Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayy hayırlı uğurlu olsun
genel anestezi olmuş anladığım kadarıyla
sen nerdeydin canım özelde mi yaptırdın?
darısı başımıza inşallah
[/QUOTE]
sağol canım.özelde yaptırdım.adanada yaşıyorum ben.burdaki bütün özel hastaneler genel anestezi yapıyormuş.zaten çok az narkoz vermişler.bizi ameliyathane katına bile almadılariçim gitti.ama gerçekten bezli bebekler kolay iyileşiyormuş.ertesi günü ağrı kesici bile vermedim.inşallah sizde sorunsuz kolaylıka atlatırsınız.

aslına bakarsan benimde o kadar enerjim yok.
kızımı 2 saatliğine bile bırakabileceğim kimse de yok, kv yakın aslında ama son 1 aydır yoğun ilaç tedavisi görüyor yorgun ve halsiz oluyor o yüzden.
annem de biraz uzak oturuyor,ancak eşim akşam gelince bırakıp gidebilirim o zamana da benim pertim çıkmış oluyor:))
10 saatte 10 yaş süpermiş!!
19 yaşında üniversitedeki halime mi döncem?? :)

hoşbulduk canım:))
aslında çok istiyorum b-fite gitmeyi ama yorgunluğu bahane edip ihmal edermişim gibi geliyor.
gerçi kendim için bişey yapmış olurum 6 aydan sonra belki bu enerjimi artırır :)

haha evet öyle diyorlar ,hatta bir tur daha yapsak ilkokul çağımıza döneriz:)
ben indirdim videoyu denedim.gerçekten bütün kasları çalıştırıyor ve rahatlatıyor. sonra birşeyler girdi araya bıraktım. gene başlıycam
senle aynı durumdayız,yoksa kayınvalidende tiroid sorunu mu varçıkıp anneme ya da ona bırakana kadar zaten sporumu yapmış oluyorum:) marifet ,bebeğe birinin gelip benim evde bakması.. o zaman ben de çıkardım,süper olurdu. maalesef bizim için egzersizi evde yapmak en iyisi

cnm seninkinde de bel desteği varsa chicco polly magictir o, bende de ondan var , pollyden daha pahalı zaten, kazıklanmamışsındır yani, sonuçta bu model diğerleri gibi 6+ değil 0+ yani aradaki farkı kazıklanmak gibi görmüyorum ben, zira doğduğundan beri kullanıyorum, çok memnun kaldım bebeğim mutfakta yanımda durabiliyordu rahat rahat

Son düzenleme:

evet canım polly magic benimki.Ne biliim arkadaşlar ondan bahsediyor zannettim bende :)

ooohh yakın zamanda bizim bebelerle akran oluruz o zaman:)
midesinde bi rahatsızlık var cnm kemoterapi görüyor biraz daha sıkıntılı bi durum yanii tiroid yetmezliği de annemde vr hatta hamilelikte bende de çıktı.o da yorgunluk,halsizlik yapıyor çok zor.Allah hepsinin şifasını versin.
valla biri gelip kızıma evde baksa 2-3 saat,haftada 3 gün yeter aslında ama nerdeee..
şuan ücretsiz izindeyim 2 ay sonra bitiyor,bankacıyım ama bu gidişle bebeğe bakacak kimse olmadığı için 1-2 sene ara vermek zorunda kalıcam,kreşe başlayana kadar kızım
o yüzden benim evde kendi kendime sportif faaliyetlere yönelmem daha mantıklı:))

yanlı alarmmış sprial yüzünden

öncelikle merhaba:)

spiralin bazı sorunlara yol açtığını duymuştum ama bu kadarını tahmin etmiyordum,sanırım sen de ara ara kanamalara neden oluyor öyle mi? normalmiymiş bu durum dr ne diyor?
umarım kısa zamanda bi düzene girer.

Miracle83 aramıza hoşgeldin canım... Nasılsın iyimisin..?

Iftar icin çorbamı, yemeğimi, tatlimi yaptım koştum geldim bir tek salata kaldı onu da kocam gelince yapsınc

Evime çok yakın bi b-fit merkezi var hatta görüşmeye çağırdılar ama son anda vazgeçip gitmedim.
giden arkadaşlar memnunmu?
benim problemim göbeğim zaten 4-5 aylık hamile gibiyim
ben de göbekten sebep girdim bu işe..
resmen jöle gibi titriyor, kendimden hiç memnun değilim

aman sus sen.. her doğruyu söyleme bacım

Ben şimdi bfit egitmiyorum cnm önceden gitmiştim, şimdi pilatese gidiyorum sadece. Sen farkında olmuyorsun ama biraz ordan biraz burdan baya farkediyor vücudun, ölçümlerde görürsün:))
ay inş

aslına bakarsan benimde o kadar enerjim yok.
kızımı 2 saatliğine bile bırakabileceğim kimse de yok, kv yakın aslında ama son 1 aydır yoğun ilaç tedavisi görüyor yorgun ve halsiz oluyor o yüzden.
ben kv ile karşılıklı oturuyorum.
ilk gideceğim gün, bizdeydi çay içiyorduk.. dedimki spora yazıldım, günde yarım saat gidicem..
bana dediki,aa çok güzel, ben de spora gitmiştim, şöyle böyle..
sonra ne dese beğenirsiniz.. peki çocuk ne olacak?
fena sinirlendim, ama bi şey de demedim.
normalde sen git gez ben bakarım der, laf olsun diye mi diyordu anlamadım..
sonraları eşim beni spora götüreceği zaman aradı, anne gelir misin, spora gidicez diye..
işim var onu bitireyim, yatsıyı kılayım sonra gelirim diyo binbir nazla..
tamam ona sorup da yazılmadım spora, ama karşılıklı oturduğumuz da bi halta yaramıyor, tecrübe edildi
lakin her şeyin zamanı var, keser döner sap döner demişler

şimdi işten geliyor eşim, kızımla birlikte gidiyoruz, beni bırakıyor.
ayşecik de şanslıysak arabada uyuyor, uyanıksa eşim oyalıyor..
ben de koştur koştur girip çıkıyorum.. şimdilik böyle gidecek bakalım..
haftada bir gün kızkardeşimi çağırmayı düşünüyorum, yada anneme gidicem ordan gidicem spora.

istediği saatte amcaları da çok özlemiş biraz alıcaz diye ararken iyi..
canı isteyince çat kapı gel, otur sev hoplat zıplat.
hazır çocuğu herkes sever.

kimseye müdanam yok, kimseye güvenip çocuk doğurmadım.
7. günden sonra lohusalıkta bile yalnızdım.. biiznillah herşeye yeterim.
elimi kolumu bağlayan kızım, yoksa kimseye ihtiyacım yok hamdolsun..
Allah anne babama bile muhtaç etmesin..

mübarek gün ne de çok konuştum, töbe Yarabbi sen beni affet, ıslah et, nefsim kuduruk. ama sinir oldum valla

Son düzenleme:
Iftar icin çorbamı, yemeğimi, tatlimi yaptım koştum geldim bir tek salata kaldı onu da kocam gelince yapsınc

oh maşallah.. Allah kabul etsin bacım..
benim de dünden etli pazı sarmam ve ezogelin çorbam var, eşimin gelmesine yakın ev makarnası haşlayacağım..
ay ağzım sulandı,
böyle açık açık yazdım, oruçlular kusuruma bakmasın..

valla yakalanırsam güveni sarsılır diye ben de çoğu şeyi söylerim..geçen kayınvalidem bile uyardı..
altın küpem vardı solmuştu,kuyumcuya geri götürdüm. birşey yapamayız dediler yarı fiyatına geri verdim,onu anlattım.eşim kızdı kv de sonra çekti beni kenara. "kızım o senin küpeni nerden bilecek herşeyi söyleme kocana,sinirleniyor sonra sen de üzülüyorsun" "he valla" dedim "suç bende" bu sefer kv lafı dinleyeyim barinihohohohoh
eşin oyalıyormuş işte ne güzel.bence de kimseye muhtaç etmesin Allah..ben de hiç minnet etmiyorum ona buna bırakmaya.
geçen arkadaşım dedi ki "boşver yüzsüz ol, bırak bebeğini onlara git.ilerde bunlar unutulup gidiyor, sen gurur yaptığınla kalıyorsun.."
ne bileyim hiç tarzım değil.

hoşbulduk canımm:))
iyiyim çok şükür sen nasılsın??
yorgun ama mutlu:)
Elhamdulillah canım bende iyiyim.. Senin bebiş kız sanırım.. Adı ne bakalım..

Allah kabul etsin canım.. Bizlerede dua et olurmu.. Cenacım hoşgeldin canım nerelerdeydin bugün..

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 4 ziyaretçi)
Minita, enlifes, miracle83, cena+, 35yagmur35, gulumser987+, busmai+, uhu, tugceee3567+

Huuuu huuuu nerdesinizzzzz sesiniz çıkmıyorrrrr

Herkese hayırlı kandiller..birbirimize ve tüm gönlü yaralı annelere ,babalara,evlatlara dua edelim..

aynı şeyler bende de oluyor cnm,
kimseye güvenerek doğurmadık tabii kii ama arkadaşlarımdan görüyorum gece bile bırakabiliyorlar.
benimki daha bir kere altını değiştirmedi bezin nasıl tutulacağını dahi bilmez,yemek yedirmedi...vs
sadece hoplatıp,zıplatıp,sevmeyi biliyor.
doğum yaptığımdan beri 2-3 kere kendi başıma dışarı çıkabildim,şimdiden sonra bırak deselerde güvenip bırakamam ki yavrumu da alır giderim artık..
sadece eşime bırakabiliyorum o sağolsun benim kadar iyi bakıyor kuzusuna:)

kaç gün gidiyorsun ve kaç saat sürüyor cnm ?
ben de senin gibi eşimle kızı alıp mı gitsem:))

ezan okundu :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…