- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
Herkese gunaydin, mevlid kandilimiz kutlu olsun
Allah kabul etsin, oruç tuttum ben bugün bakalım inşallah sütum etkilenmeden tutabilirim
Fatmaazra benim Kv bu yuruteci almış ama kizim daha ilerleyemiyor , içinde durmaktan ve çıkardığı seslerden çok keyif alıyor
Eki Görüntüle 613865
Busmai celal ile ceren fena değildi, güldük eğlendik yani onemliolan askimlbaşbaşa vakit geçirmekti
Feyza ellerine saglik canım hepsinde çok guzel görünüyor ama ben pogacalara bayıldım, tarifini istiyorum
Şeker portakalı cem yilmazın filmne gittinmi, nasıldı? Haftasonunda ona gitsek abartmış olurmuyuz acep
kızlar bu arada dün gece kızım ateşlendi birazcık korktuk :18:
sanırım diş geliyor damaklarına baktım elimle alt soltarafta bir şişlik var elimi oraya koyuca zaten rahatladı demekki rahatsız ediyor yani sonuçta damak yarılacak
hem huzursuz hem iştahsız hemde ateş vardı sürekli ölçük ilk ölçtüğümde 37,6 idi sonra zar zor uyudu gece bir daha baktım 38,8 dı hemen ateş düşürücü verdik ılık suyla banyo yaptırdık allaha şükür indi ateşi ama huzursuzluk devam ıhh ıhh sesler çıkartıyor emerken
yavrum benim ya bu diş çıksada bizde rahatlasak o da:26:
Canim bizimkini ilk koyduk öne yapıştı.sonra geriyr atti beceremeyecek demeye kalmadi belki 5 10 dk da cozmustur.ertesigun daha iyiydi.artik 3. Gun iyice ustalasti.simdi geri geri yan yan her türlü gidiyor.istedigi hedefe varip dönüyor.zamanla olacak..ya biliyorum dr.larin onemsemedigini ama cocuk yatmaktan nefret ediyor.ana kucagini gec.mama sandalyesinde oyalanio ama çok değil yurutece. Cildiriyor niye mahrum edeyimki oda zevk alsin hayattan diyorum
hoşgeldin canım
kızlarr iştee bütün günün sonucunda ortaya çıkan ürünler
(tabii ev temizliği ve oğlumun bakımı dahil değil)
Eki Görüntüle 613327 Eki Görüntüle 613331 Eki Görüntüle 613328 Eki Görüntüle 613329 Eki Görüntüle 613330 Eki Görüntüle 613332
bi de resim boyutunu küçültcem diye uğraştım fotoğraf makinesinin ki büyük geldi
Hamile arkadaşim var vitamin ilaci neydi kızlar adı 3 ay folik asit kullandik sonra değiştiya ilac
Hamile arkadaşim var vitamin ilaci neydi kızlar adı 3 ay folik asit kullandik sonra değiştiya ilac
kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..
Merhaba tüm Temmuz anneleri :)
Yukarıda bahsedilen kişi benim :)
KK 2012 mart annelerine hamileliğimi öğrenir öğrenmez katılmıştım 4 haftalıktı henüz, şu anda 12. ayı doldu cuma günü.
Şöyle söyleyeyim, en yakın 2 arkadaşım mart annelerinden, istanbul'da bursa'da ankara'da farklı farklı gruplar kuruldu.
Benim durumum biraz farklıydı, kızım Berra, 33.haftalık bir prematüre yoğun bakımda kaldı vs. Diğer anneler hep der ki, iyi ki erken doğurdun, bu kadar şeyi bilmezdik yoksa :) doğumdan 3 saat sonra pc yi alıp, hastanede verilen pedden, süt pompasına bir sürü detay vermişim arkadaşlara inanamadım kendime, geçen gün okuyunca :)
Demem o ki, buradaki arkadaşlıklar çok önemli, hepiniz aynı anda damdan düştünüz çünkü. 3 sene önce doğum yapan görümceniz, ablanız veya 30 sene önce sizi doğuran anneniz anlayamaz, yaşayamaz yaşadıklarınızı.
Bizim topic artık çok sessiz, farklı platformlarda gerçek hayatta hep haberleşip görüşüyoruz çünkü, ama burayıda hiçbir zaman unutmuyoruz. 18 ocak Berra'nın doğum günüydü ve tüm topic burada buluştuk...
Blogumu biliyorsunuz zaten, sormak istediğiniz birşey olursa iletişeme geçebilirsiniz benimle, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgiler,
Gamze MALKOÇ...
evet bende çoğu zaman içimden söylenirim.. teyzemde terazidir.. oda pek ses etmez ama bir konuşursa ortalık karışır..Burçlar sinirlenince :))
Yengeç: Suskun duruşuna bakıp aldanmayın içinden konuşur, tehlike yani..
Terazi: Anlayışlıdır terazi pek dır dır etmez, ama konuşursa ortalık karışır. buda tehlike yani .
Geçmiş olsun canım.. İnşaallah rahatça çıkar dişiniz..kızlar bu arada dün gece kızım ateşlendi birazcık korktuk :18:
sanırım diş geliyor damaklarına baktım elimle alt soltarafta bir şişlik var elimi oraya koyuca zaten rahatladı demekki rahatsız ediyor yani sonuçta damak yarılacak
hem huzursuz hem iştahsız hemde ateş vardı sürekli ölçük ilk ölçtüğümde 37,6 idi sonra zar zor uyudu gece bir daha baktım 38,8 dı hemen ateş düşürücü verdik ılık suyla banyo yaptırdık allaha şükür indi ateşi ama huzursuzluk devam ıhh ıhh sesler çıkartıyor emerken
kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???
Ben bin bir oyunla yedirmeye çalışıyorum valla cnm. Mama sandalyesini camın önüne çekiyorum, biraz dışarı bakıyor biraz oyuncaklaryla oyalıyorum şarkılar türküler derkennnn çoğunu yedirmeye çalışıyorum
kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???
kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..
kızlar bu arada dün gece kızım ateşlendi birazcık korktuk :18:
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler.
Herkesin kandili mübarek olsun, hayırlı kandiller.
Kızlar ya dışarı çıktığımızda bebişlerin sebzesini meyvesini nasıl ayarlıycaz?? Önceden yapıp hazırlayıp kaplara koyup yanımıza mı alcaz? Bayatlama olmaz heralde dimi?? Ben şimdi Selim in sebzesi meyvesi var diye o saatlerde dışarı çıkamıyorum hiç, nası yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?