Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

o labilir canım 8.300falan kızımın kilosu bizimkide kakayı yaptıktan sonra oynatırsak sırtına taşıyo galiba 4 numaranın kilo aralığı çok fazla ama bi denemk lazım 5 numarayı yinede

o labilir canım 8.300falan kızımın kilosu bizimkide kakayı yaptıktan sonra oynatırsak sırtına taşıyo galiba 4 numaranın kilo aralığı çok fazla ama bi denemk lazım 5 numarayı yinede

anladım.. fakat 5 numaranın olacağını sanmıyorum. benim oğluş 8,800 kg, 4 anca oluyo. yeğenimin 4+ yı denedik baya bol oldu. 4 tam bence şuan bizim miniklere. dediğim gibi, sıkmasın enarları die biraz gevşek bağlıyoruz, çok hareketli oldukları için de taşıyo. bize de makinaya atmadan önce çitilemesi düşüyo :)

kızlaar balkabağı çorbasını kimler yapıyodu?? yarın oğluşa yapmak istiyorum, tarifini verirseniz sevinirim..

Enemmm basıldık der gb bakıyo dimi:)
ay evet
cnm, bana kalırsa bezin büyüklüğüyle alakalı değil..
ben kakasını yaptığını anladığımda yatırıyorum.. kucağa almıyoruz..
bittiğine kanaat getirdiğimde hemen değiştiriyorum beklemeden..
bazen eşim anlamıyor yaptığını, kucağında evirip çeviriyor, oturtuyor,,
sonra açtığımda altını aynı dediğin gibi sırtından ve ön kısımdan yukarı doğru taşmış oluyor..
bildiğim kadarıyla 4 numara bez 7-18 kg
ama ebad değiştireceksen de 4 numaranın maxi boyları var 9-20 kg arası onları deneyebilirsin..

kızlaar balkabağı çorbasını kimler yapıyodu?? yarın oğluşa yapmak istiyorum, tarifini verirseniz sevinirim..
aynen ben deeeee

yoğurt mayalamıştım akşamdan, şimdi kalktım baktım tutmuşlar..
ay tadı nasıl bilmiyorum ama bi sevindirik oldumkii
inş kızçe yer de kursağımda kalmaz sevinci

yoğurt mayalamıştım akşamdan, şimdi kalktım baktım tutmuşlar..
ay tadı nasıl bilmiyorum ama bi sevindirik oldumkii
inş kızçe yer de kursağımda kalmaz sevinci[/B][/FONT][/QUOTE]

cnm yoğurdu sabahtan mayalayıp 4 5 civarı yedirmeni tavsiye ederim. tadında hiç burukluk olmadan taze verdiğim zaman daha çok yediğini farkettim oğlumun.

kızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıormişalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr

canım işe başladığında hersey baska oluyo bende cok deneme yapmıstım son gune kadar :) sen evde oldugun ıcın ole suan.sen olmayınca mecbur yıyıolar

kızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıormişalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr
oo maşallahhh kuzuya kocaman oldu paşan artık :) napıyo ıyımı paşan

Son düzenleme:

Aminnn Allah analı babalı büyütsün inşallah.

günaydın kızlarrr bız uyandık kahvaltımızı yapıyoruz bu mama sandalyesıne bayıldık almayan varsa şiddetle tavsıye ederım :))))

Eklentiler

• $100_6418.webp
    31 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
teşekkr edrz paşam iyi teyzesi kuduroruz sadece birazdan yoğurt mayalıcam paşama çagan napıo

teşekkr edrz cümlemzn evladını işalahhh
oo tuğçem yogurdun guzel oluyo mu ben beceremıyorum annem yapıyo :) çağan ıyı mama sandalyesınde oturmak ıstıyo paso :))) doruk paşada facede gordum tahtında çook havalıydı :)))

gülümser geçmiiş olsun bebişine
Dr a götürdüm iştahsızlığı için kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı. Burun tıkanıklığı yok şuan için. Cevabın için tşkler.
nükleer sizede çok geçmiş olsun
walla bende gheveslendim eşime dün dedim bende istiyrum 2. ecoş 6 aylık oldu 1,5 yaşında olur o doğana kadar

kafama bi şaplak yedim
çılgınsın kızım sen cesaretinede hayranım bu arada :121::121:

aman inş düzelir bak yavrunun gazı yokmuş meğer anlayamıyoruzki dertlerini ah bi konuşmaya başlasalarda rahatlasak bizde bütün gün kulağını tuttu kulağımı ağrıyor bacağını kaldırdı bacağımı acıdı diye paranoyak olduk eşimle

canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.

Eki Görüntüle 609798

maşallah oğluna çok tatlı, benim oğlana benzettim biraz bir de adaş çıktılar bu da benim yusuf keremim

Eki Görüntüle 609924
ikiside birbirinden yakışıklı maşallah tosunlara
canım işe başladığında hersey baska oluyo bende cok deneme yapmıstım son gune kadar :) sen evde oldugun ıcın ole suan.sen olmayınca mecbur yıyıolar

canım başladın demek nasıl taktikleri uyguladınmı işe yarıyormu üzülme başta bocalar sonra alışacak benim afacanda ilk 3 gün bişiy yemedi sonra annemde dilini öğrendi oda anneme alıştı geçinip gidiyorlar şimdi ama bütün gün aklın onda tabi ona engel olamazsın

oo tuğçem yogurdun guzel oluyo mu ben beceremıyorum annem yapıyo :) çağan ıyı mama sandalyesınde oturmak ıstıyo paso :))) doruk paşada facede gordum tahtında çook havalıydı :)))

vala bizimde oğluşun babanesi yapıodu yolluodu bize şimdi bi sütçü buldum sitede alan bikaç kişi varmış bnde ilk defa denicem tutar işalah beceririz heralde kaynatıp maya çalıcaz hazır sütle denemştm bikere tutmuştu bunla hayli hayli tutar diye düşünüorum umut edıorm sorma sorma bizimkide tahtı gibi benimsedi orayı sevıo sıpa sandalyesni

günaydın kızlarrr bız uyandık kahvaltımızı yapıyoruz bu mama sandalyesıne bayıldık almayan varsa şiddetle tavsıye ederım :))))

oooo ben cevap yazana kadar almışsınız ama resimde göründüğü kadarıyla çağan halinden çok memnun öpüyorum paşayı çok şeker maşallah ya öyle dar değilmiş acaba ilknurun bahsettiği başka modelmiydi bak kafam karıştı bendemi alsam acaba ne kadara aldınız

cnm yoğurdu sabahtan mayalayıp 4 5 civarı yedirmeni tavsiye ederim. tadında hiç burukluk olmadan taze verdiğim zaman daha çok yediğini farkettim oğlumun.
saol canım, bundan sonra dikkat ederim
bu ilk, biraz spontan oldu, akşam 9 gibi geçti süt elime
hemen mayalayıverdim
binaya her cuma sütçü geliyormuş.
ben de alıcam bundan sonra..
bakalım becerebilirsem, kendimiz için de mayalarım..

hayırlı olsun, nice mutlu huzurlu senelere..

teşekkürler canımcımm,

tariflere şöyle bi şey atmışım..

Malzemeler
1 küçük dilim balkabağı
1 küçük elma

Kucuk 1 dilim balkabağını küp küp dograyıp cok cok az suda kısık ateste 7-8 dakika pisirip altını kapatın,
sonra 1 kucuk organik elmaıi küp küp doğrayıp uzerine ilave edin.1-2dakika buharda yumusayacak.
Sonra blendırdan gecirip hemen hic bekletmeden yedirin. İsterseniz buna pirinc unuyla muhallebi yapip karıştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…