Kimse yokmu sol tarafimda küçük erkekim sag tarafimda büyüğü uyuyor ee ben bende uyku namina bişey yok elektrikte yok yattım bakalım nezaman uyursam
Günaydınlar hanımlar, paşam hala uykudabu aralar favorisi dönüpte yan yatıyor koca adam gibi beni benden alıyor
Gece ağlayarak bir uyandıki babasıyla ben zor sakinleştirdik sonra tekrar daldı mışıl mışıl uykusuna. Öyle uyandığı zamanşlarda çok korkuyorum acaba bir yerine bişey oldu da ben mi anlamıyorum diyee
cnm bizim oğlan da iki gecedir aynı dediğin şekilde ağlayarak uyandı.epey de zor uyudu sonrasında. Gaz sancısı diye düşündüm ben. insan panik oluyor o durumdayken..
insan başka ne isterki...
herkese iyigeceler.
bebeği hasta olan tek ben değilmişimoğluşum 3 gündür öksürüyor, burnu akıyor. burnu da tıkalı, nefes alış verişleri çok sesli. doktorunu aradım sadece burun damlasını ver yeterli dedi. bu durumda olan bebeğine farklı birşey uygulayan var mı. Allah herkesin yavrusuna şifa versin..
Geçmiş olsun cnm emirali nin galiba ihlamur tarifi var elma kabuğu ve limonla..bide nisastali bi tarif var bi arkadas payladmisti.onlari dene istersen
herkese iyigeceler.
bebeği hasta olan tek ben değilmişimoğluşum 3 gündür öksürüyor, burnu akıyor. burnu da tıkalı, nefes alış verişleri çok sesli. doktorunu aradım sadece burun damlasını ver yeterli dedi. bu durumda olan bebeğine farklı birşey uygulayan var mı. Allah herkesin yavrusuna şifa versin..
Hastaliktan heralde cok keyifsizler uykuyada iyice dalamiyorlar, birde ruya goruyorlar korkuyor kuzucuklar. Bizede doktor sadece serum fizyolojik verdi. Zaten daha cok kucukler ne kadar az olac o kdr iyi. Nisastayi bnde bilmiyorum ama ihlamur iyi gelebilir. Gecmis olsunGünaydınlar hanımlar, paşam hala uykudabu aralar favorisi dönüpte yan yatıyor koca adam gibi beni benden alıyor
Gece ağlayarak bir uyandıki babasıyla ben zor sakinleştirdik sonra tekrar daldı mışıl mışıl uykusuna. Öyle uyandığı zamanşlarda çok korkuyorum acaba bir yerine bişey oldu da ben mi anlamıyorum diyee[\QUOTE]
cnm bizim oğlan da iki gecedir aynı dediğin şekilde ağlayarak uyandı.epey de zor uyudu sonrasında. Gaz sancısı diye düşündüm ben. insan panik oluyor o durumdayken..
Masallah paşayaCena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
Meyve filesi bende kullanıyorum ama tam amacına hizmet ettiği henüz pek söylenemez. Maşallah senin bebiş seni yormuyordur o zamsn çok şanslısın. Yemeklerini saatlere göre ayarlamak zorundayım çünkü çalışıyorum canım. Geldiğim saatler belli. Emzirmesemde karnını ben doyurmak istiyorum. Ama evde olduğum günler bizde de pek yemek düzeni kalmıyor malesef.Canım benim bebişe mama takviyesi yapıyoruz. Dr 5. Aya gittiğimizde öğün olarak kaşık mamalarından ver demişti. Diğer yiyeceklerden de ara ara tattırıyordum. Ancak 3-4 gündür(6. Ayımızı bitirdik) şöyle yapıyorumyalnız benim kız çok iştahsız sen porsiyonları artırabilirsin.)
Sabah 7.30 150 cc anne sütü ( varsa sağıyorum) yada aptamil
Sabah 10.00 gb kalvaltı ( çeğrek yumurta, biçay kaşığı labne, tuzsuz etimek bugün içine ceviz ve cok az da pekmez kattım) yaklaşık yarım çay bardağı kadar yiyo zorrrlaa
12.00 gb anne sütü yada aptamil 150 cc
15.00 anne sütü yaya aptamil 150 cc
16.30 gb yarım çay bardağı kadar günlük yogurt
18.30 gb 150 cc anne sütü yada aptamil
Bunları hep işkenceyle yediriyorum tabi binbir oyunla.
güzel olmus liste emirali iştahlı bi çocuk maşallah cok güzel yiyor bu sekilde bi deneyeyim düzeni oturtabilirsek ne ala... bu arada annem meyve filesi almış oğlum için cokkk işe yarıyor belki onu sever bebişin en azından meyveyi severek yiyebilir bi dene derim bizde cok işe yaradı
Gece emzirmeye kalktimda gece gece burda ne isim var ya.iyice muptela oldum kızlar size.pasam dun atesliydi diye uyku tulumunu giydirmedim bigun.gece besige koyana kadar vücut isisi iyiydi.simdi emzirmeye aldim yüzü kollari soğuk.kaş. Yapiyim derken gözmu cikariom.3 saat deliksiz uyudu.sizce usuyen bebek uyanirmi usumemis olma ihtimali varmi? Usudu diyelim hastalanir mi? Sabaha en iyisi bende nane yapayim..hadi ilk günaydın benden olsun daha gün doğmadan
Evet ya bağımlılık yapıyor burası. Üşümemiştir merak etme üşüse uyanırdı muhtemelen. Bugün tamamen kurtulur inş bebişin
Cena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
cenacım at bi fotoda kurtul bu baskıdan:))) bakalim cena ne yazcak sabah erkenden okur.kizi paranoyok ediomusuz paparazilere yakalanmamak icin sporuda bırakiomus
aynı benKimse yokmu sol tarafimda küçük erkekim sag tarafimda büyüğü uyuyor ee ben bende uyku namina bişey yok elektrikte yok yattım bakalım nezaman uyursam
Kiyamam canim ya bu zorlu gunler gecicek oyle dusun aile yoklugu gurbet zordur eminim bizimkiler burdayken bunaliyoruzda.. sen bana yakin olsan valla yardimci olurdum sana kardesim gibi tekim bende ne abla ne abi ne kardes
kardesim yerine koyardim kiz seni zeynep
Günaydın hanımlar karlı ve uykusuz bir hüne daha...
Meyve filesi bende kullanıyorum ama tam amacına hizmet ettiği henüz pek söylenemez. Maşallah senin bebiş seni yormuyordur o zamsn çok şanslısın. Yemeklerini saatlere göre ayarlamak zorundayım çünkü çalışıyorum canım. Geldiğim saatler belli. Emzirmesemde karnını ben doyurmak istiyorum. Ama evde olduğum günler bizde de pek yemek düzeni kalmıyor malesef.
Evet ya bağımlılık yapıyor burası. Üşümemiştir merak etme üşüse uyanırdı muhtemelen. Bugün tamamen kurtulur inş bebişin
Insaallah öyledir cnm.bugün büyük ihtimal asiya gitcez senin dediğin gb beklesek iyiydi ama sağlık ocagina pusetle goturcem ve bizim aprt.nin girisinde 20den fazla merdiven var tek beceremem mecbur arkadaşla gitcez onun nöbeti vardi bugün ise gitmio.bu fırsatı kaçırmayim dedim
maşallh ikinizede
cenacım at bi fotoda kurtul bu baskıdan
aynı ben
yaaa benide alın aranızaahh ahh insan hakketten annesini babasını arıor bende gurbette bi başıma benim annem babam torunlarını göremıolar izmirdeler malum uzak içleri gidıo eşimin ailesi dorugu 2haftada bir görüo akşamdan akşama oğluşum babasını görüo okadar koca gün oğlum bnden başka bi alahın kulunu görmuo yanlızız dostlarım zormuş gurbetlik
Gerçekten zor gurbet yaneyse benim kv gelio şubatta..ama oda zor..napalimbebis icin katlanacazda.tuğçe senmiydin cnm kv.n eltinin cocuguna ilgiliydi dimi?iki haftada bi gördüğüne göre
Masallah sabah sabah bu neseli fotograflari gormek guzeldinazar degmesin annesinin kuzusunaCena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
Eger ustu acik degilse usumemistir merak etme cnm ya bizde gene uykusuz bir gece gecirdik saat 5 ten 6ya kadar salladim uyutmk icin huysuzluk yapti en son yanima aldim yatakta beraber uyuduk. Tabi ona uyumak denirse bi saga bi sola done done yaptik sabahiGece emzirmeye kalktimda gece gece burda ne isim var ya.iyice muptela oldum kızlar size.pasam dun atesliydi diye uyku tulumunu giydirmedim bigun.gece besige koyana kadar vücut isisi iyiydi.simdi emzirmeye aldim yüzü kollari soğuk.kaş. Yapiyim derken gözmu cikariom.3 saat deliksiz uyudu.sizce usuyen bebek uyanirmi usumemis olma ihtimali varmi? Usudu diyelim hastalanir mi? Sabaha en iyisi bende nane yapayim..hadi ilk günaydın benden olsun daha gün doğmadan
Ayip ettin cnm gel kim varsa gurbette gelsin. gurbetlik zor allah kolaylik versin. Kv baksa bi iki saat haftada o bile iyidir ccnm be kendine vakit ayirirsin.maşallh ikinizede
cenacım at bi fotoda kurtul bu baskıdan
aynı ben
yaaa benide alın aranızaahh ahh insan hakketten annesini babasını arıor bende gurbette bi başıma benim annem babam torunlarını göremıolar izmirdeler malum uzak içleri gidıo eşimin ailesi dorugu 2haftada bir görüo akşamdan akşama oğluşum babasını görüo okadar koca gün oğlum bnden başka bi alahın kulunu görmuo yanlızız dostlarım zormuş gurbetlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?