Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler.
Herkesin kandili mübarek olsun, hayırlı kandiller.
Kızlar ya dışarı çıktığımızda bebişlerin sebzesini meyvesini nasıl ayarlıycaz?? Önceden yapıp hazırlayıp kaplara koyup yanımıza mı alcaz? Bayatlama olmaz heralde dimi?? Ben şimdi Selim in sebzesi meyvesi var diye o saatlerde dışarı çıkamıyorum hiç, nası yapsam bilemedim
kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???
kızlar bu arada dün gece kızım ateşlendi birazcık korktuk :18:
sanırım diş geliyor damaklarına baktım elimle alt soltarafta bir şişlik var elimi oraya koyuca zaten rahatladı demekki rahatsız ediyor yani sonuçta damak yarılacak
hem huzursuz hem iştahsız hemde ateş vardı sürekli ölçük ilk ölçtüğümde 37,6 idi sonra zar zor uyudu gece bir daha baktım 38,8 dı hemen ateş düşürücü verdik ılık suyla banyo yaptırdık allaha şükür indi ateşi ama huzursuzluk devam ıhh ıhh sesler çıkartıyor emerken
yavrum benim ya bu diş çıksada bizde rahatlasak o da:26:
ahayırlı sabahlar ve hayırlı kandillerr güzel temmuz anneleri ve ballı bebişleri
bugün bende oruç tutuyorum Allah nasip ederse yarında tutacağım inşallah
bu sabah kahvaltı verdim oğluma hepsini karıştırdım yedi
ama sanki biraz katı oldu yarın sabah
1-2 kaşık da kendi sütümden koyacağım.
ellerine sağlık diyen herkese çok teşekkür ederim.
cena nerdee ki acaba dün çok az girmiş :44:??
gülümsercim tarifi veriyorum (oktay ustadan almıştım
o peynir ve kıymalı yapmıştı ben paynir ve kıymayı börekde kullandığım için patatesli yaptım)
hatta link vereyimOktay Usta'dan Kıymalı Pastane Poğaçası Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
teşekkürler oktay usta
feyza canım senn yaptiklarin oktay ustaninkinden cokk daha guzel gözüküyor ,5 tekrar ellerine saglik canim/B]
Buradan birşey daha öğrenmiş oldum saol canım bilgin için...e-bebek mağazasına götürüyorsun canım onlar senin adına satıyor ve sana e-bebek mağazasında kullanılmak üzere çek veriyor.
ben salıncak almıştım kızım hiiç sevmedi 179 TL ye aldığım salıncağı 2. elde 110 TL ye sattım.
Şimdi de chicco nun anakucağını verdim.
tuğçecim biz bugün ilk kahvaltımızı ettik hiç tecrübeli değilim yani bu konuda ama doktor aldığı kadar ver almazsa ısrarcı olma zorla alması gereken bişey olarak algılar falan dedi bi de aç olduğu anda ver dedi ve keyfi yerindeyken yani biliyorum teoride onlara söylemesi kolay ama ben henüz tecrübe edinemedim umarım tekrar eski iştahına döner bebişin...kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???
Biz chicco polly kullanıyoruz canım.gitti gidiyor dan almıştım 320 tl sanırım biraz kazıklanmışım,şimdi yorumları okudumda herkes 250 falan diyomama sandalyesinin tek kötü yönü hareket ettirmekte zorlanmam onun dışında çok güzel.3 tane kılıfı var en üstteki minik bebekler için bel destekli.İster ana kucağı olarak kullan ister mama sandalyesi olarak.Kılıfı deri gibi silinebiliyor yani yıkamaya gerek yok.Almanı tavsiye ederim bende dediğim gibi tek kötü yönü sürüklemesi çok zor.
çook memnun olduk dilerim arkadaşlığınız hep böyle sıcacık devam eder Rabbim bebişlerinizi de sizlere bağışlasın...Merhaba tüm Temmuz anneleri :)
Yukarıda bahsedilen kişi benim :)
KK 2012 mart annelerine hamileliğimi öğrenir öğrenmez katılmıştım 4 haftalıktı henüz, şu anda 12. ayı doldu cuma günü.
Şöyle söyleyeyim, en yakın 2 arkadaşım mart annelerinden, istanbul'da bursa'da ankara'da farklı farklı gruplar kuruldu.
Benim durumum biraz farklıydı, kızım Berra, 33.haftalık bir prematüre yoğun bakımda kaldı vs. Diğer anneler hep der ki, iyi ki erken doğurdun, bu kadar şeyi bilmezdik yoksa :) doğumdan 3 saat sonra pc yi alıp, hastanede verilen pedden, süt pompasına bir sürü detay vermişim arkadaşlara inanamadım kendime, geçen gün okuyunca :)
Demem o ki, buradaki arkadaşlıklar çok önemli, hepiniz aynı anda damdan düştünüz çünkü. 3 sene önce doğum yapan görümceniz, ablanız veya 30 sene önce sizi doğuran anneniz anlayamaz, yaşayamaz yaşadıklarınızı.
Bizim topic artık çok sessiz, farklı platformlarda gerçek hayatta hep haberleşip görüşüyoruz çünkü, ama burayıda hiçbir zaman unutmuyoruz. 18 ocak Berra'nın doğum günüydü ve tüm topic burada buluştuk...
Blogumu biliyorsunuz zaten, sormak istediğiniz birşey olursa iletişeme geçebilirsiniz benimle, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgiler,
Gamze MALKOÇ...
biz de bugün saraçhaneye gitmeyi planladık eşim işten gelmek üzere eğer hava kötü gitmeyelim falan demezse ben bilgileri paylaşırım sizlerle inşallah alıp geliriz de mis gibi mamişleri yeriz oradaaacanım ben almayı düşünüyordum ama daha uygun fiyata aynı fonksiyonlarda sunny marka var 220 tl onu görünce vazgeçmiştim ancak hala alamadım çünkü internetten almak istemiyorum daha önce yatak aldım elimde kaldımağazadan almak lazım onada vaktim yok haftasonu eşim yok hafta içi çalışıyorum aziz bebe umudumda ondada ürün kalmamış anlayacağın hala alınacak :)
ama kullanan herkes chiccodan çok memnun özellikle kk da çok kullanan var ben forumlara bakmıştım fiyatı biraz yüksek ama memnun kalırsın o kesin
Ben emzikle kandirip agzini actigi anda veriyorum annelerde careler tukenmez :)kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???
teşekkür ederim kızlar kızımdan sürekli haber alıyorum ateşi gene yükselirse eve gideceğim belki doktora götürmek
gerekebilir gerçi doktor da diş çıkıyor diyip birşey yapmadan gönderir geri kesin ama insan korkuyor yaaoff :26:
bu arada cena nerelerdesin kuzum?
yeni bi yazarımız var sanırım, miracle83 hoşgeldin
hatozaoğluşun sünnet olmuş, maşallah.. damatlığını da görün inş
born chicco polly mama sandalyesi alacaksın sanırım, yeğenim kullanıyor..
gayet kullanışlı bi şey, bana biraz büyük geldi, ama çok rahat hareket ediyor ev içinde
bunlar mübalağa tabi..Burçlar sinirlenince :))
Aslan: Camı çerçeveyi indirir karşısındaki pes edene kadar konuşur, yinede pes etmez.
Yay: Çok konuşur kafa şişirir neye uğradğınızı şaşırırsınız. bunalım yani .
işler güçler.. eşim illet oluyoönce hüplet sonra gümletevet iyi anlaşıyoruz bak eminim şu an işler güçleri izliyosun benim gibi
benim istanbula gelme durumum var yaza doğru,aynı tarihe denk gelirse ben de gelirim oğlumla
hoşbulduk cena :) Allah kabul etsin.
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..
Bi derdim var daha 2. günden:)
3 gündür kızıma kahvaltı vermeye çalışıyorum,anne sütü (yada devam sütü-tahıllı milupanın maması hepsini denedim) içine yarım yumurta sarısı ve tuzu yağı alınmış peynir koyuyorum.İlk 2-3 kaşığı alıyor sonra öğürmeye başlıyor mümkün değil yediremiyorum
Siz kahvaltılık ne veriyorsunuz?
ben de bikaç gündür vermeye çalışıyorum. bulamaç halde miktarca daha fazla yer ama..
ben ayrı ayrı veriyorum. yumurta sarısını az sulandırıyorum kolay yutması için.
henüz peynir vermedim..
pekmezi de sulandırıp içine biraz ekmek içi ya da etimek atıyorum o şekilde bayıla bayıla yiyor..
geçen gün barbarino muydu acaba,:44:
bi kahvaltı bulamacı söylemişti, ıhlamurlu bulamadım, canımcım tekrar yazar mısın acep?:26:
minita b-fitte bir ayın doldu mu canım?..
benim 10-11 gün kaldı, ölçüm yapılacak diye acayip heyecan yapıyorum..
hoş kendimde bi farklılık anlamıyorum, biraz göbeğimin şişi indi sanki o kadar.. kilo aynı zaten..
hoşbulduk cena :) Allah kabul etsin.
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..
Bi derdim var daha 2. günden:)
3 gündür kızıma kahvaltı vermeye çalışıyorum,anne sütü (yada devam sütü-tahıllı milupanın maması hepsini denedim) içine yarım yumurta sarısı ve tuzu yağı alınmış peynir koyuyorum.İlk 2-3 kaşığı alıyor sonra öğürmeye başlıyor mümkün değil yediremiyorum
Siz kahvaltılık ne veriyorsunuz?
minita b-fitte bir ayın doldu mu canım?..
hoş kendimde bi farklılık anlamıyorum, biraz göbeğimin şişi indi sanki o kadar.. kilo aynı zaten..
nerdesiniz orada hava nasıl bilmiyorum ama burada güneş çok güzel parlıyor, dayanamiciiiiim,
biz ayşecikle gezmeye gidiyooooooz
sa kızlar.. gününüz ve geceniz mübarek olsun..
bugün biz de oruçluyuz eşimle.. ben borç tutuyorum, o nafile
iki gündür pek fırsat olmadı, giremedim.. soran sormayan herkese selamlar sevgiler..
geçmişi de kesik kesik okudum, herkes iyidir inş..
şeker portakalımm melisa nasıl oldu? :26:
biz iyiyiz, ayşecik iyice profesyonelleşti, artık yüzüstünden sırtüstüne de dönebiliyor
eğer set yapmadıysam etrafına birkaç metre ötede bulabiliyoruz tıfılı, hem de bir dakikada
az az geçmişi okuyayım ben,, epey kaynatmışınız zati..
hava da çok güzel çıkasım var..iyi ki almışız şu arabayı
Evime çok yakın bi b-fit merkezi var hatta görüşmeye çağırdılar ama son anda vazgeçip gitmedim.
giden arkadaşlar memnunmu?
benim problemim göbeğim zaten 4-5 aylık hamile gibiyim
benimki de yumurta sevmiyor, ıhlamura etimekle karıştırıp yediriyorum ama zorlaıhlamur seviyor onun hatrına yiyor. bir kaşık ondan bir kaşık ıhlamur o şekilde de yiyor.
organik yumurta veriyorum ben
ben bir kez muzlu yoğurt yapmıştım dışarı çıkarken yanıma almıştım.Küçük mama kavanozları bu iş için biçilmiş kaftan.Hiçbir şey olmamıştı 4-5 saat sonra yedirmiştim.Bir gün içerisinde bozulma olmaz canım havalar sıcak değil şuan çünkü
Sağolun kızlar bende öyle yapıyım yoksa sebzesi var ayy onu pişirmem lazım falan filan die biryere çıkamıyordum. Küçük kavanozlaralıyım bende oğluma:)Ben kavanozlar yanıma alıyorum sebzeyi benmari usulü ısıtıyorum gittiğim yerde.ama meyve oyleolmuyo bozuluyor hemen cam rendeyi yanımda taşıyorum ben de. yoğurdunda yanımda getiriyorum .)
Ben şimdi bfit egitmiyorum cnm önceden gitmiştim, şimdi pilatese gidiyorum sadece. Sen farkında olmuyorsun ama biraz ordan biraz burdan baya farkediyor vücudun, ölçümlerde görürsün:))minita b-fitte bir ayın doldu mu canım?..
nerdesiniz orada hava nasıl bilmiyorum ama burada güneş çok güzel parlıyor, dayanamiciiiiim,
biz ayşecikle gezmeye gidiyooooooz
Evime çok yakın bi b-fit merkezi var hatta görüşmeye çağırdılar ama son anda vazgeçip gitmedim.
giden arkadaşlar memnunmu?
benim problemim göbeğim zaten 4-5 aylık hamile gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?