Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oh ne güzel afiyet olsun..cnm emziriyomusun sute etkisi yoksa bendeiceyim

topicte kısmetim yok...
bundan sonra düzenli eskisi gibi girerim diye niytlendim ertesi gün sabah yataktan sürüne sürüne kalktım ...
bi hasta oldum gözümü açamıyorum sağolsun anacım iki gecedir bana ve çocuklarıma baktıda ayaklandım...
RABBim hastalık vermesin çok zor sefil oluyo çoluk çocuk...
geçmşe baktım keyifler yerinde sizlerde iysiniz şükür ...

Bende emzirmeyi isterdim böyle sağarak vermek çok zoroluyor, pompayla kankayız yani ona bişey olduğunu düşünemiyorum o derece

Çok geçmiş olsun cnm, iyiki annen yakınlardaymış da gelmiş. Yoksa hasta olunca çocukla uğraşmak zor helede iki taneyse

canım yeşilçayın emzirirken kullanmanın bi zararı varmı ona göre bnde kullanim

Oh ne güzel afiyet olsun..cnm emziriyomusun sute etkisi yoksa bendeiceyim

bende tereddüt ettim ilk aylarda kullanmadım o yüzden.ama denedim önce günde 1 fincan şimdide 2-3 fincan içiyorum.

benim sütümü de arttırdı.bi zararını görmedim.çaykurun bergatmulsunu içiyorum..sizde 1 fincan deneyin.

bişey olmzsa arttırırsınız..TEMMUZ anneleri birlikte zayıflıyor.:13::13::13:

hımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek aman doğumdan sonra kaza yapmış araca döndük resmen
gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zor

Deneyelim bakalim yesil cay hem rahatlatir bizide.kozmatik cok geçmiş olsun.sanslisinki annen yaninda.tuğçe doruk çok tati çıkmış biZim japonlar çok sekerler:)

kimde var bu seksilik???

Eklentiler

• $th_IMG_1749.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?
ayşecik net 3 kez kalkar, bazen 4..

arkadaşlarımla buluşmaya gidecektim eşim çıktı yanımda bir slm de 1 saat otur sonra emin önüne geçelim diyor çıldırcam
arkadaşlarını kıskanmış bence
biz de bugün üsküdar diye çıktık, bi baktık eyüp sultandayız..
hepiciğinize, bebelerinize dua ettim..

cena boğayım ben tam boğa hemde
boğa mıııı?!
hiç boğaya benzemiyon kııı
inat mısın peki?:44:

ah canım beniiim.. sen kuzularını düşünüyorsun annen de seni
inş kısa sürede iyi olursun, Rabbim acil şifalar versin..
biz de hava güzel diye koyduk kızı arabasına, yağmurluğu da kapattık epey gezdik..
ama şimdi az hırıltı geliyor sanki nefesinden, inş üşütmemişizdir çocuğu:26:

maalesf yaa sevmiyorum bu pazar akşamlarını
yaa çook zor cidden bende başlarda sagarak veriyodum ama çok sıkıcı mutfakta sagıyodum bide çook sıkılıyodum sagarken tek başıma

ama ALLAH a şükür var sagıyosun demek ki
kesinlikle sana katılıyorum ben emzirirken gögüslerim daha ne kadar aşagıya sarkabilir merak içerisindeyim kilom kalmadı benim 57 ile hamile kaldım boy 1.68 o halim çook zayıftı şimdi 61 kiloyum böyle kalmak istiyorum ama bu kilolarda gidecek maalesef

iyi geceler...
e okulda bütün işlerimi hallettim bi bakayım dedim kimse kalmamış yaa kızlar benim kızın kakası sık sık sırtına taşıyo kızın totoda mı bi sorun var bezde mi yoksa bende mi saramıyo muyum bilmiyorum hoş kayınvalidem baglayıncada aynı şey oluyo denemediğim bezde kalmadı 4 numara kullanıyorum 5 e mi geçsem acep

Son düzenleme:

iyigeceler canım.. benim oğluşun da ara sıra taşıyor. prima premiumcare 4 numara kullanıyoruz. dikkat ettim yürütecindeyken yada kucağımda dururken yaptığında sırtına taşıyor. senin bebişin kaç kilo, bez küçük geliyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…