Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben kavanozlar yanıma alıyorum sebzeyi benmari usulü ısıtıyorum gittiğim yerde.ama meyve oyleolmuyo bozuluyor hemen cam rendeyi yanımda taşıyorum ben de. yoğurdunda yanımda getiriyorum .

Ek gıdaya başladıktan bı süre sonra benim kızda resmen ağzını kitliyo diliyleitiyodu sonra bıraktı. Acıyı şimdi ağzını sabırlı olmak lazım.

Cok gecmis olsun. Bizim kızın da gaz problemi hala bitmediuykusuz her gece yorgun ölesiye:)

teşekkür ederim kızlar kızımdan sürekli haber alıyorum ateşi gene yükselirse eve gideceğim belki doktora götürmek
gerekebilir gerçi doktor da diş çıkıyor diyip birşey yapmadan gönderir geri kesin ama insan korkuyor yaaoff :26:

bu arada cena nerelerdesin kuzum?

feyza canım senn yaptiklarin oktay ustaninkinden cokk daha guzel gözüküyor ,5 tekrar ellerine saglik canim/B]

Buradan birşey daha öğrenmiş oldum saol canım bilgin için...
tuğçecim biz bugün ilk kahvaltımızı ettik hiç tecrübeli değilim yani bu konuda ama doktor aldığı kadar ver almazsa ısrarcı olma zorla alması gereken bişey olarak algılar falan dedi bi de aç olduğu anda ver dedi ve keyfi yerindeyken yani biliyorum teoride onlara söylemesi kolay ama ben henüz tecrübe edinemedim umarım tekrar eski iştahına döner bebişin...

ben zaten çok sürükleyeceğimi zannetmiyorum babası evde hep o sürüklesin işi ne şaka bi yana herkes baya memnun ya inşallah biz de alalım da rahatlayım bari

çook memnun olduk dilerim arkadaşlığınız hep böyle sıcacık devam eder Rabbim bebişlerinizi de sizlere bağışlasın...
biz de bugün saraçhaneye gitmeyi planladık eşim işten gelmek üzere eğer hava kötü gitmeyelim falan demezse ben bilgileri paylaşırım sizlerle inşallah alıp geliriz de mis gibi mamişleri yeriz oradaaa

kızlar benden size bi yoğurtlu çorba tarifi yapanlarınız vardır elvet ama bilmeyenler deneyebilir harika bi çorbadır benim favorimdir hem bebişlerede verilebirlir bence içinde saglıksız olan bişi yok çünki hepsi ev ürünleri özellikle yogurt... sabah sabah kalktım artan yogurdu degerlendrdm çaorba yaptım tamamiyle anne tarifi ben veriyim istyen dener oğluşumada akşam tatdırmayı düşünüorm bakalm yiycekmi sıpa

yoğurtlu çorba tarifi

yarım kilo yoğurdu tencerede 1yemek kaşığı un 1yumurta sarısıyla iyice çırp çırptıktan sonra üzerine su koyup kaynamaya al devamlı karıştırarak pişir kaynamaya yakın yarım su bardagı pirinci at karışıtr 1kafa sarımsak döv içine at pirinci pişmeye yakın bir tavada nane tereyag ve salça kavur içine ilave et tuzunu koy birazda öle kaynat
tarif bukadar kızlar gercekten lezeetlidir denemeyen denesin ben misafir gelcekse yemege ilk baş bu çorbayaı yapmayı düşünürüm...
bebişlerede bi alternatif olabilir bence

sa kızlar.. gününüz ve geceniz mübarek olsun..
bugün biz de oruçluyuz eşimle.. ben borç tutuyorum, o nafile

iki gündür pek fırsat olmadı, giremedim.. soran sormayan herkese selamlar sevgiler..
geçmişi de kesik kesik okudum, herkes iyidir inş..
şeker portakalımm melisa nasıl oldu? :26:

biz iyiyiz, ayşecik iyice profesyonelleşti, artık yüzüstünden sırtüstüne de dönebiliyor
eğer set yapmadıysam etrafına birkaç metre ötede bulabiliyoruz tıfılı, hem de bir dakikada

az az geçmişi okuyayım ben,, epey kaynatmışınız zati..
hava da çok güzel çıkasım var.. iyi ki almışız şu arabayı

Ben emzikle kandirip agzini actigi anda veriyorum annelerde careler tukenmez :)

Gecmis olsun canim.

MİNİTA bende dusundum sebze meyve olayini ben sabahtan meyve puresini yediriyorum oglen sebze corbasi onu yedikten sonra gitcegimiz yere cikiyoruz kapakli mama kaplarinada sabah mayaladigim yogurdu aliyorum gittigim yerde onu yediriyorum boyle yogurt zaten yeni mayalanmis oluyo bisey olmuyor yani.

yeni bi yazarımız var sanırım, miracle83 hoşgeldin

hatozaoğluşun sünnet olmuş, maşallah.. damatlığını da görün inş

born chicco polly mama sandalyesi alacaksın sanırım, yeğenim kullanıyor..
gayet kullanışlı bi şey, bana biraz büyük geldi, ama çok rahat hareket ediyor ev içinde

hoşbulduk cena :) Allah kabul etsin.

Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..

Bi derdim var daha 2. günden:)
3 gündür kızıma kahvaltı vermeye çalışıyorum,anne sütü (yada devam sütü-tahıllı milupanın maması hepsini denedim) içine yarım yumurta sarısı ve tuzu yağı alınmış peynir koyuyorum.İlk 2-3 kaşığı alıyor sonra öğürmeye başlıyor mümkün değil yediremiyorum
Siz kahvaltılık ne veriyorsunuz?

bunlar mübalağa tabi..
ama eşim aslan nadir sinirlenir, sinirlenince de canını seven ortalarda olmaz
ama ben yayım, hiiiç öyle konuşmam, iki laf söylerim, kestirir atarım, uzatmam, uğraşmam:105:
meseleyi orada bitiririm, adamı da

önce hüplet sonra gümlet evet iyi anlaşıyoruz bak eminim şu an işler güçleri izliyosun benim gibi
benim istanbula gelme durumum var yaza doğru,aynı tarihe denk gelirse ben de gelirim oğlumla
işler güçler.. eşim illet oluyo
onu uyutup izliyom, kıskanıyo mu ne?! bi de biraz belaltı espriler var ya.. hiç haz etmez seviyesizlikten

ne zaman gelicen, belli olunca hemen yaz.. ay çok sevindirik oldum yaa
hemen yaz gelsin istiyom

ben de bikaç gündür vermeye çalışıyorum. bulamaç halde miktarca daha fazla yer ama..
ben ayrı ayrı veriyorum. yumurta sarısını az sulandırıyorum kolay yutması için.
henüz peynir vermedim..
pekmezi de sulandırıp içine biraz ekmek içi ya da etimek atıyorum o şekilde bayıla bayıla yiyor..

geçen gün barbarino muydu acaba,:44:
bi kahvaltı bulamacı söylemişti, ıhlamurlu bulamadım, canımcım tekrar yazar mısın acep?:26:

minita b-fitte bir ayın doldu mu canım?..
benim 10-11 gün kaldı, ölçüm yapılacak diye acayip heyecan yapıyorum..
hoş kendimde bi farklılık anlamıyorum, biraz göbeğimin şişi indi sanki o kadar.. kilo aynı zaten..

nerdesiniz orada hava nasıl bilmiyorum ama burada güneş çok güzel parlıyor, dayanamiciiiiim,
biz ayşecikle gezmeye gidiyooooooz

bende ayrı vereyim inşallah öyle yer.
pekmezi sulandırmak mantıklı çünkü tadı çok keskin boğazını yakar yavrucukların

Evime çok yakın bi b-fit merkezi var hatta görüşmeye çağırdılar ama son anda vazgeçip gitmedim.
giden arkadaşlar memnunmu?
benim problemim göbeğim zaten 4-5 aylık hamile gibiyim

benimki de yumurta sevmiyor, ıhlamura etimekle karıştırıp yediriyorum ama zorla ıhlamur seviyor onun hatrına yiyor. bir kaşık ondan bir kaşık ıhlamur o şekilde de yiyor.
organik yumurta veriyorum ben

oh oh gezin bakalım burda da hava çok güzel biz de mi çıksak ne
görüşme süper olcakkk inşallah,benim eşim de işler güçlere değil de burda muhabbet etmeme kıl oluyor bir de görüşme işinden bahsedersem ne dicek acaba

Allah kabul etsin. bizimkide oyle yuvarlaniyo oyun halisinda artik bezini drgistirirken bile tutamiyorum donduruveriyo totosunu gelde isirma
hava burdada super biz dusunuyoruz cikmayi soyle bi hava almaya bende bi kac alisveris yapmak istiyorum:26:

Evime çok yakın bi b-fit merkezi var hatta görüşmeye çağırdılar ama son anda vazgeçip gitmedim.

aynen ben de öyleyim ama b-fite gidecek dermanım yok fırsatım da
çok yoruyorlarmış insanı
gelemem ben o tempoya:) napcaz bilmem
evde yapılan egzersizlerden yapabilirsin callanetics egzersizleri var mesela "10 saatte 10 yaş gençleş"

benimki de yumurta sevmiyor, ıhlamura etimekle karıştırıp yediriyorum ama zorla ıhlamur seviyor onun hatrına yiyor. bir kaşık ondan bir kaşık ıhlamur o şekilde de yiyor.
organik yumurta veriyorum ben

ben de organik yumurta veriyorum hatta meyvalarını ve pekmezini de organik aldı babası ama kızımız beğenmedimi organik falan dinlemiyor maalesef

ıhlamur hiç denemedim onu da denerim.bitki çaylarından pek haz etmez benimki,gaz problemi yüzünden anason,kimyon,rezene aklımıza ne geliyosa verdik bıktı yavrum.ama ıhlamur farklı,sever inşallah:)

Ben kavanozlar yanıma alıyorum sebzeyi benmari usulü ısıtıyorum gittiğim yerde.ama meyve oyleolmuyo bozuluyor hemen cam rendeyi yanımda taşıyorum ben de. yoğurdunda yanımda getiriyorum .)
Sağolun kızlar bende öyle yapıyım yoksa sebzesi var ayy onu pişirmem lazım falan filan die biryere çıkamıyordum. Küçük kavanozlaralıyım bende oğluma:)
Ben şimdi bfit egitmiyorum cnm önceden gitmiştim, şimdi pilatese gidiyorum sadece. Sen farkında olmuyorsun ama biraz ordan biraz burdan baya farkediyor vücudun, ölçümlerde görürsün:))

Öncelikle hoşgeldin cnm:))
Ben önceden gitmiştim çok da memnun kalmıştım tavsiye ederim sanada

oğluşa öğlen yemeği hazırlıyorum; patates+havuç+brokoli. İnşallah afiyetle yer:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…