Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kimde var bu seksilik???
onu bilmemde forumu okurken oğlum kucağımdaydı
resmi gördü sesler çıkarmaya başladı ona göre

boğa mıııı?!
hiç boğaya benzemiyon kııı
inat mısın peki?:44:

evet canım inadım bi de
üzerine karadeniz inadım binerse görme
ama dizginlemeye çalışıyorum farkettiğimde

günaydın arkadaşlar (sağol) andımıza başlar gibi oldu

bende bugün Allah kabul eder inşallah oruca başladım
her ne kadar rüyamda bozsamda

bugün mutfak temizliğine girişiyorum
tatile gitmeden temiz olsun ev istedim
ama ööyle bi gözümde büyüyo kiii

herkese günaydın kızlarrrrrrrrr

biz hafta sonu baya gezdik valla acayip yorgunum
anne bebek fuarına da gittik oto koltuğumuzu ordan aldık çok beğendik kraftın isofixli modelini aldık
orda bir tanıdığımız olduğundan uygun fiyata aldık normalde pahalı ki ben o kadar para vermezdim ya
ındırım yapınca aldık güzel bir ürün kazasız belasız kullansın kızım

bu arada anadolu yakasında oturan arkadaşlar için aziz bebe var kozyatağı carrefourun yanında belki biliyorsunuzdur ben onun mallarını
çok beğeniyorum %70 ındırım varmış dün orayada uğradık aldık kızıma yeni ciciler
eşimide doğum günü vesilesiyle yemeğe götürdüm onunda gönlünü yapmış olduk
temizliğimize yaptım işe de gittim pazar tabi pilim bitti orasu ayrı
neyse sağlık olsun bakalım bu hafta fazla yoğun olmazda işler inşallah dinlenebilriz

cenacım ellerine sağlık yoğurdun tutmuş insan nasıl seviniyor değilmi yoğurdu tutturunca bende öyle olmuştum ilk
ben teraziyim demek en iyi arkadaşların teraziden çok sevindim

bu arada buluşma falan mı var libyana sana geliyormuş falan beni de haberdar edin diycem ama ben çalışıyom sizin gibi hafta içleri boş olamıyom

amaaan,, senle takışmayah o zaman

siftahı yaptın o zaman, hayırlı osun, Rabbim kolaylaştırsın..
oruçlusun madem, temizlik için kendini de çok zorlama derim..

günaydın şeker portakalımmm
koltuğunuz hayırlı olsun.. kazasız belasız oturur kızçen.
aziz bebenin sürekli önünden geçiyoruz ama hiç uğramadım.. fırsat olursa gideriz inş..

valla görüşmek istiyorum ben hepimizle..
havalar bi güzelleşse,, baharda da olur buluşuruz ortak bi yerde bebişlerle.

haricen libyana pendikte bana yakın olduğu için buluşma imkanımız var,
ayarlayarsak seni haberdar ederim, sana uydururuz bacım

teşekkür ederz teyzesi iyi dileklerin için balkabgı tarifinede bayıldım cena

Balkabagi corbaso tarifi guzelmis arkadaslar sagolun biz sebze corbalarina gecmedik henuz gecice bende denicem bakalim sevcek mi kizim gerci pek tatliyla arasi yok gibi

güle güle kullanın canm gerçekten mama sandalyesi çok iş görüo bnde çok memnunum herkez bitane edinmeli
kesınlıklee ole yoksa ek gıda vermek ıskence oluyo ve yeterı kadar verılemıyo mama sandalyesı şart hem yemek kulturu ıcın bebeklerde onemlıymıs bız yemek yerken masa boyuna ayarlıoruz yanımızda oda oturuyo :)))

evet canım gaz gaz dedık oğlanda ıdrar yolu enfekısyonu varmıs 3 gundur antıbıyotık şurup kullanıyoruz diş ve gaz derken baska bısey cıktı doktorumuz dedıkı huysuzlanması anında hemen doktora getırın bız goturmedık hatam o.diş gaz dıye sandık.bebegınız huysuz olursa hemen koşun kızlar baska bısey cıkabılıyo.neyse suan ıyı kuzum duzelıyo.senın paşa nasıl canancım grıbı gecmıstır iş nasıl gıdıyo gorusemedık senle.bende basladım ıse senın taktıkler işe yarıyo tabı senın dedıgın kaplardan aldım lansınoh 2 gögsümü birden sağıyorum ılk zamanlar zordu aman bı kac gundur alıstılar bırbırlerıne annemle :) haklısın tum gun sureklı arıyorum annemı bu durum ne zaman duzene gırer :) aramaktan kendımı alamıyorum sureklı wcde bıle düşün :) bu arada cnm kulagını tutması bızdede vardı doktora sorduk alıskanlık yapmıstır dedı agrısa bı yerı mutlaka aglar tutmaz dedı bılgın olsun.paranoyaklık durum bızdede var müptelası olduk oğluşmuzun kafayı yıcez onun uğruna :))))
mama sandalyesınde cok memnunun canancım baby max kraftın 150 ye aldık bı bebek magazasından.sırt boy tepsı ayarları var mutlaka al cok gereklı dar degıl cok ıyı

Son düzenleme:
Günaydin hanimlarrrrr en güzel haber kızımın incileri ciktiiiiiiiii daha da güzeli once babası gördü hediyeyi o alcak:)))

Yine bi hafta icine baslamis bulunuyoruz.calisan annelerin allah yardımcısı olsunÇalışmasamda hafta icini sevmiyorum. haftasonu esimin evde olmasına bayılıyorum çünkü sabahları kızımı aliyo bende deliksiz 11 e kadar uyuyorum. Ohhhhh misssss:)
Artik hafta sonları alışveriş merkezlerine gitmekten böğğ geldigi icin Kadıköy yapalım dedik. Tabi benim özel dersim olduğu icin geç çıkabildik güzelim güneşi kaçırdık Kadıköy'e gidip çiyada yemek yenemek olur mü? Kesin beni evlâtlık almışlar ben Antep'li olmalıymışım:) müthiş meze türleri kebabı mumbari eksili corbasi İçlii köftesi künefesi derken yedikte yedik. Ama isin garibi ben bu kadar yemekten sonra çıkışda kokorec koktu bana diyip esimin saskin bakislari altinda gidip bı çeyrekte kokorec yedim yuh yani. Bu iştahın sonu nere gidiyo acep. Şimdi emziyriyom kaloriler uçup gidiyo cok şükür sonra napcam acep mide iyice büyüdü

cnm yoğurdu sabahtan mayalayıp 4 5 civarı yedirmeni tavsiye ederim. tadında hiç burukluk olmadan taze verdiğim zaman daha çok yediğini farkettim oğlumun.[/QUOTE]

Ya ben de eskilerden duydum onlar hep bugünün yoğurdu yenmez derler o yüzden ben geceden mayalayip sabaha karsı buzdolabına koyuyorum. Öğlen 12 gibi çıkarıp soğuk olmasın diye 5 gibi yediriyorum. Zaten dolabı görmeyince yogurt daha bı sulu oluyo sanki.

kızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıormişalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr

Allah nazarlardan saklasın maşallah Allah nice yaşlarını görmeyi nasip etsin.

güzelmiş canım ne kadara aldın ?

ben 15 tl ye dedi sonra tanıdıkdı oyuncakcı eski pls memuru grüştüğümüz pazarda 5 tl aynısı dedi le aldık

türkçe sayı sayıyor felan çok hoş ben beğendim

bu arada dün arkadaşlarımızla buluştuk eşim ben felan hiç durmadı ecoş

masayı hep karıştırdıııııııııı çay kaşıkları yerlerde gezdii

hayırlı günler fıstıklar.. nasılsınız bu sabah.. Dün eşim evdeydi. havada güzel diye yürüye yürüye pendik'e gittik. biraz dolandık iyi oldu.. çok istediğim muffin kalıplarından aldım..ama çok yoruldum eve geldim hızlı hızlı sofra kurdum..

Bu aralar biraz fazla duygusalım.. ondan olabilir..
bundan sonra aklınızda olsun bayan yay burcu.. Temmuzda kızımla ikimiz hediye isteriz ona göre..

( ben bile inanmamıştım zaten hamarat olduğuma.

Aa neden öyle diyorsun ki canım.. Ne güzel sabah kalkıp güzel sıcacık poğaça yapmışsın.. buna hamaratlık denmezde ne denir..

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..
kimde var bu seksilik???

Wuuuw kimsede yok anacım..

günaydın kızlarrr bız uyandık kahvaltımızı yapıyoruz bu mama sandalyesıne bayıldık almayan varsa şiddetle tavsıye ederım :))))
Güzel günlerde kullanın mama sandalyenizi.. dün çarşıda gezerken bir mama sandalyesi gördük eşimle kraft'ındı.. üzerine 495 tl fiyat koymuşlar. eşim şaşkınlıktan zor konuştu.. 500 muymu o diyor..

bu arada kızıma kanzdan tulum aldım çok yakıştı çok çok banamı le geliyor ney netteki bebek resimleri gibi

bızımkıde kraftın ama baby max modelı sız aldınızmı tavsıye ederım

ne zaman muffin yapıyorsun canım ne zaman yicez ne zaman gelelim

Merhaba güzel anneler ve tatlı yavrucukları!!

Ben halıhazırda hala anne adayıyım, inşallah 2013 temmuz annesi olacagım ve ilk bebeğim.Ve haliyle tecrübelerinizden hareketle fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.

-Önebileceğiniz ve sizin de klavuz aldığınız "Bebek bakımıyla" ilgili takip ettiğiniz kitap ya da siteler var mı?
-Hangi bebek bezini önerirsiniz? (bebeğim erkek)
-"Mutlaka ve mutlaka almalısın" ya da "aslında almana hiç de gerek yokmuş" dediğiniz eşyalar var mıdır?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederek hepinize mutlu ve saglıklı bir annelik süreci diliyorum..

Son düzenleme:
bızım evde 10 dakıkda bu hale gelebılıyo daha sımdıden :))))

Eklentiler

• $603053_447511278635407_216109770_n.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…