neler yapmayı planlıyosun canım bızede önerı olsun
Kızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik
tatlım bunu yaptım az önce. nerdeyse 1 saat oldu gene deli gibi öksürerek uyandı ıhlamur verdim kesmedi. bunu verdim bekliyorum umarım keser 30 cc kadar verdim. sağolasın
teyzsi ilgin alakan için sonsuz teşekkürlerzeyneep ömür nasıl
tek elimle yazıyorum soru işareti neyn koyamıyorum
kusura bakmayın.mama yiyormu.
sen arı mamanın bi çeşidinden bahsetmiştin hangisi idi.
Bende kizimin disi cikinca yapmayi dusunuyorum sende yaptiklarini paylasirsan bizede fikir olur cnmYarına diş buğdayı yapacaktım ama havadan dolayı ertelemek zorunda kaldımmmm, hazırlık falan yapılcak birde gelemeseydi misafirler üzülürdüm çooook
Col gecmis olsun niye hastalaniyor bu bebisler ya cok uzuluyorum. cnm badiyle tut arkadaslar yazmislar zaten acil sifalar cnmKızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik
Ah ah cok gecmiis olsun geniz akintisi var herhalde o yapiyordur oksurukkızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin
günaydın kızlar bembeyaz her tarafff kar yağıyorrrr
bebişler nasıl bakalım ???
gerçekten bi arkadaş olsa, insan daha da motive oluurBencede duseneyim esim israr ediyorsa durum dahada vahim galibasaka bi yana bende memnun degilim bu durumdan zaten hem uzerimden hamlik kalkarda cok cabuk yorulmam bari. baharada ek olarak yuruyuslere badlarim benim kv karsi apartmanda oturuyo annemlede cok yakiniz onun apartmanida goruyorum balkondan anneme birakiyoruz genelde annemin isi oldumu kv de biraktigimiz oluo imkan varken neden degerlendirmeyeyim ki hem 6 ay oldu sayilir. butun gun evdeim zaten bi yarim saat ayirilir git gel 1 saat olsun yakin zati
ah keske yakin olsakda beraber gitsek ne guzel olurdu
güneşli hava dedim..bizde gece hep mızıldandık daha doğrusu 3-4 gündür böyleyiz
bu arada burada okullar tatil bugünnn
eşim evde
mama sandalyelerinin teknik özellikleri aşağı yukarı aynı..Iki tane mama sandalyesi buldum kızlar bir bakar misinizEki Görüntüle 597656 Eki Görüntüle 597657
Pembe olan sunny baby 156.90 tl
Mavi olan babyhope 165 tl
Özellikleri hemen hemen aynı
geç olsun, güç olmasın..Yarına diş buğdayı yapacaktım ama havadan dolayı ertelemek zorunda kaldımmmm, hazırlık falan yapılcak birde gelemeseydi misafirler üzülürdüm çooook
canııım, üşüttü mü acaba?:26:Kızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik
Bende kizimin disi cikinca yapmayi dusunuyorum sende yaptiklarini paylasirsan bizede fikir olur cnm
Col gecmis olsun niye hastalaniyor bu bebisler ya cok uzuluyorum. cnm badiyle tut arkadaslar yazmislar zaten acil sifalar cnm
Ah ah cok gecmiis olsun geniz akintisi var herhalde o yapiyordur oksuruk
Tunaydin oldu artik kuzumburasida oyle lapa lapa yagiyor heryeri kapladi. kizim uyandi anakucaginda bana bakio nende tost yaptim yiyorum anca kahvalti ediyorum.
Eki Görüntüle 597605
biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)
gözünüz aydııııııınilk dişimiz çıktı
bugün farkettim inci tanesi meydana çıkmış
hayırlısıyla hastalığıda bi geçse oğlumundA MUTLULUĞUMUZ KATLANSA
babamız pasta almaya gitti çekirdek aile kutlaması yapıcaz
bende işe gitmemiştim oğlum hasta die ilk görmek bana nasib oldu
bu arada miniğim çok halsiz az önce azcık keyiflensin die perdeyi açtım dışarıyı seyretti kar yağdıkça kikirdeye kikirdeye uyudu kuzum
işiniz zor.. ama bi o kadar da güzel canımm..ben çıkıyorum kzıma kup yapacağım okuldan gelince süpriz :)
kapıda soruyor bana ne süpriz hazırladın anne.
ikinci çocuk olunca ilk çocuklar çok nazlı oluyor birde arada 7 yaş olunca.
kızım sürekli ilgi bekliyor.
bana geçenlerde kardeşime bi bakıcı tut sende benimle daha fazla ilgilenirsin diyor
eşimle ikimiz emirlerine amede olduk....
Haftaya yapicam insallah cnm paylasirim resimlerimizi, bloglardada cok guzel fikirler var ornek olabilir sanadakupaas çok güzel kızın maşallah bakışlarına bayıldım şapkasıda ayrı bir havalı
bizde mama sandalyesi almaya gidecektik haftasonu miniğim kötüledi çıkamadık artık toparlasın kar yerden kalkınca gideriz
diş buğdayı araştırmalarıma start vermiş duumdayım
hazırlık yapan arkadaşlar resim çekip ekleme şansınız varmı nettende bakıcam fırsat oldukça
Gecen ay asidan sonra ateslenmisti benim oglumda fitil vermistim gece, sabah calpol verdim aynen kusmustu bizimkide, sora tekrar fitile devam ettik gwcti cok sukur. Aksama kalmadan biseycigi kalmaz insallahCevap veren annelere teşekkürler.38.2 deyiz.dr.unu aradik.ateş savunma mekanizmasi dedi.39.a kadar getirmenize gerek yok dedi.surubu kusunca bende yarim fitil verdim.yavrum suan uyuyo ama ihhh ihhh diye diye.ya ben bebeklere hic dayanamiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?