Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şimdi bizim bembizler büyüdü ama benim babamin amcasının bebegi karısı yatarak emzirirken boğularak ölmüş. Allah korusun yine de temkinli olmak lazım. Gecen de dayımlarda bu konu açılmıştı. Dayımın doktor arkadasinın kardesi öyle ölmüş. Annesi tarladan gelmiş emzirirken uyuyakalmis yorgunlukla tabi bebek boğulmuş. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

amin canım,hayatta en korktuğum şey.Allah kimsenin başına vermesin

evet onlar var, yastık yorganın altına girip boğulanlar var.. tabi yeni doğmuş bebekler için. Allah evlat acısı göstermesin kimseye

bizde chicco polly magic aldık üzerinde oyuncaklar falan asılı olanlardan.çok memnunum ama tek kötü yanı sürüklemesi zor oluyor bunların.zaten sadece mutfakta kullanıyorum o yüzden benim için çokta problem olmuyor

kızlar önceden "dinimizde anneler çocuklarını emzirmek zorunda değildir" diye bir konudan bahsetmiştik.
burda düzeltme yapmak gerekiyor,eksiklik olmasın..

Kuran'da geçen şu: “Anneler çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi tamamlamak isteyenler içindir. Onların marufa uygun yiyecek ve giyeceği, çocuğun babasına aittir. Kimseye gücünün yettiğinden fazla yük yüklenmez....Eğer baba ve ana karşılıklı rıza ve anlaşma ile çocuğu memeden kesmek isterlerse, kendilerine bir günah yoktur...” (Bakara, 2/233)

Yani 2 sene emzirilmek çocuğun hakkıdır,fakat anne-baba ortaklaşa anlaşarak çocuğu daha erken sütten kesmeye karar verebilir.

2 yıl süresi zaten sağlıkçıların da önerdiği süre, daha sonrası çocuğun ruhsal gelişimi adına uygun değilmiş.

canım sen nerede oturuyorsun. saat kaçtan kaça kadar bakıcıyla kalacak bebişin?

ikinci günaydın da benden olsuunn günaydıııın

canım ben erzurum uzundere de fen ve teknoloji öğretmeniyim.
toplam 16 saatlik dersim var yaklaşık 3 gün okula gidicem
sabah 8 den 14.30 a kadar ama arada bi de 1saat 20 dklık öğlen arası var
okul eve yakın olduğu için onda da gelicem eve inşallah yani bakıcı toplam
5 saat falan kalıcak evde inşallah.. senin mesleğin ne canım ?

Son düzenleme:

Evet bu sabah kullandık mama sandalyemizi ve ilk izlenimler. Kızım icinde cok rahat oturuyor. Mama yedirirken cok rahat çünkü yatabiliyor. Ama sürüklemesi cok zor. Yerdeki halıyı kaldırırsak kolay olabilir. Ama Ozamanda mutfak çıplak gibi olacak sanki. çirkin durur. Bilmem belki pes edip kaldırırım:)

amin canım benim:) Erkek milleti iste her şeyin suclusu onlar ama bence iş bırakma eylemi yapma yine de sen .Hepsi sonrasında yine sana patlar hafiften hafiften işleri yapmaya devam et en iyisi:)
hersey bana patlıyor zaten eylülcüm . 4 gun sonra kayınpederım gelıyor trabzondan .. sonra kaynım gelıyor babasını gormeye kalmaya . o hafta sonu da gorumcem gelıyor ohhhh bana ne mutlun ol bol yemek pısırıp yatak sercem
Kuzum noldu onemli bisi degldr heralde ufak tartismalar olur ole arada takma sekerm ev isleri gene sana geri doncegnden bncrde birakma tatlim omurude senide opuorm canm

MAsallah kuzuna:)
ahh tugce ahh ben anlamıyorum nerde yanlıs yaptıgımı ama eylem baya işe yaradııı kocam fırttt dönüyor

Herkese merabaa

Arkadaslar hooppalaaa fikirlerinzii bekliyom hala alamadım kullananlar fikir verin nolurr
Bende heveslenmiştim başta ama sonradan vazgeçtiim canım. Yürüteçi dr lar önermiyor onunda oturma mantığı aynı gb geldi bana. O yüzden vazgeçtim. Birde her bebek sevmiyormuş öyle duydum. Ama boy uzatmaya yararı varmış onu da duydum. Ama karar senin canım....
Tünaydınlarrrr,herkesler gezmedemiiii

Eveeett. Biz 2 haftada bir il merkezine kayınvalidemlerin yanına gidiyoruz. Ve şimdi yoldayız geri dönüyoruz. Evim evim güzel eviiiiiim!!!! Kızım arabada uyuyakaldı öyle tatlı ki şuann:))

Benki cok sabirliyimdir.ama son noktaya geldim galiba..iki gun ateslendik ucuncu gun uyumadik.4. Gun benim vücut iflas etti hastalandim.paşamizin dişleri beyazlasti.5.gun ben hasta paşamin dişi mahvetti bizi..bugün 7.gun felaket huysuz uykusuz istahsiziz disinin puturlerini hissediorum daha nekadar cani aciycak yavrumun ya cikmaksa cikti iste daha niye aci cekio

canım ben kocaeli gebzede kredi yurtlar kurumunda çalışıyorum memur olarak. ben de işyerime çok yakınım canım. yurt içinde lojmanda oturuyoruz. süt iznimi iş çıkışında kullanacağım için erken çıkıcam ben de. bakıcıyla anlaştım 15 e kadar bakacak bebeğime. 400 tl dedim ben kabul etti. ama süt izinlerim bitince arttıracağımı söyledim. işte kamera işini kafama takıyorum. sürekli gidip kontrol edebilirim aslında ama bakalım...

Bebefixten aldik canm hoppalamizi kraft oglusum cokk sevio 4.aydan beri kullaniorz bayilio oglusm tavsie ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…