- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
Yusuf defne hoşgeldin canım..Bebişine de Maşaallah çok tatlı çıkmış..
eşini bilmem de aslanla uğraşmak biraz zorlayıcı olabilir..
hayatımda üç aslan tanıdım, ikisinden nefret derecesinde uzağım..
üçüncüsüyle de evliyim
özgürlük konusunda yaylar özgürlüğüne düşkündür den bi tık gerideyim..
ama alanıma müdahaleden hoşlanmadığım aşikar
geçen bi şey oldu,, eşim babamın maddi durumuna atıfta bulundu..
tabi ağa .. nın kızısın yaparsın alırsın dedi..
ben de ne falancanın kızıyım, ne filancanın eşiyim, ben ''cenayım''
yatişkinim, bireyim, yeterim dedim..
adam şöyle kaldı
ben yay burcuyum..
bazılarınız için burç konusunda tahminlerim var..
söyliyim bakem tutacaaaağ mı
busmai: başak-aslan (oğlak da olabülü)
libyana: kova-balık
karakız: terazi
born : balık-terazi-ikizler ?..
kim ne burcuysa söylesin bakim!:130:
geçmiş olsun inş iyi haberini bekliyoruz
kulağı soğukmu aldı acaba borandada olmuştu 3 aylıkken rüzgar çarpmıştı bikaç gün calpol verdim yoksa uyuyamıyordu sonra kendiliğinden geçti küçük olduğundan doktor damla vs verme demişti aman yanılıp anne sütü falan damlatma bana çok söyleyen oldu allah korusun kulağı %50 zarar görüp duymayanlar olmuş bu yüzden korkulacak bişiy değil canım geçer bikaç güne öpüyorum ecoşu
valla topikte gördüğüm bayanlar arasında çalışıpta senin gibi aktif olabilen birine daha rastlamadım tebrik ediyorum herşeye yetişiyorsun bide pazarda çalışıyorsun çifte tebrik ediyorum idolümsün
inceliyorum şimdi avantajlı bişeye benziyor aslında tamda almam gereken böyle bişiy haftasonları annemden eve getirebilirim en azından yada dışarda yemeğe gittik yanıma alırım fonksiyonel ama sırtı ayarlanmaması hoşuma gitmedi 1 yaştan itibaren kullanılabilir diyor zaten özelliklerinde bide benim gördüğüm fiyat 160 tl civarlarında ayaklı modellerden alta kalır yanı yok gibi tabi karar senin uygun fiyata bulursan aslında güzel ama dediğim gibi bizimkilerin sırtını ağrıtabilir şuan
sağol canım iyiyim çok şükür. kac haftalık oldum hesabi kacirdim. haftaya randevum var o zaman belli olur cinsiyette inşallah bende teraziyim bu arada kızim balık, oğlum yengeç
Marka olarak bilmiyorum ama özellikleri gayet güzel bence cnmşu ozellıkler yazıyor canım
Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008
3 pozisyon Ayarlanabilir sırt dayanağı
Beş noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir çift tepsi
Çok pozisyon ayarlanabilen Yükseklik ayarı
Leke tutmaz kumaş
Ayarlanabilir mama tablası
yatabılıyo yanı.nasıl sence ıyımı bu Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.
Kilo alımıda çok iyiymiş cnm geçen ay, diş çıkarma döneminde iştahsızlık olabiliyor bizdede yaşandı. Öyle bir durum olmasın cnmDenedim herşeyi biraz önce ağlayarak uyudusinirlerim harap oldu mama verdim içmedi emzirmeye çalıştım istemedi... Kilo alımı 2 hafta önce iyiydi 1 ayda 800 gr almış zorlama istemiyorsa diyor ama o zaman bu kadar kötü durumda değildik haftaiçi aşımız var tekrar sorucam
Ayyyy ne güzel cnm sanada büyük bir değişiklik olur rahatlarsın valla:))) hangi arkadaşımız topikten??Gunaydin anneler ve tatli bebisleri.
Oglan uyandi doyurdum .kalktim borek yapiyörum .kahwaltiya gelcek kaynim.uyku gozumden akio inanin yarin dgl ertesi gun gdyor k.peder .cepten griyorum unutmadan sorayim bu evllik çzelgelerini nasil yaptiniz gecmiste warsada okuyamiorum.oglumun bugun kontrolu war ozelde.
Kizlar guzel bi olay oldu . temmuz anneleri topignde tanistgm telde yuzyuze gorustgm bir dost edindim kemdime kendisi izmirde yasior 1.5 senedir gorusuyoruz.onun yanina tatile gonderio esim beni sewgliler gunu hediyesi.ucak bletlerimi de aldim . 15subatta gdiorum
aa cok ıyı bu canım her markette varmıdır bugun bakayım hemen etımek kullanıyodum ben.Eki Görüntüle 609796
barbarino etimekden bahsetmişsin bu bebek ekmeği aynen etimek gibi.
çorbada kahvaltıda kullanabilirsin.bebeklere özel..
aldım canım özellıklerı cok ıyı maşallah tosunaa çok yakısıklıı saçlar yakıyo benım oğlumun saçı çok az :)canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.
Eki Görüntüle 609798
Evet canım döndüm.. sen geldin aklıma orda ama tam olarak nerde oturduğunu bilmediğimden gelemedim.. birde epeydir buraya da yazmıyordun haberleşme imkanı olmadı..hoş bulduk cnm ara ara girip bakıorm ama yazmaya vakit bulamıorm.oğlanla babası uyuda rahatladım.Nasılsınız bakalım.Eskişehir e gelmişsin sanımr burda mısn döndün mü ?
Gunaydin anneler ve tatli bebisleri.
Oglan uyandi doyurdum .kalktim borek yapiyörum .kahwaltiya gelcek kaynim.uyku gozumden akio inanin yarin dgl ertesi gun gdyor k.peder .cepten griyorum unutmadan sorayim bu evllik çzelgelerini nasil yaptiniz gecmiste warsada okuyamiorum.oglumun bugun kontrolu war ozelde.
Kizlar guzel bi olay oldu . temmuz anneleri topignde tanistgm telde yuzyuze gorustgm bir dost edindim kemdime kendisi izmirde yasior 1.5 senedir gorusuyoruz.onun yanina tatile gonderio esim beni sewgliler gunu hediyesi.ucak bletlerimi de aldim . 15subatta gdiorum
aaa benim oğlan aslan mı?22 ağustos doğumlu ama burda aslan gösteriyor oysa başak özellikleri taşıyor maşallah çok sakin bir bebek sağ gösterirken sol mu vuracak benim oğlum yoksa
canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.
Eki Görüntüle 609798
Maşaallah oğluşuna.. yusuf ismini çok severim..maşallah oğluna çok tatlı, benim oğlana benzettim biraz bir de adaş çıktılar bu da benim yusuf keremim
Eki Görüntüle 609924
senin oğlan tam geçiş döneminde doğmuş anlaşılan canım.. aslandan başağa geçiş zamanı oluyor 22 ağustos..
peki şimdi nolacak?aslan suretinde kedi gibi uysal oğlum
ben başlamadım kahvaltıya ama dr labne dedi daha tuzsuzmuşşbizim 6. ay yeni doldu, bir iki gündür veriyorum kahvaltı namına bi şeyler..
pekmez sulandırıp içine ekmek içi atıyorum, yediriyorum..
yumurtanın da 1/4ünü azıcık sulandırıp verdim bu sabah..
peynir konusunda muallaktayım..
labne daha hafif ve katkısız diyorlar
eşim de keçi peyniri alalım, daha faydalıdır diyor..
ama onun da kokusu çok kötüymüş.. tadı da ona paraleldir sanırım :100:
acaba evdeki tam yağlı peynirden versek, ağır mı gelir :44:
bilmiyorum siz ne peynirleri veriyorsunuz?
ben de kahvaltıya yani başladım labne peyniri veriyorum tahıllı mamaya karıştırıyorum severek yiyor. bi barkadasım süte bi kaşık yoğurt koyup evde çökelek yapıyormuş ben de denicem tecrübelerimi aktarırım size.
cenacım bu arada benim oruç 22. gün oldu kaldı 8. gün kısa (erzurum da 16:15 de akşam ezanı okunuyor:) ) bi de çalıştığım için vakit çabucak geciyor. tüm oruç tutanlara Allah kolay versin. oruçlarını kabul etsin inşallah. benim için dua edin de namaz borçlarımı da bitirivereyim.
peynirde yağlı olmasından ziyade en önemlisi tuzsuz olması o yüzden labne peyniri öneriyorlar canım.
ben yay burcuyum..
bazılarınız için burç konusunda tahminlerim var..
söyliyim bakem tutacaaaağ mı
busmai: başak-aslan (oğlak da olabülü)
libyana: kova-balık
karakız: terazi
born : balık-terazi-ikizler ?..
kim ne burcuysa söylesin bakim!:130:
çok hoş gözüküyo bencekızlar herkese opucukler
gecmısı okuyamıyorum((
hıcc vaktım olmuyo
sızın fıkrınızı almak ıstedım
bu mama sandalyesı nasıl sızce
gecıktım ama alıcaz mecbur
http://www.novabazar.com/images_buyuk/f20/Baby-Max-Loco-Mama-Sandalyesi-P0_69020_1.jpg
eşim ve ben başak burcuyuz.
ben bütün özelliklerini taşıyorum burcumun.
esprili gülmeyi güldüreyi seven.
titiz(temizlik yaparken camsille çamaşır makinasının camını silen)
sirke manyağı oyuncaklarda dahil herşeyi dezenfekte etme merakı.bi activex reklemında oynayamadım
biraz gıcık,fazlaca herşeyi eleştirme.ama başaklar çok evine ailesine düşkün oluyor.
eşimle biz bi hafta evden çıkmadan durabiliriz.bebek olunca bu özellik işe yarıyor.asosyal değiliz yanlış anlaşılmasın
kızımda başak olacaktı maalesef on yedi gün önce doğdu aslan ama yükseleni başakmış.oda neyse
yükseleni alçalanı.oğlum yengeç...
maşallah çok da tatlı yaacanım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.
Eki Görüntüle 609798
ne güzel zeynepcim inşallah iyi gelir sana eğlenirsinGunaydin anneler ve tatli bebisleri.
cena beni de tahmin et
neden etmedin[/FONT]
bence sen oğlak yada balıksın...
bi de kendimden bahsedeyim
dün dr a gittim dediki ameliyat
ben iki üç gün hastanede yatırırm falan dedi
dedim nasıl yaniii
şaşırdım kaldım ben yatamam ki dedim bebeğim var küçücük
hadi zorlasak ona eşim baksa ki çalışıyo
bana kim bakıcak hastanede
dedik o iş yaş illa gerekirse anneme gidince yaptırırm
tecrübeli arkadaşlar sağdan soldan duyanlar varmı
yatırıyolar mı normalde yoksa ben antika bi dra mı rastladım
öyle eşimin sınavı vardı bende oğlumla avm ye gittim
gezdik kanz da falan %50 indirim vardı ama hep minicik şeyler kalmış
eve geldim güne gittim
ne için gitmiştin ki canım dr.a:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?