Günaydın hanımlar karlı ve uykusuz bir hüne daha...
Meyve filesi bende kullanıyorum ama tam amacına hizmet ettiği henüz pek söylenemez. Maşallah senin bebiş seni yormuyordur o zamsn çok şanslısın. Yemeklerini saatlere göre ayarlamak zorundayım çünkü çalışıyorum canım. Geldiğim saatler belli. Emzirmesemde karnını ben doyurmak istiyorum. Ama evde olduğum günler bizde de pek yemek düzeni kalmıyor malesef.
Ahhhhhh keşke yormuyor diyebilsem sizinkilerde öyledir mutlaka herşeyden çabucak sıkılıyoruz biz meyve filesinin maharetide içindeki bitene kadar onuda yürütece oturtuyorum akşam yemeğini yapacagım zaman veriyorum yoksa heryer meyve posası
ama kendisinin yiyebilmesinin tadını aldı seviyor onu.benim paşam cok hareketli bbasıda öyleymiş bütün gün at gibi koşturuyor beni birde biz doğumdan sonra uzun süre yalnız kalmadık benim ailem eşimin ailesi dönüşümlü olarak hep geldiler kalabalıga alıştı cocuk şimdi yalnız kalınca sıkılıyo benden eziyet ediyor sürekli oyun istiyor.oyuncak aldım belki oyalanır diye önüne döküyorum oturtup onları yiyemiyorum diye hırslanıyo bu seferde seyreyle gümbürtüyü... eskiden gece düzenliydi uykusu gece yatırıp sabaha kadar kalkmadıgı bile oluyordu oda kalmadı şimdi yarım saat 1 saat uyuyor bi 15 dk mzmızlanıyoruz ondan sonra ne olcak böyle bilmiyorum.benimkide bir dokun bin ah işit oldu ne dertliymişim beeee
Gece emzirmeye kalktimda gece gece burda ne isim var ya.iyice muptela oldum kızlar size.pasam dun atesliydi diye uyku tulumunu giydirmedim bigun.gece besige koyana kadar vücut isisi iyiydi.simdi emzirmeye aldim yüzü kollari soğuk.kaş. Yapiyim derken gözmu cikariom.3 saat deliksiz uyudu.sizce usuyen bebek uyanirmi usumemis olma ihtimali varmi? Usudu diyelim hastalanir mi? Sabaha en iyisi bende nane yapayim..hadi ilk günaydın benden olsun daha gün doğmadan
yok canm ben degldm ben severm eşimin ailesni onlarda beni severlr benm eşimn ailesnn rahatszlıklrı vr öle sık sık gezmlere çıkmıolr ondan bizde 2haftada bir gidıoz işlermz oluo yoksa torunlrna bayılıolr
Masallah sabah sabah bu neseli fotograflari gormek guzeldinazar degmesin annesinin kuzusuna
Eger ustu acik degilse usumemistir merak etme cnm ya bizde gene uykusuz bir gece gecirdik saat 5 ten 6ya kadar salladim uyutmk icin huysuzluk yapti en son yanima aldim yatakta beraber uyuduk. Tabi ona uyumak denirse bi saga bi sola done done yaptik sabahi
Ayip ettin cnm gel kim varsa gurbette gelsin. gurbetlik zor allah kolaylik versin. Kv baksa bi iki saat haftada o bile iyidir ccnm be kendine vakit ayirirsin.
günaydınnn üşümemiştir muhtemelen bebegin canım ben doktora sordum onu en azından huzursuzlanır uyanmaya calısır hala üşümeye devam ederse ağlar demişti bana birde yüzü ellleri soguk olabilir miş bebegin giysi olan bölümün ısısına bakın diye okumustum sanırım burdaydı.
tuğçe izmirlimisn
evet canım izmirliym evlendkte geldk koca memleketinesenede kaç defa gelıom genede özledm izmiri yavvv
Sanirim bu yasanaar bir donem topikteki diger annelerindd soruni uykusuzluk en kisa zamanda duzelir insallah. benim bebegimde surekli oyun ilgi istiyor kendi basina kalmaya gorsun basiyor cigligi istersen alma kucagina yapisik ikizim benimMeyve filesi bende kullanıyorum ama tam amacına hizmet ettiği henüz pek söylenemez. Maşallah senin bebiş seni yormuyordur o zamsn çok şanslısın. Yemeklerini saatlere göre ayarlamak zorundayım çünkü çalışıyorum canım. Geldiğim saatler belli. Emzirmesemde karnını ben doyurmak istiyorum. Ama evde olduğum günler bizde de pek yemek düzeni kalmıyor malesef.
Ahhhhhh keşke yormuyor diyebilsem sizinkilerde öyledir mutlaka herşeyden çabucak sıkılıyoruz biz meyve filesinin maharetide içindeki bitene kadar onuda yürütece oturtuyorum akşam yemeğini yapacagım zaman veriyorum yoksa heryer meyve posası
ama kendisinin yiyebilmesinin tadını aldı seviyor onu.benim paşam cok hareketli bbasıda öyleymiş bütün gün at gibi koşturuyor beni birde biz doğumdan sonra uzun süre yalnız kalmadık benim ailem eşimin ailesi dönüşümlü olarak hep geldiler kalabalıga alıştı cocuk şimdi yalnız kalınca sıkılıyo benden eziyet ediyor sürekli oyun istiyor.oyuncak aldım belki oyalanır diye önüne döküyorum oturtup onları yiyemiyorum diye hırslanıyo bu seferde seyreyle gümbürtüyü... eskiden gece düzenliydi uykusu gece yatırıp sabaha kadar kalkmadıgı bile oluyordu oda kalmadı şimdi yarım saat 1 saat uyuyor bi 15 dk mzmızlanıyoruz ondan sonra ne olcak böyle bilmiyorum.benimkide bir dokun bin ah işit oldu ne dertliymişim beeee
Hele bide yakami cekistirmesi durup yuzume bakip siritmasi hic biseye degisilmez canimemzirmek dünyanın en güzel şeyi kızlar yaaa benm minik kualam hem emio hem oynaşıo keyifli keyifli bi görseniz oyunlar yapıo bana ..şımarıo yaramzanası yesun oni
Haklisin anne olunca insan dahada anliyo annesinin kiymetini.gelcem tabiyok canım yaaa ölee çıkıp çatkapı gelmzler şimdi bide torun oldu telaşe düşmeyim diye sık gelmıolr bizi çagırıolr biz gidıorz gerci bn memnunum oğlumla başbaşa olmaktan ilk 1 ay yanımda kimseler vardı sonra oğluşla hep bn yanlızdk vala o zor günler gecti şimdi büyüdler biraz oyalanıolr daha rahatm oyüzden gerekte yok aslında benmkisi ana baba özlemi ...
hemşeriymişiz bende cok özlüyorum hatta işi biraz ileri götürdüm mobeselerden falan izliyorum aglıyorum :S cok sık gidemiyorum ben yılda 1 kere eşimin işinden dolayı bide hamileliğimde yol yasağım vardı offf burnumda tütüyor
Sanirim bu yasanaar bir donem topikteki diger annelerindd soruni uykusuzluk en kisa zamanda duzelir insallah. benim bebegimde surekli oyun ilgi istiyor kendi basina kalmaya gorsun basiyor cigligi istersen alma kucagina yapisik ikizim benim
Hele bide yakami cekistirmesi durup yuzume bakip siritmasi hic biseye degisilmez canim
Haklisin anne olunca insan dahada anliyo annesinin kiymetini.
Aynen ole canim yaa ahhh anacugum:)
Hemserm ovvv negzl sende izmirlisn demk vala bn gidip duruom esimin izni olmasada tek gidiodm ama simdi doruk vr eskisi gbi olmick tabi ama agustosta nasipse gidicm bide deniz keyfi yapar pasam ohhh ahh ahh ozldm vala
Sanirim bu yasanaar bir donem topikteki diger annelerindd soruni uykusuzluk en kisa zamanda duzelir insallah. benim bebegimde surekli oyun ilgi istiyor kendi basina kalmaya gorsun basiyor cigligi istersen alma kucagina yapisik ikizim benim
aynen öyle bizde yapışık dolaşıyoruz çığlıkla kalsa ii aglamaktan tıkanıyor benimkisi aglamasına bile fırsat veremiyorum korkumdan susturamıyorum sonra nefes alamıcak die korkuyorum birde maşallahımız var 12 kiloya yakınız kollarım kopuyor bütün gün
emzirmek dünyanın en güzel şeyi kızlar yaaa benm minik kualam hem emio hem oynaşıo keyifli keyifli bi görseniz oyunlar yapıo bana ..şımarıo yaramzanası yesun oni
bizde yeşilyurt canım belki bilirsin hatay üçyol dibimiz:) benimde tek gidersem aklım kalıor ama yapcakta bişi yok ordada sevdklermz var ordada bi hayatımz var...evet izmirliyim cnm bayraklılıyım ben de bebişten dolayı yalnız gidemiyorum bide ben sevmiyorum yalnız gezmeyi eşim yanımda olacak içim rahat olacak cünkü oda yalnız kalıyor ben olmayınca ne yedi ne giydi içim rahat etmiyor dolayısıyla daha hiç teklif bile etmedim ben gideyim die .bizzde ramazan bayramına kadar gidemeyiz
maşalah tosuncuğa bizimkide 9kilo akşama kadar pertim çıkıor seni düşünemıorm canm..Günaydın hanımlar karlı ve uykusuz bir hüne daha...
aynen öyle bizde yapışık dolaşıyoruz çığlıkla kalsa ii aglamaktan tıkanıyor benimkisi aglamasına bile fırsat veremiyorum korkumdan susturamıyorum sonra nefes alamıcak die korkuyorum birde maşallahımız var 12 kiloya yakınız kollarım kopuyor bütün gün
Kızlar bugün başka bir doktora götürdüm 3 haftadır geçmeyen öksürük,balgam ve hırıltısı var oğlumun..
antibiyotik yazdı, amoklavin BID boğazında iltihaplanma başlamış dedi. bir de a-ferin yazdı. ciğerleri temiz dedi sadece boğazının üst tarafındaymış sorun..
antibiyotik vermek istemiyorum.önceki doktorum da ilaç vermemişti bekleyelim demişti.. şimdi çok kararsız kaldımne yapacağım ben
sana katılıyorum Allaha şükürler olsun emzirebiliyoruz.. benim sütüm tam doyurmasa da ,az da olsa, yaşıyorum bu zevki.. hele göğsümde uyuyakalması harika bir duygu..
canım gecmiş olsun kıyamam yaa nasıl üşütmüş okadar iltihap falan diosun başka türlüde kolay atlatamaz ıhlamur falan biyere kadar ilaçlarını kullan canm bnce dahaada ilerlemesn sonra..emzirmeye gelncee evet yaa iyki sütümz varr iyki tadabildk bu duyguyu
bizde yeşilyurt canım belki bilirsin hatay üçyol dibimiz:) benimde tek gidersem aklım kalıor ama yapcakta bişi yok ordada sevdklermz var ordada bi hayatımz var...
maşalah tosuncuğa bizimkide 9kilo akşama kadar pertim çıkıor seni düşünemıorm canm..
bilmemmi hiç ananem orada tedavi oldu uzun süre gidip geldik neresi olursa olsun memleketimin insanı bi başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?