- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.469
- 448
gündüz yaptırdım. kalorifer yandığı halde klimayı da çalıştırdım..allahallah
banyoyu ne zaman yaptırdın canım akşamdan yaptırınca soğuk oluyor hep gündüz yaptırıyorum ben.inşallah sürmez
pürenin dokunduğunu sanmıyorum midesi boş mu şu anda ? su içirmeye çalış en azından.
vücuttan hastalığı atmanın en iyi yolu su içirmektir
çook geçmişler olsun.. şimdi iyi inş oğlun:26:Çok gecmis olsun biz de bugün aynı sekildeyiz üstelik 38,5 derece de ateşimiz var doktora gittik doktor diş semptomları ile grip çok benzer bu yüzden ateş düşürücü ve serum fizyolojik verdi. Bebeklerimizi Allah korusun
ben de 1,5 ay emmişim.. sonra hep milupa-aptamil yemişimarkadaşımın eşi gıda mühendisi ve milupa da çalışıyor.milupa nın her şeyini güvenle yedirebileceğimizi söyledi. hatta kavanozdaki meyveleri bile organikmiş. ben meyvelerden kullanmıyorum ama milupa ya güveniyprum.
Canım sen önce kendini toparlamaya çalış ki ayşeciğe de faydan dokunsun. Isıtıcı krem falan sürüp korse takabilirsin. Geçen bende de olmuştu bel tutulması. Kızımı fazla taşımaktan vede temizlikten. Belimi kavrayacak bir korse ile 2 günde toparlayabildim. Sende hemen toparlarsın umarım. İkinize de geçmişler olsun....
Gunaydin herkese biz kabus gibi bir gece gecirdik abartisiz yarim saatte bir uyandi ve ben hic uyuyamadim sabah ezanindan sonra iki saat kadar uyuyabildik hastaydi elif zaten surekli burnu tikandi serum fizyolojik hic ise yaramiyor mu ya? bugunde istahi yok
kızlar kafam çok karışık bana bi akıl verin nolur
işimde sorunlar yaşıyorum isteğimi hevesimi yitirdim çocuğuma evime eşime hiçbirşeyede yetişemiyorum bu durumda aklım işten çık evinle ilgilen diyor ama bu seferde imkanlar zorluyor eşimede üzülüyorum çok daha ağır şartlar altında çalışıyor o isyan edemezken sen sesini çıkarma diyorum kendime
ama akşamları eve geliş saatim 8 zaten oğlum 10-11 de uyuyor 2-3 saatte ne o bana doyuyor ne ben ona cumartesi çalışıyorum kalıyor pazar günü o tek gündede çamaşır ev toplama çocuğu yıka ilgilen oyna eşinle ilgilen hangisini yapacağımı şaşırdım :44:
bu çıkmazın içinde boğulucam kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum tek yapabildiğim dua etmek işten çık eşinin maaşı yetmiyormu derseniz ev kendi evim değil hem kira hem ev giderleri hem çocuk masrafları kaldıramaz ki illaki günümüz geçer ama bende çalışırsam ev alabiliriz kendimi bir yandanda çalışmak zorunda hissediyorum ama eşime kalsa her zaman söylediği tek kelime var ÇALIŞMA
napıcam çalışan arkadaşlar siz başedebiliyormusunuz bu zorluklarla bir yolu varmıdır bunun
işimde sorunlar yaşıyorum isteğimi hevesimi yitirdim çocuğuma evime eşime hiçbirşeyede yetişemiyorum bu durumda aklım işten çık evinle ilgilen diyor ama bu seferde imkanlar zorluyor eşimede üzülüyorum çok daha ağır şartlar altında çalışıyor o isyan edemezken sen sesini çıkarma diyorum kendime
ama akşamları eve geliş saatim 8 zaten oğlum 10-11 de uyuyor 2-3 saatte ne o bana doyuyor ne ben ona cumartesi çalışıyorum kalıyor pazar günü o tek gündede çamaşır ev toplama çocuğu yıka ilgilen oyna eşinle ilgilen hangisini yapacağımı şaşırdım :44:
bu çıkmazın içinde boğulucam kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum tek yapabildiğim dua etmek işten çık eşinin maaşı yetmiyormu derseniz ev kendi evim değil hem kira hem ev giderleri hem çocuk masrafları kaldıramaz ki illaki günümüz geçer ama bende çalışırsam ev alabiliriz kendimi bir yandanda çalışmak zorunda hissediyorum ama eşime kalsa her zaman söylediği tek kelime var ÇALIŞMA
napıcam çalışan arkadaşlar siz başedebiliyormusunuz bu zorluklarla bir yolu varmıdır bunun
canım ben daha başlamadım
ama ben haftada 3 gün gidicem onda da 2.30 da eve
gelicem inşallah
tek maaşla geçinmek zor ben şu an ücretsiz izinde olduğum için
zorlanıyoruz ama yetişiyo bişeylerden kısıyosun sonuçta
için rahat değilse o kazandığın parada sana hayır getirmez
diye düşünüyorum çalışma saatlerin çok sıkıymış
ben o şekilde çalışıyo olsaydım bırakırdım
ama iyice düşünmek lazım zor bi karar
mesleğin neydi canım
,Canım işine karışmış gibi olmak istemem ama ben senin yerinde olsam isi bırakırdım.. Çünkü dediğin gibi yetişmek çok zor oluyor hepsine.. Eşin ne iş yapıyor.?
Bebeğin biraz daha büyüdükten, düzeni oturttukdan sonra çalışmaya tekrar başlayabilirsin bence.. ama yinede sen bilirsin..
libyanacımm, hoşgeldin..
kupaas, özlemcr, dilanaz, tuğçe, feyza, libyana.. ve diğerleri.. teşekkür ederim kızlar..
bir haftadır yıkanmamıştı, kalorifer cayır cayır yandığı halde, klimayı da çalıştırdım.
öyle yıkadım kızı.. sonra da dikkat ettim ama buna rağmen üşüttüm demek çocuğu
şimdi uyuyor, uyansın emziricem.. inş tekrar kusmaz.. :26:
bütün çamaşırları yıkadım, astım..
ama şimdi ben çok kötüyüm.. bırakın kızı kucağıma almayı,
eğilemiyorum doğrulamıyorum, oturduğum yerde namaz kıldım.
kendimi taşıyıp yürüyemiyorum bile..
iyice tutuldu belim.. blmyrm, ne olacak?
cena tekrar geçmiş olsun canım .gülümserciğim seninde bebeğine geçmiş olsun şu anda iyi olmasına sevindim.Bende chicconun telsizi vardı eşim arkadasından almıştı hiç kullanmadık emir alpin bağırma desibeli o kadar yüksekki her yerden duyabiliyorum uyandığında:)
Sagol canim sizede gecmis olsun bugun tonimer baby ile burun aspiratoru aldirdimÇok geçmiş olsun canım.Uykusuz çocuk bakmasıda çok zor yaa,hele bide hastaysa.Geçenlerde bizde hastaydık,doktorumuz bize naso drill diye bir sprey aldırmıştı.Buda termal sulardan elde ediliyormuş,devlet karşılamıyor.Bize iyi gelmişti bu sprey canım.
Cok zor hastalik valla artok iyilessin diye bakiyorum sanki ilac hic iyi gelmiyo siz ne kullaniyorsunuz?Selamlar hanımlarrrr, cumartesi geldi topik sessizleştiiiii
Benim oğlum dduğundan beri anne sütünü de biberonla içiyor cnm alışık ordan, dr browns kullanıyoruz.
Geçmiş olsun cnm. Bizede doktor okyanus suyu ve iliadin burun spreyi ile serum fizyolojiği karıştırttı eczanede belli oranlarda onları kullanıyoruz. Bizde gece öksürükten uyuyamadık, en sonunda öksürmekten kustu bile kuzucumbugün balgam sökücü şuruba başlıyoruz bzde
tekrar merhabalar hanımlar biz aşımızı yaptırdık gelecek ay ası yok sanıyordum ama takvime 7.ay icin kızamık falan eklenmiş sanırım.Emir alp ilk bacaktan ası olurken önce bir homurdandı şaşırdım bağırmamasına ikinci bacağa geçince bagırdı ama hemen sustu erkek olmuş ya paşam baskalarının yanında ağlamıyorancak bana ağlar annesine tüm nazı doktorumuz yavaş yavas corbalara, yoğurt ve kahvaltılara gecebilirsiniz dedi.Özellikle tarhana corbasını onerdi. Yarın az tarhana corbası vermeyi düşünüyorum.Yulaf unu ile muhallebi yaptığımı söyledim çok iyi devam et dedi ayrıca yoğurtu sordum normal inek sütüyle yap zaten mayalanınca inek sütü olmaktan cıkıyor dedi.Liste verdi ayrıca okuduktan sonra gözüme farklı ve faydalı olduğunu düşündüğüm bir şey çarparsa yine paylaşırım.
Yurutec konuşulmuş yürüteç konusu da her gün gündemime geliyordu acaba alsammı diye ancak ; ebebekte denemek için yurutece bindirdiğimde çok mutlu oldu ama parmaklarının üzerinde durdu ve geri geri gitti.Evde kendim yürüttüğümde ayaklarına tam olarak basıyor ve dik pozisyonda duruyor o yüzden kendim tutarak yürütmeye devam edeceğim.
cok geçmiş olsun canım bende bu geceden korkuyorum inşallah ateşi çok yükselmez.
bu arada küçük paşam
Eki Görüntüle 602894
geçmiş olsun inş ateşi de çıkmaz paşanın..tekrar merhabalar hanımlar biz aşımızı yaptırdık gelecek ay ası yok sanıyordum ama takvime 7.ay icin kızamık falan eklenmiş sanırım.Emir alp ilk bacaktan ası olurken önce bir homurdandı şaşırdım bağırmamasına ikinci bacağa geçince bagırdı ama hemen sustu erkek olmuş ya paşam baskalarının yanında ağlamıyorancak bana ağlar annesine tüm nazı doktorumuz yavaş yavas corbalara, yoğurt ve kahvaltılara gecebilirsiniz dedi.Özellikle tarhana corbasını onerdi. Yarın az tarhana corbası vermeyi düşünüyorum.Yulaf unu ile muhallebi yaptığımı söyledim çok iyi devam et dedi ayrıca yoğurtu sordum normal inek sütüyle yap zaten mayalanınca inek sütü olmaktan cıkıyor dedi.Liste verdi ayrıca okuduktan sonra gözüme farklı ve faydalı olduğunu düşündüğüm bir şey çarparsa yine paylaşırım.
Yurutec konuşulmuş yürüteç konusu da her gün gündemime geliyordu acaba alsammı diye ancak ; ebebekte denemek için yurutece bindirdiğimde çok mutlu oldu ama parmaklarının üzerinde durdu ve geri geri gitti.Evde kendim yürüttüğümde ayaklarına tam olarak basıyor ve dik pozisyonda duruyor o yüzden kendim tutarak yürütmeye devam edeceğim.
cok geçmiş olsun canım bende bu geceden korkuyorum inşallah ateşi çok yükselmez.
bu arada küçük paşam
Eki Görüntüle 602894
çook geçmiş olsun ikinizede ALLAH şifalar versin yeni okudum ben dün okuyamamıştım yazdıklarını benim kızımda ara ara nerdeyse bir aydır öksürüyo ilaç vermemekte direttim ama geçmedi pazartesi inş.saol canım benimm..
dün akşama doğru öyle kötü oldumki..
sürünerek bile ilerleyemedim yerde..
koltuktan kalkamadım, 5-6 kez denedim.. yok!!
eşimi aradım, acil çık gel hastaneye gidelim diye..
çıkmış işten, hastaneye gitmiş, çocuk doktoruna anlatmış durumu..
normalde kas gevşetici iğne ve krem kullanmalı ama bunlar her halükarda süte geçer tavsiye etmiyorum demiş..
zorda kalırsa krem kullansın, o daha az geçer.. eczacı da aynı şeyi söylemiş..
aradı anlattı eşim, ben de istemem dedim..
uzman tv de bi nöroloji prof bel tutulmasına ne yapılacağını anlatmış..
dediğini yaptım.. banyoya gittim dayanabileceğim son raddede sıcak suyu açtım..
hem belime masaj yaptım, hem oturdum suya.. resmen haşlandım ama değdi..
korse, iki yün atlet, kazak ve üzerine hırkayla yattım gece..
hakikaten akşamki kördüğüm halim sabah yoktu.. şimdi daha iyiyim..
inş birkaç güne iyice toparlanırım..
siz de kendinize dikkat edin.. valla o halde bile insan kendini değil bebeğini düşünüyor..
eşim dört dönüyor etrafımızda, ama yapabileceği kısıtlı..
gece de ayşecikle yattık yatakta.. eşim salonda..
şu soğuk hastalık günlerini bi atlatsaydık..
düşünüyorum da, iyi ki de temmuzda doğurmuşuz...
ya şimdi yenidoğan bebeğe nasıl bakardık
Bebeği hasta olan anneler hepinize gecmis olsun umarım yavrularınız en kisa zamanda toparlanirlar.
Cena ayseciklere nazarmi değiyor ne benimkide dün fışkırtarak kustu daha önce hiç böyle olmamıştı.hemen banyovyaptirdim zira kulaklarının ici yatak yastık üst başı saçı her yer battı.neyseki simdik iyi
Kızlar mama sandalyesi geldi, hala almayan varsa şiddetle tavsiye ederim çok sağlamve renklerinde canlı guzel bir ürün
Kızlar aranızda bu ürünü kullanan varmı? Benim acil bebek telsizine ihtiyacım var bugüne kadar idarer ettim ama düşününce odasını ayirincadagerekli olacak.önerilerinizi bekliyorum.opuldunuzEki Görüntüle 602890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?