onu bilmemde forumu okurken oğlum kucağımdaydıkimde var bu seksilik???
boğa mıııı?!
hiç boğaya benzemiyon kııı
inat mısın peki?:44:
saol canım, bundan sonra dikkat ederim
bu ilk, biraz spontan oldu, akşam 9 gibi geçti süt elime
hemen mayalayıverdim
binaya her cuma sütçü geliyormuş.
ben de alıcam bundan sonra..
bakalım becerebilirsem, kendimiz için de mayalarım..
hayırlı olsun, nice mutlu huzurlu senelere..
teşekkürler canımcımm,
tariflere şöyle bi şey atmışım..
Malzemeler
1 küçük dilim balkabağı
1 küçük elma
Kucuk 1 dilim balkabağını küp küp dograyıp cok cok az suda kısık ateste 7-8 dakika pisirip altını kapatın,
sonra 1 kucuk organik elmaıi küp küp doğrayıp uzerine ilave edin.1-2dakika buharda yumusayacak.
Sonra blendırdan gecirip hemen hic bekletmeden yedirin. İsterseniz buna pirinc unuyla muhallebi yapip karıştırabilirsiniz.
amaaan,, senle takışmayah o zamanevet canım inadım bi de
üzerine karadeniz inadım binerse görme
ama dizginlemeye çalışıyorum farkettiğimde
günaydın arkadaşlar (sağol) andımıza başlar gibi oldu
bende bugün Allah kabul eder inşallah oruca başladım
her ne kadar rüyamda bozsamda
bugün mutfak temizliğine girişiyorum
tatile gitmeden temiz olsun ev istedim
ama ööyle bi gözümde büyüyo kiii
günaydın şeker portakalımmmherkese günaydın kızlarrrrrrrrr
Eki Görüntüle 611692
biz hafta sonu baya gezdik valla acayip yorgunum
anne bebek fuarına da gittik oto koltuğumuzu ordan aldık çok beğendik kraftın isofixli modelini aldık
orda bir tanıdığımız olduğundan uygun fiyata aldık normalde pahalı ki ben o kadar para vermezdim ya
ındırım yapınca aldık güzel bir ürün kazasız belasız kullansın kızım
bu arada anadolu yakasında oturan arkadaşlar için aziz bebe var kozyatağı carrefourun yanında belki biliyorsunuzdur ben onun mallarını
çok beğeniyorum %70 ındırım varmış dün orayada uğradık aldık kızıma yeni ciciler
eşimide doğum günü vesilesiyle yemeğe götürdüm onunda gönlünü yapmış olduk
temizliğimize yaptım işe de gittim pazar tabi pilim bitti orasu ayrı
neyse sağlık olsun bakalım bu hafta fazla yoğun olmazda işler inşallah dinlenebilriz
valla görüşmek istiyorum ben hepimizle..cenacım ellerine sağlık yoğurdun tutmuş insan nasıl seviniyor değilmi yoğurdu tutturunca bende öyle olmuştum ilk
ben teraziyim demek en iyi arkadaşların teraziden çok sevindim
bu arada buluşma falan mı var libyana sana geliyormuş falan beni de haberdar edin diycem ama ben çalışıyom sizin gibi hafta içleri boş olamıyom
saol canım, bundan sonra dikkat ederim
bu ilk, biraz spontan oldu, akşam 9 gibi geçti süt elime
hemen mayalayıverdim
binaya her cuma sütçü geliyormuş.
ben de alıcam bundan sonra..
bakalım becerebilirsem, kendimiz için de mayalarım..
hayırlı olsun, nice mutlu huzurlu senelere..
teşekkürler canımcımm,
tariflere şöyle bi şey atmışım..
Malzemeler
1 küçük dilim balkabağı
1 küçük elma
Kucuk 1 dilim balkabağını küp küp dograyıp cok cok az suda kısık ateste 7-8 dakika pisirip altını kapatın,
sonra 1 kucuk organik elmaıi küp küp doğrayıp uzerine ilave edin.1-2dakika buharda yumusayacak.
Sonra blendırdan gecirip hemen hic bekletmeden yedirin. İsterseniz buna pirinc unuyla muhallebi yapip karıştırabilirsiniz.
şekerportakalı cena kızlar 2kiloluk süte nekadar maya çalım acil cevap
kesınlıklee ole yoksa ek gıda vermek ıskence oluyo ve yeterı kadar verılemıyo mama sandalyesı şart hem yemek kulturu ıcın bebeklerde onemlıymıs bız yemek yerken masa boyuna ayarlıoruz yanımızda oda oturuyo :)))güle güle kullanın canm gerçekten mama sandalyesi çok iş görüo bnde çok memnunum herkez bitane edinmeli
gülümser geçmiiş olsun bebişine
nükleer sizede çok geçmiş olsun
çılgınsın kızım sen cesaretinede hayranım bu arada :121::121:
aman inş düzelir bak yavrunun gazı yokmuş meğer anlayamıyoruzki dertlerini ah bi konuşmaya başlasalarda rahatlasak bizde bütün gün kulağını tuttu kulağımı ağrıyor bacağını kaldırdı bacağımı acıdı diye paranoyak olduk eşimle
ikiside birbirinden yakışıklı maşallah tosunlara
canım başladın demek nasıl taktikleri uyguladınmı işe yarıyormu üzülme başta bocalar sonra alışacak benim afacanda ilk 3 gün bişiy yemedi sonra annemde dilini öğrendi oda anneme alıştı geçinip gidiyorlar şimdi ama bütün gün aklın onda tabi ona engel olamazsın
evet canım gaz gaz dedık oğlanda ıdrar yolu enfekısyonu varmıs 3 gundur antıbıyotık şurup kullanıyoruz diş ve gaz derken baska bısey cıktı doktorumuz dedıkı huysuzlanması anında hemen doktora getırın bız goturmedık hatam o.diş gaz dıye sandık.bebegınız huysuz olursa hemen koşun kızlar baska bısey cıkabılıyo.neyse suan ıyı kuzum duzelıyo.senın paşa nasıl canancım grıbı gecmıstır iş nasıl gıdıyo gorusemedık senle.bende basladım ıse senın taktıkler işe yarıyo tabı senın dedıgın kaplardan aldım lansınoh 2 gögsümü birden sağıyorum ılk zamanlar zordu aman bı kac gundur alıstılar bırbırlerıne annemle :) haklısın tum gun sureklı arıyorum annemı bu durum ne zaman duzene gırer :) aramaktan kendımı alamıyorum sureklı wcde bıle düşün :) bu arada cnm kulagını tutması bızdede vardı doktora sorduk alıskanlık yapmıstır dedı agrısa bı yerı mutlaka aglar tutmaz dedı bılgın olsun.paranoyaklık durum bızdede var müptelası olduk oğluşmuzun kafayı yıcez onun uğruna :))))oooo ben cevap yazana kadar almışsınız ama resimde göründüğü kadarıyla çağan halinden çok memnun öpüyorum paşayı çok şeker maşallah ya öyle dar değilmiş acaba ilknurun bahsettiği başka modelmiydi bak kafam karıştı bendemi alsam acaba ne kadara aldınız
kızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıorm işalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr
güzelmiş canım ne kadara aldın ?
canım benim, hemen üzülüyosun, kırılıyorsun..
gözümden kaçmış, insanlık hali.. benim kafa biraz gelgittir.. kusuruma bakma sen yine de..
gel bacım, gel bekleriiiiiiiiiiiiiim
nasılsa yakınız..
:13::76::132::128:
eşim mesaideydi, o yüzden bazı cumartesiler anneme gidiyorum,
ondan yazamadım canlar
( ben bile inanmamıştım zaten hamarat olduğuma.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..topicte kısmetim yok...
bundan sonra düzenli eskisi gibi girerim diye niytlendim ertesi gün sabah yataktan sürüne sürüne kalktım ...
bi hasta oldum gözümü açamıyorum sağolsun anacım iki gecedir bana ve çocuklarıma baktıda ayaklandım...
RABBim hastalık vermesin çok zor sefil oluyo çoluk çocuk...
geçmşe baktım keyifler yerinde sizlerde iysiniz şükür ...
kimde var bu seksilik???
Güzel günlerde kullanın mama sandalyenizi.. dün çarşıda gezerken bir mama sandalyesi gördük eşimle kraft'ındı.. üzerine 495 tl fiyat koymuşlar. eşim şaşkınlıktan zor konuştu..günaydın kızlarrr bız uyandık kahvaltımızı yapıyoruz bu mama sandalyesıne bayıldık almayan varsa şiddetle tavsıye ederım :))))
bızımkıde kraftın ama baby max modelı sız aldınızmı tavsıye ederımGüzel günlerde kullanın mama sandalyenizi.. dün çarşıda gezerken bir mama sandalyesi gördük eşimle kraft'ındı.. üzerine 495 tl fiyat koymuşlar. eşim şaşkınlıktan zor konuştu..500 muymu o diyor.. [/FONT]
hayırlı günler fıstıklar.. nasılsınız bu sabah..Dün eşim evdeydi. havada güzel diye yürüye yürüye pendik'e gittik . biraz dolandık iyi oldu.. çok istediğim muffin kalıplarından aldım. .ama çok yoruldum eve geldim hızlı hızlı sofra kurdum..
ayy ılknurrr sahıden ole maşallahEki Görüntüle 611765
bu arada kızıma kanzdan tulum aldım çok yakıştı çok çok banamı le geliyor ney netteki bebek resimleri gibi
Yok canım daha almadık..bızımkıde kraftın ama baby max modelı sız aldınızmı tavsıye ederım
Sen geliyorum de.. Ben hemen yaparım...ne zaman muffin yapıyorsun canım ne zaman yicez ne zaman gelelim
Yok canım daha almadık..
Sen geliyorum de.. Ben hemen yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?