Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

alyacım sen ek gıda veriyormusn ?veriyorsan kaçıncı ayda başladın?
Canım 5. Aydan itibaren tattırdım ama öğün olarak pek almadı. Yani hala da öyle. Süt aralarında yarım çay bardağı kadar yiyor ama yine aynı saatinde sütünü yada mamasını istiyor.

Hayırlı günler hanımlar nasılsınız.. Biz pek iyi değiliz.. Ben ve eşim griptik.:2: en sonunda Elif Ebrar da grip oldu..

2 gündür huzursuzdu.. geceleri çok uyumuyordu.. acaba dişmi çıkartacak dedim kendi kendime.. dün akşam durmaksızın çığlıklar attı yavrum..
:84: sanki böyle " ahh, ovv" yani acı çeker gibi ağlıyordu.. en sonunda eşim dayanamadı acile götürdük.. dr. baktı görünüşte birşey yok dedi. idrar tahlili istedi. ama kızım iyice huysuzlandığı için tahlili veremedik..
Gece de ağla ağla bir hal oldu yavrum.. bütün gece hiç emmeden uyudu..
Sabah biraz neşeli gibiydi.. baktım zor nefes alıyor. eşime dedim bu kız grip olmuş zor nefes alıyor.. hemen burun aspiratörüyle burnunu çektim ama çok dolmuş.. şimdi hapşurdukça mukus akıyor.. sol gözü de akıyor.. Eşim sabah hastaneye gidip idrar testi için torba aldı çişini yaptığı gibi götürdü. şimdi hastanede sonuç bekliyor bakalım ne olacak.. :26:

Birde dün hastanede dr.u beklerken bir çocuk getirdiler alelacele.. kız 4-5 yaşlarında var.. Havale geçirmiş..
acili kapattılar o yüzden biraz.. gece eşim dr.u aramıştı kızı yoğun bakıma almışlar.. dr. onunla ilgileniyormuş.. Allah ailesine yardım etsin.. O kıza ve tüm hasta bebeklere şifa versin İnşaalah..

Bu arada bugün bana milupa'dan ilk kaşığım seti hediye geldi..
hero baby'de yalan oldu..

canım benim üzme kendini.erkekler böyle kaba saba olabiliyorlar.bizim hassas olabileceğimizi hiç anlamıyorlar.benim kocam da bazen dangul dungul konuşur.sonra yanaşır bana ama iş işten geçer.bundan sonra biz çocuklarımız için varız.gerisi teferruat

çok saolasın cenacım Allah razı olsun senin belin nasıl oldu iyisindir inşallah geçmişte şimdi gördüm ayşecik de iyidir umarım aşı günümüz 24ünde zaten o zamana kadar toparlar heralde yaa
saol canım, hamdolsun daha iyiyim..

johnsons baby şampuan kullanıyorum ben..
ayşecik de emziği sadece uyuyacaksa alıyor, haricen verirsek oyuncak gibi elinde evirip çeviriyor, emmiyor..
3-6 ay, silikon, nuk kullanıyoruz bu ara..
yeninisi alacağım ama benim de bi fikrim yok..

çoook geçmiş olsun kuzuyaa:26:
ne yaparsak yapalım, hasta olacaksa oluyorlar..
tahliller temiz çıkar inş..

ilk kaşığınız da hayırlı olsun..

Cok gecmis olsun Allah kızinada o kizcagizada acil şifalar versin . Annesi babası ne durumdadır şimdi kim bilir. Benim bı ogrencim Cokda akıllıyıdi. Bı sonraki sene bı geldi ki cocuk farklılaşmis. Annesine sordum yazın cok kez havale geçirmiş doktorlar sebebini bulamamışcocuk baya gerilemişti

dün oğluşumun kontrolü vardı.8650 gr. 70 cm olmuşuz.cuma gününe de sünnet için randevu aldık. nasıl korkuyorum tedirginim anlatamam. inşallah sağ salim atlatırız.bir an önce bitsin kurtulsun istiyorum paşam.aşıları da pazartesi olacaktı doktor 1-2 gün erteleyin aşıyı dedi.o yüzden aşılarımızı haftaya çarşamba olucaz. haaa bu arada en önemli haberi vermeyi unuttum minik sıpamın alttan iki dişi çıktı. yavrumun bütün huysuzluğu diştenmiş.birden eski neşeli haline dönüverdi. darısı diş çıkarmak üzere olan kuzulara.

Karnım ağrıyor sabahtan beri. Akşam acı yemiştim ondan sandım bi baktım doğumdan sonra ilk kez adet olmuşum:s adet olmak güzelde şu ağrılar hala varr(

canım çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyi olur rahatlar kuzucuk.

Kızlar bişey sorcam, malum ek gıdaya yeni geçtik tam olarak öğün halini almadı. Bugün patates+havuç yedirdim yarında meyveye başlıycam inşallah. Yediriyorum sebzesini ama onu hiç doyurmuyor arkasından 10-15 dakika sonra 125ml anne sütü içiyor. Şu anda heralde tam öğün olarak yemediği için dimi?? Ek gıdaya çoktan başlayan arkadaşlar, sizde meyve-sebzesinden sonra takviye yapıomusunuz yoksa doyuyorlarmı??

libyana çok geçmiş olsun cnm Elif'ede o küçük kızada. Bu ara tüm bebişler hasta

GozunuZ aydin canim.sünnetinuzde hayırlı olsun şimdiden.cocuk cerrahımi yapacak ogun icin bisey istedilermi sizden genel anestezimi olcak ne çok sordum dimi bizdr şubatta düşünüyoruzda.oglun kilolumu bide.bu kontrolünde dr.umuz kilolu oldugu için sakıncali olabilir dedi.kafam karisti

Kizlar cokk gecmisolsn isalahh yavrularinz hemencik iyilesr..

sor tabi hayatım. biribirimizin halinden en iyi biz anlarız.canım çocuk cerrahı yapacak.sprey sıkıp biraz sersemletiyorlarmış sonra da pipisini uyuşturuyorlarmış.genel anestezi değil dedi doktor. kan tahlili istedi.kan verdik. bir de kan verirken ağladı yavrum içli içlivalla kilosu 8650 gr. ayına göre bizim oğlanı da doktor kilolu buluyor ama sünnet için sakıncalı falan demedi.hatta ısrarla bir an önce yaptırın kurtulun diyor.

sünnet yaptıran anneler bir sorum olacak.sünnetten sonra bebişler çok ağlıyorlar mı? sonrası çok sıkıntı oluyor mu acaba?

Libyana çok geçmiş olsun canim bende çok ağır bi grip atlattim.çok şükür bebege gecmedi.ama kendime ihlamur yapiodum hergun uras a da veriodum.bi dilim mandalina veriodum c vitamini alsin diye.mandalina önermiyorlar ama bizde bisey olmadi.tavuk suyuna corba yapip vermiştim.grip ixin şurup var onu.kullan istersen gunde 3 kere.bide fizyolojik serum burnunu rahatlatit.çok geçmiş olsun.gözü akio demisin ya yavrum benim biz dayanamioz o ne yapsin

Bizde de aynı durum var. Yiyor ama doymuyor. İllede süt yada mama.

Ya kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz? Kopya çekeyimmmm

Ay iyi bari sersemlesinde yavrum aglamaz korkudan..hadi kolay gelsin canim.can diye bi sistem varmis oylemi gelenekselmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…