merhabalar malum hafta sonu ailecek dışarı çıktık.
balık aldık eşim yaptı sofrayı kurdu.hatta topladı sağolsun.
eşimin hakkını ödeyemem.oğumu akşam banyo yaptırmıştık erken yattı.
gece ikide kalktı kahkahalar atıyor.tüm gün uykusuzluktan başım ağrıdı.
yinde temizlik yaptımbu arda bir haftadır yeşil çay içiyorum.
zayıflamak için.daha öncede içmiştim. bayağı faydasını görmüştüm.tadınıda seviyorum.
gelişmeleri yazarım...
Bende emzirmeyi isterdim böyle sağarak vermek çok zoroluyor, pompayla kankayız yani ona bişey olduğunu düşünemiyorum o dereceMaşallah o kadar çıkıyor mu sütün? Benimde emerken 150 cc falan çıkıyordu ama şimdi çok azaldı gün içinde tek sağmada en fazla 75-100ccemmeyince azalıyor.kalan kısmına da mama veriyorum. Yazık bize hep bebeğimi güzel güzel emzirmeyi hayal etmiştim. Ama olmadı sıpa emmiyor
topicte kısmetim yok...
bundan sonra düzenli eskisi gibi girerim diye niytlendim ertesi gün sabah yataktan sürüne sürüne kalktım ...
bi hasta oldum gözümü açamıyorum sağolsun anacım iki gecedir bana ve çocuklarıma baktıda ayaklandım...
RABBim hastalık vermesin çok zor sefil oluyo çoluk çocuk...
geçmşe baktım keyifler yerinde sizlerde iysiniz şükür ...
canım yeşilçayın emzirirken kullanmanın bi zararı varmı ona göre bnde kullanim
Oh ne güzel afiyet olsun..cnm emziriyomusun sute etkisi yoksa bendeiceyim
hımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek amanbende tereddüt ettim ilk aylarda kullanmadım o yüzden.ama denedim önce günde 1 fincan şimdide 2-3 fincan içiyorum.
benim sütümü de arttırdı.bi zararını görmedim.çaykurun bergatmulsunu içiyorum..sizde 1 fincan deneyin.
bişey olmzsa arttırırsınız..TEMMUZ anneleri birlikte zayıflıyor.:13::13::13:
gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zortopicte kısmetim yok...
bundan sonra düzenli eskisi gibi girerim diye niytlendim ertesi gün sabah yataktan sürüne sürüne kalktım ...
bi hasta oldum gözümü açamıyorum sağolsun anacım iki gecedir bana ve çocuklarıma baktıda ayaklandım...
hımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek amandoğumdan sonra kaza yapmış araca döndük resmen
gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zor
herkese günaydın hayırlı hafta sonları herkese
canım ne yaptın sen Central hospıtale gıdıyormusun hangı doktorda karar kıldın ?
Deneyelim bakalim yesil cay hem rahatlatir bizide.kozmatik cok geçmiş olsun.sanslisinki annen yaninda.tuğçe doruk çok tati çıkmış biZim japonlar çok sekerler:)
ne demek rica ederim bişey çıkmamış şükür belki de dişten dolayı sıkıntılıdır kuzucuk...
kızın da var oğlun da artık fark yapmaz senin için canım hayırlısı olsun şimdiden...
walla bende gheveslendim eşime dün dedim bende istiyrum 2. ecoş 6 aylık oldu 1,5 yaşında olur o doğana kadar
kafama bi şaplak yedim
ayşecik net 3 kez kalkar, bazen 4..Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?
arkadaşlarını kıskanmış bencearkadaşlarımla buluşmaya gidecektim eşim çıktı yanımda bir slm de 1 saat otur sonra emin önüne geçelim diyor çıldırcam
boğa mıııı?!
cena boğayım ben tam boğa hemde
ah canım beniiim.. sen kuzularını düşünüyorsun annen de senitopicte kısmetim yok...
kıııız! bu ne hal?kimde var bu seksilik???
kıııız! bu ne hal?
nasıl şaşkın bakıyo
bornozuyla da pek tatlı bu kuzuuuu
kimde var bu seksilik???
kimde var bu seksilik???
maalesf yaa sevmiyorum bu pazar akşamlarınıyarın okul var
yaa çook zor cidden bende başlarda sagarak veriyodum ama çok sıkıcı mutfakta sagıyodum bide çook sıkılıyodum sagarken tek başımaBende emzirmeyi isterdim böyle sağarak vermek çok zoroluyor, pompayla kankayız yani ona bişey olduğunu düşünemiyorum o derece
Çok geçmiş olsun cnm, iyiki annen yakınlardaymış da gelmiş. Yoksa hasta olunca çocukla uğraşmak zor helede iki taneyse
kesinlikle sana katılıyorum ben emzirirken gögüslerim daha ne kadar aşagıya sarkabilir merak içerisindeyim kilom kalmadı benim 57 ile hamile kaldım boy 1.68 o halim çook zayıftı şimdi 61 kiloyum böyle kalmak istiyorum ama bu kilolarda gidecek maalesefhımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek amandoğumdan sonra kaza yapmış araca döndük resmen
gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zor
iyi geceler...
e okulda bütün işlerimi hallettim bi bakayım dedim kimse kalmamışyaa kızlar benim kızın kakası sık sık sırtına taşıyo kızın totoda mı bi sorun var bezde mi yoksa bende mi saramıyo muyum bilmiyorum hoş kayınvalidem baglayıncada aynı şey oluyo denemediğim bezde kalmadı 4 numara kullanıyorum 5 e mi geçsem acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?