tatlım bende ikeadan almayı düşünüyordum bende aslında başta gereksiz buldum ama ikeadaki model çok yüksek geldi gözüme benim afacan kıpır kıpır düşürür onu diye korktu eşim allah muhafaza düşmese bile dilinden kurtulamam başında nöbet tutturur :) bide masa sandalye olması avantaj gibi geldi az büyüyünce üzerinde oturarak yemek yer oyun oynar vs zaten ileriki yaşta masa sandalye düşünüyordum şimdiden alınmış olur beğendiğine sevindim
tamam o halde okey geldiğine göre hemen alıyorum :))
Günaydın hanımlar, hasta bebişlere geçmiş olsun, busmai eşine acil şifalar inşallah canım
Cnm bakıcın ev işlerine de yardım ediyor mu? Benimki öncelik oğlum olmak üzere ondan fırsat buldukça, o uyurken falan yardım edecek. Ama nasıl olcak henüz tam şekillenmiş değil, yani önceden işe yetişmek için bulaşıkları öyle bırakıp çıktığım çok olur, şimdi bırakırken ayy ayıp mı ediyorum diye düşünüyorum, siz nasıl anlaştınız, üstünde özellikle durduğun konular var mı?
tatlım bende ikeadan almayı düşünüyordum bende aslında başta gereksiz buldum ama ikeadaki model çok yüksek geldi gözüme benim afacan kıpır kıpır düşürür onu diye korktu eşim allah muhafaza düşmese bile dilinden kurtulamam başında nöbet tutturur :) bide masa sandalye olması avantaj gibi geldi az büyüyünce üzerinde oturarak yemek yer oyun oynar vs zaten ileriki yaşta masa sandalye düşünüyordum şimdiden alınmış olur beğendiğine sevindim
tamam o halde okey geldiğine göre hemen alıyorum :))
canım ben sadece bebeğime bakması için anlaştım evde başka hiçbirşey yapmıyor yapmasında istemem öncelik bebeğim ona iyi baksında gerisi mühim değil
zaten herşeyinide ben hazırlıyorum bırakıyorum o yediriyor falan ama kadın allahı var bazen kızım uyurken çamaşırım varsa eğer asılı kurumuşsa topluyor katlıyor sağolsun ama ben ona yap demiyorum zaten sabah çok erken kalktığım için her yeri topluyorum bulaşıkları makinaya atıyorum falan oyle yani
canım ikeadan hangı modelı buldunuz ki bizim aldıgımız mınyatur :) evet guzel bır model. ayaklarında tekerlek mi var yakından ınceleme sansınız varsa ınceleyın dengesı nasıl tekerlek varsa kılıtlenıyomu bebekler hareketlı denge cok onemli !
Biraz geç kaldım galiba ama HOŞ-GEL-DİN KOZ-MA-TİK..:119:.:119: Özlettin kendini..LİBYANA sen nasılsıın kuzum ?
Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim eşine şifa versin.. Ameliyat inşaallah iyi olmasına sebep olur..sağol canım inşallah..
otribebe benimki de ama hastanedeki bizim nefesimizle çektiğimizden daha iyi çekiyor ,elektrikli olduğu için
sağol canım,evet gerçekten evin direğiymiş erkek.. resmen kolum kanadım kırıldı. herşey 2 ay içinde oldu. çok dinçti herkesin yardımına koşardı..
şimdi nerdeyse yürüyemiyor..o kadar üzülüyorum ki ,keşke ağrılarının dinmesini sağlasa ameliyat ,o da işe yaramazsa diye korkuyorum,öyle olanlar varmış..
canım benim.. şimdi uyuyor,sabah 9da ameliyata girecek, bense uyuyamadım ağlıyorum
günaydın kızlar sonunda evimdeyim gerçi geri gtcem ama
ecoşumdan fazla vakit bulamıyorum kitaplarımı yırtıyor adımlıyor day day duruyoruz 1 2 3 4 ...8 9 adım atıyoruz
9 kilo 73 cmiz ama gören herkes sanki zayıflamş diyor halbuki kilo aldı boyuna veriyor sanırım
emme mücadelemiz vardı mamaya dönmüştük nerdeyse artık biberon almıyor 3 gündür beni emiyor çok tuhaf yaaw
hepnizi öpüyorum selametle kalın
oyy oyy ne güzel çiçekler bunlar..
kızlar uzun süre araştırdıktan sonra bu mama sandalyesini beğendim sizce nasıl kullanan yada fikri olan varmı
Tortoise Sallanr 3-Foksiyonlu Mama Sandalyesi - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
sallanan bir model istiyordum sallanmayı seviyor oyalanır diye bu sonrasında masa sandalyede olabiliyormuş avantajlı gibi geldi sizce ?
evet canım milupa gönderdi.. içinden kaşık, tek kullanımlık sütlü pirinç maması, indirim çekleri, broşurler birde bebek besin tarifleri defteri çıktı.. çok memnun oldum doğrusu..libyana canım demek ülker sana göndermedi milupa hemen gönderdi onun paketi nasıldı canım içerik ülker ile aynımı?
bu arada güle güle yesin bebişin
Selamunaleyküm Annişler ve onların tatlı bebişleri..Nasılsınız bu sabah..? Biz hala hastayız.. kızımın burnu hırıltılı çekiyorum ama tam gelmiyor.. bırazda ateşi var sanırım.. popodan ölçüm daha güvenilir olduğu için popodan ölçtüm 37.8 çıktı.. koltukaltından ölçtüğümde 37.2 çıkmıştı..:26: bende ateş düşürücü verdim bakalım ne olacak.. Allah'a çok şükür gece rahat uyudu kızım.. ve tabi bende..
Biraz geç kaldım galiba ama HOŞ-GEL-DİN KOZ-MA-TİK..:119:.:119: Özlettin kendini..Artık buralardasındır İnşaallah. . Kızınla oğlun iyilerdir İnşaallah..
Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim eşine şifa versin.. Ameliyat inşaallah iyi olmasına sebep olur..
Bel ameliyatları %100 sonuç vermiyormuş ama hiç olmazsa biraz olsun rahatlar.. Doktor geçimi çok önemli bu konularda..
Hoşgeldiin hayatım..Nasıl geçti sınavların? Ecoşa da Maşaallah Topiğin en hareketli bebeği seçiyorum onu
Kabul edenler
Etmeyenler..
Kabul edilmiştir..
oyy oyy ne güzel çiçekler bunlar..hepsi benim olabilir mi?
Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor canım.. Şimdiden iyi günlerde kullanın..
Hapsucum benim arkadaşım da ikeadan almış mama sandalyesini yanlış hatırlamyorsam 50 tl gibi birşey demişti.. seninki de ondan mı?
evet canım milupa gönderdi.. içinden kaşık, tek kullanımlık sütlü pirinç maması, indirim çekleri, broşurler birde bebek besin tarifleri defteri çıktı.. çok memnun oldum doğrusu..
ben daha çalışmaya başlamadım
ama ylisansa giderken bakıcıya bıraktım bi ki kere olan bi iki bulaşığı yıkamış
yıkama dedim oğluma iyi baksın başka hiiiç bişey istemem
kızlar bu akşam misafirim var eşimin okuldan arkadaşı
aynı zamanda benimde zümre arkadaşım eşiyle gelecek
menü de patates salatası
fındıklı kurabiye börek ve tiramisu var
farklı bi önerisi olan var mı ?
Selamunaleyküm Annişler ve onların tatlı bebişleri..Nasılsınız bu sabah..? Biz hala hastayız.. kızımın burnu hırıltılı çekiyorum ama tam gelmiyor.. bırazda ateşi var sanırım.. popodan ölçüm daha güvenilir olduğu için popodan ölçtüm 37.8 çıktı.. koltukaltından ölçtüğümde 37.2 çıkmıştı..:26: bende ateş düşürücü verdim bakalım ne olacak.. Allah'a çok şükür gece rahat uyudu kızım.. ve tabi bende..
oyy oyy ne güzel çiçekler bunlar..hepsi benim olabilir mi?
Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor canım.. Şimdiden iyi günlerde kullanın..
Hapsucum benim arkadaşım da ikeadan almış mama sandalyesini yanlış hatırlamyorsam 50 tl gibi birşey demişti.. seninki de ondan mı?
evet canım milupa gönderdi.. içinden kaşık, tek kullanımlık sütlü pirinç maması, indirim çekleri, broşurler birde bebek besin tarifleri defteri çıktı.. çok memnun oldum doğrusu..
mehmet ali birand ölmüş yaa çok şaşırdım şimdi gazete yazıyor
Allah Rahmet Eylesin:26:
Birand'dan kötü haber
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi. Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti.
Birand'dan kötü haber
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi. Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti.
Allah rahmet eylesin. Şokk oldum!!
dün de bizimki aynı o haldeydi..bizim kızda uyuyor bakalım şuanda.. İnşaallah rahat rahat uyur gece.. resmen huy değiştirdi kız.. normal ağlamıyor.. bildiğin çığlık atıyor..:84: kulaklarım çınlıyor sesiyle..
hoşgeldin nereye gidiyon yine?günaydın kızlar sonunda evimdeyim gerçi geri gtcem ama
ecoşumdan fazla vakit bulamıyorum kitaplarımı yırtıyor adımlıyor day day duruyoruz 1 2 3 4 ...8 9 adım atıyoruz
9 kilo 73 cmiz ama gören herkes sanki zayıflamş diyor halbuki kilo aldı boyuna veriyor sanırım
emme mücadelemiz vardı mamaya dönmüştük nerdeyse arık biberon almıyor 3 gündür beni emiyor çok tuhaf yaaw
hepnizi öpüyorum selametle kalın
güzel bi koltuğa benziyor.. fonksiyonel bi ürün..kızlar uzun süre araştırdıktan sonra bu mama sandalyesini beğendim sizce nasıl kullanan yada fikri olan varm
Tortoise Sallanr 3-Foksiyonlu Mama Sandalyesi - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
sallanan bir model istiyordum sallanmayı seviyor oyalanır diye bu sonrasında masa sandalyede olabiliyormuş avantajlı gibi geldi sizce ?
ikeanın bir modeli var zaten.. antilop..güzel birşeye benziyor canım ben ikea dan aldım basit birşey benim aldığum apartmanda yaşıyorum ev kucuk dıkış dıkış olmasın dıye sectım bırde ailede gordugum kadarıyla pek oturmuyo bebişler içinde . fiyatı da gayet ucuz du. secme nedenlerim bunlar . ama buda hoş bir sandalye sallanmayı sevıyorsa ufaklık içinde durur gıbıme gelıyor ki benim kızım bayıldı sandalyesine :) birde soyledıgın model masa ve sandalyeye dönüşüyor galiba cok iyi
hero babynin sütlü pirinçlisi var bende..Birde ebemiz bebe bisküvisi kullanabilirsin ama abartma, gün içinde hem meyvesine hem yoğurduna vs karıştırma, günde bikaç taneyi geçmesin dedi. Galiba onda da şekerden ötürü.
cenacım sütlü pirinçliye bebe bisküvisi mi ekliyorsun, çok katı olmuyor mu? pilavı ekmekle yemek gibi bişi sanki, çünkü pirinç başlı başına doyurucu bişi bence, sulu mu yapıyosun muhallebiyi tam anlayamadım da :26: Bide bebe bisküvisi olarak hangisi daha güzel, herodansa eti sanki daha kolay parçalanıyor.
eşin haklı olabilir, belki hasta oluyorsundur:44:Günaydin kızlar
Ya ben sabah kafamı yastıktan kaldıramıyorum öğlen aksam hep uyumak istiyorum saclarım hastalıklı gibi dökülüyor. Kızımı anne sütünle besliyorum. Acaba bı vitamin eksikliği mı oluştu? Benimle aynı durumda olan var mı? Esim dün sen hasta mı olacaksın diyo o geldigi gibi cocugu ona verip yattım. Aslında geç kalkmıştımhic bisi yapmak istemiyorum elim kolum kalkmıyor yani napcam bilmiyorum doktora bile gitmeye eriniyorum
inan yazını okudum, şok oldummehmet ali birand ölmüş yaa çok şaşırdım şimdi gazete yazıyor
Birand'dan kötü haber
canım kıbırsta güneyde var ikea birtek orda euro kullanılıyo 15 yada 18 euro oyle birşey almıştık
geçmiş olsun canım neyseki biraz daha iyiymiş tabi annesi çok güzel bakıyor
hepsi senin olabilir libyanacım sen iste yeterki seni çiçeklere boğayım(kocalarımız yapmıyor bari biz birbirimize yapalım )
ayy güzelmiş güle güle kullanın hediye paketinizi
Birand'dan kötü haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?