- 8 Ağustos 2011
- 11.840
- 9.667
- 448
Cevap veren annelere teşekkürler.38.2 deyiz.dr.unu aradik.ateş savunma mekanizmasi dedi.39.a kadar getirmenize gerek yok dedi.surubu kusunca bende yarim fitil verdim.yavrum suan uyuyo ama ihhh ihhh diye diye.ya ben bebeklere hic dayanamiom
benim için de çok çekici bi görüntüüEki Görüntüle 597794
Oğlumun sebze çorbası:)
bizim aşı da bu hafta olacak..Gecen ay asidan sonra ateslenmisti benim oglumda fitil vermistim gece, sabah calpol verdim aynen kusmustu bizimkide, sora tekrar fitile devam ettik gwcti cok sukur. Aksama kalmadan biseycigi kalmaz insallah
teşekkür ederim canımmBekleriz bursamiza uludag kayak sezonuda acildi haftasonlari cok hareketli oluyor bizde cikardik esimle pazarlari. Simdiden sana iyi eglenceler ve afiyet olsun
ooh, ne güzel, uludağda doğumgünü
aferin eşinee
ben de kadınlara özel bi spor salonu buldum, ama henüz aramadım..
seninki nasıl bi yer?
b-fiti ben de bir süredir araştırıyorum..
şimdi yakındaki bi merkezi aradım,bilgi aldım..
eşimle akşam detaylı konuşucaz.
o beraber gidebileceğimiz bi spor salonu istiyordu..
ama ben kadın erkek karışık rahat edemem..
bi de ayşecike kim bakacak sorunsalı var
kv her zaman müsait olmaz,evde olmaz.. en iyisi beni eşimin götürmesi.
yarım saat arabada oyalar onu diye düşünüyorum..
neyse eşim gelsin, bi konuşalım bakalım..
ama kafaya koydum,,
''bu kilolar gidecek arkadaaaaş!'
Cena kusura bakma cevap veremedim hiç zamanım yok siz nasıl buluyorsunuz anlamıyoruuummBende portakala gidiyorum evime daha yakın diye hayırlı olsun seninkide inşallah en yakın zamanda şu kiloları veriiz cillop gibi oluruz eşlerimize
esteğfirullah cnm yaa..Cena kusura bakma cevap veremedim hiç zamanım yok siz nasıl buluyorsunuz anlamıyoruuummBende portakala gidiyorum evime daha yakın diye hayırlı olsun seninkide inşallah en yakın zamanda şu kiloları veriiz cillop gibi oluruz eşlerimize
Oooh senin kahvalti hazirlayanin varmis cnm masallahafiyet seker olsun canikommmmmmmmm ... bi kasarlı da bana yap kociş kahvaltımı hazırlamışş çayı demlemıs yedım içtimm toplamasını da ona yüklesem 10 num. olur
Eki Görüntüle 597794
Eki Görüntüle 597794
bizim aşı da bu hafta olacak..
evde calpol var ama tedbiren fitil de olsa sanırım daha iyi..
kullandığınız fitilin ismini yazarsanız,sevinirim dostlar
ayy süper yaaa, kaç porsiyon çıkıyo bundan, saklıyor musun artanı? bide bezelyeyi nerden buldun, bu mevsimde nasıl yapcaz yaaaa bende istiyorum bezelye katmak, bide herşeyden az az almak lazım taze olsun diye tabi, aldığımız bi sebze buzdolabında ne kadar kalabilir, koca karnıbahar şıp diyede tek seferde bitmezki? çok sordum dimi :44::26: ama öyle güzel paylaşmışsın ki dedim avukatnur bi işi biliyor
canım bilmiyorum nerde oturuyorsun ama ben anadolu yakasındayım ve dün semtimizde kurulan organik pazara gittik eşimle
orda bir sürü şey aldık ama hepsinden az az zaten herşey organik olaunca o kocaman dediğin karnıbaharlar bile küçük oluyor
ama genede karnıbaharın bile iki tomurcuğunu falan alabiliyorsun belki sizin semtinizdede vardır ben uğramanı tavsiye ederim
biz bundan sonra hep gideriz herhalde taze taze yesin bebişlerimiz
gerçekten bi arkadaş olsa, insan daha da motive oluur
madem annen kv bu kadar yakın şanslısın..
iki seçeneğin var üstüne üstlük..
bence fırsatı değerlendir derim..
eşin de yönlendiriyorsa seni.. (benimki gibi, ah onlar yok mu onlaaaar)
başla derim
Evet sansliyim sukur her bakimdan annem cok yardimci olursu kar bi kalksin ilk isim gidip merkezle gorusmek olacak sonra gitsin kil olar gelsin yeni ciciler
Ne guzel masallah kizina doktorunuz kim cnm biz 7. Ayda baslicaz kahvaltilara iki ay sonra yani. doktorumuz oyle soyledi. kahvalti nasil veriliyor acaba bebege ben cok merak ediyorum.
geçmiş olsun canım bak şu yazıyı bı oku fitil daha ıyı hızlı etkı edermısKızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik
ilk dişimiz çıktı
bugün farkettim inci tanesi meydana çıkmış
hayırlısıyla hastalığıda bi geçse oğlumundA MUTLULUĞUMUZ KATLANSA
babamız pasta almaya gitti çekirdek aile kutlaması yapıcaz
bende işe gitmemiştim oğlum hasta die ilk görmek bana nasib oldu
bu arada miniğim çok halsiz az önce azcık keyiflensin die perdeyi açtım dışarıyı seyretti kar yağdıkça kikirdeye kikirdeye uyudu kuzum
çook gecmıs olsun kuzumm 2 gundur gırmıyodun oğluşundanmıs ıhlamur versen 30-40 cc hemen ıyı gelıyo bıde mılupanın rezene çayı....dişinizde hayırlı olsun darısı basımızaa optum sızı cokkkkkızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin
geçmiş olsun canım bak şu yazıyı bı oku fitil daha ıyı hızlı etkı edermıs
Bebeklerde ateş (vücut sıcaklığı) kaç derece olmalıdır?
Ağızdan ölçümlerde 37 derece normaldir. Koltuk altından ölçümlerde 36,5 normal değerdir. Bazı bebeklerin vücut sıcaklığı her zaman yüksek olabilmektedir ancak bu çok büyük farklılık göstermez.
Eğer bebeğin ateşi 39 dereceye ulaşmışsa düşürmek doğru olacaktır.
Bebeklerde yüksek ateş nasıl düşürülür?
Bebeğin havale geçirmemesi için mutlaka bebeğin ateşi düşürülmelidir. Öncelikle elbiselerini çıkarın. Bebeğinize ateş düşürücü şurup veya ateş düşürücü fitil verebilirsiniz. (calpol, minoset, fitil olarak paranox) Fitil etkisini daha çabuk gösterecektir. ilaçlar etkisini gösterene kadar; ıslak bir bezle alnını, boyunlarını koltuk altını ve yavaş yavaş bütün vücudunu silin. Bunu suya bir miktar sirke katarak yapabilirsiniz, daha etkili olur. Eğer yine de düşürememişseniz ılık bir banyo yaptırın.
Bebeğinizin üzerine asla bastırmayın. Sobaya veya kalorifere yakın yatırmayın, olabildiğince serin yerlerde tutmaya çalışın. Tüm bu çalışmalar fayda vermezse bir sağlık ocağına götüp ateş düşürücü iğne yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?