bizimkide öyle dedisi için çıldırıyor anneannesnle zaten bütün gün beraber oynaşıyorlar k.v ve k.b ri görmediği için çocuk onları yabancılıyor
ohhh misss benimde canım çekti yaa
annemi abimi yengemi ablalarımı ve yiğenlerimi çooook özledimm...
senin adına çok sevindim hayırlı yolculuklar canım
ama gir oradan da foruma özletme kendini
kızlar eşim pc yi götürdü bugün benimki
de bozuk onun için o gelene kadar giremedim
eşim gelince oğlumu 6 ay aşısına götürdük.
boyumuz 69cm kilomuz 9300 gr
bebeğim biraz ağladı aşı olurken
ama tam 4 tane aşı var biri ağızdan 3 ü bacaklardan
canım benım çook güldüm yaa bızım komsularda aynı senı herseyınle kendıme cok benzettım :)) kızlar görsenız faceden gordum çok güzel bı kız canan bebegıde masallah çok yakısıklısen yine iyisin benim apartman komşularım halaaaa bir ara gelcez modundalar e artık sünnete bekleriz dicem kendimi tutuyorum
ya mevlüt yaptık bir tanesi gelmediille pasta börek yapcan homini gırtlak yiyip dedikodu yapcaklar sinir oluyorum hoş mevlütede gelseler mevlüt dinledikleri yok bir yandan kuran okunuyo diğer yandan kendi aralarında fısır fısır dedikodu
niyeyse komşuluculuk kavramına ısınamıyorum annemin komşularıyla içiçe büyüdük öz teyzem gibi severim hepsini :13: ama ben evlendim evleneli komşu edinemedim sakındım kendimi bu halde bile dedikodu tavan yaptı bide görüşsem halim duman olurzaten eşimde öyle komşu gezmelerinden hoşlanmaz ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızla gider geliriz haberleşiriz uygun olan bir günde karşı tarafa zahmet vermeden gider 2 çay içer döneriz yada yemeğimizi yaparız güzel güzel ağırlarız misafirimizi özenle kimsenin başı ağrımaz
velhasıl kelam bebeğimi görmeye gelip arkamdan aman evide öyleymiş çocuğuda böyle huysuzmuş vs vs dedikodu yapacaklarını bildiğim için gelmemeleri tercihimdir
bak şimdi kk da bu yazımı gören arkadaşlarım üzerlerine alınırlar aman ben apartman komşuculuğundan bahsediyorum sevdiğim arkadaşlarım dostlarımı tenzih ederim
Neeeeeee dört aşı mı?ohhh misss benimde canım çekti yaa
bende tecrübeli sayılmam pek ama benim
oğlum da yapıyo onu ama sonuna doğru bende heralde daha
yemek istemiyo diyip vermiyorum daha..çünkü kusacak gibi oluyo.
Çocukla hazırlık yapması ayrı dert, misafir ağırlaması ayrı dert.Misafiri çooooook severim.Onun için arkadaşlarımızın gelmesini aramıyorum.Çünkü açık aramayacaklarını biliyorum.Ama bizden büyükler biraz zor oluyor.kuzumm yenı gördüm bende mısafırler vardı yenı gıttıler hala bebek bakmaya gelenler var 6 aylık olcaz :) işe başlıcamyaaa..
ama mısafır agırlamak cooookk zorrr((
canım benım çook güldüm yaa bızım komsularda aynı senı herseyınle kendıme cok benzettım :)) kızlar görsenız faceden gordum çok güzel bı kız canan bebegıde masallah çok yakısıklı
cenanın face te resmi yok canımmcena bende merak ettım senı :)
Neeeeeee dört aşı mı?Ağlayınca hiç dayanamıyorum, zaten ben tutamıyorum eşim tutuyor.Şimdiden stres oldum.:18:
evet canımm yaa ev temızdı ama darmadağındı toparla hazırlık yap çok zordu oğlan bı yandan mızmızlanıyo dusunmelerı lazım bebeklı eve gelırlerken.en azından ellerı bos gelmemelerı lazım benım kvler geldı gecen aksam bısey hazırlayamadım çay koyayaım dedım ayy bısı koyma yanına pasta falan koyma bız yemek yedık dedı bbısey yok zaten anne dedım hazırlıgım yok dondu kaldı garıbım :))))Çocukla hazırlık yapması ayrı dert, misafir ağırlaması ayrı dert.Misafiri çooooook severim.Onun için arkadaşlarımızın gelmesini aramıyorum.Çünkü açık aramayacaklarını biliyorum.Ama bizden büyükler biraz zor oluyor.
Neeeeeee dört aşı mı?Ağlayınca hiç dayanamıyorum, zaten ben tutamıyorum eşim tutuyor.Şimdiden stres oldum.:18:
Bebek görmeye gidenlerin bir şeyler hazırlayıp getirmeleri fikrini sonuna kadar destekliyorum.Biz arkadaşlarla öyle yapıyoruz.Ev sahibi sadece çay yapıyor.Bebekle evini toparlayıp hazırlansa ancak.Kv bence çok şey beklemiş.Ne kadar misafir sevsek de bazen çay servisi yapmaya bile gücümüz olmuyor.Benim de kv,görümce falan yakın oturuyorlar.Hep misafir geleceğin de sen zahmet etme biz birer tepsi bir şey yapalım demelerini bekledim ama sonuç hüsran.Kırıldım mı hayır.Ama hep şunu dedim keşke kendi annem, akrabalarım yanımda olsaydı.evet canımm yaa ev temızdı ama darmadağındı toparla hazırlık yap çok zordu oğlan bı yandan mızmızlanıyo dusunmelerı lazım bebeklı eve gelırlerken.en azından ellerı bos gelmemelerı lazım benım kvler geldı gecen aksam bısey hazırlayamadım çay koyayaım dedım ayy bısı koyma yanına bız yemek yedık dedı bbısey yok zaten anne dedım hazırlıgım yok dondu kaldı garıbım :))))
Sağlık için ama yazık kuzucuklarımıza.1 hafta sonra bizimde aşımız var şimdi okuyunca çok kötü oldum içim gitti ağlamasına dayanamıyorum. Bende senin gibi eşime tuturuyorum ben dayanamıyorum o ağlayınca içim gidiyor
gizemli kadınımdır, vesselamcena bende merak ettım senı :)
belki 4. veya 5. kez veriyorum püre..daha yeni başladıysa normal canım cokmu puturlu birakiyorsun acaba dün kereme yoğurt verdim ogurdu bugün yaladi yuttu yavaş yavaş alisiyorlar peynir falan veriyormusun sadece sebze puresindemi yapıyor
keşke bana yapsalar onun aşılarınıı
daha önceki karma aşıyı 2 ye böldürmüştüm ben bacaktan yapılanın birini 15 gün sonra yapmıştı hemşire bundada o şekilde bölmeyi deniycem sakıncası olmuyormuş sadece gününü kaçırırlar diye hepsini birden vuruyoruz dedi doktor hepsi birden ağır gelir ya zaten ben dayanamıyorum her seferinde içim gidiyor bu defa izin alıcam olmazsa öncekilerde hep izindeydim bu kezde izin alıp aşı sırasında yanında olayım kuzumun hiç değilse acısını dindiremesemde ortak olurum
ah canım işin çok zormuş seni şimdi çok daha iyi anladım hem çalışacaksın hemde dört dörtlük hizmet bekliycek oh ne ala memleket acaba kendisi senin yerine geçse kaç gün dayanabilir. Allah kadınlara büyük sabır ve güç vermiş altından kalkabiliyoruz erkekler bizim yaptıklarımızı yapsalar 1 haftada sinir krizleri geçirip herşeyi boşlarlar. Ben şuan çalışmıyorum eşim evde olduğum için pek yardım etmiyor ama çok şükür çokda eleştirmiyor ilk zamanlar sıkıntılıydık evde yemek olmasa ev dağınık olsa sinirleniyordu bana akşama kadar ne yapıyorsun sanki diyordu o aralar kızım huysuzdu ama kocama bunu anlatamıyordum 1 hafta evde kaldı kızın durumunu gördü bende elimden geldiğince ev işlerine daldım kızı ona bıraktım bakması için 1 hafta sonunda çıldırcaktı resmen şimdi her yerde bebek bakmak çok zor sevgisi olmasa akıl karı değil diyor o zamandan sonra eşim çok değişti artık anlayışlı evde yemek bile olmasa hiç sorun yapmıyor hemen birlikte bişeyler hazırlıyoruz. Birde ilk zamanlar bebeğe adapte olamamıştık. Onun istediği eve gelecek oh uzancak dinlence olmayınca çok sinirli oluyordu en son çığlık çığlığa bağırdım ben 5 aydır 1 gün bile kendi isteğimle uyanmıyorum kız ne zaman uyanırsa bende o zaman uyanıyorum. Ne zaman fırsat bulursam o zaman kahvaltı yapıyorum azda olsa dinlenebiliyorum. Bu isyanların biraz olsun faydası oldu. Birde allah razı olsun kayınvaldem ve görümcem çok iyi insanlar onlar eşimle çok konuştular eşine anlayışlı davran hizmet bekleme onu üzersen karşında beni bulursun falan dediler ben ne kadar anlatsamda anlamıyor ama onlar anlatınca hemen anlayıverdi nedense
ohhh misss benimde canım çekti yaa
Ben bugün kendi annemle dertleştim ilk kez.O garibim de başlarda sen abartıyorsun falan diye beni fişeklememeye çalışıyordu ama biraz konuşunca bana hak verdi. Yazık en azından annemi üzmeye ne hakkı var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?