günaydın kızlar
çokk yakışıklımış annesi alah nazarlardan saklasn
günaydın herkesee
bugün eşim bi geziye katıldı bizde oğlumla evdeyiz..
oğlum yerde yuvarlanıyo bende size bakayım dedim
eğer ayarlayabilirsek biz de öğretmen arkadaşlarla
toplanıp mantı yapacağıızz
Gunaydiiin ayarlarsaniz guzel bir desgisiklik olur afiyet olsun
yaa o tırnak kesme işi çook zor ya ben daha
2 aylıkken keserken kesmiştim etini. ufff çoookk kötüydü
öyle kan akmadı çok ama çok kötü bişeydi yaa .
çok geçmiş olsun yaa
gunaydin herkese minita ogluna masallah subhanallah cok yakisikli ve sempatikGünaydınlaaaar, herkese güzel bir haftasonu diliyorummm
Amin cnm çok teşekkürler:))
gunaydin herkese minita ogluna masallah subhanallah cok yakisikli ve sempatik
borntobemother cnm cok xok gecmis olsun benimde basima geldi de dunya basima yikildi sandim az bisey kesildi ama vicdan azabindan mahvoldum artik uyurken cok dikkatli kesiyorum.
Feyzabilal gunaydin cnm degisiklik olur ins ayarlarsaniz bizede bu aksam esimin arkadaslari ve esleri gelicek iki de ufak afacan ama oyle pasta borek fln yapmiyoruz cay cerez meyve cips fln cunku cok sik gider geliriz oyle arkadaslarla
günaydın canım önlüklü oğlun maşallah çok yakışıklı gülüşünü yerım ağzının suyu akıyor sanırım bızımde ole sureklı onluk degıstırıyoruz :)) demır ılacını sılıkon kasıkla agzına yaklastır bır hamlede yalatmadan agzına ver ne oldugunu anlamadan boagzına gıdıyo korkma bogazına kacmıyo artık buyuduler evde durabılır sorun olcagını dusunmuyorum opuldunuzCok tesekkur ederiz pinkprincess:))
Yaaa kizlar bu demir ilaci nasil kotu kokuyor benim bile midem bulandi. İlk defa verdim bugun, 1 cay kasigi dedi doktorumuz, birazini cikardi bile agzindan. Cocugun agzi benim elim demir gibi kokuyor hakkaten cok kotuymus. Birde dolaptami sakliyorsunuz?? 18 derecenin alti oda sicakliginda tutun yaziyor ama ole bir oda sicakligi yok bzde, balkona koydum bnde
Ben normalde anne memesine uyumlu biberon kullanıyorum. Su içinde bebedorun iki taraftan tutulabilen normal akışlı biberonunu aldım. Veriyorum eline kendi tutarak baya içiyor. Hemde çok seviyor.kızlar bu alıstırma bardakları paylasılmıs
almak gerekıyomu sızce
bende hala yok
bende uye oldummmm bakalım neler gelıcek oğluşuma :)))Kizlar hipp e uye oldum.mail de hoşgeldin paketi gonderecekleri yazio ilgilenenlere duyrulur
saol tatlış bugun yapıcam canım bakalım nasıl olucak güzel ve kolay bı tatlıya benzıyo :) optumtabii canım umarım begenirsin.borcama 1paket etimeği diz.1 buçuk su bardağı seker 1 su barsağı suyu kaynatıp koyulaşmasını beklemeden sıcak sıcak etimeğin üstüne döküosun..2 su bardağı süt 3 çorba kaşığı irmik 3 çorba kaşığı şekerle muhallebi yap koyulaşınca 1 paket vanilya koy.etimeğin üstüne dök.o soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yapıp üzerine sürüyosun.en sonda heryerine bol bol hindistan cevizi döküyoson.anlatabilmişimdir umarım.şerbet muhallebi krem şanti en sonada hindistan cevizi AFİYET BAL ŞEKER OLSUN:)
Cok tesekkur ederiz pinkprincess:))
Yaaa kizlar bu demir ilaci nasil kotu kokuyor benim bile midem bulandi. İlk defa verdim bugun, 1 cay kasigi dedi doktorumuz, birazini cikardi bile agzindan. Cocugun agzi benim elim demir gibi kokuyor hakkaten cok kotuymus. Birde dolaptami sakliyorsunuz?? 18 derecenin alti oda sicakliginda tutun yaziyor ama ole bir oda sicakligi yok bzde, balkona koydum bnde
Rica ederiz canim sizin demir ilaci ne biiyorum ama bizimki ferrum hausman oyle kokusu fln yok acd vitaminle berabrt karistirip oyle veriyorum silikon kasikla hepsini yutuyor.Cok tesekkur ederiz pinkprincess:))
Hehe bende bilmem valla cnm manti cekince su hazir mantilardan alip yapiorum ne zamandir soyle el acmasi manti yememisimyok canım biz de bu arkadaşlarla
aynen öyle görüşüyoruz zaten mantıyı birlikte yapıcaz
ben yapmasını bile bilmiyorum sadece kapatıyorum
Ya ben aldim barbarinocum ama kizim beceremedi icmeyi ondan kolay icilebilen bisey ariyorumkızlar bu alıstırma bardakları paylasılmıs
almak gerekıyomu sızce
bende hala yok
Günaydın kızlar. Burada lapa lapa kar yağıyor. Böyle sabahlara uyanmayı seviyorum. Heryer bembeyaz:)
kızlar bu alıstırma bardakları paylasılmıs
almak gerekıyomu sızce
bende hala yok
Yaa ne guzel hangi sehir oradi ya bursada gunluk guneslik suanda
Çok teşekkürler cnm aynen valla önlük dayanmıyor.günaydın canım önlüklü oğlun maşallah çok yakışıklı gülüşünü yerım ağzının suyu akıyor sanırım bızımde ole sureklı onluk degıstırıyoruz :)) demır ılacını sılıkon kasıkla agzına yaklastır bır hamlede yalatmadan agzına ver ne oldugunu anlamadan boagzına gıdıyo korkma bogazına kacmıyo artık buyuduler evde durabılır sorun olcagını dusunmuyorum opuldunuz
Bende almadım biberonla veriyorum suyu, alsammı acaba:44:kızlar bu alıstırma bardakları paylasılmıs
almak gerekıyomu sızce
bende hala yok
santafer al canım onun hiç demir kokusu yok.piyasada bir kaç marka var demir damlası olarak.kötü koku istemiyorsan santafer al derim.ben mutfakta tutuyorum canım,öyle 18 derecede falan tutmuyorum.
Rica ederiz canim sizin demir ilaci ne biiyorum ama bizimki ferrum hausman oyle kokusu fln yok acd vitaminle berabrt karistirip oyle veriyorum silikon kasikla hepsini yutuyor.
Hehe bende bilmem valla cnm manti cekince su hazir mantilardan alip yapiorum ne zamandir soyle el acmasi manti yememisim
Ya ben aldim barbarinocum ama kizim beceremedi icmeyi ondan kolay icilebilen bisey ariyorum
Yaa ne guzel hangi sehir oradi ya bursada gunluk guneslik suanda
minitam mesaj atamadım her 10 dk 1 mesaj atılabıoymus :) bende napım evdeyım oğlan uyuyo ama her an uyanabılır kıpırdanmaya basladı :) bende ınternette gezınıyorum hava cok guzel ve evdeyımmmm(( canım cok sıkılıyo sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?