Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Elif ebrar 2 aylıkken grip olmuştu ilk kez o zaman ne olduğunu anlayamadığımız için acile gitmiştik. meğer çocuğun burnu tıkanmış.. hortumla boşaltmışlardı burnunu.. ben evde otribebe'nin aspiratörüyle temizliyorum.. çok şükür öksürük yok bizde.. gözleri akıyor sadece..:2:

Hayırlı akşamlar hatunlar.. Nasılsınız bakalım?
bebiş uyumuştu öksürükle uyandı tekrar uyudu seninki nasıl oldu canım ?

dualarımız seninle canım umarım bir an önce şifa bulur ve iyileşir eşin..öksürük gerçekten de kolay geçeceğe benzemiyor ama Allah'tan gelene amenna sabırla ve şefkatle bakıyorum kuzucuğa iyileşecek inşallah...evde hangisini kullanıyorsun ben otribebe kullanıyorum iyi çekiyor sanıyodum ama iyi değil mi çekiyorum çekiyorum yine varmış gibi ses geliyor ama hiçbirşey gelmiyor demek içten

bizim kızda uyuyor bakalım şuanda.. İnşaallah rahat rahat uyur gece.. resmen huy değiştirdi kız.. normal ağlamıyor.. bildiğin çığlık atıyor..:84: kulaklarım çınlıyor sesiyle..

canım bende senin gibiyim geçen hafta tarhana çorbası yapmıştım ilk kez denemesine rağman 30 cc yemişti yoğurdu 1 ay önceden tattırdım azda olsa yiyordu ama ek gıdaya ağırlık verdim kızım önce yediği şeyleri bile reddetti. Sabah kahvaltı hazırladım hiç sevmedi bende zorla verdim öğüre öğüre bi hal oldu bende çok kötü olunca yedirmeyi bıraktım ama tiksindi galiba bugün hepten inatlaştı benimle ne verdiysem dudaklarını büzdü İnşallah geçici bir durumdur. Kızlar yemek istemiyorsa zorlamayın bence

aslında anladım canım benim kızımda tam tersine tatlıyı seviyor elma armut havuç denedim bayıldı muz denedim muzu anne sütüyle karıştırıp verdim onu nazlanarakta olsa içti. Patates havuç ve ıspanak çorbasınıda azda olsa yedi. Yoğurdu ilk mayaladığım gün çok az yiyor ertesi gün hafif ekşi oluyor o zaman hiç yemiyor. Tarhana ve yayla çorbasını ve kahvaltıyı hiç sevmedi. Belki bizim aceleciliğimiz herşeyi hemen yapsın istiyoruz

ALLAH c.c şifa versin canım.geçmiş olsun.

muhallebiyi nasıl yapıyorsun canım?[/QUOTE]

ben bunu yapmaya başladım.kent bebekler için pirinç unu.4.aydan itibaren.

7 vitaminli.yarı su yarı süt ile yapılıyor.tadı ve kıvamı çok güzel.

kızımla bende yiyoruzoğlumda sevdi...

Canım benimki de sevmediği şeyleri ağzına koymuyor. Meyveleri zor yiyor mesela. Hatta neredeyse hiç yemiyor meyve. Yada tatlı olan şeyleri sevmiyor. Bunları da gün geçtikçe öğreniyorum deneyerek. Sevdiği şeyleri de ( yoğurt, çorbalar ) yarım çay bardağından fazla içmiyor zaten. Öğün olmuyor yani. Deneyerek damak tadını anlarsın bence. Birde daha yeni alışıyorlar. Sevdiği 1-2 şey bulursan onlar üzerinden çeşitlilik yaratabilirsin.[/QUOTE]

Ayy bı benim kızım yemiyo sanıyordum. İlk verdigimde bı iki kasik ağzını acıyor sonra bı kitliyo ki açamıyorum çorba yap kendin ye pure yap kindin ye yogurt mayala günlük kendin ye resmen ek gıdaya geçtim kızlar :))

İstiyom ki kücük mama kavanozları kadar yiyebiksin herhalde beklentim yüksek

Ayy bı benim kızım yemiyo sanıyordum. İlk verdigimde bı iki kasik ağzını acıyor sonra bı kitliyo ki açamıyorum çorba yap kendin ye pure yap kindin ye yogurt mayala günlük kendin ye resmen ek gıdaya geçtim kızlar :))

İstiyom ki kücük mama kavanozları kadar yiyebiksin herhalde beklentim yüksek[/QUOTE]

Yanlız değiliz benim anlamadığım çevremde çocuğu olan arkadaşlarıma soruyorum sizde böyle sorunlar yaşadınızmı diye yoo diyorlar onlara bakarsam birtek ben yaşıyorum bu sorunu iyiki sizler varsınız yanlız olmadığımız biliyoruz ve birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Galiba arkadaşlarım o günleri unuttu belki bizde bir gün unutcaz nasıl çabaladığımızı :))

tşkkler cnm ev iş güç zümram ahmedim derken akşamı akşam edip sabahı sabah ediyorum...
şimdi minicik bi rahatlama yaşıyorum gibi gibi fırsat bulduğum an bakmaya çalışıcam inş.

aynen cnm her fırsatta deşarj gerwkli yoksa kaç volt dolanıyorum ortalıkta kim bilir...

cnm çok geçmiş olsun geçsin gitsn inş...
erkeğin hasta olması çok daha ayrı oluyo ALLAH göstermesin kolaylıkla atlatın inş...

LİBYANA sen nasılsıın kuzum ?

canım ben sebamedin ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum

biz de yakından baktığımızda en rahat ve konforlusu o gibi geldi. yorumun için teşekkürler

canım benim oğlum da aynı nlattığın gibiydi geçen hafta. ıhlamur elma,armut kabuğu ve limon karışımını kaynatıp içirdim bebeğime, 2 güne geçti düzeldi çok şükür. yapmadıysan dene istersen. oğluşun bir an önce düzelir inşallah...

canım ben ; tarhana, yoğurt çorbası, balkabağı çorbası, sebze çorbası yapıyorum hafta içi günlere bölerek değişik değişik yediriyorum ( daha doğrusu ben hazırlıyorum bakıcı yediriyor )

bebeğini bakıcıya bırakan birini daha buldum :) canım ben de 2 haftaya kadar bakıcıya bırakacağım bebeğimi. nasıl yapıyorsun zor oluyor mu. bebeğin senden ayrıldığı için huzursuzlanıyor muymuş. çok takıyorum kafama, dengesi bozulur, huzursuzlanır diye

sağol canım inşallah..
otribebe benimki de ama hastanedeki bizim nefesimizle çektiğimizden daha iyi çekiyor ,elektrikli olduğu için
cnm çok geçmiş olsun geçsin gitsn inş...
erkeğin hasta olması çok daha ayrı oluyo ALLAH göstermesin kolaylıkla atlatın inş...

sağol canım,evet gerçekten evin direğiymiş erkek.. resmen kolum kanadım kırıldı. herşey 2 ay içinde oldu. çok dinçti herkesin yardımına koşardı..
şimdi nerdeyse yürüyemiyor..o kadar üzülüyorum ki ,keşke ağrılarının dinmesini sağlasa ameliyat ,o da işe yaramazsa diye korkuyorum,öyle olanlar varmış..
canım benim.. şimdi uyuyor,sabah 9da ameliyata girecek, bense uyuyamadım ağlıyorum

ben chicconun 6 aylık olanını aldım. slikon damaklı. ikili mavi yeşil.. memnun kaldık bizz

canımm eşine acil şifalar sana da sabır diliyorumm

benim oğlum en fazla 3,4 mama kaşığını kendi rızasıyla alıyor, bikaç kaşık da ben oyunlarla kandırıp yediriyorum. alışana kdr böyle olcak herhalde

ooh, gözünüz aydın..
bence erkek anneleri sünneti düşünsünler..
yaptıranlar memnun,, hem daha kolay iyileşiyor..
hem de aklı ermeden psikolojisi etkilenmeden halletmekte fayda var

ben de öyle düşünüyorum.inşallah yanımdan götürdüklerinde fazla ağlamaz yavrum.[/QUOTE]

canım oğlunu sünnet mi ettireceksiniz.. yaptırdıktan sonra bizi de bilgilendirebilirmisin, ben de istiyorum

erkek annesi kızlaar sorum size.. oğlunu yürütece koyan var mı.. ben günde yarım saati aşmamak üzere koyuyorum ama içim de huzursuz oluyo acaba sakıncalı mı diye. doktora haftaya gitcez. doktora danışan varmı herhangi bir sakıncası var mı diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…