Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Galiba benim tahminim tutmuş

Babies: Trailer | Video Playlist: Babies | Focus Features
kızlaaaaar bu belgeselin reklamına bakın.. 1 yaşına kadar 4 farklı ülkeden 4 bebeğin hayatını çekmişler çok sevimli görünmüyorlar mııııııı

misafirlerimi ağırladım çok rahat geçti, uzmanlaşıyorum heralde bu işte.. ama şu çay servisine bi çare bulsak git gel git gel illallah ediyo insan ..sonunda koyacam ortaya koca bi semaver herkes çayını kendi dolduracak

destiny555 bence o mayaladığın yoğurttan tekrar maya alarak mayala yani 2 kere mayalanmış olsun
borntobemother çok geçmiş olsun bence de kanı durduysa sorun yok demektir inşallah
libyana26 gidiyo musun canım yaa özliycez seni ama olsun çoook güzel vakit geçir orda

Hayat Bebek Suyu 0.33 lt 6 Adet (Doğal Mineralli Su) - e-bebek.com

geçen aldık denemeye.kaynatılmış su veriyordum.

kaynatılmış suda minerallar kayboluyormuş

beklemiş suda herşey ölmüş oluyor canım. her zaman taze su, akan su daha iyidir kaynamış olsa bile..

kesinlikle mothercare badileri çok kullanışlı verilen paraya değiyor biraz büyük alınca aylarca giyebiliyor

Son düzenleme:

ayy okurken bile çok kötü oldum.kimbilir se ne hale gelmişşindir

çok geçmiş olsun canım.benim eşim kesiyor hep ben cesaret edemiyorum.

cok geçmiş olsun canım ya ne desem boş çok üzüldüm

çok saolun kızlar Allah hepinizden razı olsun şu anda iyi ama insan en küçük şeyde panik oluyor elde değil. Busmaicim ben o çay konusuna da şık 2 tane termos aldım taşlı maşlı birine su birine dem koyuyorum kalabalık misafirden ondan dolduruyorum mutfak salona uzak git gel mahvoluyo insan

Minita maaşallah kuzuna
Tesekkur ederiz cnm, tum bebislere masallah

Ayy cnm okurken bir fena oldum, cok cok gecmis olsun. Benimde tek korktugum sey:18: Allah korusun zaten kipir kipirlarinsan zar zor kesiyor tirnaklarini

merhaba arkadaşlar,
ben antalyada yaşıyorum evlendikten sonra eşimin işinin burada olmasından dolayı buraya yerleştim . Aslında izmirliyim üniversite mezunuyum ve izmirde sigorta acenteliği yaptım uzun bi süre buraya geldikten sonra hemen hamile kaldım şimdide oğlum 5.5 aylık burada bebegime bakacak bi yakınım olmadığından çalışamıyorum .antalyada evde yapabileceğim bi iş arıyorum hem tekrar işe yaradığımı hissetmek hem de eşime destek olmak için bu konuda bilgisi olan varmı???

canımm çook geçmiş olsun görünmez kaza insanın içi acıyo biliyorum ama çook yıpratma kendini inşallah ALLAH korktuklarından emin kılar seni..evet sen taşıyıcıydın demi..inşallah nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama kuzunda hiçbişecikler çıkmaz
kuzumm yenı gördüm bende mısafırler vardı yenı gıttıler hala bebek bakmaya gelenler var 6 aylık olcaz :) işe başlıcamyaaa..
ama mısafır agırlamak cooookk zorrr ((
evet gerçekten öyle bi gün temizlik bi gün hazırlık bi günde misafir agırlıyodum ben bir ay öncesine kadar her haftasonu misafirim vardı.. çok şükür bitirdim şimdi sanırım gelecek kimse kalmadı artık darısı sana yarında biz gidiyoruz bi arkadaşa bebek görmeye zor ama bu da bunun adeti bu naparsın:34

Taaa diyarbakır
ayy diyarbakıra gittim ben çook güzel bi şehir sen seviyo musun diyarbakırı şehir güzel insanları nasıl?
Bu arada oğluşumun resmini koydum avatara kimseler farketmedimiiii
maşallah barekallah oğluşuna çook tatlı benim kıza şaklabanlık yapacaksın ancak öyle görürsün gülüşünü kahkahasını bu yüzden size maşallah
canım iyi yolculuklar sana.. ben ünvyi eskişehirde okudum çook severim eskişehiri çook güzel insanlar tanıdım ve çook güzel anılarım var
bu sebeple benim yerimede gez eskişehirde inş.. diycem ama şimdi eskişehirde nasıl bir ayaz vardırinsan o ayazda aynı böyle olur heralde

bir ay önce başladık canım.ilk bendim galiba bu topikte yürüteç kullanan
ilk günler 5 er dakika koyuyordum.şimdi tüm evi geziyor valla.

bende kullanmaya başladım yürüteç en çokta mutfakta iş yaparken işime yarıyo halıları toplayınca kendi kendine gezebiliyo ama halılar varken zorlanıyo kuzucum

Ekin haaala uyumadi ve cok enerjik daha da kotusu :) size iyi uykular bana iyi nobetler olsun :)

Kadercim güzel hersey yolunda dogunun insani batıya göre daha içten samimi oluyo.gecen para cekcem atm de sıra beklioz pasam kanguruda güvenlikci önümüzdeki adama söyledi bayan bebegiyle beklio diye hemen sıra verdiler.genelde böyle şeylerle karsilasiorum.okul müdürün falan çok iyi.bundan öncede elazığdaydik oranin insanida cok iyi.sen vanlimisin cnm

Ekin haaala uyumadi ve cok enerjik daha da kotusu :) size iyi uykular bana iyi nobetler olsun :)

Sana kolay gelsin bizimkide guya uyyo ama sürekli uyanio ya disten yada bi yeri agrio yavrumun cunku soylenio uykuda.babamizi gönderdik bugün beraber yatcaz bakalim nasıl bi gece beklio bizi

Tesekkur ederiz cnm, tum bebislere masallah

Ayy cnm okurken bir fena oldum, cok cok gecmis olsun. Benimde tek korktugum sey:18: Allah korusun zaten kipir kipirlarinsan zar zor kesiyor tirnaklarini
çok saol canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...

Benim taşıyıcı olup olmadığım bile hala belli değil çünkü küçükken yapılan testin yerine yeni bir test çıkmış onu da hamileyken göbekten sıvı almak istediler ben de istemedim doğum sonrası da bir türlü yaptıramadık artık oğluma yaptırırken ben de tekrar edicem testi...Çok saolasın..

Kızlar bana müsade valizlerimizi hazırladım yarına birkaç ufak bişey kaldı sabahtan yola çıkıcaz inşallah 1 hafta kadar sonra görüşürüz beni özleyin anacııım byeee

Sana kolay gelsin bizimkide guya uyyo ama sürekli uyanio ya disten yada bi yeri agrio yavrumun cunku soylenio uykuda.babamizi gönderdik bugün beraber yatcaz bakalim nasıl bi gece beklio bizi

Uyudu :) soylenme olayi bu aralar kizimda da var.eskisine gore de daha fazla uyaniyor.artik sut doyurmuyo mu yoksa disten dolayi mi bilmiuorum.bu aralar emzirme suresi de 2 katina cikti cunku.gerci emerken uyudugunda durum boyle.artik baska turlu uyumuyo maalesef.goguslerim cok fena halde inanilmaz canim yaniyor ama yapicak bisey yok.demek beraber yaticaksiniz,ne guzel.ben hic denemefim.o kadar hareketli ki gece ceker gider valla yataktan :)

cook geçmiş olsun okadar zor okudum ki film şeridi gibi geçti gözümün önünden bundan sonra bende daha dikkatli olacagim hiçte sevmem tırnak sevmeyi

günaydın kızlar
gecmiş olsun canım çokk üzüldüm ben doruğun tırnaklarını uyurken kesiorm kımıldamadığı için risk azalıo sende öle yap canım bidahakine...
Bu arada oğluşumun resmini koydum avatara kimseler farketmedimiiii
çokk yakışıklımış annesi alah nazarlardan saklasn
Ben daha bavul hazırlayacağım yaaa off.. En nefret ettiğim şeylerden biri.. Ne koyacağımı unutuyorum bavulun karşısına geçince..
iyi yolculuklar canm gec gördm ama karakızda(ilknurda) yoldamış yolculuk yapan bütün arkadaşlara hayırlı yolculuklar..iyi gezmeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…