njjjjjlllllllllö...... ( bunları oğlum yazdı)
geçmiş olsun inş iyi haberini bekliyoruzbenim oğlumda cok kıskanc maalesef dün ailemin yanındaydık izmirde erkek kardeşimin kızı var derinimiz tabi hepimiz onu cok özlüyoruz ben teyzesi ananesi biraz onunla ilgilenince kıyametler koptu sasırdık kaldık ama bizim katılma durumu dikkat cekmek için değil onun için bagırmayı yada gülmeyi nkullanıyo dayanamıcam zaten salıya jkadar bu akşam acile götürcem şimdi ölctm ateside 37.6 paranox fitil yaptım bi tane bekliyorum şimdi uyudu düşmesse hemn gtrcem
kulağı soğukmu aldı acaba borandada olmuştu 3 aylıkken rüzgar çarpmıştı bikaç gün calpol verdim yoksa uyuyamıyordu sonra kendiliğinden geçti küçük olduğundan doktor damla vs verme demişti aman yanılıp anne sütü falan damlatma bana çok söyleyen oldu allah korusun kulağı %50 zarar görüp duymayanlar olmuş bu yüzden korkulacak bişiy değil canım geçer bikaç güne öpüyorum ecoşuyazamıyorumki
ağustos annesi
okadar çok özledim buraya girmeyi uzun uzun yazmayı
kızım ün öyle ağlıyor kulağını tutup 2 gündür ağrı kesici içmeden uyumuyor
inşallah bende tutabilirim
bu arada bu hafta sonu mama sandalyesi ve oto koltuğu bakmayı ve uygun bulursak almayı planlıyoruz bakalım hayırlısı
ayrıca bu pazartesi eşimin doğum günü ona hediye bakacağım bugün biraz erken çıkıp birde yemek ısmarlarım olur bıter ama
tek sorun pazar gını kutlarız dıyordum pazar gunu calısagım pazartesınede toplantı yazmıslar nasıl kutluycam bılemedım
ıkı ara dereye sıkıştırdın beni demesini düşünmesini de istemem bakayım başka gönül alma olaylarına gireyim işyerine
çiçek mi göndersem yada şu meyveli çikolatalı çiçek buketlerinden mi bilemedim değişik fikirleri olanlar
hala benim gibi mama sandalyesi almayanlar var sanirim.bebegi 1 yasinda olan bi arkadasim cam smarty diye bisey onerdi.once mama sandalyesi almis ama bebegi masadan cok uzak kalmak istemedigi icin sevmemis.sonra cam smarty yi almis ,sandalyeye baglaniyomus bu,portatif olmasi da cok iyi oluyomus.yazliga ya da uzun misafirlige gittiginde yanina aliyomus.ben bi arastiricam,siz de degerlendirebilirsiniz diye dusundum.
inceliyorum şimdi avantajlı bişeye benziyor aslında tamda almam gereken böyle bişiy haftasonları annemden eve getirebilirim en azından yada dışarda yemeğe gittik yanıma alırım fonksiyonel ama sırtı ayarlanmaması hoşuma gitmedi 1 yaştan itibaren kullanılabilir diyor zaten özelliklerinde bide benim gördüğüm fiyat 160 tl civarlarında ayaklı modellerden alta kalır yanı yok gibi tabi karar senin uygun fiyata bulursan aslında güzel ama dediğim gibi bizimkilerin sırtını ağrıtabilir şuan
canım bizim doğduğumuzdan beri morarma problemimiz var ve nedeni kansızlık bi kanına baktır derim canım ben mahvoldum bittim haftada 2 kez oluyor mutlaka allah yardımcın olsun
ben daha önce söylemiştim evde 3 tane yengeç var diye...
Ben :1 temmuz
Eşim: 13 temmuz
Elif Ebrar: 20 temmuz
Evlilik yıl dönümü:16 Temmuz
Kısacası biz temmuz ailesiyiz..
geçmiş olsun inş iyi haberini bekliyoruz
kulağı soğukmu aldı acaba borandada olmuştu 3 aylıkken rüzgar çarpmıştı
inceliyorum şimdi avantajlı bişeye benziyor aslında tamda almam gereken böyle bişiy haftasonları annemden eve getirebilirim en azından yada dışarda yemeğe gittik yanıma alırım fonksiyonel ama sırtı ayarlanmaması hoşuma gitmedi 1 yaştan itibaren kullanılabilir diyor zaten özelliklerinde bide benim gördüğüm fiyat 160 tl civarlarında ayaklı modellerden alta kalır yanı yok gibi tabi karar senin uygun fiyata bulursan aslında güzel ama dediğim gibi bizimkilerin sırtını ağrıtabilir şuan
babam ve çok sevdiğim bi arkadaşım ikizler.. onlarda gördüğümü sana söyleyeyim
1. çok hevesliler. daha doğrusu ayran gönüllü.. bugün bunu beğenirler ertesi gün şunu..
2. çok aktifler. her hafta yeni bi işe koyulurlar ama hiiiiç biriteremez çabuk sıkılırlar..
3. başkaları için fazla gelebilir derecede açık ve dürüsttürler.. hiç çekinmeleri yok diyebilirim.. pat diye her şeyi söylerler..
4. dobra oldukları için onlarla arkadaş ve eş olmak zordur.
bu özellikleriyle aslında renkli karakterler, ama beraber oldukları insan ve çalışma arkadaşları için bazen yorucu olabilirler
daha önce söylemiş olabilirsin, ama demek benim aklımda yer etmemiş..
lakin şimdi kazındı
iki yengeç tanıyorum, söyleyebileceğim;
-evcimenler
-duygusallar (hayatlarında birçok kararı buna göre veriyorlar, bu sebepten de mahçup ve mağdur olabiliyorlar)
-hissi anlamda çok hassaslar. çabuk kırılıyorlar, çoğu zaman belli etmeyip içine atıyor.. içerde büyüyor büyüyooor
-nazik, kibar insanlar.
-ailesine düşkün, aile bağları kuvvetli..
yengeçle yaşamak hem kolay, hem zor.. uyumlu ama kırılgan insanlar..
evet benim ikizler olduğum genelde tak diye anlaşılır görmüş olsaydın zaten başka hiçbir ihtimal gelmezdi aklına ama burdan bile anladın vallahi bravoyehuuuu!! doğru tahmin :130:
busmaiiiiiiiiiiii, sen hangi burçsun bacım?
çook bi tatlı yerim ben onuuuunjjjjjlllllllllö...... ( bunları oğlum yazdı)
hoşgeldin diyelim doktora göster bence boğazında ya da dilinde falan bi sıkıntı olmasın gerçi ilk aklıma gelen burnunun tıkalı olma ihtimali ama .... ?Merhaba temmuzun güzel anneleri :)
Yazmak kısmet olmuyor ama sürekli takip ediyorum sizi. Bizim de bir sıkıntımız var. Bebişim ne emiyor ne mama içiyor ne başka birşey yiyor. yaklaşık 1 aydır bu haldeyiz. sinirlerim yıprandı. uykusunda ne emiyorsa osürekli mız mız aç olduğu belli. ne yapıcağımı bilemedim bi türlü var mı yapabileceğim birşey tavsiye istiyorum sizden
hoşgeldin diyelim doktora göster bence boğazında ya da dilinde falan bi sıkıntı olmasın gerçi ilk aklıma gelen burnunun tıkalı olma ihtimali ama .... ?
Elifnaz nasılsın canım? Hamileliğin nasıl gidiyor..?
ne demek rica ederim bişey çıkmamış şükür belki de dişten dolayı sıkıntılıdır kuzucuk...Dr a götürdüm iştahsızlığı için kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı. Burun tıkanıklığı yok şuan için. Cevabın için tşkler.
sağol canım iyiyim çok şükür. kac haftalık oldum hesabi kacirdim. haftaya randevum var o zaman belli olur cinsiyette inşallah bende teraziyim bu arada kızim balık, oğlum yengeç
sağol canım iyiyim çok şükür. kac haftalık oldum hesabi kacirdim. haftaya randevum var o zaman belli olur cinsiyette inşallah bende teraziyim bu arada kızim balık, oğlum yengeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?