aynen ben de öyleyim ama b-fite gidecek dermanım yok fırsatım da
çok yoruyorlarmış insanı
gelemem ben o tempoya:) napcaz bilmem
evde yapılan egzersizlerden yapabilirsin callanetics egzersizleri var mesela "10 saatte 10 yaş gençleş"
Sağolun kızlar bende öyle yapıyım yoksa sebzesi var ayy onu pişirmem lazım falan filan die biryere çıkamıyordum. Küçük kavanozlaralıyım bende oğluma:)
Ben şimdi bfit egitmiyorum cnm önceden gitmiştim, şimdi pilatese gidiyorum sadece. Sen farkında olmuyorsun ama biraz ordan biraz burdan baya farkediyor vücudun, ölçümlerde görürsün:))
Öncelikle hoşgeldin cnm:))
Ben önceden gitmiştim çok da memnun kalmıştım tavsiye ederim sanada
oğluşa öğlen yemeği hazırlıyorum; patates+havuç+brokoli. İnşallah afiyetle yer:))
aslına bakarsan benimde o kadar enerjim yok.
kızımı 2 saatliğine bile bırakabileceğim kimse de yok, kv yakın aslında ama son 1 aydır yoğun ilaç tedavisi görüyor yorgun ve halsiz oluyor o yüzden.
annem de biraz uzak oturuyor,ancak eşim akşam gelince bırakıp gidebilirim o zamana da benim pertim çıkmış oluyor:))
10 saatte 10 yaş süpermiş!!
19 yaşında üniversitedeki halime mi döncem?? :)
Biz chicco polly kullanıyoruz canım.gitti gidiyor dan almıştım 320 tl sanırım biraz kazıklanmışım,şimdi yorumları okudumda herkes 250 falan diyomama sandalyesinin tek kötü yönü hareket ettirmekte zorlanmam onun dışında çok güzel.3 tane kılıfı var en üstteki minik bebekler için bel destekli.İster ana kucağı olarak kullan ister mama sandalyesi olarak.Kılıfı deri gibi silinebiliyor yani yıkamaya gerek yok.Almanı tavsiye ederim bende dediğim gibi tek kötü yönü sürüklemesi çok zor.
offf off bu dişler çok fenaa. Bizimkilerde kabardı ama daha pırtlatamadık. İştahı kesiliyo bizimkisininde sürekli.
ben bir kez muzlu yoğurt yapmıştım dışarı çıkarken yanıma almıştım.Küçük mama kavanozları bu iş için biçilmiş kaftan.Hiçbir şey olmamıştı 4-5 saat sonra yedirmiştim.Bir gün içerisinde bozulma olmaz canım havalar sıcak değil şuan çünkü
cnm seninkinde de bel desteği varsa chicco polly magictir o, bende de ondan var , pollyden daha pahalı zaten, kazıklanmamışsındır yani, sonuçta bu model diğerleri gibi 6+ değil 0+ yani aradaki farkı kazıklanmak gibi görmüyorum ben, zira doğduğundan beri kullanıyorum, çok memnun kaldım bebeğim mutfakta yanımda durabiliyordu rahat rahat
adet oldum bu sefer 1 hafta erken oldu
haha evet öyle diyorlar ,hatta bir tur daha yapsak ilkokul çağımıza döneriz:)
ben indirdim videoyu denedim.gerçekten bütün kasları çalıştırıyor ve rahatlatıyor. sonra birşeyler girdi araya bıraktım. gene başlıycam
senle aynı durumdayız,yoksa kayınvalidende tiroid sorunu mu varçıkıp anneme ya da ona bırakana kadar zaten sporumu yapmış oluyorum:) marifet ,bebeğe birinin gelip benim evde bakması.. o zaman ben de çıkardım,süper olurdu. maalesef bizim için egzersizi evde yapmak en iyisi
yanlı alarmmış sprial yüzünden
Miracle83 aramıza hoşgeldin canım...öncelikle merhaba:)
spiralin bazı sorunlara yol açtığını duymuştum ama bu kadarını tahmin etmiyordum,sanırım sen de ara ara kanamalara neden oluyor öyle mi?normalmiymiş bu durum dr ne diyor?
umarım kısa zamanda bi düzene girer.
Miracle83 aramıza hoşgeldin canım...Nasılsın iyimisin..?
ben de göbekten sebep girdim bu işe..Evime çok yakın bi b-fit merkezi var hatta görüşmeye çağırdılar ama son anda vazgeçip gitmedim.
giden arkadaşlar memnunmu?
benim problemim göbeğim zaten 4-5 aylık hamile gibiyim
aman sus sen.. her doğruyu söyleme bacımoh oh gezin bakalım burda da hava çok güzelbiz de mi çıksak ne
görüşme süper olcakkk inşallah,benim eşim de işler güçlere değil de burda muhabbet etmeme kıl oluyor bir de görüşme işinden bahsedersem ne dicek acaba
ay inşBen şimdi bfit egitmiyorum cnm önceden gitmiştim, şimdi pilatese gidiyorum sadece. Sen farkında olmuyorsun ama biraz ordan biraz burdan baya farkediyor vücudun, ölçümlerde görürsün:))
ben kv ile karşılıklı oturuyorum.aslına bakarsan benimde o kadar enerjim yok.
kızımı 2 saatliğine bile bırakabileceğim kimse de yok, kv yakın aslında ama son 1 aydır yoğun ilaç tedavisi görüyor yorgun ve halsiz oluyor o yüzden.
Iftar icin çorbamı, yemeğimi, tatlimi yaptım koştum geldim bir tek salata kaldı onu da kocam gelince yapsınc
aman sus sen.. her doğruyu söyleme bacım
kimseye müdanam yok, kimseye güvenip çocuk doğurmadım.
7. günden sonra lohusalıkta bile yalnızdım..
elimi kolumu bağlayan kızım, yoksa kimseye ihtiyacım yok hamdolsun..
Allah anne babama bile muhtaç etmesin..
mübarek gün ne de çok konuştum, töbe Yarabbi sen beni affet, ıslah et, nefsim kuduruk. ama sinir oldum valla
Elhamdulillah canım bende iyiyim.. Senin bebiş kız sanırım.. Adı ne bakalım..hoşbulduk canımm:))
iyiyim çok şükür sen nasılsın??
yorgun ama mutlu:)
Iftar icin çorbamı, yemeğimi, tatlimi yaptım koştum geldim bir tek salata kaldı onu da kocam gelince yapsınc
ben kv ile karşılıklı oturuyorum.
ilk gideceğim gün, bizdeydi çay içiyorduk.. dedimki spora yazıldım, günde yarım saat gidicem..
bana dediki,aa çok güzel, ben de spora gitmiştim, şöyle böyle..
sonra ne dese beğenirsiniz.. peki çocuk ne olacak?
fena sinirlendim, ama bi şey de demedim.
normalde sen git gez ben bakarım der, laf olsun diye mi diyordu anlamadım..
sonraları eşim beni spora götüreceği zaman aradı, anne gelir misin, spora gidicez diye..
işim var onu bitireyim, yatsıyı kılayım sonra gelirim diyo binbir nazla..
tamam ona sorup da yazılmadım spora, ama karşılıklı oturduğumuz da bi halta yaramıyor, tecrübe edildi
lakin her şeyin zamanı var, keser döner sap döner demişler
şimdi işten geliyor eşim, kızımla birlikte gidiyoruz, beni bırakıyor.
ayşecik de şanslıysak arabada uyuyor, uyanıksa eşim oyalıyor..
ben de koştur koştur girip çıkıyorum.. şimdilik böyle gidecek bakalım..
haftada bir gün kızkardeşimi çağırmayı düşünüyorum, yada anneme gidicem ordan gidicem spora.
istediği saatte amcaları da çok özlemiş biraz alıcaz diye ararken iyi..
canı isteyince çat kapı gel, otur sev hoplat zıplat.
hazır çocuğu herkes sever.
kimseye müdanam yok, kimseye güvenip çocuk doğurmadım.
7. günden sonra lohusalıkta bile yalnızdım..
elimi kolumu bağlayan kızım, yoksa kimseye ihtiyacım yok hamdolsun..
Allah anne babama bile muhtaç etmesin..
mübarek gün ne de çok konuştum, töbe Yarabbi sen beni affet, ıslah et, nefsim kuduruk. ama sinir oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?