yazını okudugumda aklıma gecen sene geldı hamıleyken esımle restoranta gıtmıstık. orda bır kac kadın turist yan masada oturuyordu ve sohbet edıyorlardı oyle sok olmusyum kı o konusmaları duyunca . sohbet soyleydı. o kadının oğlumun paralarını yemek ıcın evlendı ahh bır saygısız kı sorma buarda o kadın gelını olutyor ! diğeri ayyy bıde oğlumdan cocuk yaptı nasıl ayırıtıcambılemıyorum ahh gul gıbı oğlum kara kurunun elıne kaldı. diğeri oğlu bosanmak uzereymıs cook sukur kurtuluyoruz malları da benım ustume mı alsak bırsey alamasın o dıyorrr ayyy yıkıldım esım tutu valla laf soylıycektım bıde bırının oğlu aradı ayy oğlum nasılsın ay bırıcık gelınım nasıl dıye sordu yuhh dedım bırtanesı duydu donup baktı bende yuzune karsı bır yuh daha cekmıstım.
kızlar valla konu bu kaynanalar olunca herhalde kelimeler yetmiyor hepimizin anlatacakları cok cünkü.oğlumun bütün gece neden ağladığını soracaktım size güya
hayır bide neden evlat ayrımı yapılıyor anlamıyorum.kaynanam damadına bir davranır anlatamam 1 saatlik yerden giderler hazırlıklar gün öncesinden baslar.ben 1000 km öteden giderim hoşgeldin bile denilmez sanki komsu gitmiş muamelesi görürüm.kızına yeni bişey alınsa mutlu olur,kocası ona iyi davranınca kabarır,onun kocası cok iyidir der bir yerde anlatırken neymiş kzıını gönderirmiş hep kaynanama 1-2 ay kalması için...efendime söyliyim
kızının huzuru bozulurmus onun evinde kalamazmıs ,rahatını bozamazmış,masrafa sokamazmıs asla... o elin oğlu bizde elin kızıyız.. bizim evimiz bizim olmaz asla 'oğlumun evidir'olur.geline gelince oğlunun parasını yiyen el kızı .damat oluncada bal baklava olurlar.bizlerde evlat sahibiyiz rabbim içimizdeki merhameti almasın bizi kötü kaynana yapmasın inanın tek isteğim bu
herkese günaydıınn..
zeynepcim takma kafana gerçekten sinirle söylemiştir.
ama erkekler genelde aynı... benim kv eşimin üvey annesi olmasına ve çok da
iyi bir insan olmamasına karşınn bişey söyleyince hiç olumlu tepki almıyorum.
busmainin söyledikleri çok doğru bencede...
bende öyle sanıyodum ama iznim bitiyo bugün
dönem sonu notlar sınavlar falan olduğu için başlatmıyolar beni bu hafta
ama sanırım haftaya gidicem
ama şu tırnak batması olayından dolayı belki dr rapor verir
ağrı çekeceksin ayakta çok durmamamın gerektiğini söylemişti...
Geçmiş olsun cnm. Mama sandalyenizide güle güle kullanın
Hayırlı olsun cnm. Biz iyiyiz sen nasılsınn?? Oğlun kimbilir seni görünce neler yapıyodur:))
ağlıyo canım benı gorunce ben yokken aglamıyomus ama benı gordugu an aglamaya baslıyo.
Hoşgeldinizzzz:)) diş belirtisi olabilir cnm söylediklerin.
Biz oğluşumla iyiyiz, biraz hastaydı ama daha iyi gbi şimdilik
hayırlı olsun, kolay gelsin diyeyim..
oğluşun nasıl?
geçmiş olsun..
tırnak batması önemli bi şey aslında.. geciktirmeseydin keşke..
inş ilaçla tedavi olur da, operasyona gerek kalmaz.. :26:
mama sandalyeniz de hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın
boooorn!!! çok özledim kıııız!
bi gittiniz, pir gittiniz.. tatil yaramış, maşallah.. keyifler yerindee
Allah bozmasın keyfinizi..
(bu arada baba oğul aynı eşofmanı giymişler,, çok güzel olmuşlar..)
Offf benim de başlamama 1 aydan az kaldı artık.
ahh ahh kızlar çalışan anne olmakta zor çalışan annenın yavrusu olmakta zor.çalışan annelerı hep burdan takıp ettım ama yaşamadann bılınmıyorbarbarino işe başlamak nasıl bi duygu :26:
KOZMATİK hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun. Özlettin kendini.
ahh ahh kızlar çalışan anne olmakta zor çalışan annenın yavrusu olmakta zor.çalışan annelerı hep burdan takıp ettım ama yaşamadann bılınmıyor
kızlar sormussunuz oğlan benı gorunce aglamaya baslıyo ben yokken aglamıyomus ama yavrum benı gorunce aglıyo bende ağlıyorum((
ama bılınkı bebısler anlamıyor daha cok uzulen bızlerız.onlar sütlerını ıcıp rahatca uykularına devam edeılıyolar ama bızım aklımızdan cıkmıyolar
çook zorr kolay degıl ama alısıcaz çalışmadanda olmuyor çalışmak kızlar kafa dagıtıyo yavrunuzla özleşince daha kalıtelı vakıt gecırıyosunuz
tek derdımız bıberon bıberon almıyor herobaby sutlu ppırınclıyı suyla degılde anne sutuyle yapıyo annem kaşıkla yıyor
8 saat çalşıyorum yarısında uyuyor zaten.
4 saat falan ayrı kalmıs oluyoruz yanı.bıberon sorunumuzda bana yardımcı olacak varmı((
herkese merhaba yogun bir günün ardından sizinleyimmm .
bütün evi temizledim sildim süpürdüm nevresım yorgan yastık hazırladım .. işlerim bitti rahatladım ..
haberlere bakıyorum paşam uyuyor . totom koltukla temas edince garibime gıdıyoralıskın değilim dee
kozmatik seni gördüğüme çok sevindimmm .. hosgeldinnnn
Şöyle bir geçmişe baktım da canım kaynanam dedimmm vallasizdekiler kaynanatör maşallah
kozmatik gelmiş hoşgelmişdoğumdan önce hergün yazıyordun sora biranda kayboldun
cena, libyana nerelerdesiniz bugün
Bizde bugün gezmedeydik pek giremedim ama geçmişe baktım şöööle bir
Çok şükür hastalığımızı atlattık gibi, Rabbim tüm bebişlerimizi korusun
valla canım kocam evdeydi bugun bide oyuncaklarıyla oynadı biraz öyle böylee idare ettikkkkEllerine sağlık canim hem kafan dagilmistir.peki ömür napio sen bu isleri yaparken ben gündüz hic bi is yapamiomda
valla canım kocam evdeydi bugun bide oyuncaklarıyla oynadı biraz öyle böylee idare ettikkkk
ne güzel benım sayemde herkes stres attı hayır barısmadık canım yarın babasının yanında nasıl davranacagımı heyecanla beklıyorEvet bizde cumartesi öyle yapioz onlar babalı ogullu oynasio bende temizlik yemek..nasıl baristinizmi esinle.ortaya bi laf atmisin olay kv ye varmis herkes sayende icini doktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?