Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese iyigeceler.

bebeği hasta olan tek ben değilmişim oğluşum 3 gündür öksürüyor, burnu akıyor. burnu da tıkalı, nefes alış verişleri çok sesli. doktorunu aradım sadece burun damlasını ver yeterli dedi. bu durumda olan bebeğine farklı birşey uygulayan var mı. Allah herkesin yavrusuna şifa versin..

Geçmiş olsun cnm emirali nin galiba ihlamur tarifi var elma kabuğu ve limonla..bide nisastali bi tarif var bi arkadas payladmisti.onlari dene istersen

Geçmiş olsun cnm emirali nin galiba ihlamur tarifi var elma kabuğu ve limonla..bide nisastali bi tarif var bi arkadas payladmisti.onlari dene istersen

yanıtın için teşekkürler canım. şu nişasta tarifini bir bilen anlatırsa çok sevinirim kızlaaaarrrrr....

Kızlar selam!Alıştırma bardakları konuşulmuştu bir ara,bende bir hevesle 4+ uzeri avent aldım.1 ay kadar kullandık ama şimdi diş kaşıma için kullanıyor paşa :)Mika bardak aldım ondan içiyor artık,diğeri alıştırma bardagı oldu gercekten boşuna vermişim o kadar para

Bu arada tüm bebişlere geçmiş olsun,tez zamanda şifa bulsunlar inşallah...Bizde atlattık ıhlamur,ayva,elma kaynatıp ılık şekilde vermiştim iyi geldi...

Cena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)

Eklentiler

• $IMG_2063.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_2069.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_2099.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_2206.webp
    14 KB · Görüntüleme: 68
  • $734122_127999634029806_548707055_n.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $541679_127995557363547_572367565_n.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $407905_127995730696863_460006358_n.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 54

Gece emzirmeye kalktimda gece gece burda ne isim var ya.iyice muptela oldum kızlar size.pasam dun atesliydi diye uyku tulumunu giydirmedim bigun.gece besige koyana kadar vücut isisi iyiydi.simdi emzirmeye aldim yüzü kollari soğuk.kaş. Yapiyim derken gözmu cikariom.3 saat deliksiz uyudu.sizce usuyen bebek uyanirmi usumemis olma ihtimali varmi? Usudu diyelim hastalanir mi? Sabaha en iyisi bende nane yapayim..hadi ilk günaydın benden olsun daha gün doğmadan

Günaydın hanımlar karlı ve uykusuz bir hüne daha...

Bebeklerdeki balgamla ilgili yazmışlar:
Balgamın içinde etkisiz hale gelmiş virüsler var. Bunlar akciğerlerden, nefes borusundan geliyor. Çocuk bu balgamı söküyor ve sonra da yutuyor. Yutunca ne oluyor? Yemek borusundan mideye iniyor. Mide asiti o kadar etkilidir ki, akciğerden gelen virüsleri sindirir yok eder. Üzülmeyin yani boşuna balgamı yutuyor diye.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar kar yagip duruo 2gundr offf haftasonu eve tikilcaz bole giderse..canim sikildi acep

maşallh ikinizede
:))) bakalim cena ne yazcak sabah erkenden okur.kizi paranoyok ediomusuz paparazilere yakalanmamak icin sporuda bırakiomus
cenacım at bi fotoda kurtul bu baskıdan
Kimse yokmu sol tarafimda küçük erkekim sag tarafimda büyüğü uyuyor ee ben bende uyku namina bişey yok elektrikte yok yattım bakalım nezaman uyursam
aynı ben

yaaa benide alın aranıza ahh ahh insan hakketten annesini babasını arıor bende gurbette bi başıma benim annem babam torunlarını göremıolar izmirdeler malum uzak içleri gidıo eşimin ailesi dorugu 2haftada bir görüo akşamdan akşama oğluşum babasını görüo okadar koca gün oğlum bnden başka bi alahın kulunu görmuo yanlızız dostlarım zormuş gurbetlik

Gerçekten zor gurbet ya neyse benim kv gelio şubatta..ama oda zor..napalimbebis icin katlanacazda.tuğçe senmiydin cnm kv.n eltinin cocuguna ilgiliydi dimi?iki haftada bi gördüğüne göre

Gerçekten zor gurbet ya neyse benim kv gelio şubatta..ama oda zor..napalimbebis icin katlanacazda.tuğçe senmiydin cnm kv.n eltinin cocuguna ilgiliydi dimi?iki haftada bi gördüğüne göre

yok canm ben degldm ben severm eşimin ailesni onlarda beni severlr benm eşimn ailesnn rahatszlıklrı vr öle sık sık gezmlere çıkmıolr ondan bizde 2haftada bir gidıoz işlermz oluo yoksa torunlrna bayılıolr

Masallah sabah sabah bu neseli fotograflari gormek guzeldinazar degmesin annesinin kuzusuna
Eger ustu acik degilse usumemistir merak etme cnm ya bizde gene uykusuz bir gece gecirdik saat 5 ten 6ya kadar salladim uyutmk icin huysuzluk yapti en son yanima aldim yatakta beraber uyuduk. Tabi ona uyumak denirse bi saga bi sola done done yaptik sabahi
Ayip ettin cnm gel kim varsa gurbette gelsin. gurbetlik zor allah kolaylik versin. Kv baksa bi iki saat haftada o bile iyidir ccnm be kendine vakit ayirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…