Sagol cnm ya şimdi kucagimda uyuyo kafasi okadar sicakki.sirke yoktu evde aldırdım ama bizimki uyudu uyansin onuda deniycem
canım bilmiyorum nerde oturuyorsun ama ben anadolu yakasındayım ve dün semtimizde kurulan organik pazara gittik eşimle
orda bir sürü şey aldık ama hepsinden az az zaten herşey organik olaunca o kocaman dediğin karnıbaharlar bile küçük oluyor
ama genede karnıbaharın bile iki tomurcuğunu falan alabiliyorsun belki sizin semtinizdede vardır ben uğramanı tavsiye ederim
biz bundan sonra hep gideriz herhalde taze taze yesin bebişlerimiz
ben ateşte sirke sakıncalı diye biliyorum şimdi nettende araştırdım öyle diyor
Alkol veya sirke sürmek yanlış bir uygulama. O an için ateşi düşürebilir ama alkol damarları genişletip daraltacağı için ateşin daha da yükselmesine yol açabilir.
istersen sende bir araştır canım sürmeden çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Cevap veren annelere teşekkürler.38.2 deyiz.dr.unu aradik.ateş savunma mekanizmasi dedi.39.a kadar getirmenize gerek yok dedi.surubu kusunca bende yarim fitil verdim.yavrum suan uyuyo ama ihhh ihhh diye diye.ya ben bebeklere hic dayanamiom
kızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin
bizim doktorumuz jimerde arif cana canım çok memnunum şimdilik kahvaltısında bebek ekmeği pekmez peynir ve ıhlamur veriyorum daha sonra yumurta sarısı ve ceviz eklicez
Gecmis olsun hakikatten evde nasil hasta oluyorlar merak ediyorum. cnm ya ben iki gun cikmasam 3. Gun cikiyorum elifle calla carsi pazar bile geziuorum dilimi isirayim cok uzuluyorum bebeklerin hasta olmasina ihlamur versen sende azcik iyi gelirUffff Selim inde burnu akiyor arada, ve uykusunda oksuruyorevin icinde bir cocuk nasil hasta olur
kızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı
kızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı
hayatım bugun bana bısey sormustun sen tam cevap verıyordum benım paşa koltuktan düştü ne sormustun acaba mamayla alakalı ???
ahh ahh teyzesi yakında duvara tırmanırsaaa hiçççç şaşırmamZeynepp napiosn canm omurcuk napio yaramaz durdugu yerde durmio koltuklrdanmi atlio:) canim sen omure mama sandalyesi aldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?