Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aynen cnm valla benimkide uyuyor bende tembellik yapıyorum:)) gece çok sık uyanmıştı Selim, ondan hiç halim yok valla. Evet ya hava çok güzel ama bzde evdeyizzz istanbuldamıydın cnm sen
yok tatlım denızlıdeyım güneş var cok guzel hava...bende oleyım çağan sureklı uyandı yattı bende perısanım ev darmadagın ama halım yok ne yemek yapcam onu bıle bılmıyorum kalkamadım pc basından :)) sen calısıyomuydun

Benim kuzu uyandı bile, sultanlığım sona erdi malesef( yok cnm çalışmıyorum sen??

Hımmm mantıya bayılırım, kolay gelsin.

Demir ilacı konuşulmuş.Demir ilacının tadı da kokusu da iğrenç.Üstelik bir de lekesi çıkmıyor.Çok dikkat etmeme rağmen kızımın bazı kıyafetleri leke oldu.

Demir ilacı konuşulmuş.Demir ilacının tadı da kokusu da iğrenç.Üstelik bir de lekesi çıkmıyor.Çok dikkat etmeme rağmen kızımın bazı kıyafetleri leke oldu.

Evet berbat kokuyor. Ayrıca demin gördüm tulumunun ensesi boyanmış bile ilk günden((

8 aydır evdeyım ama artık baslıyorum haftaya :) işime gerı donuyorum hem uzuluyorum hem sevınıyorum dıyebılırım

Ben hiç çalışmadım ama çalışmak isterdim. Bebişten ayrılacağın için üzülürsün evet ama tüm gün tek başına bebekle ilgilenmek bazen zor oluyor, insan bir kafa dinlemek istiyor. Kim bakacak Çağan'a sen çalışınca

ben geldim anneleeeer topığinizin hamilesi ilan ediyorum kendimiiii :)) ne kadar yüzsüzüm biliyorum ama tecrübeli annelerle sohbet etmek hamilelerle etmekten daha çok işime gelir

annem bakıcak canım dogru dıyosun tun gun ılgılenmek cokk zor annemın 3.katına tasındık hamıleyken.çağan bı merdıven ınıcek yada uyuyosa annem cıkıcak hıc keyfı bozulmucak paşanın çok şükür...

ben geldim anneleeeer topığinizin hamilesi ilan ediyorum kendimiiii :)) ne kadar yüzsüzüm biliyorum ama tecrübeli annelerle sohbet etmek hamilelerle etmekten daha çok işime gelir
hoşgeldın canım 33.haftadasın sanırım ah ahh ne zordur hamılelık dogsunda dogsunn baska bısı bılmez ınsan ama zeynepte dıyoya dogmadan once hersey cook rahat keyfını cıkar :)

hoşgeldın canım 33.haftadasın sanırım ah ahh ne zordur hamılelık dogsunda dogsunn baska bısı bılmez ınsan ama zeynepte dıyoya dogmadan once hersey cook rahat keyfını cıkar :)

ay canım ne keyfi yaa hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi ne yesem çıkarcak gibiyim midem agzıma geliyoo Allah ım ölücem galiba yaa daha da var doğumaa (

Eskişehirden herkese hayırlı akşamlar.. Nasılsınız bakalım
libyana26 gidiyo musun canım yaa özliycez seni ama olsun çoook güzel vakit geçir orda
İnşaallah Güzel vakit geçiririm canım.. Şuan Kardeşlerimle beraberim..

Kizlar hipp e uye oldum.mail de hoşgeldin paketi gonderecekleri yazio ilgilenenlere duyrulur
Bende üye oldum ama benim pek şansım yok malum

Evet canım eslişehir güzel yer ama ben pek sevmiyorum.. Eskişehir'e girdiğimizde kar karşıladı bizi

Son düzenleme:
Kızlar bugün kontrolumuz vardi.bebisin sık uyanma sebebi rüyasini artık çok net gördüğü icinmis.her seferinde uykusunu bölüp emzirme ninni soyle konuş dokun.her uyandiginda emmeye alışmış dedi.ben aceba doymuyor mu dedim kilosuna göre öyle bi ihtimal yok dedi.mama sandalyesini sart koştu ek gida gunde 2 cay bardagini gecmiycek dedi.tepsiye bi kac çeşit koyup tadina kendisinin bakmasini sagliycakmisim.beraber yemek yiyin yemegi oyunlastirmayin tvde reklam izletmek gb oyunlar yapmayin yavas yavas deneyin yiyecekleri.blendr rondo yasak puturlu verilecek cam rende tel suzgec catalla ezilecek.tuzu alinmis peynir çorbalarda 5 gun zeytinyag.almasi gereken yiyeceklerin aylara göre listesini verdi ama simdi yanimda degil.biberon almio dedim bi ay sonra çalışmaya basliycam gerej yok iki ogün sonra geleceksin dedi.bide salgın zamani toplu yerlere goturmeyin dedi.bütün gelişimi iyi çok şükür dr.umuz ciril ciplak muane edio.bunada pasam bayilio çok şükür Allah hasta olan bebislere sifa versin.

kızlar merhaba sınavalrım bugun güzeldi çok şkür yarınkilere kısmet inşallah iyi olur öpüldünüz

canım çağanda bıberon almıyo işe baslamama az kaldı napıcammm yaaaa

kızlar merhaba sınavalrım bugun güzeldi çok şkür yarınkilere kısmet inşallah iyi olur öpüldünüz
Hadi geçmiş olsun darısı yarınki sınavlara. İnşallh onlar daha da güzel geçer:) bu arada ne sınavı bunlar canım? Açıköğretim mi ? Hangi blm?
Bende uyandığında hemen emzirmeye çalışıyorum:)
İyi işte ne güzel herşey yolundaymış. Sanırım 6. Ayınız bitti. Bizimde yeni bitti. Bizimki çok zayıf bakalım bu ay kaç kilo oldu( sizin boy kilo nasıl canım?

Hadi geçmiş olsun darısı yarınki sınavlara. İnşallh onlar daha da güzel geçer:) bu arada ne sınavı bunlar canım? Açıköğretim mi ? Hangi blm?
Bende uyandığında hemen emzirmeye çalışıyorum:)
İyi işte ne güzel herşey yolundaymış. Bu günlere geldiğimize inanamıyorum. Sanırım 6. Ayınız bitti. Bizimde yeni bitti. Bizimki çok zayıf bakalım bu ay kaç kilo oldu( sizin boy kilo nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…