yok tatlım denızlıdeyım güneş var cok guzel hava...bende oleyım çağan sureklı uyandı yattı bende perısanım ev darmadagın ama halım yok ne yemek yapcam onu bıle bılmıyorum kalkamadım pc basından :)) sen calısıyomuydunAynen cnm valla benimkide uyuyor bende tembellik yapıyorum:)) gece çok sık uyanmıştı Selim, ondan hiç halim yok valla. Evet ya hava çok güzel ama bzde evdeyizzzistanbuldamıydın cnm sen
yok tatlım denızlıdeyım güneş var cok guzel hava...bende oleyım çağan sureklı uyandı yattı bende perısanım ev darmadagın ama halım yok ne yemek yapcam onu bıle bılmıyorum kalkamadım pc basından :)) sen calısıyomuydun
Hımmm mantıya bayılırım, kolay gelsin.günaydın herkesee
bugün eşim bi geziye katıldı bizde oğlumla evdeyiz..
oğlum yerde yuvarlanıyo bende size bakayım dedim
eğer ayarlayabilirsek biz de öğretmen arkadaşlarla
toplanıp mantı yapacağıızz
yaa o tırnak kesme işi çook zor ya ben daha
2 aylıkken keserken kesmiştim etini. ufff çoookk kötüydü
öyle kan akmadı çok ama çok kötü bişeydi yaa .
çok geçmiş olsun yaa
Yer gök duayla derler bizim oralarda.Eki Görüntüle 596078 ..................
Biz de karlı bir güne uyandık.Evde olunca ben de seviyorum böyle havaları.Günaydın kızlar. Burada lapa lapa kar yağıyor. Böyle sabahlara uyanmayı seviyorum. Heryer bembeyaz:)
Demir ilacı konuşulmuş.Demir ilacının tadı da kokusu da iğrenç.Üstelik bir de lekesi çıkmıyor.Çok dikkat etmeme rağmen kızımın bazı kıyafetleri leke oldu.
8 aydır evdeyım ama artık baslıyorum haftaya :) işime gerı donuyorum hem uzuluyorum hem sevınıyorum dıyebılırımBenim kuzu uyandı bile, sultanlığım sona erdi malesef( yok cnm çalışmıyorum sen??
8 aydır evdeyım ama artık baslıyorum haftaya :) işime gerı donuyorum hem uzuluyorum hem sevınıyorum dıyebılırım
annem bakıcak canım dogru dıyosun tun gun ılgılenmek cokk zor annemın 3.katına tasındık hamıleyken.çağan bı merdıven ınıcek yada uyuyosa annem cıkıcak hıc keyfı bozulmucak paşanın çok şükür...Ben hiç çalışmadım ama çalışmak isterdim. Bebişten ayrılacağın için üzülürsün evet ama tüm gün tek başına bebekle ilgilenmek bazen zor oluyor, insan bir kafa dinlemek istiyor. Kim bakacak Çağan'a sen çalışınca
hoşgeldın canım 33.haftadasın sanırım ah ahh ne zordur hamılelık dogsunda dogsunn baska bısı bılmez ınsan ama zeynepte dıyoya dogmadan once hersey cook rahat keyfını cıkar :)ben geldim anneleeeer topığinizin hamilesi ilan ediyorum kendimiiii :)) ne kadar yüzsüzüm biliyorum ama tecrübeli annelerle sohbet etmek hamilelerle etmekten daha çok işime gelir
hoşgeldın canım 33.haftadasın sanırım ah ahh ne zordur hamılelık dogsunda dogsunn baska bısı bılmez ınsan ama zeynepte dıyoya dogmadan once hersey cook rahat keyfını cıkar :)
İnşaallah Güzel vakit geçiririm canım.. Şuan Kardeşlerimle beraberim..libyana26 gidiyo musun canım yaa özliycez seni ama olsun çoook güzel vakit geçir orda
Bende üye oldum ama benim pek şansım yok malumKizlar hipp e uye oldum.mail de hoşgeldin paketi gonderecekleri yazio ilgilenenlere duyrulur
Evet canım eslişehir güzel yer ama ben pek sevmiyorum..canımm çook geçmiş olsun görünmez kaza insanın içi acıyo biliyorum ama çook yıpratma kendini inşallah ALLAH korktuklarından emin kılar seni..evet sen taşıyıcıydın demi..inşallah nasıl oluyor bu durumlar bilmiyorum ama kuzunda hiçbişecikler çıkmaz
evet gerçekten öyle bi gün temizlik bi gün hazırlık bi günde misafir agırlıyodum ben bir ay öncesine kadar her haftasonu misafirim vardı.. çok şükür bitirdim şimdi sanırım gelecek kimse kalmadı artık darısı sana yarında biz gidiyoruz bi arkadaşa bebek görmeye zor ama bu da bunun adeti bu naparsın:34
ayy diyarbakıra gittim ben çook güzel bi şehir sen seviyo musun diyarbakırı şehir güzel insanları nasıl?
maşallah barekallah oğluşuna çook tatlı benim kıza şaklabanlık yapacaksın ancak öyle görürsün gülüşünü kahkahasını bu yüzden size maşallah
canım iyi yolculuklar sana.. ben ünvyi eskişehirde okudum çook severim eskişehiri çook güzel insanlar tanıdım ve çook güzel anılarım var
bu sebeple benim yerimede gez eskişehirde inş.. diycem ama şimdi eskişehirde nasıl bir ayaz vardırinsan o ayazda aynı böyle olur heralde
bende kullanmaya başladım yürüteç en çokta mutfakta iş yaparken işime yarıyo halıları toplayınca kendi kendine gezebiliyo ama halılar varken zorlanıyo kuzucum
canım çağanda bıberon almıyo işe baslamama az kaldı napıcammm yaaaaKızlar bugün kontrolumuz vardi.bebisin sık uyanma sebebi rüyasini artık çok net gördüğü icinmis.her seferinde uykusunu bölüp emzirme ninni soyle konuş dokun.her uyandiginda emmeye alışmış dedi.ben aceba doymuyor mu dedim kilosuna göre öyle bi ihtimal yok dedi.mama sandalyesini sart koştu ek gida gunde 2 cay bardagini gecmiycek dedi.tepsiye bi kac çeşit koyup tadina kendisinin bakmasini sagliycakmisim.beraber yemek yiyin yemegi oyunlastirmayin tvde reklam izletmek gb oyunlar yapmayin yavas yavas deneyin yiyecekleri.blendr rondo yasak puturlu verilecek cam rende tel suzgec catalla ezilecek.tuzu alinmis peynir çorbalarda 5 gun zeytinyag.almasi gereken yiyeceklerin aylara göre listesini verdi ama simdi yanimda degil.biberon almio dedim bi ay sonra çalışmaya basliycam gerej yok iki ogün sonra geleceksin dedi.bide salgın zamani toplu yerlere goturmeyin dedi.bütün gelişimi iyi çok şükür dr.umuz ciril ciplak muane edio.bunada pasam bayilioçok şükür Allah hasta olan bebislere sifa versin.
Hadi geçmiş olsun darısı yarınki sınavlara. İnşallh onlar daha da güzel geçer:) bu arada ne sınavı bunlar canım? Açıköğretim mi ? Hangi blm?kızlar merhaba sınavalrım bugun güzeldi çok şkür yarınkilere kısmet inşallah iyi olur öpüldünüz
Bende uyandığında hemen emzirmeye çalışıyorum:)Kızlar bugün kontrolumuz vardi.bebisin sık uyanma sebebi rüyasini artık çok net gördüğü icinmis.her seferinde uykusunu bölüp emzirme ninni soyle konuş dokun.her uyandiginda emmeye alışmış dedi.ben aceba doymuyor mu dedim kilosuna göre öyle bi ihtimal yok dedi.mama sandalyesini sart koştu ek gida gunde 2 cay bardagini gecmiycek dedi.tepsiye bi kac çeşit koyup tadina kendisinin bakmasini sagliycakmisim.beraber yemek yiyin yemegi oyunlastirmayin tvde reklam izletmek gb oyunlar yapmayin yavas yavas deneyin yiyecekleri.blendr rondo yasak puturlu verilecek cam rende tel suzgec catalla ezilecek.tuzu alinmis peynir çorbalarda 5 gun zeytinyag.almasi gereken yiyeceklerin aylara göre listesini verdi ama simdi yanimda degil.biberon almio dedim bi ay sonra çalışmaya basliycam gerej yok iki ogün sonra geleceksin dedi.bide salgın zamani toplu yerlere goturmeyin dedi.bütün gelişimi iyi çok şükür dr.umuz ciril ciplak muane edio.bunada pasam bayilioçok şükür Allah hasta olan bebislere sifa versin.
Hadi geçmiş olsun darısı yarınki sınavlara. İnşallh onlar daha da güzel geçer:) bu arada ne sınavı bunlar canım? Açıköğretim mi ? Hangi blm?kızlar merhaba sınavalrım bugun güzeldi çok şkür yarınkilere kısmet inşallah iyi olur öpüldünüz
Bende uyandığında hemen emzirmeye çalışıyorum:)Kızlar bugün kontrolumuz vardi.bebisin sık uyanma sebebi rüyasini artık çok net gördüğü icinmis.her seferinde uykusunu bölüp emzirme ninni soyle konuş dokun.her uyandiginda emmeye alışmış dedi.ben aceba doymuyor mu dedim kilosuna göre öyle bi ihtimal yok dedi.mama sandalyesini sart koştu ek gida gunde 2 cay bardagini gecmiycek dedi.tepsiye bi kac çeşit koyup tadina kendisinin bakmasini sagliycakmisim.beraber yemek yiyin yemegi oyunlastirmayin tvde reklam izletmek gb oyunlar yapmayin yavas yavas deneyin yiyecekleri.blendr rondo yasak puturlu verilecek cam rende tel suzgec catalla ezilecek.tuzu alinmis peynir çorbalarda 5 gun zeytinyag.almasi gereken yiyeceklerin aylara göre listesini verdi ama simdi yanimda degil.biberon almio dedim bi ay sonra çalışmaya basliycam gerej yok iki ogün sonra geleceksin dedi.bide salgın zamani toplu yerlere goturmeyin dedi.bütün gelişimi iyi çok şükür dr.umuz ciril ciplak muane edio.bunada pasam bayilioçok şükür Allah hasta olan bebislere sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?