Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

emzirmek dünyanın en güzel şeyi kızlar yaaa benm minik kualam hem emio hem oynaşıo keyifli keyifli bi görseniz oyunlar yapıo bana ..şımarıo yaramz anası yesun oni

günaydınnn üşümemiştir muhtemelen bebegin canım ben doktora sordum onu en azından huzursuzlanır uyanmaya calısır hala üşümeye devam ederse ağlar demişti bana birde yüzü ellleri soguk olabilir miş bebegin giysi olan bölümün ısısına bakın diye okumustum sanırım burdaydı.

gelcem tabiyok canım yaaa ölee çıkıp çatkapı gelmzler şimdi bide torun oldu telaşe düşmeyim diye sık gelmıolr bizi çagırıolr biz gidıorz gerci bn memnunum oğlumla başbaşa olmaktan ilk 1 ay yanımda kimseler vardı sonra oğluşla hep bn yanlızdk vala o zor günler gecti şimdi büyüdler biraz oyalanıolr daha rahatm oyüzden gerekte yok aslında benmkisi ana baba özlemi ...

Iyi sevindim ya yoksa bide vicdan azabi yapacaktim

evet canım izmirliym evlendkte geldk koca memleketinesenede kaç defa gelıom genede özledm izmiri yavvv

hemşeriymişiz bende cok özlüyorum hatta işi biraz ileri götürdüm mobeselerden falan izliyorum aglıyorum :S cok sık gidemiyorum ben yılda 1 kere eşimin işinden dolayı bide hamileliğimde yol yasağım vardı offf burnumda tütüyor

Cena bebislerimizi nasil sevdiğimizi sormussun:
Balım
Fındık prensesim
Mavişim
Gamzelim
Annesinin fıstığı
Yemek yediğinde tombul kuş
Yemediginde minik kuş
Çılgınca ağladığında angry birds (babası)
Validem (babası annesinin adı olunca)
Anamın adı agzimin tadı (babasi)

Babaannesinin yazdığı şarkı:
Ayseler aşmış
dereler taşmış
Aysesiz evler
yollara düşmüş

Eşimin anneannesinin yazdığı şarkı:
Ton ton ton kızıma
Ayaginada don kızıma
Nerelrrdeydin sen kızıma
Yanimdada kal kızıma
Işlerimi gör kızıma

Hemserm ovvv negzl sende izmirlisn demk vala bn gidip duruom esimin izni olmasada tek gidiodm ama simdi doruk vr eskisi gbi olmick tabi ama agustosta nasipse gidicm bide deniz keyfi yapar pasam ohhh ahh ahh ozldm vala

kuzular günaydıınnn hızlıca geçmişi okumaya gidiyorum öpüyorum sizi :)))

Hemserm ovvv negzl sende izmirlisn demk vala bn gidip duruom esimin izni olmasada tek gidiodm ama simdi doruk vr eskisi gbi olmick tabi ama agustosta nasipse gidicm bide deniz keyfi yapar pasam ohhh ahh ahh ozldm vala

evet izmirliyim cnm bayraklılıyım ben de bebişten dolayı yalnız gidemiyorum bide ben sevmiyorum yalnız gezmeyi eşim yanımda olacak içim rahat olacak cünkü oda yalnız kalıyor ben olmayınca ne yedi ne giydi içim rahat etmiyor dolayısıyla daha hiç teklif bile etmedim ben gideyim die .bizzde ramazan bayramına kadar gidemeyiz

Kızlar bugün başka bir doktora götürdüm 3 haftadır geçmeyen öksürük,balgam ve hırıltısı var oğlumun..
antibiyotik yazdı, amoklavin BID boğazında iltihaplanma başlamış dedi. bir de a-ferin yazdı. ciğerleri temiz dedi sadece boğazının üst tarafındaymış sorun..
antibiyotik vermek istemiyorum.önceki doktorum da ilaç vermemişti bekleyelim demişti.. şimdi çok kararsız kaldım ne yapacağım ben

emzirmek dünyanın en güzel şeyi kızlar yaaa benm minik kualam hem emio hem oynaşıo keyifli keyifli bi görseniz oyunlar yapıo bana ..şımarıo yaramz anası yesun oni

sana katılıyorum Allaha şükürler olsun emzirebiliyoruz.. benim sütüm tam doyurmasa da ,az da olsa, yaşıyorum bu zevki.. hele göğsümde uyuyakalması harika bir duygu..

bizde yeşilyurt canım belki bilirsin hatay üçyol dibimiz:) benimde tek gidersem aklım kalıor ama yapcakta bişi yok ordada sevdklermz var ordada bi hayatımz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…