Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese gunaydin, mevlid kandilimiz kutlu olsun
Allah kabul etsin, oruç tuttum ben bugün bakalım inşallah sütum etkilenmeden tutabilirim

Fatmaazra benim Kv bu yuruteci almış ama kizim daha ilerleyemiyor , içinde durmaktan ve çıkardığı seslerden çok keyif alıyor

Busmai celal ile ceren fena değildi, güldük eğlendik yani onemliolan askimlbaşbaşa vakit geçirmekti

Feyza ellerine saglik canım hepsinde çok guzel görünüyor ama ben pogacalara bayıldım, tarifini istiyorum

Şeker portakalı cem yilmazın filmne gittinmi, nasıldı? Haftasonunda ona gitsek abartmış olurmuyuz acep

güle güle kullansın kızın yürüteçi çok güzelmiş
yok canım biz gidemedik daha doğrusu eşim cem yılmaza gitmek istemedi celal ile ceren e gideriz dedi o zaman da henüz o vizyona girmemişti öyle kaldı ama inşallah bizde ayarlayıp gideriz
neden abartmış oluyorsunuz canım başbaşa vakit geçirin çok iyi gelir ikinizede buda kızınıza yansır merak etme

kızlar bu arada dün gece kızım ateşlendi birazcık korktuk :18:
sanırım diş geliyor damaklarına baktım elimle alt soltarafta bir şişlik var elimi oraya koyuca zaten rahatladı demekki rahatsız ediyor yani sonuçta damak yarılacak

hem huzursuz hem iştahsız hemde ateş vardı sürekli ölçük ilk ölçtüğümde 37,6 idi sonra zar zor uyudu gece bir daha baktım 38,8 dı hemen ateş düşürücü verdik ılık suyla banyo yaptırdık allaha şükür indi ateşi ama huzursuzluk devam ıhh ıhh sesler çıkartıyor emerken
yavrum benim ya bu diş çıksada bizde rahatlasak o da:26:

cok gecmis olsun canim insallah hemencecik parlar inciniz
Ayni belirtiler bizdde var, ustelik oksuruk ve burun akintisiyla birlikte.allah sonumuzu hayretsin, uykusuz her gece yorgun olesiye

haklısın kardeşimde bindi aylarca şükür hiçbir sorun olmadı zaten annem çok dikkatlidir bütün gün gözünü üzerinden ayırmaz o konudada rahatım işte tek düşündüren beni ayakta duramaması sırtı ağırır diye korkuyorum belki 1 ay daha sonra daha uygun olabilir şuanda durduğu yerde durmuyor zaptetmek çok zorlaştı bir sağa dönüyor bir sola dün döndüğü yerden tırmanıp sırtını kaldırdı şok oldum tam kalkacakmı derken yıkılıverdi kuzum :)) yakındır onuda yapacak gibi maşallah çok gayretliler afacanlar dediğin gibi belki yürütecede alışır hemen mama sandalyesiyle beraber onuda alıyım ben en iyisi seninkinin markası neydi oturak kısmı kumaş değilmi zararı olur falan diyorlar ama seninki rahat ediyorsa sorun yok demekki markasını söylersen bir bakayım bende

ellerine sağlık çocukla büyük başarı bende pazar günü eşim yoktu temizliği falan bitirdim içime bir coşku geldi mercimek köftesi poğaca sarma dolma çorba yaptım ohh 2 akşamdır yiyoruz bitiremedik :)) bu arada hafta içi her ne kadar üzülme aşkım ben zaten akşamları yemek yemek istemiyorum kahvaltı yaparız desede eşim onca yemeği masada görünce havalara uçtu kalbine giden yol midesinden geçiyormuş hakikaten :) keşke fırsat olsada hergün yapabilsek ama nerdeeee akşam geldiğimde zaten saat 8 o saatten sonra girişsemde o istemiyor ne zaman pişecekte yiycez uğraşma diyor

Merhaba tüm Temmuz anneleri :)

Yukarıda bahsedilen kişi benim :)

KK 2012 mart annelerine hamileliğimi öğrenir öğrenmez katılmıştım 4 haftalıktı henüz, şu anda 12. ayı doldu cuma günü.

Şöyle söyleyeyim, en yakın 2 arkadaşım mart annelerinden, istanbul'da bursa'da ankara'da farklı farklı gruplar kuruldu.

Benim durumum biraz farklıydı, kızım Berra, 33.haftalık bir prematüre yoğun bakımda kaldı vs. Diğer anneler hep der ki, iyi ki erken doğurdun, bu kadar şeyi bilmezdik yoksa :) doğumdan 3 saat sonra pc yi alıp, hastanede verilen pedden, süt pompasına bir sürü detay vermişim arkadaşlara inanamadım kendime, geçen gün okuyunca :)

Demem o ki, buradaki arkadaşlıklar çok önemli, hepiniz aynı anda damdan düştünüz çünkü. 3 sene önce doğum yapan görümceniz, ablanız veya 30 sene önce sizi doğuran anneniz anlayamaz, yaşayamaz yaşadıklarınızı.

Bizim topic artık çok sessiz, farklı platformlarda gerçek hayatta hep haberleşip görüşüyoruz çünkü, ama burayıda hiçbir zaman unutmuyoruz. 18 ocak Berra'nın doğum günüydü ve tüm topic burada buluştuk...

Blogumu biliyorsunuz zaten, sormak istediğiniz birşey olursa iletişeme geçebilirsiniz benimle, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler,

Gamze MALKOÇ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamile arkadaşim var vitamin ilaci neydi kızlar adı 3 ay folik asit kullandik sonra değiştiya ilac

elevit le marincap bide kan şurubu flokser di sanırım

canım sen folik asidi sormuşsun folbiol tablet kullandım ben

Son düzenleme:
kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..

canım ben almayı düşünüyordum ama daha uygun fiyata aynı fonksiyonlarda sunny marka var 220 tl onu görünce vazgeçmiştim ancak hala alamadım çünkü internetten almak istemiyorum daha önce yatak aldım elimde kaldı mağazadan almak lazım onada vaktim yok haftasonu eşim yok hafta içi çalışıyorum aziz bebe umudumda ondada ürün kalmamış anlayacağın hala alınacak :)

ama kullanan herkes chiccodan çok memnun özellikle kk da çok kullanan var ben forumlara bakmıştım fiyatı biraz yüksek ama memnun kalırsın o kesin

ahayırlı sabahlar ve hayırlı kandillerr güzel temmuz anneleri ve ballı bebişleri
bugün bende oruç tutuyorum Allah nasip ederse yarında tutacağım inşallah

bu sabah kahvaltı verdim oğluma hepsini karıştırdım yedi
ama sanki biraz katı oldu yarın sabah
1-2 kaşık da kendi sütümden koyacağım.

ellerine sağlık diyen herkese çok teşekkür ederim.
cena nerdee ki acaba dün çok az girmiş :44:??

gülümsercim tarifi veriyorum (oktay ustadan almıştım
o peynir ve kıymalı yapmıştı ben paynir ve kıymayı börekde kullandığım için patatesli yaptım)
hatta link vereyimOktay Usta'dan Kıymalı Pastane Poğaçası Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
teşekkürler oktay usta

darısı başımıza diyelim inşallah

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler.
Herkesin kandili mübarek olsun, hayırlı kandiller.

Kızlar ya dışarı çıktığımızda bebişlerin sebzesini meyvesini nasıl ayarlıycaz?? Önceden yapıp hazırlayıp kaplara koyup yanımıza mı alcaz? Bayatlama olmaz heralde dimi?? Ben şimdi Selim in sebzesi meyvesi var diye o saatlerde dışarı çıkamıyorum hiç, nası yapsam bilemedim

Hayırlı sabahlar.. Mevlid geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun İnşaallah..
evet bende çoğu zaman içimden söylenirim.. teyzemde terazidir.. oda pek ses etmez ama bir konuşursa ortalık karışır..
Geçmiş olsun canım.. İnşaallah rahatça çıkar dişiniz..

Feyzabilal herşey çok lezzetli gözüküyor.. Ellerine sağlık canımmmm

Gülümsercim bende kayısılı yaptım ama çok şükür keserken dağılmadı. sıcakken kesmek gerekiyor..

Cena, zeynep nerdesiniz Allah aşkına..:26: Zeynep sana ceza kesicem bizi çok ihmal ettin..

kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???

Ben bin bir oyunla yedirmeye çalışıyorum valla cnm. Mama sandalyesini camın önüne çekiyorum, biraz dışarı bakıyor biraz oyuncaklaryla oyalıyorum şarkılar türküler derkennnn çoğunu yedirmeye çalışıyorum

bnde biborununu kullanıorm ona acıo agzını o ara tıkıştırıom şebeklik yapıoz pasaya resmn eskiden kaşıgı kendi tutar agzına sokardı çocuk birden sogudu bu ilaç yüznden kesn

demir ilacını ilk verdiğimde reddetti ve etek bezi, mendili, üstü başı her yer kıpkırmızı oldu leke de çıkmıyo malum (domestosla bile)! sonrasında hep enjektörle verdim, kaç damlaysa kapakta biriktirip enjektöre çekiyorum ağzından yavaş yavaş veriyorum hiç dağılmıyo hem. tavsiye ederim. kaşığa döner belki:) bizimki de biberonla içmeye bayılıyo; kaşıkla almadığı gece mamasını sulandırıp biberonla verince lıkır lıkır içiyo. bu sefer doyuru olmucak bizim de bu sorunumuz var.:26:

ben o damlayı vermiyorum.kızımda hiç aksatmazdım.dişlerinde kahverengi lekeler oldu.

benim oğlumda daha biberonu eskisi gibi sevmiyor artık kaşık maması yiyor...

kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..

Biz chicco polly kullanıyoruz canım.gitti gidiyor dan almıştım 320 tl sanırım biraz kazıklanmışım,şimdi yorumları okudumda herkes 250 falan diyo mama sandalyesinin tek kötü yönü hareket ettirmekte zorlanmam onun dışında çok güzel.3 tane kılıfı var en üstteki minik bebekler için bel destekli.İster ana kucağı olarak kullan ister mama sandalyesi olarak.Kılıfı deri gibi silinebiliyor yani yıkamaya gerek yok.Almanı tavsiye ederim bende dediğim gibi tek kötü yönü sürüklemesi çok zor.

offf off bu dişler çok fenaa. Bizimkilerde kabardı ama daha pırtlatamadık. İştahı kesiliyo bizimkisininde sürekli.

ben bir kez muzlu yoğurt yapmıştım dışarı çıkarken yanıma almıştım.Küçük mama kavanozları bu iş için biçilmiş kaftan.Hiçbir şey olmamıştı 4-5 saat sonra yedirmiştim.Bir gün içerisinde bozulma olmaz canım havalar sıcak değil şuan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…