Şimdi bizim bembizler büyüdü ama benim babamin amcasının bebegi karısı yatarak emzirirken boğularak ölmüş. Allah korusun yine de temkinli olmak lazım. Gecen de dayımlarda bu konu açılmıştı. Dayımın doktor arkadasinın kardesi öyle ölmüş. Annesi tarladan gelmiş emzirirken uyuyakalmis yorgunlukla tabi bebek boğulmuş. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Şimdi bizim bembizler büyüdü ama benim babamin amcasının bebegi karısı yatarak emzirirken boğularak ölmüş. Allah korusun yine de temkinli olmak lazım. Gecen de dayımlarda bu konu açılmıştı. Dayımın doktor arkadasinın kardesi öyle ölmüş. Annesi tarladan gelmiş emzirirken uyuyakalmis yorgunlukla tabi bebek boğulmuş. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Gece gece uykum kaçtı valla
Bugün kızıma mama sandalyesi aldık chicco polly eve getirdik gercekten Cokda büyük değilmiş iyi ki almışız dedik. Bakalım kullanirkende aynısını diyecek miyiz?
Bir de e bebek de kızımı hoppalaya oturttuk bayildiiiiiiii. Esim alalım dedi. Yokkkkkk dedim kızlara sormam lazım kızlar kim diyo sen bilmezsin dedim)
Kızlar hoppala kullananlar ama kapıya asılanlardan degil yürütece benzeyenlerden kullananlar hangi markayı nerden aldınız. Hemen almak istiyorum . Lütfen lütfen hemen yazın uyanın hadi :)))) gece gece hoppala askım tuttu iyi mı:)
bende bebeğimi bakıcıya bırakıcam
maalesef ama senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum herşeyini
kendim yapmak istiyorum
gerçi senin mesleğin ne bilmiyyorum ama ben öğretmenim sadece
6 saat ayrı kalıcam oğlumdan
bu arada bakıcıya bırakan bi sen varsın bi de ben galibaa
merhabalar.. bebeğini bakıcıya bırakıp işe başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar; ben de 1 şubatta işe başlayacağım ve bebeğim bakıcıyla kalacak, salona kamera koymak istiyorum. bununla ilgili herhangi birşey yapan var mı? ayrıca bakıcınızı seçerken hangi kriterlere dikkat ettiniz, ücret konusunda nasıl anlaştınız. araştırma içerisindeyim, tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım varrr.....
merhaba canım..
kamera işini bende düşündüm ama eşim hiç sıcak bakmadı
ayıp olur dedi. kadına söyleyip koysam dedim ama
o da bana pek mantıklı gelmedi
ben küçük yerdeyim burada çok sıkıntı olmaz öyle şeyler diye düşünüyorum
bi de ev sahibim karşı dairemde oturuyo çok iyi biri
onunla konuşucam çat kapı git eve falan diycem
ben bakıcıyı seçerken özellikle anne olmasına dikkat ettim
eve gelen biri olması da seçimimde çok etkili oldu
ben branş öğretmeniyim haftada 3 gün dersim var
3 gün için aylık 250 ye anlaştık.
buranın genel durumuna göre tabii
5 gün bırakan öğretmenler var onlar 300- 350 veriyomuş
bende ona göre oran-orantı yaptım
canım sen nerede oturuyorsun. saat kaçtan kaça kadar bakıcıyla kalacak bebişin?
canım sen nerede oturuyorsun. saat kaçtan kaça kadar bakıcıyla kalacak bebişin?
bizde chicco polly magic aldık üzerinde oyuncaklar falan asılı olanlardan.çok memnunum ama tek kötü yanı sürüklemesi zor oluyor bunların.zaten sadece mutfakta kullanıyorum o yüzden benim için çokta problem olmuyor
hersey bana patlıyor zaten eylülcüm . 4 gun sonra kayınpederım gelıyor trabzondan .. sonra kaynım gelıyor babasını gormeye kalmaya . o hafta sonu da gorumcem gelıyor ohhhh bana ne mutlun ol bol yemek pısırıp yatak sercemamin canım benim:) Erkek milleti iste her şeyin suclusu onlar ama bence iş bırakma eylemi yapma yine de sen .Hepsi sonrasında yine sana patlar hafiften hafiften işleri yapmaya devam et en iyisi:)
ahh tugce ahh ben anlamıyorum nerde yanlıs yaptıgımı ama eylem baya işe yaradıııKuzum noldu onemli bisi degldr heralde ufak tartismalar olur ole arada takma sekerm ev isleri gene sana geri doncegnden bncrde birakma tatlim omurude senide opuorm canm
MAsallah kuzuna:)
Bende heveslenmiştim başta ama sonradan vazgeçtiim canım. Yürüteçi dr lar önermiyor onunda oturma mantığı aynı gb geldi bana. O yüzden vazgeçtim. Birde her bebek sevmiyormuş öyle duydum. Ama boy uzatmaya yararı varmış onu da duydum. Ama karar senin canım....Arkadaslar hooppalaaa fikirlerinzii bekliyom hala alamadım kullananlar fikir verin nolurr
Tünaydınlarrrr,herkesler gezmedemiiii
Herkese merabaa
Bende heveslenmiştim başta ama sonradan vazgeçtiim canım. Yürüteçi dr lar önermiyor onunda oturma mantığı aynı gb geldi bana. O yüzden vazgeçtim. Birde her bebek sevmiyormuş öyle duydum. Ama boy uzatmaya yararı varmış onu da duydum. Ama karar senin canım....
Yürütecin zararı Cocuğun kolaya kaçması ve yürümeyi zor öğrenmesi parmak uçlarında yürümesi vs. Ama hooppalaada yurumicek ki ziplicak oyuncaklara oynicak. Biz dün ebebekte koyduk hooppalayaa cok sevdi o yuzden almak aklıma geldi zaten çünkü huysuz bı bebek degil ama sıkılıyor oyuncak lazım ya da su aktivite merkezleri var onlardan alıcam ama çabuk karar vermem lazim
ikinci günaydın da benden olsuunn günaydıııın
canım ben erzurum uzundere de fen ve teknoloji öğretmeniyim.
toplam 16 saatlik dersim var yaklaşık 3 gün okula gidicem
sabah 8 den 14.30 a kadar ama arada bi de 1saat 20 dklık öğlen arası var
okul eve yakın olduğu için onda da gelicem eve inşallah yani bakıcı toplam
5 saat falan kalıcak evde inşallah.. senin mesleğin ne canım ?
herkese iyi akşamlar
bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim
Eki Görüntüle 603715
Afiyet bal şeker olsun nice yaslara insaallah.
Gece gece uykum kaçtı valla
Bugün kızıma mama sandalyesi aldık chicco polly eve getirdik gercekten Cokda büyük değilmiş iyi ki almışız dedik. Bakalım kullanirkende aynısını diyecek miyiz?
Bir de e bebek de kızımı hoppalaya oturttuk bayildiiiiiiii. Esim alalım dedi. Yokkkkkk dedim kızlara sormam lazım kızlar kim diyo sen bilmezsin dedim)
Kızlar hoppala kullananlar ama kapıya asılanlardan degil yürütece benzeyenlerden kullananlar hangi markayı nerden aldınız. Hemen almak istiyorum . Lütfen lütfen hemen yazın uyanın hadi :)))) gece gece hoppala askım tuttu iyi mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?