Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah Allah..dr ne diyor bu duruma?:26:
kilo alımı nasıl?
mutlaka denemişsindir, sessiz ve karanlık ortamda daha rahat emiyor bizimki.
yoksa çok çabuk dağılıyor dikkati.
bi fırt alıyor, iki etrafa bakıyor..
dudak tiryakisi bizimki

Ben de 1 temmuz dogumluyum :) kizim ekintos da 19 temmuz :))
ana-kız yengeç
acaba aynı burçtan kişilerin ilişkileri nasıl oluyor, anlaşabiliyorlar mı çatışıyorlar mı?
ama heralde bu burcuna göre değişir:44:

Burclar konusulmus kizlar bnde ikizlerim :)
eveeeeet, temmuz topiğinden bir ikizler daha

ben oğlak burcuyum 30.aralık
eşim ve oğlum 22 temmuz doğumlu ikiside yengec dolayısıyla oğlum doğumgünü hediyesi oldu babamıza
sanırım bundan daha güzel bi doğumgünü hediyesi olamazdı..

eşini bilmem de aslanla uğraşmak biraz zorlayıcı olabilir..
hayatımda üç aslan tanıdım, ikisinden nefret derecesinde uzağım..
üçüncüsüyle de evliyim

özgürlük konusunda yaylar özgürlüğüne düşkündür den bi tık gerideyim..
ama alanıma müdahaleden hoşlanmadığım aşikar

geçen bi şey oldu,, eşim babamın maddi durumuna atıfta bulundu..
tabi ağa .. nın kızısın yaparsın alırsın dedi..
ben de ne falancanın kızıyım, ne filancanın eşiyim, ben ''cenayım''
yatişkinim, bireyim, yeterim dedim..
adam şöyle kaldı

akvaryum ailesi

en zor burç kovadır gerçi aşk yönünden

yaw bu ne topik gerçekten balık yengeç akrep akvaryum gibi bende kovanız olayım bari

delüüü

Son düzenleme:
Huuuhuuu selamlar. Oğlanı uyuttum eşimde uyuyakaldı pişpişlerkennnn bende geldimmmm
Bennnn akrep burcuyum. Ama anlamam pek burçlardan, akrep olduğumu duyanlarda aaa sen akrep misin hiç benzemiyorsun derler genelde. Anlayan varsa burçlardan bana da bir anlatıversin:))

Güzele benziyor cnm, oturma kısmı biraz dik geldi bana kademesi varmı yatabiliyormu biraz daha? Çünkü ben mama sandalyesini bir kademe yatık pozisyonda kullanıyorum, bence daha rahat şu anda o kadar dik duramayabilirler

Tugcecim oglusumu sormusun çok şükür düzeldi..Allah ima binlerce kez şükür olsun..
Hasta olan meleklerimize şifa diliyorum
Butun annelerimizi öpüyorum
Bende balik esim ve oglum yengeç burcu..bizde ailecek su grubuyuz

şu ozellıkler yazıyor canım
Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008

3 pozisyon Ayarlanabilir sırt dayanağı
Beş noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir çift tepsi
Çok pozisyon ayarlanabilen Yükseklik ayarı
Leke tutmaz kumaş
Ayarlanabilir mama tablası
yatabılıyo yanı.nasıl sence ıyımı bu Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.

MErhaba güzel hatunlar...Geçmişi bir çırpıda okudum.Peynir konusu konuşulmuş.Bugün dr kontrolümüz vardı.Peynir 7.ayda dedi, yumurta da.Yarın itibari ile ek gıdaya başlıyoruz.Günde en fazla bir fincan olmalıymış.

Tugcecim oglusumu sormusun çok şükür düzeldi..Allah ima binlerce kez şükür olsun..
Hasta olan meleklerimize şifa diliyorum
Butun annelerimizi öpüyorum
Bende balik esim ve oglum yengeç burcu..bizde ailecek su grubuyuz

Denedim herşeyi biraz önce ağlayarak uyudu sinirlerim harap oldu mama verdim içmedi emzirmeye çalıştım istemedi... Kilo alımı 2 hafta önce iyiydi 1 ayda 800 gr almış zorlama istemiyorsa diyor ama o zaman bu kadar kötü durumda değildik haftaiçi aşımız var tekrar sorucam

İnşallah geçici bir durumdur canım.Maşallah kilo alımı gayet iyi bence.Benimki 2 ayda ancak o kadar almış.

Iki kere olmus msjim ben gondermedi sanmistim peynire bizim dr labne yerine tuzu alınmış peyniri onerdi.
Bugün havuc patates makarnanin suyunda birazda süt koyup corba yaptim blendirdan gecirdim bizim pasa bes alti cay kasigi yedi..bizim ek gidalarimiz pek ic acici degil sadece kahvaltıyi güzel yapiyo.meyve sebze muhallebi yapiyom hergun onlari hep ben yiyom tekrar..bugun o corbadan yedi biraz iste..kizlar bu ek gidada iki caybardagi yemeZse acmi kaliyorlar

Bizimkide çok istahsizdi canim dis cikarma doneminde agzina hicbisey sokmuyordu uykuda bile emmiodu

Okudum okudum yazacak vakit bulamadım. Bende burcumu söyleyip yatayım bari. Hiç başak yok galiba. Ben başağım temizliği seviyorum ama ben yapmadığım zamanlar:)) nasıl bayanım anlamıyorum ama temizlik yapmaktan nefret ediyorum. ama aynı zamanda heryer tertemiz de olsun istiyorum.dağınıklığa gelemem ama toplamayı da sevmem. öyle melez bi başağım herhal:)) eşim boğa kızımda malum yengeç.
Haydinn iyi gecelerrr

vay arkadaş!!! sen benim torpağımda mısın?!

neredeyse bir haftan kalmış, hadi bakalım darısı başımıza
namaz borçları için bana da dua edin kardeş
[/QUOTE]

evet erzurumun horasan ilçesindeyim. yanlış hatırlamıyosam sen de galalısın:)) ben namaz borçları için yavastan basladım inşallah sonuda gelir.

bizde aynı seylerı yasadık doktora bugun gıdebıldık calıstıgım ıcın.meğer ne gazmıs ne dişmiş paşamda idrar yolu enfeksıyonu varmıs her cısını yaparken acıyodur tabı erkek bebeklerde daha cok olurmus bu.şimdi antıbıyotık şuruba basladık inşallah ıyı olur oglum dua edın kuzuma ((

eşim ve ben başak burcuyuz.

ben bütün özelliklerini taşıyorum burcumun.

esprili gülmeyi güldüreyi seven.

titiz(temizlik yaparken camsille çamaşır makinasının camını silen)

sirke manyağı oyuncaklarda dahil herşeyi dezenfekte etme merakı.bi activex reklemında oynayamadım

biraz gıcık,fazlaca herşeyi eleştirme.ama başaklar çok evine ailesine düşkün oluyor.

eşimle biz bi hafta evden çıkmadan durabiliriz.bebek olunca bu özellik işe yarıyor.asosyal değiliz yanlış anlaşılmasın

kızımda başak olacaktı maalesef on yedi gün önce doğdu aslan ama yükseleni başakmış.oda neyse

yükseleni alçalanı.oğlum yengeç...

canım ekmek ıcı yerıne etımek kullansan daha ıyı oluyor
hem daha lezzetlı banada alya verdı tarıfı
yarım etımegı ahsap havanda ezıyosun ama kenarındakı sert kısımları kesıyosun
uzerını bıraz ıhlamurla ıslatıyosun
1/4 yumurta sarısı ve labne peynırı eklıyosun ezıp karıstırıyosun püre gıbı yedırıyosun
labne daha ıyı bence hem tadı guzel hem katı degıl sulu gıbı.
bunu dene bak cok sevecek kuzu :)

Son düzenleme:

barbarino etimekden bahsetmişsin bu bebek ekmeği aynen etimek gibi.

çorbada kahvaltıda kullanabilirsin.bebeklere özel..

Aynen böyleyim canım...

"daha önce söylemiş olabilirsin, ama demek benim aklımda yer etmemiş..
lakin şimdi kazındı "

Buna ne cevap vereceğimi bilemedim..

evet erzurumun horasan ilçesindeyim. yanlış hatırlamıyosam sen de galalısın:)) ben namaz borçları için yavastan basladım inşallah sonuda gelir.
bende baba tarafından Erzurumluyum. Pasinler ilçesinden.. Bizde eşimle kaza namazlarına başladık ama arada kaçırdığım oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…