Misafirden konu açılmış.bizimki 3 bucuk aylik falan esimin müdürü surekli gelecegini soyluo ama bi turlu gelemiyorlar.cumadan esime dioki kesin degil ama yarin ogleden sonra ugrariz belki dio.aksam esim gelince söyleyince bende oglan uyurken yapiyim dedim hazirlik gelmezlerse biz yeriz.etimek tatlisi fellah kofte yaprak sardim.yemegide ayarlayim oglani yatirmadan pisiririm dedim tavuk marine ettim.sabahda borek yaparim dedim.yerleri sildim toz aldim ben gündüz is yapamıyorum oglandan.sonra bunlardan ses cikmadi saat 4 oldu.esim is arkadaşini aradi 6 gb gelceklermis bende dedim tam yemek saati bi teklif et gelmezlerde ayip olmasin.adam demezmi tamam gelioz.anam ben arkamda pil takilmis gb corba pilav salata kofte yaptim dunku tavuğuda firina verdim fellah kofte sarmada mezemiz.oglan durmuo.esim bana soylenio bebekli neyimize güvendik cagirdik diye.oglusum bakti benden fayda yok kendi kendine uyudu hic uyanmadi .ama bi sofra kurmusum müdürün karisinin çok hosuna gitti.gidene kadar söylediler.tabii bu durum bana soylenen esimin çok hosuna gitti..ama simdi düşünüyorum ne cesaret çocuk durmuo bi bucuk saat var gelmelerine yetişemiyebilirdim arkadaşin degilki idare etsin.Rabbim yardım etti bana ya bi saatte uyuyan cocuk kendi kendine uyudu
Feyza maaşallah bebisine tosun paşa geçmiş olsun.pazarteside bizim asimiz var
Hayy Maşaallah sana.. Allah gerçekten böyle durumlarda yardımını hemen gönderiyor.. benimde başıma böyle bişey gelmişti.. Eşimin iş yerindeki eski ustası gelmişti.. bir yandan pasta börek yapmaya çalışıyorum bir yandan da Allah'ım sen kolaylık sağla bana Bir saat daha geç gelsinler nolur diye dua ediyorum.. Ama çok şükür herşey yetişti..
Bizim de ayın 27sinde aşı günümüz..:18:
gizemli kadınımdır, vesselam
belki 4. veya 5. kez veriyorum püre..
daha önceleri de öyle iştahlı yalayıp yutmamıştı..
ama bu iki gündür resmen öğürüyor, kusacak gibi :120:
henüz yoğurt yapmadım hiç, peynir falan da vermedim.
bi sebze püresi.. hani tadı nahoş bi şey de yok içinde..
klasik patates-havuç-pirinç. bikaç damla da zeytinyağı:44:
keşke bana yapsalar onun aşılarınıı
İnşaallah sende en hayırlı zamanda ailene kavuşursun canım..Özletmem İnşaallah.. Zaten aklım hep burda..
Maşaallah oğluna.. Allah nazardan saklasın.. Bu aşı işi çok kötü yaa.. Bir kere eşimle gittik diğerlerine kendim götürdüm mecbur kendim tuttum..
canım etimek tatlısını nasıl yapıosun tarıfını verırımısın bende yapmak ıstıyorumMisafirden konu açılmış.bizimki 3 bucuk aylik falan esimin müdürü surekli gelecegini soyluo ama bi turlu gelemiyorlar.cumadan esime dioki kesin degil ama yarin ogleden sonra ugrariz belki dio.aksam esim gelince söyleyince bende oglan uyurken yapiyim dedim hazirlik gelmezlerse biz yeriz.etimek tatlisi fellah kofte yaprak sardim.yemegide ayarlayim oglani yatirmadan pisiririm dedim tavuk marine ettim.sabahda borek yaparim dedim.yerleri sildim toz aldim ben gündüz is yapamıyorum oglandan.sonra bunlardan ses cikmadi saat 4 oldu.esim is arkadaşini aradi 6 gb gelceklermis bende dedim tam yemek saati bi teklif et gelmezlerde ayip olmasin.adam demezmi tamam gelioz.anam ben arkamda pil takilmis gb corba pilav salata kofte yaptim dunku tavuğuda firina verdim fellah kofte sarmada mezemiz.oglan durmuo.esim bana soylenio bebekli neyimize güvendik cagirdik diye.oglusum bakti benden fayda yok kendi kendine uyudu hic uyanmadi .ama bi sofra kurmusum müdürün karisinin çok hosuna gitti.gidene kadar söylediler.tabii bu durum bana soylenen esimin çok hosuna gitti..ama simdi düşünüyorum ne cesaret çocuk durmuo bi bucuk saat var gelmelerine yetişemiyebilirdim arkadaşin degilki idare etsin.Rabbim yardım etti bana ya bi saatte uyuyan cocuk kendi kendine uyudu
Cnm bu zamana kadar sorunlarıni okuyorum ama yorum yapip seni olumsuz etkilemek istemedim.fakat bebege annenin baktigini biliyorum ams annenin sizde kalip kalmadığıni bilmiorum.eger annen sizde kaliosa evde yabancı birinin olusu insanın psikolojisini çok bozuo.eski duzen degisio kafana göre hareket edemiosun.bu etki olmus olabilirmi aceba öyleyse geçici bi durum
bebeğim kaç aylık canım maşallah
kızlaaar, özellikle tecrübeli anneler..
ayşecik sebze püresi yerken öğürüyor.. :26:
kıvamını mı koyu yapıyorum acaba?:44:
nedendir bilen var mı?
Doğru söylüyosun bunun etkisi olabilir. Annemde yazık kadın en zor durumda olan o. Kızıma bakcam diye sıkıla sıkıla, yorula yorula bi hal oluyo. O da eline sağlık deyip minnet duyacağına benim burnumdan getiriyo. Olaya bak ya!
canım etimek tatlısını nasıl yapıosun tarıfını verırımısın bende yapmak ıstıyorum
benım çok samımı arkadaşım aynı sorunları yaşadılar hergün kavga ediolardı.bzimki baktı çözüm yolu yok bi yaşına yakındı bakıcıya geçti.annene de yazık sanıo ki kızının evliliği hep böyle.içi içini yiyodur şimdi.bizde aynı sorunları yaşıycaz kv gelcek bazen annemler ve bize çok zor olacak.eşim kendi annesini bile istemio haklıda bütün düzenimiz alt üst olacak gerilecez.ama sabretmek zorundayız..belki bu konuyu eşinle konuşsan karşılıklı birbirinizi anlamaya çalışırsanız çözüm yolu bulabilirsiniz.herşey gönlünce olsun
muhallebi 1 bardak süt yazmışım 2 bardak olacaktı cnm pardontabii canım umarım begenirsin.borcama 1paket etimeği diz.1 buçuk su bardağı seker 1 su barsağı suyu kaynatıp koyulaşmasını beklemeden sıcak sıcak etimeğin üstüne döküosun..1 su bardağı süt 3 çorba kaşığı irmik 3 çorba kaşığı şekerle muhallebi yap koyulaşınca 1 paket vanilya koy.etimeğin üstüne dök.o soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yapıp üzerine sürüyosun.en sonda heryerine bol bol hindistan cevizi döküyoson.anlatabilmişimdir umarım.şerbet muhallebi krem şanti en sonada hindistan cevizi afiyet bal şeker olsun:)
bugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestimo kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...
Annen haklı canım bence hemofili olsa durmazdı kan. Boşuna kendini bu kadar yıpratma olacağı varmış. Kuzunda uyumuş yarına biraz daha hafifler acısı merak etme. Hepimizin böyle dalgınlıkları olabiliyor. İnsanız sonuçta üzme kendini.bugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestimo kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...
cok geçmiş olsun canım ya ne desem boş çok üzüldümbugün paşamın tırnağını keseyim diye etinden kocaman bir parça kestimo kadar kötü oldum ki anlatamam ağlamaktan apartmanı ayağa kaldırdı nasıl oldu birden anlamadım bu zamana hep ben kestim gıkı çıkmadı kanlar oluk oluk akmaya başladı ve benim tarafımdan genlerde hemofili olduğu için bahsetmiştim sanırım ben neredeyse bayılacaktım yatağı kıyafeti benim üstüm heryer kan oldu doktoru arıyorum sürekli meşgul ne yapacağımı şaşırdım eşim hemen geldi yarabandı saralım diyo ama ben sürekli bağrıyorum olmaz falan diye sonra o bi şekilde durdurdu uyudu çocuk da ağlamaktan uyurken durmuştu uyanınca elini ağzına sokmuş sanırım bi de baktım yine başladı dolu akmaya ayyy nasık kestiysem ya anlatırken bile gözüm doluyoo sonrasında doktor beyfendiye(!) ulaşabildik hemofili olsa bir saniye durmaz dedi gerçi annem de kanın rengi çok daha açık ve çok sıvı olması gerekir panik yapma diyo ama ben dayanamadım işte kendimi suçladım durdum bi başkası tırnağına zarar verse nasıl kızarım ama kendi yaptığıma bakın yaaa bi de yarın memlekete gidiyoruz orda inşallah birşey olmaz hemofili testi 6 aydan önce net sonuç vermediği için yaptıramıyoruz hala ama ben döner dönmez artık yaptıracam hop hop oturup hop kalkıyorum tabii ki her gelen Rabbimden ama tedbir almakta fayda var...geçmişi okuyamadan yazdım 1 hafta kadar olmam sanırım kızlar çook öpüyorum hepinizi bizi özleyin ve paşama dua edin bişicik olmasın minnaklarımıza...
he he bende hepınızı merak edıyorum...
ff kullananlar ekleyebılır... deniz özkanca tuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?