Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu saatte görev yerim pompa başından sizlere bildiriyorum kızlarrrrr

borntobemother gmiş olsn cnm, bizdede öksürük vardı sürekli uyanıyordu onun yüzünden. Ihlamur içirdim, doktorumuz balgam sökücü prospan diye bir şurup verdi bitkisel aynı pekmeze benziyor. Serum fizyolojik sıkıp aspiratörlede temizledim burnunu. Bunların bE yararı oldu belki sanada olur cnm.

Misss gibi yemek işte, arada bende yapıyorum döner çok güzel oluyor:))
Banada bakma tesadüf bu kadar çeşit yardımda yok değil tabii:))

busmai çok çok geçmiş olsun cnm şimdiden, çabucak toparlanır inşallah eşin.

Günaydıııın !! Çok güldürdün beni sabah sabah. Çünkü bi elimde pompa bi elimde telefon, kızım yanımda yatıyor oyalanıyor, bende size laf yetiştirmeye çalışıyorum. Aynı durumdayız yani:))

canım ayşenin kilosu ne kadar bilmiyorum
ama biz 6.5 aylık olduk kilomuz 9.5 du dr bebe bisküvisi
muhallebi ve mama kesinlikle yok dedi. bize boş kilo lazım değil dedi

aynen canım benim oğlumda ayakta durma delisi,
onu da babası yürütüyo çok seviyoo
internetten araştırmadım ama annem bişey olmaz dedi
tecrübe :)

Bu saatte görev yerim pompa başından sizlere bildiriyorum kızlarrrrr

ayy kızlar siz işe gidiceksiniz di mi yaa kaçta kalkıp
süt sağıp vs halledip çıkıyosunuz
ben sanırım haftaya başlıyorum nasıl yapıcam yaa...:44:
uykuya hepten elveda mı diyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar sonunda evimdeyim gerçi geri gtcem ama

ecoşumdan fazla vakit bulamıyorum kitaplarımı yırtıyor adımlıyor day day duruyoruz 1 2 3 4 ...8 9 adım atıyoruz

9 kilo 73 cmiz ama gören herkes sanki zayıflamş diyor halbuki kilo aldı boyuna veriyor sanırım

emme mücadelemiz vardı mamaya dönmüştük nerdeyse artık biberon almıyor 3 gündür beni emiyor çok tuhaf yaaw

hepnizi öpüyorum selametle kalın

dnmüyor dönmüyor diye üzülüyordum şimdi durduramıyorum :26:

Hoşgeldin canım. Valla senin kız çığır açıyor topikte. Bizim minnak daha emekleyemiyor bile. Maşallah kuzucuğuna.

Bu arada emmesine sevindim. Mucize gb valla. Belli olmuyor sağları solları.

canım evet malesef bende bakıcıya bırakıyorum
ama ne yapalım mecburuz neyseki bakıcımız iyi ve bebeğimde çok seviyor teyzemizi allaha şükür şanslıyız o yönden ilk zamanlar bende çok stres yaptım nasıl olacak alışacakmı falan diye ben kızım 3 aylıkken başladım işe maşallah kızım alıştı ama ben alışamadım:26:
tabi ilk günlerdeki gibi değil ama işte çalışan anne sendromu bebeğime yetebiliyormuyum nasıl bir anneyim falan hep bunlar kafamda
hatta bizimki babasına çok düşkün bazen kıskanıyorum onu hatta bu aralar öyle bir huyum var ama sonra düşünüyorum acaba bana daha düşkün olsaydı
ben işe giderken sürekli ağlasaydı daha mı iyi olurdu diyorum hayır tabikide çocuğum mutlu olsunda gerisi önemli değil
sende zamanla alışacaksın merak etme içini ferah tut

canım hoşgeldin
tekrar neden geri gideceksin:44:

ayyy bizimkide aynı ya kolundan tut sürekli yürüsün oturunca ağlıyor zilli
maşallah kızına güzelim kilosu boyu falan çok iyi
bizimkide 8,100 gr mış aşı olurken tartı kız ben o kadar beklemiyordum çünkü sürekli kayınvalidem bu çocuk zayıfladı diyip duruyor artık beynime yer etmiş demekki
kiloyu duyunca şaşırdım

canım hiç üzülme sağlıklı olsun yeterki anne sütü alıyor olması avantaj en azından kemikleri iyi gelişecek öyle düşün mamayla kilo alacağına anne sütü sayesinde bünyesi güçlenecek inşallah

canım bende yaşadım geçen hafta aynısını gripten mahvolmuştu gözleri akıyordu yemiyor içmiyor uyumuyor ne çektik eşimle anlatamam onu öyle gördükçe bizde bişiy yiyemedik günlerce ama şaşırtıcı bir şekilde hızla toparladı ik kez antibiyotik kullandık iyi geldi şükür geçti hastalığı salgın var şu sıra bütün çocuklar hasta doktor bizi muayeneye almadı aradım hiç getirme evde ilaçlara devam et burası hasta dolu daha çok mikrop kapar dedi düşün üzülme sende bikaç güne toparlar inşallah sen elinden geldiğince iyi bak terlemeside iyi benimki terle attı öksürüğü terledikçe üstünü değiştim öyle öyle toparladı bikaç gün sabret geçer inş bol bol emzir bide doktor bana sarımsak ye dedi çocuğa antibiyotik etkisi yapar sütünüde arttırır dedi bi araştır istersen faydası oldumu bilmem ben demedim sütümde boldu şükür bu arada johnson baby kullanıyorum şampuan doktora falan sormadım doğduğundan beri aynı şampuan memnunuz

canım geçmiş olsun sizede üzülme çabuk atlatıyorlar bir an evvel toparlar inş
bende bekliyorum numune bakalım daha gelen giden yok

güzel birşeye benziyor canım ben ikea dan aldım basit birşey benim aldığum apartmanda yaşıyorum ev kucuk dıkış dıkış olmasın dıye sectım bırde ailede gordugum kadarıyla pek oturmuyo bebişler içinde . fiyatı da gayet ucuz du. secme nedenlerim bunlar . ama buda hoş bir sandalye sallanmayı sevıyorsa ufaklık içinde durur gıbıme gelıyor ki benim kızım bayıldı sandalyesine :) birde soyledıgın model masa ve sandalyeye dönüşüyor galiba cok iyi

Son düzenleme:
libyana canım demek ülker sana göndermedi milupa hemen gönderdi onun paketi nasıldı canım içerik ülker ile aynımı?
bu arada güle güle yesin bebişin

Günaydın hanımlar, hasta bebişlere geçmiş olsun, busmai eşine acil şifalar inşallah canım

Arkadaşlar ekmek vermenizin özel bi sebebi var mı? Benim eşimin ailesi böbrek yetmezliği yaygın olduğu için her türlü tuz içeren gıdadan 1 yaşına kadar mümkün olduğunca uzak tutmayı düşünüyorum. Evde de yemeğimizi hep az tuzlu yaparız zaten. Geçen gün aşı için gittiğimde ebe ile kahvaltı konusunu konuştuk, tam tahıllı mamaları önerdi, mama derken su ile yapılmıyor, anne sütü ya da devam sütü içine ekleniyor, bi nevi tam tahıllı ekmeğin toz hali gibi, ama tuz içermediği için daha uygun geldi bana, hem tam tahıllı olduğu için besleyici ve sağlıklı bi seçenek diye düşünüyorum. Ben şimdilik bulamaç yapıyorum, çalıştığım için zor oluyor çünkü, bi annenin blogundaki önerisi hoşuma gitti, hafta içi bulamaç haftasonu ayrı ayrı vermiş, her türlü alışmış bebeği. Ben milupanın 8 tahıllı kahvaltısını aldım oğlum beğendi. İçine bi gün 1/8 yumurta + pekmez, diğer gün 1 kaşık labne ekliyorum, peynir ve pekmezi aynı anda verme dedi ebemiz. Birde labneyi özellikle önerdi, daha saf oluyor, katkı ekleyemiyorlar dedi.

Birde ebemiz bebe bisküvisi kullanabilirsin ama abartma, gün içinde hem meyvesine hem yoğurduna vs karıştırma, günde bikaç taneyi geçmesin dedi. Galiba onda da şekerden ötürü.

cenacım sütlü pirinçliye bebe bisküvisi mi ekliyorsun, çok katı olmuyor mu? pilavı ekmekle yemek gibi bişi sanki, çünkü pirinç başlı başına doyurucu bişi bence, sulu mu yapıyosun muhallebiyi tam anlayamadım da :26: Bide bebe bisküvisi olarak hangisi daha güzel, herodansa eti sanki daha kolay parçalanıyor.

Cnm bakıcın ev işlerine de yardım ediyor mu? Benimki öncelik oğlum olmak üzere ondan fırsat buldukça, o uyurken falan yardım edecek. Ama nasıl olcak henüz tam şekillenmiş değil, yani önceden işe yetişmek için bulaşıkları öyle bırakıp çıktığım çok olur, şimdi bırakırken ayy ayıp mı ediyorum diye düşünüyorum, siz nasıl anlaştınız, üstünde özellikle durduğun konular var mı?

Son düzenleme:

tatlım bende ikeadan almayı düşünüyordum bende aslında başta gereksiz buldum ama ikeadaki model çok yüksek geldi gözüme benim afacan kıpır kıpır düşürür onu diye korktu eşim allah muhafaza düşmese bile dilinden kurtulamam başında nöbet tutturur :) bide masa sandalye olması avantaj gibi geldi az büyüyünce üzerinde oturarak yemek yer oyun oynar vs zaten ileriki yaşta masa sandalye düşünüyordum şimdiden alınmış olur beğendiğine sevindim

çok güzelmiş bayıldım valla

tamam o halde okey geldiğine göre hemen alıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…