Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gecen ay asidan sonra ateslenmisti benim oglumda fitil vermistim gece, sabah calpol verdim aynen kusmustu bizimkide, sora tekrar fitile devam ettik gwcti cok sukur. Aksama kalmadan biseycigi kalmaz insallah
bizim aşı da bu hafta olacak..
evde calpol var ama tedbiren fitil de olsa sanırım daha iyi..
kullandığınız fitilin ismini yazarsanız,sevinirim dostlar

Bekleriz bursamiza uludag kayak sezonuda acildi haftasonlari cok hareketli oluyor bizde cikardik esimle pazarlari. Simdiden sana iyi eglenceler ve afiyet olsun
teşekkür ederim canımm

esteğfirullah cnm yaa..

portakalı da senden duydum..
şimdi netten arattım da b-fitin aynısı..
ne zamandır gidiyorsun bacım, haftada kaç gün?

merhabalar kızlar

işyerim ataşehirde burda her yer beyaz oldu evim maltepede henüz orda yeni yağmaya başlamış
akşama kadar yollar kötü olaca galiba allah sokakta olanlara kolaylık versin

cenacım spor salonuna başlamışsın hadi bakalım gözünaydın kasların ağrıyormuş normaldir ilk bir haftadan sonra alışır onlarda
bu arada profildeki minik ayşemi yoksa bize sırtını dönmüş pc yi karıştırıyor

ayy süper yaaa, kaç porsiyon çıkıyo bundan, saklıyor musun artanı? bide bezelyeyi nerden buldun, bu mevsimde nasıl yapcaz yaaaa bende istiyorum bezelye katmak, bide herşeyden az az almak lazım taze olsun diye tabi, aldığımız bi sebze buzdolabında ne kadar kalabilir, koca karnıbahar şıp diyede tek seferde bitmezki? çok sordum dimi :44::26: ama öyle güzel paylaşmışsın ki dedim avukatnur bi işi biliyor

Paranox kullandık cnm biz fitil olarak.

Ayşecik bilgisayar kurdu olmuş

canım bilmiyorum nerde oturuyorsun ama ben anadolu yakasındayım ve dün semtimizde kurulan organik pazara gittik eşimle
orda bir sürü şey aldık ama hepsinden az az zaten herşey organik olaunca o kocaman dediğin karnıbaharlar bile küçük oluyor
ama genede karnıbaharın bile iki tomurcuğunu falan alabiliyorsun belki sizin semtinizdede vardır ben uğramanı tavsiye ederim
biz bundan sonra hep gideriz herhalde taze taze yesin bebişlerimiz

Şanlsıın cnm oturduğun yerde varmış organik pazar. Bende öyle almak istiyorum ama yakınımızda yok malesef

cena ayşeciğin resmini koymuşsun kk hayranı galibaa

sanırım bize diş geliyoo huysuzuz 3 gündürr

bu arada akşama misafirlerim var bebeğimi görmeye gelecek bi kaç arkadaşım
yakın arkadaşlarım olduğu için öyle pek bişey yapmıcam kek
yaparım diyorum bi de yapabilirsem mercimek köftesii
çay kuruyemiş meyve falan tamamdır

bebişleri hasta olanlara çoook geçmiş olsun diyorum
çok küçükler yaa insan çok kötü oluyo ama
Rabbim dermansız dert vermesinn inşaallah :26::26::26:

Ne guzel masallah kizina doktorunuz kim cnm biz 7. Ayda baslicaz kahvaltilara iki ay sonra yani. doktorumuz oyle soyledi. kahvalti nasil veriliyor acaba bebege ben cok merak ediyorum.

bizim doktorumuz jimerde arif cana canım çok memnunum şimdilik kahvaltısında bebek ekmeği pekmez peynir ve ıhlamur veriyorum daha sonra yumurta sarısı ve ceviz eklicez

geçmiş olsun canım bak şu yazıyı bı oku fitil daha ıyı hızlı etkı edermıs

Bebeklerde ateş (vücut sıcaklığı) kaç derece olmalıdır?

Ağızdan ölçümlerde 37 derece normaldir. Koltuk altından ölçümlerde 36,5 normal değerdir. Bazı bebeklerin vücut sıcaklığı her zaman yüksek olabilmektedir ancak bu çok büyük farklılık göstermez.

Eğer bebeğin ateşi 39 dereceye ulaşmışsa düşürmek doğru olacaktır.

Bebeklerde yüksek ateş nasıl düşürülür?

Bebeğin havale geçirmemesi için mutlaka bebeğin ateşi düşürülmelidir. Öncelikle elbiselerini çıkarın. Bebeğinize ateş düşürücü şurup veya ateş düşürücü fitil verebilirsiniz. (calpol, minoset, fitil olarak paranox) Fitil etkisini daha çabuk gösterecektir. ilaçlar etkisini gösterene kadar; ıslak bir bezle alnını, boyunlarını koltuk altını ve yavaş yavaş bütün vücudunu silin. Bunu suya bir miktar sirke katarak yapabilirsiniz, daha etkili olur. Eğer yine de düşürememişseniz ılık bir banyo yaptırın.

Bebeğinizin üzerine asla bastırmayın. Sobaya veya kalorifere yakın yatırmayın, olabildiğince serin yerlerde tutmaya çalışın. Tüm bu çalışmalar fayda vermezse bir sağlık ocağına götüp ateş düşürücü iğne yaptırabilirsiniz.

merhaba kızlar pazargünkiler zordu ama inşallah final hallederim öpüyrum annemlerdeyim

kızım emmekten galiba kesilcek emmiyor beni 3 4 dkka ancak

çook gecmıs olsun kuzumm 2 gundur gırmıyodun oğluşundanmıs ıhlamur versen 30-40 cc hemen ıyı gelıyo bıde mılupanın rezene çayı....dişinizde hayırlı olsun darısı basımızaa optum sızı cokkkk

Merhaba hanımlar ne yapıyorsunuz oglusum uyurken biraz kk ya bakayım dedim ne zamandır giremiyorum.aslinda süpürgeyi çalıştırmam lazım ama uyanır :) ya ben kendime hiç vakit ayıramiyorum arkadaslar anne ile farklı sehirde oturmak iste bunun icin kötüymüş eşimde geç geliyor isten tüm zamanım oglum ve ev işleriyle geçiyor cok yoruluyorum.
Hafta sonu bizim de asımız var cok tirsiyorum normalde şurup gece ateşi çıkınca veriyorum ama bu sefer aşıdan sonra eve gelince vereceğim.
Ek gıdaya biz iki gün once muhallebi ile giriş yaptık aslında elma armut vermiştim oncesinde ama cok az olduğu icin ek gıdanında eki sayılır sanırımneyse iki gün once yulafi muhallebi yedirdim ilk defa yapmak isteyen olursa bir yemek kasığı yulaf unu yaklaşık 45 cc su ile karıştırarak pişiyor hamur kıvamına gelince ocagin altını kısıp bir iki dk daha karıştırıp kapatıyorum.biraz soguyunca üzerine 30 cc anne şutu koydum ve çeyrek armut rendeleyerek pure halinde ilave ettim eylul usulü armutlu yulafli muhallebi oldu. Bugün Elmalı yapmayı düşünüyorum.bu arada yulaf unu ve oğlum icin gerekli gıdaları sisli ferikoy organik pazarından aldım.
Mama sandalyesini ben hala almadım cok hantal geliyor sandalyeler oglumun graco salıncağı var önünde tablasida var simdilik onda yediriyorum.

Sagol cnm ya şimdi kucagimda uyuyo kafasi okadar sicakki.sirke yoktu evde aldırdım ama bizimki uyudu uyansin onuda deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…