kızlar ben minik meleğime kavuşmaya gidiyorum

rabbinm hayırlı mutlu evlat versin bol bol bebecikleriniz olsun inşallah

bende vajinumyus oldum sanırım hiç istemiyotum :26:

kız Allah korusun.vajinusmus istememek değil yapamamak.inan ben vajinam yok sanıodum ay ay hatırlamak bile istemiorum o günleri rabbimin izniyle herseyin üstesinden geldim.senin istememen doğumdaki sıkıntıdan olabilir.ben sıkıntı yasamadım ama bende istemiyorum ya hamile kalırsam diye.nankörlüğe bak

ben eşimden iğreniyorum canım acıyor bahane bulup kaçıyorum:26:

Selamlarrr doktorumuza gittik geldik. Kilomuz 8kg, boyumuzda 68,5 cm olmuş çok şükür herşeyimiz yolunda
Sonunda ek gıdaya bizde başlıyoruz muhallebiyle 1 hafta sonra sebze ondan sonraki haftada meyveyle devam edicez. Doktorumuz bana hipp in sütsüz pirinçlisini önerdi ama kaç yere baktıysamda bulamadım, alan kullanan varmı acaba?? Nerden bulabilirim??
Rota aşımızıda olduk bu arada.
Bizde haberler böyle ben şimdi geçmişi okumaya birikmiş sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…