Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizimkide öyle dedisi için çıldırıyor anneannesnle zaten bütün gün beraber oynaşıyorlar k.v ve k.b ri görmediği için çocuk onları yabancılıyor

kayınpederim yaşasaydı eminim çook severdi zira ben çok severdim ölümüne hala inanabilmiş değilim rabbim nur içinde yatırsın inş

ama kv için hemfikirim bizimkide ayda 1 kez gördüğünden yabancılıyor bide ne zaman kalmaya gitsek etmediği huysuzluk kalmıyor kv de nazik bir dille e madem çocuk durmuyor eve gidin siz diyor ehehe sanki tembihli kuzum ekmeğime yağ sürüyor

daha önceki karma aşıyı 2 ye böldürmüştüm ben bacaktan yapılanın birini 15 gün sonra yapmıştı hemşire bundada o şekilde bölmeyi deniycem sakıncası olmuyormuş sadece gününü kaçırırlar diye hepsini birden vuruyoruz dedi doktor hepsi birden ağır gelir ya zaten ben dayanamıyorum her seferinde içim gidiyor bu defa izin alıcam olmazsa öncekilerde hep izindeydim bu kezde izin alıp aşı sırasında yanında olayım kuzumun hiç değilse acısını dindiremesemde ortak olurum

canım benım çook güldüm yaa bızım komsularda aynı senı herseyınle kendıme cok benzettım :)) kızlar görsenız faceden gordum çok güzel bı kız canan bebegıde masallah çok yakısıklı

Neeeeeee dört aşı mı?Ağlayınca hiç dayanamıyorum, zaten ben tutamıyorum eşim tutuyor.Şimdiden stres oldum.:18:

kuzumm yenı gördüm bende mısafırler vardı yenı gıttıler hala bebek bakmaya gelenler var 6 aylık olcaz :) işe başlıcamyaaa..
ama mısafır agırlamak cooookk zorrr ((
Çocukla hazırlık yapması ayrı dert, misafir ağırlaması ayrı dert.Misafiri çooooook severim.Onun için arkadaşlarımızın gelmesini aramıyorum.Çünkü açık aramayacaklarını biliyorum.Ama bizden büyükler biraz zor oluyor.

canım benım çook güldüm yaa bızım komsularda aynı senı herseyınle kendıme cok benzettım :)) kızlar görsenız faceden gordum çok güzel bı kız canan bebegıde masallah çok yakısıklı

ayyy çok utandımmmmm

eskiden güzelimişim sen bide şimdi görsen

bende çok sevdim seni sen komşum olsaydın seni genede severdim

cnm o senin kendi güzelliğin yurdum insanıyız işte standart türk kadını ama oğlum çok yakışıklı o konuda mütevazı olamıyciimmm

bende niyeyse ilknurda yazar yazmaz aha dedim barbarinoo içime doğdu

cenayıda tahmin ediyor gibiyim ama bilemedim :44:

cena bende merak ettım senı :)
cenanın face te resmi yok canımm

Neeeeeee dört aşı mı?Ağlayınca hiç dayanamıyorum, zaten ben tutamıyorum eşim tutuyor.Şimdiden stres oldum.:18:

evet biri ağızdan damla şeklinde çocuk felci aşısıymış
diğerleri bacaktan ama ilki hangisiydi bilmiyorum ama ağlamadı bile diğer ikisinde ağladı

evet canımm yaa ev temızdı ama darmadağındı toparla hazırlık yap çok zordu oğlan bı yandan mızmızlanıyo dusunmelerı lazım bebeklı eve gelırlerken.en azından ellerı bos gelmemelerı lazım benım kvler geldı gecen aksam bısey hazırlayamadım çay koyayaım dedım ayy bısı koyma yanına pasta falan koyma bız yemek yedık dedı bbısey yok zaten anne dedım hazırlıgım yok dondu kaldı garıbım :))))

Son düzenleme:

1 hafta sonra bizimde aşımız var şimdi okuyunca çok kötü oldum içim gitti ağlamasına dayanamıyorum. Bende senin gibi eşime tuturuyorum ben dayanamıyorum o ağlayınca içim gidiyor

Bebek görmeye gidenlerin bir şeyler hazırlayıp getirmeleri fikrini sonuna kadar destekliyorum.Biz arkadaşlarla öyle yapıyoruz.Ev sahibi sadece çay yapıyor.Bebekle evini toparlayıp hazırlansa ancak.Kv bence çok şey beklemiş.Ne kadar misafir sevsek de bazen çay servisi yapmaya bile gücümüz olmuyor.Benim de kv,görümce falan yakın oturuyorlar.Hep misafir geleceğin de sen zahmet etme biz birer tepsi bir şey yapalım demelerini bekledim ama sonuç hüsran.Kırıldım mı hayır.Ama hep şunu dedim keşke kendi annem, akrabalarım yanımda olsaydı.

cena bende merak ettım senı :)
gizemli kadınımdır, vesselam

daha yeni başladıysa normal canım cokmu puturlu birakiyorsun acaba dün kereme yoğurt verdim ogurdu bugün yaladi yuttu yavaş yavaş alisiyorlar peynir falan veriyormusun sadece sebze puresindemi yapıyor
belki 4. veya 5. kez veriyorum püre..
daha önceleri de öyle iştahlı yalayıp yutmamıştı..
ama bu iki gündür resmen öğürüyor, kusacak gibi :120:
henüz yoğurt yapmadım hiç, peynir falan da vermedim.
bi sebze püresi.. hani tadı nahoş bi şey de yok içinde..
klasik patates-havuç-pirinç. bikaç damla da zeytinyağı:44:

ama tam 4 tane aşı var biri ağızdan 3 ü bacaklardan
keşke bana yapsalar onun aşılarınıı

Son düzenleme:

Izin alabiliosan sen git cnm..biz ilk ayimiZdaki asimiza kv yle gittik.ben doğumu memlekette yaptim sezeryandim ilk haftalar kv gorumcem bana yardim olsun diye bebegin herşeyiyle ilgileniolardi ben sadece emziriyodum kv alıştı heralde okadar sahiplenmistiki yanında ben olsam bile biyere gitceksek hemen kucagina aliodu bende zaten gidecegiz diye ses etmiodum.neyse saglik ocagina gittik ilk asisi hemen kv m tuttu bacagini asi oldu yavrum nasıl aglio bizimki ağlamayı guc bilmiodu.o aglio ben agliom kv de kucagina almış pis pislio.ordaki hemsire dediki bidaha ki asilarini annesi tutsun ondan guc alır kendini guvende hisseder.ogün kendime çok kızdım milletin gönlü olsun diye yavrumla ilgilenmedim diye.sonraki asilarinda konustum okşadım sarildim yavruma..iki dakka beklesin ebe nolcak

Ben bugün kendi annemle dertleştim ilk kez.O garibim de başlarda sen abartıyorsun falan diye beni fişeklememeye çalışıyordu ama biraz konuşunca bana hak verdi. Yazık en azından annemi üzmeye ne hakkı var ki?

Son düzenleme:

İnşaallah sende en hayırlı zamanda ailene kavuşursun canım.. Özletmem İnşaallah.. Zaten aklım hep burda..
Maşaallah oğluna.. Allah nazardan saklasın.. Bu aşı işi çok kötü yaa.. Bir kere eşimle gittik diğerlerine kendim götürdüm mecbur kendim tuttum..

Misafirden konu açılmış.bizimki 3 bucuk aylik falan esimin müdürü surekli gelecegini soyluo ama bi turlu gelemiyorlar.cumadan esime dioki kesin degil ama yarin ogleden sonra ugrariz belki dio.aksam esim gelince söyleyince bende oglan uyurken yapiyim dedim hazirlik gelmezlerse biz yeriz.etimek tatlisi fellah kofte yaprak sardim.yemegide ayarlayim oglani yatirmadan pisiririm dedim tavuk marine ettim.sabahda borek yaparim dedim.yerleri sildim toz aldim ben gündüz is yapamıyorum oglandan.sonra bunlardan ses cikmadi saat 4 oldu.esim is arkadaşini aradi 6 gb gelceklermis bende dedim tam yemek saati bi teklif et gelmezlerde ayip olmasin.adam demezmi tamam gelioz.anam ben arkamda pil takilmis gb corba pilav salata kofte yaptim dunku tavuğuda firina verdim fellah kofte sarmada mezemiz.oglan durmuo.esim bana soylenio bebekli neyimize güvendik cagirdik diye.oglusum bakti benden fayda yok kendi kendine uyudu hic uyanmadi .ama bi sofra kurmusum müdürün karisinin çok hosuna gitti.gidene kadar söylediler.tabii bu durum bana soylenen esimin çok hosuna gitti..ama simdi düşünüyorum ne cesaret çocuk durmuo bi bucuk saat var gelmelerine yetişemiyebilirdim arkadaşin degilki idare etsin.Rabbim yardım etti bana ya bi saatte uyuyan cocuk kendi kendine uyudu

Ben bugün kendi annemle dertleştim ilk kez.O garibim de başlarda sen abartıyorsun falan diye beni fişeklememeye çalışıyordu ama biraz konuşunca bana hak verdi. Yazık en azından annemi üzmeye ne hakkı var ki?

Cnm bu zamana kadar sorunlarıni okuyorum ama yorum yapip seni olumsuz etkilemek istemedim.fakat bebege annenin baktigini biliyorum ams annenin sizde kalip kalmadığıni bilmiorum.eger annen sizde kaliosa evde yabancı birinin olusu insanın psikolojisini çok bozuo.eski duzen degisio kafana göre hareket edemiosun.bu etki olmus olabilirmi aceba öyleyse geçici bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…