iyigeceler canım.. benim oğluşun da ara sıra taşıyor. prima premiumcare 4 numara kullanıyoruz. dikkat ettim yürütecindeyken yada kucağımda dururken yaptığında sırtına taşıyor. senin bebişin kaç kilo, bez küçük geliyor da olabilir
o labilir canım 8.300falan kızımın kilosu bizimkide kakayı yaptıktan sonra oynatırsak sırtına taşıyo galiba 4 numaranın kilo aralığı çok fazla ama bi denemk lazım 5 numarayı yinede
ay evetEnemmm basıldık der gb bakıyo dimi:)
cnm, bana kalırsa bezin büyüklüğüyle alakalı değil..yaa kızlar benim kızın kakası sık sık sırtına taşıyo kızın totoda mı bi sorun var bezde mi yoksa bende mi saramıyo muyum bilmiyorum hoş kayınvalidem baglayıncada aynı şey oluyo denemediğim bezde kalmadı 4 numara kullanıyorum 5 e mi geçsem acep
aynen ben deeeeekızlaar balkabağı çorbasını kimler yapıyodu?? yarın oğluşa yapmak istiyorum, tarifini verirseniz sevinirim..
kızlaar balkabağı çorbasını kimler yapıyodu?? yarın oğluşa yapmak istiyorum, tarifini verirseniz sevinirim..
ay evet
cnm, bana kalırsa bezin büyüklüğüyle alakalı değil..
ben kakasını yaptığını anladığımda yatırıyorum.. kucağa almıyoruz..
bittiğine kanaat getirdiğimde hemen değiştiriyorum beklemeden..
bazen eşim anlamıyor yaptığını, kucağında evirip çeviriyor, oturtuyor,,
sonra açtığımda altını aynı dediğin gibi sırtından ve ön kısımdan yukarı doğru taşmış oluyor..
bildiğim kadarıyla 4 numara bez 7-18 kg
ama ebad değiştireceksen de 4 numaranın maxi boyları var 9-20 kg arası onları deneyebilirsin..
aynen ben deeeee
Ben cumatesi yapmıştım. Benimki sebze sevdiği için midir bilmiyorum içti. Biraz bal kabağı biraz havuç biraz patates attım düdüklüye( vitamini daha çok kalsın diye) biraz pirinç ve tereyağ attım. Bir de bir kuşbaşı büyüklüğünde tavuk attım. Haşlayıp blenderden çektim ama tam ezmedim pirinç taneleri kalmıştı( pütürlü yemeye alışsın diye).Pirinç taneleri biraz zorlasada içti.
canım işe başladığında hersey baska oluyo bende cok deneme yapmıstım son gune kadar :) sen evde oldugun ıcın ole suan.sen olmayınca mecbur yıyıolarBugün ek gıdaya geçiş yaptık.İşe gitmeye hazırlık olsun dedim.8-12.30 arası çalışacağım.O düzene uyalım dedik.Doktor 8 gibi emzirirsin dedi, 10 gibi de ek gıda sonra eve gelince tekrar emer dedi.Bunu denemeye başladık.Son bir saat kala kızım çıldırdı.Uykusu geldi uyumuyor, emmek istiyor.Sonunda dayanamyıp emzidim.Dakikasında uyudu.Çalışmaya başlamama 20 gün var.Bakalım nasıl olacak?
oo maşallahhh kuzuya kocaman oldu paşan artık :) napıyo ıyımı paşankızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıorm işalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr
kızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıorm işalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr
teşekkr edrz paşam iyi teyzesi kuduroruz sadece birazdan yoğurt mayalıcam paşama çagan napıooo maşallahhh kuzuya kocaman oldu paşan artık :) napıyo ıyımı paşan
Aminnn Allah analı babalı büyütsün inşallah.
günaydın kızlarrr bız uyandık kahvaltımızı yapıyoruz bu mama sandalyesıne bayıldık almayan varsa şiddetle tavsıye ederım :))))
oo tuğçem yogurdun guzel oluyo mu ben beceremıyorum annem yapıyo :) çağan ıyı mama sandalyesınde oturmak ıstıyo paso :))) doruk paşada facede gordum tahtında çook havalıydı :)))teşekkr edrz paşam iyi teyzesi kuduroruz sadece birazdan yoğurt mayalıcam paşama çagan napıo
teşekkr edrz cümlemzn evladını işalahhh
gülümser geçmiiş olsun bebişineselam hatinlar nasilsiniz bakalim , esim ve kizim hasta bende evde hasta bakici modunda kosturuyorum:111:grip bizide vurdu maalesef mandalina suyu, pekmez , ihlamur ve serum fizyolojik veriyorum umarim kisa zamanda toparlaniriz.
Hasta olan bebislere allah acil sifalar versin.
Busmai esin nasil oldu kuzum, çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine.ayyy bu sayiklama olayı var ya ameliyattan sonra benim korkulu ruyamdi sezeryandan sonra kvye birşeyler soylicem ya da bir pot kiricam diye, şükür normal doğum yaptım
Bu arada borcumuzu sormussun cena
Benimki akrep
Eşim balık
Minik kizamda yengeç akvaryum gibiyiz
nükleer sizede çok geçmiş olsunDr a götürdüm iştahsızlığı için kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı. Burun tıkanıklığı yok şuan için. Cevabın için tşkler.
çılgınsın kızım sen cesaretinede hayranım bu arada :121::121:walla bende gheveslendim eşime dün dedim bende istiyrum 2. ecoş 6 aylık oldu 1,5 yaşında olur o doğana kadar
kafama bi şaplak yedim
kızlar herkese opucukler
gecmısı okuyamıyorum((
hıcc vaktım olmuyo
sızın fıkrınızı almak ıstedım
bu mama sandalyesı nasıl sızce
gecıktım ama alıcaz mecbur
canım baktım güzel bişeye benziyor ama bu markanın mama sandalyesi darmış haberin olsun biraz kilolu oldummu çocuk sıkışıyormuş karakızla konuşmuştuk o söylemişti arkadaşımda kullanmış ondada aynı şikayet var bide bacak arası aparatı tepsiyle beraber çıkarılabiliyor olsun yoksa çocuk büyüyünce bacak arasını sıkıştırıyormuş kafanı karıştırmak gibi olmasın ama iyi araştır pişman olma sonra bende alamadım hala omu bumu derken çocuk büyüdü en son sunny baby var chicco poly nin aynısı ondan buldum 189 tl ye kadıköyde bir mağazada satılıyormuş gidip bakıcam pazarlık yapıcam ya o yada casaul pravda mama sandalyesinide beğendim ikisinden birini alıcam hangisi daha uygun olursa bakalım annemde hala alma diye ısrar ediyor anne bebek fuarında bir ana kucağı görmüş tv de göstermişler baya büyük çocuklar içinmiş sallanıyormuş mama sandalyeside oluyormuş ille onu al diyor ama fuarda bitti ben ne biliyim hangi marka amannn staj yaptım mama sandalyeleri üzerine valla alsamda kurtulsam parasınıda hazırladım ama hala karar vericem
http://www.novabazar.com/images_buyuk/f20/Baby-Max-Loco-Mama-Sandalyesi-P0_69020_1.jpg
aman inş düzelir bak yavrunun gazı yokmuş meğer anlayamıyoruzki dertlerini ah bi konuşmaya başlasalarda rahatlasak bizde bütün gün kulağını tuttu kulağımı ağrıyor bacağını kaldırdı bacağımı acıdı diye paranoyak olduk eşimlebizde aynı seylerı yasadık doktora bugun gıdebıldık calıstıgım ıcın.meğer ne gazmıs ne dişmiş paşamda idrar yolu enfeksıyonu varmıs her cısını yaparken acıyodur tabı erkek bebeklerde daha cok olurmus bu.şimdi antıbıyotık şuruba basladık inşallah ıyı olur oglum dua edın kuzuma((
canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.
Eki Görüntüle 609798
ikiside birbirinden yakışıklı maşallah tosunlaramaşallah oğluna çok tatlı, benim oğlana benzettim biraz bir de adaş çıktılar bu da benim yusuf keremim
Eki Görüntüle 609924
canım işe başladığında hersey baska oluyo bende cok deneme yapmıstım son gune kadar :) sen evde oldugun ıcın ole suan.sen olmayınca mecbur yıyıolar
oo tuğçem yogurdun guzel oluyo mu ben beceremıyorum annem yapıyo :) çağan ıyı mama sandalyesınde oturmak ıstıyo paso :))) doruk paşada facede gordum tahtında çook havalıydı :)))
günaydın kızlarrr bız uyandık kahvaltımızı yapıyoruz bu mama sandalyesıne bayıldık almayan varsa şiddetle tavsıye ederım :))))
saol canım, bundan sonra dikkat ederimcnm yoğurdu sabahtan mayalayıp 4 5 civarı yedirmeni tavsiye ederim. tadında hiç burukluk olmadan taze verdiğim zaman daha çok yediğini farkettim oğlumun.
hayırlı olsun, nice mutlu huzurlu senelere..kızlarrrrr bugün paşamın yarım yaşı doldu canım oğlum bebeğim benim seni sevıorm işalah saglıkla mutlulukla hepberaber sevdiklerimizle güzel bi ömür geçiririz... ne çabuk büyüyorlarrrrr
teşekkürler canımcımm,Ben cumatesi yapmıştım. Benimki sebze sevdiği için midir bilmiyorum içti. Biraz bal kabağı biraz havuç biraz patates attım düdüklüye( vitamini daha çok kalsın diye) biraz pirinç ve tereyağ attım. Bir de bir kuşbaşı büyüklüğünde tavuk attım. Haşlayıp blenderden çektim ama tam ezmedim pirinç taneleri kalmıştı( pütürlü yemeye alışsın diye).Pirinç taneleri biraz zorlasada içti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?