Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kiyamam canim ya bu zorlu gunler gecicek oyle dusun aile yoklugu gurbet zordur eminim bizimkiler burdayken bunaliyoruzda.. sen bana yakin olsan valla yardimci olurdum sana kardesim gibi tekim bende ne abla ne abi ne kardes
kardesim yerine koyardim kiz seni zeynep

gulumser987 saol canım biz de mama sandalyesi almadık

sabahtan akşama kadar ev toplayıp temızlık yaptım yemek yaptım sofra kurdum uşakla ilgilendim birazda sen bak canım benim çocugum kadar seninde cocugun demi yaaaaaa

ayyy seni yaratan Allaha kurban olimmm mest ettin beni gece gece
sen nerdesin kız belkim yakınızdır :26:

Ay herkeste bi diş telaşı bizde tık yok. Dün biraz alıktı benim minnak diş mi acep dedim baktım ateşi mateşi yok damağı da yumuşacık ama ööööyle boş boş baktı gün boyu. Damakta hiç sertlikte yok. Yaşına ancak çıkarır desem yeridir. Birden pat diye mi çıkıyor aceba? Hiç anlamadım gitti. Babasına bırakıp mutfağa gitmiştim bi baktım inleme sesi geliyor. Kafayı bi uzattım ne göreyim! Babası eliyle diş yerini kaşıyor bizimki de hiç hareket etmeden mayışmış aaaaahhh ahhhhh diye evi inletiyor. Koptummm!

Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo

Ay kuzuya baksen nasil hosuna gitmis bizim kiz da senin kiz gibi ufak tefek cnm ufukta dis gozukmuyor bende yedi sekiz ayi bulur diyorum ya hayirlisi

Yok kuzum yok ben bursadayim malesef. canim olsun burdanda manevi ablalik yaparim sana sen derdin oldu mu paylas kuzum

evet birden çıkıyor

Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo
:) cena bunu duymasın valla
kuzum oğluma da hak verıyorum ama kış vaktı nereye cıkarayım onu ruzgar esse hasta oluyor

tamam kuzum ama hissedıyorummm biz 10 gune diş çıkaracqgız bu gunun tarıhını sen yaz bı kenara tamam mı

Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice

fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo

ayy çok güldüm buna.cena kızını basın önüne çıkamıyor canım.

görüntü alabiline ödül var

yılın gazetecilik olayı:18:

Son düzenleme:
zeynep bu oğlan kök söktürdü sana anacım.

emin ol ikincisi uslu olur.benim kız bi ağlardı.

artık deli olurduk.gerçi ben o zaman annemlerde kalmıştım.

tek değildim.ama huysuz bebekle uğraşmak çok zor.

hiç biyere gidemezdik.hiç susmazdı.oğlum tam tersi oldu.,

seninkide şu dişlerini bi çıkarsa.kızıma dr.

kalsiyum takviyesi vermişti.dişi zor çıkan bebeklerin çıkarmasını kolaylaştıryormuş.

mamasına katıyordum bi ölçek.bizimkinin boy uzamasınada faydası çok olmuştu..

Son düzenleme:

Sabret canım iki üç gün icinde hersey eskisinden de guzel olacak hele dişi bi çıksın annesi ben çok ağladığında paranoks s fitil vermiştim iyi gelmişti ağrısını kesmisti

[/FONT]
ayni yaa kac gundur gece uykusu kaç kere bölünüyor hiç bilmiyorum neden böyle anlamadım Allah yardımcı mız olsun..

Zeynep cim sana da Allah sabır versin canım yaa

flaş,flaş

cena ve kızı anadolu yakasında görüntülendi..

vee kar tatiliiiiiiiii eşime ve kızıma tatil.

mailece kahvaltı yaparız inşaallah

Heyooo bizede kar tatili yarın:))

Bugün iyi tembellik yaptım yarın güzel bi temizlik yapayım bari

Tüm bebişlere huzurlu uykular sizede iyi geceler ciciş anneler....

Tek cocukla halimiz boyleyse

Kimse yokmu sol tarafimda küçük erkekim sag tarafimda büyüğü uyuyor ee ben bende uyku namina bişey yok elektrikte yok yattım bakalım nezaman uyursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…