Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

güle güle kullanın canım

canım ben sadece bebeğime bakması için anlaştım evde başka hiçbirşey yapmıyor yapmasında istemem öncelik bebeğim ona iyi baksında gerisi mühim değil
zaten herşeyinide ben hazırlıyorum bırakıyorum o yediriyor falan ama kadın allahı var bazen kızım uyurken çamaşırım varsa eğer asılı kurumuşsa topluyor katlıyor sağolsun ama ben ona yap demiyorum zaten sabah çok erken kalktığım için her yeri topluyorum bulaşıkları makinaya atıyorum falan oyle yani

canım ikeadan hangı modelı buldunuz ki bizim aldıgımız mınyatur :) evet guzel bır model. ayaklarında tekerlek mi var yakından ınceleme sansınız varsa ınceleyın dengesı nasıl tekerlek varsa kılıtlenıyomu bebekler hareketlı denge cok onemli !

ben daha çalışmaya başlamadım
ama ylisansa giderken bakıcıya bıraktım bi ki kere olan bi iki bulaşığı yıkamış
yıkama dedim oğluma iyi baksın başka hiiiç bişey istemem

kızlar bu akşam misafirim var eşimin okuldan arkadaşı
aynı zamanda benimde zümre arkadaşım eşiyle gelecek
menü de patates salatası
fındıklı kurabiye börek ve tiramisu var
farklı bi önerisi olan var mı ?

Günaydin kızlar
Ya ben sabah kafamı yastıktan kaldıramıyorum öğlen aksam hep uyumak istiyorum saclarım hastalıklı gibi dökülüyor. Kızımı anne sütünle besliyorum. Acaba bı vitamin eksikliği mı oluştu? Benimle aynı durumda olan var mı? Esim dün sen hasta mı olacaksın diyo o geldigi gibi cocugu ona verip yattım. Aslında geç kalkmıştım hic bisi yapmak istemiyorum elim kolum kalkmıyor yani napcam bilmiyorum doktora bile gitmeye eriniyorum

bu yazıyı okuyunca çokta avantajlı görünmedi gözüme offf araştırmaya devam chicco poly magic alıcam herhalde
ikeanın antilop modeliydi bizim gördüğümüz

en iyisi chicco gibi duruyor pahalı ama kıyıcam paraya napalım herşey onun için

Aileler kullanım süresi az onun için bu ürünü almaya gerek yok diye düşünebilirler fakat bu düşünce doğru bir düşünce değildir. Çünkü Bebeğinizin 4 ile 6. ayından ve ortalama 18 kg ağırlığa (3 yaş) gelene kadar kullanacağı çok önemli ürünlerden birisidir mama sandalyeleri. Mama sandalyeleri aslında bebeklerden çok ailelere yardımcı ürünlerdir.

İlk aylarında bebeğinizi zaptetmek bir yana, kendisine yemek yedirebilmek başlı başına önemli bir iş ve uğraştır. Bebeğinizin yemek yemesi, oyun oynaması hatta kısa süreli uykuya dalabilmesi için dizayn edilmiş mama sandalyeleri ailelerin hayatlarını kolaylaştırırlar. Bütün bu konforu ve kolaylığı sağlayan mama sandalyelerinin bebeğinizin güvenliğini sağlayacak standartlarda ve özelliklerde üretilmiş olması gerekmektedir.

Amaçları hemen hemen aynı olmakla birlikte mama sandalyelerinin özellikleri ve kaliteleri fiyatları ile doğru orantılıdır. Ülkemizde birçok marka, çeşitli özelliklerdeki mama sandalyelerini tüketicilerin beğenisine sunduğu bu ürünler için bir sınıflandırma yapmak çok doğru olmaz. Ancak aşağıda bahsedeceğimiz özellikler iyi bir mama sandalyesinin taşıması gereken ve bir mama sandalyesini satın alırken arayacağınız temel özelliklerdir.

--tekerlekli olmalıdır ve rahat kullanım açısından tekerlek de 360 derece dönebilir özellikte olmalıdır.

--Tekerleklerin fren bulunmalıdır. Bu frenler sayesinde mama sandalyeniz sizin isteminiz dışında bebeğiniz tarafından da hareket ettirilemeyecektir.

--Kolayca hareket ettirilebilmesi ve taşınabilmesi amacıyla hafif olmalıdır.

--Bebeğinizin bu aylarda çok hareketli olduğunu hatırlayacak olursak, bebeğinizin ayağa kalkmasını önlemek amacıyla 5 nokta kemer güvenlik sistemiyle donatılmış olmalıdır. Bebeğinizin 5 nokta kemer güvenlik sistemini kendisinin açabileceği mama sandalyelerini kesinlikle kullanmayınız.

--Oturma kısmının yemek, oyun ve uyuma için en az 3 değişik pozisyona yatarak ayarlanması gerekir.

--Oturma kısmının bebeğinizin konforu açısından geniş ve yumuşak olması gerekir.

--Önünde ayarlanabilir portatif bir tepsi olmalıdır, Bu tepsi yemek sırasında sizin en büyük yardımcınız olacaktır

--Oturma kısmının kılıfının kolayca silinebilmesi ve temizlenebilmesi için PVC den üretilmiş olması gerekmektedir.

--Bebeğinizin emniyet kemerinin bağlı olmadığı zamanda bacaklarının arasına denk gelecek şekilde dizayn edilmiş aşağı kayıp düşmesini engelleyecek olan bir parçanın yer alması gerekmektedir.

--İstenilen yüksekliğe ayarlanabilmesi amacıyla 3 ile 6 arasında yükseklik ayarı bulunması gerekir, Bu özellik mama sandalyesinin tepsisi çıktıktan sonra çocuğunuzun sizinle birlikte aynı masada yemek yemesine olanak tanıyacaktır.

--Katlandıktan sonra ev içersinde ya da bir seyahat sırasında otomobilinizin bagajında minimum yer tutmalıdır.

--Kılıfı kesinlikle kumaştan üretilmiş olmamalıdır. Bebeğiniz yemeğini ya da içeceğini çok sık olarak mama sandalyesine dökeceği için kumaştan üretilmiş mama sandalyesi kılıfları çok sık yıkanacak ve çabuk eskiyerek kullanılmaz hale gelecektir.

--Sağlamlık ve darbelere direnç açısından iskeleti sert plastik ve hafif metalden üretilmiş olmalıdır.

--Bütün bu özelliklerin dışında satın alacağınız mama sandalyeleri aşağıdaki özelliklerde üretilmiş olabilirler

--Tekerlekleri olmayan mama sandalyeleri hareket güvenliği açısından çok güvenli olsalar da taşınabilme ve hareket ettirilebilme açısından dezavantajlı ürünlerdir.

--Ahşaptan üretilmiş mama sandalyeleri, nem ve darbelerden etkilenebileceği için kullanım ömürleri daha kısa olabilir.

--Ortadan katlanmayan ya da hiç katlan¬mayan mama sandalyeleri çok yer kaplayacakları için kullanışlı değillerdir.

Gunaydin canlarim takip ediyorum ama yazamiyorum telefondan cok zor hemde bu aralar elif hastaydi bi haftada 3 kez doktora gittik baktik hastalik gecicek gibi degil antibiyotik verdidoktor onu kullanioruz. bugun tekrar doktoru arayip bilgi vericem 3 gun oldu antibiyotik kullanali ama baya toparladi kizim azar azar oksuruk var sadece bide artik meyve puresi yediremiyorum agzini bi kitliyor bitti bi daha ac acabilirsen.
ogurt severdi onuda yarim bardak anca yiyor

ne guzel baslamistik halbuki ek gida isine hastalik yuzunden oldu hepsi napalim bakalim yavas yavas duzeliriz herhalde benimde sut pek ic acici degil son zamanlarda bu saattten sonra arttirabilirmiyim acaba

Selamunaleyküm Annişler ve onların tatlı bebişleri.. Nasılsınız bu sabah..? Biz hala hastayız.. kızımın burnu hırıltılı çekiyorum ama tam gelmiyor.. bırazda ateşi var sanırım.. popodan ölçüm daha güvenilir olduğu için popodan ölçtüm 37.8 çıktı.. koltukaltından ölçtüğümde 37.2 çıkmıştı..:26: bende ateş düşürücü verdim bakalım ne olacak.. Allah'a çok şükür gece rahat uyudu kızım.. ve tabi bende..

LİBYANA sen nasılsıın kuzum ?
Biraz geç kaldım galiba ama HOŞ-GEL-DİN KOZ-MA-TİK..:119:.:119: Özlettin kendini.. Artık buralardasındır İnşaallah.. Kızınla oğlun iyilerdir İnşaallah..

Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim eşine şifa versin.. Ameliyat inşaallah iyi olmasına sebep olur..
Bel ameliyatları %100 sonuç vermiyormuş ama hiç olmazsa biraz olsun rahatlar.. Doktor geçimi çok önemli bu konularda..

Hoşgeldiin hayatım.. Nasıl geçti sınavların? Ecoşa da Maşaallah Topiğin en hareketli bebeği seçiyorum onu

Kabul edenler
Etmeyenler..

Kabul edilmiştir..

kocamannnnn günaydınnnn herkese

Eki Görüntüle 607563
oyy oyy ne güzel çiçekler bunlar.. hepsi benim olabilir mi?

Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor canım.. Şimdiden iyi günlerde kullanın..
Hapsucum benim arkadaşım da ikeadan almış mama sandalyesini yanlış hatırlamyorsam 50 tl gibi birşey demişti.. seninki de ondan mı?

libyana canım demek ülker sana göndermedi milupa hemen gönderdi onun paketi nasıldı canım içerik ülker ile aynımı?
bu arada güle güle yesin bebişin
evet canım milupa gönderdi.. içinden kaşık, tek kullanımlık sütlü pirinç maması, indirim çekleri, broşurler birde bebek besin tarifleri defteri çıktı.. çok memnun oldum doğrusu..

canım kıbırsta güneyde var ikea birtek orda euro kullanılıyo 15 yada 18 euro oyle birşey almıştık

Hımmm.... İrmikli joleli bi tatlı var hem güzel, hem hafif, hem çok kolay öneririm..

Hazır irmik tatlısı satılıyor ya onlardan alıp sütle karıştırıp pişiriyorum döküyorum borcama. Biraz ılıyınca evde hangi meyveler varsa ( muz kesin koyuyorum) nar, mandalina, ğortakal elmA armut şeftali vs. İstediğin meyvelerden istediğin kadar doğrayıp irmiğin üstüne seriyorsun. Üstüne de kırmızı ( vişne veya çilek) jolelerden birini yapıp döküyorum. Atıyorum dolaba. Çok güzel görünüyor. Tavsiye ederim.

mehmet ali birand ölmüş yaa çok şaşırdım şimdi gazete yazıyor
Allah Rahmet Eylesin:26:

Birand'dan kötü haber
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi. Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti.

geçmiş olsun canım neyseki biraz daha iyiymiş tabi annesi çok güzel bakıyor

hepsi senin olabilir libyanacım sen iste yeterki seni çiçeklere boğayım (kocalarımız yapmıyor bari biz birbirimize yapalım )

ayy güzelmiş güle güle kullanın hediye paketinizi

sanki niye şaşırıyorsam hani hasta falan olduğunu duymadım da o yüzden şaşırdım
yoksa ölüm bizler için bugün varız yarın yokuz rabbim güzel ölümler eylesin yataklara düşürmeden yarabbim ama şimdi bebeklerimiz var ya off bunalıma bağlarım ben şimdi:26:

Allah rahmet eylesin. Şokk oldum!!

günaydın canlaaar!!!

bizim kızda uyuyor bakalım şuanda.. İnşaallah rahat rahat uyur gece.. resmen huy değiştirdi kız.. normal ağlamıyor.. bildiğin çığlık atıyor..:84: kulaklarım çınlıyor sesiyle..
dün de bizimki aynı o haldeydi..
eşim akşam geldi, ne oldu buna diyo.
sonra da ayvayı yedik, bi ağlamayı öğrenmiş, istediğini ağlayarak istiyor diyo

hoşgeldin nereye gidiyon yine?
maşallah ecoşa.. yarın öbür gün ecoş emeklemeden yürümeye başladı dersen inan hiiiiiç şaşırmam..

güzel bi koltuğa benziyor.. fonksiyonel bi ürün..
ama elektrikle mi çalışıyo, açıkçası nasıl sallanıyor anlamadım..:44:
hani kraftın bi ürünü var, dur bakayım
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi Mavi - e-bebek.com
bu ürün beşik olarak kullanılıyor, sallanıyor..

diğer yandan erkek bebekler genelde sallanmayı sevmez diye biliyorum..
seninki de şuan sallanmaktan hoşlanıyorsa da, emeklemeye başladığında vazgeçecektir gibime geliyor..
tabi en iyisini sen bilirsin..

ikeanın bir modeli var zaten.. antilop..
dün kuzenime gittim. 7,5 aylık kızı, iç minderleri de var, onda oturuyor..
sabit bi ürün ama zarif kaba değil..

hero babynin sütlü pirinçlisi var bende..
neredeyse süt gibi su gibi oluyor kıvamı.. öyleki biberondan da içilebiliyor..
90 cc yle yaptığımda 3-4 bisküvi atıyorum içine..
o da hero babynin bisküvisi, dediğin gibi biraz zor eziliyor,
ama bir iki dk içinde iyice yumuşuyor..
birkaç kez yaptım verdim, ama bitirene kadar yemiyor..

eşin haklı olabilir, belki hasta oluyorsundur:44:
çünkü emareler onu gösteriyor.. bir iki gün yemene, meyvene dikkat et..
eğer devam ederse, gidersin doktora dediğin gibi bi vitamin eksikliği varsa ona göre davranılır..

inan yazını okudum, şok oldum
şahsına özel bi sempatim ya da yakınlığım yoktur,, ama her akşam tv de gördüğümüz için heralde.. sanırım bizden biri gibi hissediyoruz..
ben de çok üzüldüm.. :26:

ama dikkat ediyorum netteki haberlerden başka net bi açıklama yok..
saat başı haberlerini izledim trt haberde.. hiç bahsetmedi, var bu işte bi gariplik:44:
belki de asparagastır, inş da öyledir..

pediastrum, hoşgeldin
kaç gündür yoksun, iyisiniz inş

tekrar anneler gitcem final sınavlarım var şuvbatta

ya yemek yerken ellerini sokuyor şimdi laptopu n tuşlarına basıyor çıldırcam mama sandalyesi gerekli sanırım

oturmuyor oturmuyorrrrrrrrr

yürüteçe ayakları aşağıya bastırmırdum boyuda yetişmiytordu akşam denedim bayağı evi gezmeye başladı

şeker portakalım dediğin gibi zayıf lamış zayıflamış dediler bir baktım 8200 felandı 1 2 ay kilo almadı çok şaşırdım
boya VERİYOR SANIRIM AYY YAZAMIYORUM BEN ÇIKAYIM EN İYİSİ KEMİR cek ahanda büyükde yazmışım offfff

canım kıbırsta güneyde var ikea birtek orda euro kullanılıyo 15 yada 18 euro oyle birşey almıştık

Anladım canım.. Kıbrısta olduğunu bilmiyordum..

Çok teşekkür ederim Portakalım...

Birand ölmemiş kızlar.. Mehmet Ali Birand'ın oğlundan açıklama | Mynet Haber oğlu yoğun bakımda olduğunu söylemiş..

cena canım sandalyeyi çıkarıp sallanma aparatını takıyorsun öyle sallıyor da sonradan vazgeçtim katlanmıyor bide bacak arasında koruma yok kemeri çıkarıp kayabilir bide nedense stokta yok hiçbiryerde sanırım tercih edilmiyor haklısın galiba sıradan bir mama sandalyesi bakıyorum şimdi olmadı 25 tl ye hoppala alırım zıplasın dursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…