Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çoook çok tşkler arkadaşlar şimdi biraz daha iyiyim şükür...

kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..

bende temizlik yaptım ve çok açım

hepside benim sevdiğim şeyler

tiramusaya bittim.ellerine sağlık bebekle çok iyi çeşit yapmışsın

sen tiramusuyu labne peynirlemi yapıyorsun?

tarif edermisin

hoşbulduuukk canım

ben de elmalı turta yaptım az önce fırındaa misss gibi kokmaya başladı:))
hepsi süper gözüküyor bu arada ellerine sağlık ve helal olsun nasıl vakit buldun??
ben akşam yemeğini zor yapıyorum

Son düzenleme:
kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..

Biz kullanıyoruz Cokda memnunuz rahat ama büyük tabi bı de ağır kızım ondan başka yerde yemek yemiyo resmen cok rahat ettik. Oturtuyorum isimi gücümü yapıyorum tavsiye ederim e bebekten aldık 260 miydi neydi tamhatirlamiyorum kampanya vardı hala var sanırım

ben haftasonu baktım e-bebekte, bayaa bi araştırdım en güzeli chicco polly.
hem yükseklik ayarı var hem çift kılıflı hemde e-bebekte indirimde 269 TL.
ikinci el satışa ana kucağını verdim onun hediye çekini alınca mama sandalyesini almayı düşünüyorum.

Feyzabilal harika gorunuyor hepsi ellerine saglık.

Benim kızımda cok uslu Allah'a şükür annesine herseyi yapması icin fırsat veriyo. Ben de yemek yapmayı cok sevdiğimden ve ne mutlu ki suanda calismadigimdan iyice mutfağa sardım. Eşime her aksam ziyafet veriyorum. 4 cesitten aşağısı kurtarmıyor. İştahımda cok maasallahr. Habire yiyoz hadi ben emzirip eritiyom da esimin göbüsi ayrı bi canlı oldu artık:))))

çok sevindim kullanan biri bulduğuma ben de çok beğendim ama kullanandan böyle duymak daha iyi oluyo ben de onda karar kılıcam sanırım mothercare'De baktık bizde orda da o 259du yanlış hatırlamıyorsam saraçhaneye de bakalım diyo eşim ama ben bir an önce almak istiyorum..bebişin güle güle büyüsün mamişleri yesin sandalyesinde...

o nası bişey ikinci el satışta nereye veriyosun internette mi var böyle bişey bugün tam karacahilliğim üstümde benim :44::44:

e-bebek mağazasına götürüyorsun canım onlar senin adına satıyor ve sana e-bebek mağazasında kullanılmak üzere çek veriyor.
ben salıncak almıştım kızım hiiç sevmedi 179 TL ye aldığım salıncağı 2. elde 110 TL ye sattım.
Şimdi de chicco nun anakucağını verdim.

Burçlar sinirlenince :))

Koç: Açar ağzını yumar gözünü ağzına geleni söyler

Boğa: Boğayı susturmanın tek yolu Koli bandı

İkizler: Çenesi bi düştümü kimse kaldıramaz , başınızda et bırakmaz

Yengeç: Suskun duruşuna bakıp aldanmayın içinden konuşur, tehlike yani..

Aslan: Camı çerçeveyi indirir karşısındaki pes edene kadar konuşur, yinede pes etmez.

Başak: Kafada saç bırakmaz adamı mezara sokana kadar konuşur.

Terazi: Anlayışlıdır terazi pek dır dır etmez, ama konuşursa ortalık karışır. buda tehlike yani .

Akrep: Buda pek konuşmaz ama konuşursada konuşturduğunuza pişman eder .

Yay: Çok konuşur kafa şişirir neye uğradğınızı şaşırırsınız. bunalım yani .

Oğlak: Oğlak Konuşursa mahalle dinler, terlikler, vazolar havalarda falan .

Kova: Konuşmaz başka tarz intikam alır, adamı intihara sürükler

Balık: Sesi çıkmaz balığın , ona kıyamaz kendinize zarar verirsiniz

Ayy ben zavallı baligim:)

bende temizlik yaptım ve çok açım

hepside benim sevdiğim şeyler

tiramusaya bittim.ellerine sağlık bebekle çok iyi çeşit yapmışsın

sen tiramusuyu labne peynirlemi yapıyorsun?

tarif edermisin
yaa bir sürü de arttı keşke yakın olsaydık

evet canım labne peyniriyle yapıyorum iş zaten muhallebisinde
pasta kekini sütle ya da kahveyle ıslatıyorum
yarım litre süte
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
pişiriyorum kaynayınca altını kapatıp
bir küçük boy labne ve vanilya ekleyip çırpıyorum

ben boğayım ve tam da yazdığı gibi sorun hallolana kadar susmam
eşim akrep ve hiiiç konuşmazz beni sinir eder
sonra bi konuşur daha da sinir eder
bize göre bu yorumlar doğru yani

Biz de iyi ki almışız diyoruz, icat edenden de Allah razı olsun.

eline sağlık..tiramisunun kedidili bisküviyle yapılanı var o da pratik ve harika oluyor dene istersen,herkes beğeniyor

önce hüplet sonra gümlet evet iyi anlaşıyoruz bak eminim şu an işler güçleri izliyosun benim gibi
benim istanbula gelme durumum var yaza doğru,aynı tarihe denk gelirse ben de gelirim oğlumla

hoşgeldin

FEYZA bu bana yapilirmi, diyetteyim bennn

Aksam kocisle sinemaya gidicez, celal ile ceren

güzel mi acaba film ,izle bakalım

arkadaşlar bende şu bebek çizelgelerinden yapmaya çalışıyorum.

bir türlü olmuyor hata veriyor sürekli yardımcı olurmusunuz:44:

nerde hata veriyor? en son çıkan kodun sadece [png] ile başlayıp biten kısmını yaz profile.

evet ben de anne olduğumdan beri daha ılımlı oldum..herşeye takılmıyorum.
ama nedense kaynanalar gelin olduklarını hatırlamaz veya doğum yaptıklarını.
mesela ben sezaryen olduktan sonra 2 gün anneme gittim diye eşim dahil herkes surat yaptı.yahu insan doğumdan sonra annesine ihtiyaç duymaz mı.. onları istemediğimi düşünmüşlermiş...
onlar yüzünden 2 gün sonra evime döndüm.hatta dönmeden 1 gün de onlarda kaldım.kısacası ameliyatlı lohusa halimle ev ev dolaştım. sonra evimde kendi kendime geçirdim lohusalığımı. annem de çok üzüldü.
şimdi ,eşim ameliyat olunca "ben seni anlıyorum insan ameliyatlıyken annesine babasına ihtiyaç hissediyor ,orda kalalım" dedim sırf bu olayın intikamını almak için.
kayınvalideme de söyledim,"anlıyorum çünkü ben de aynıydım" falan.. hala "o durum farklıydı bebek vardı" diyor.. "ben bebeği mi düşünüyordum,kendi canımın derdindeydim" dedim. anladıysa artık.. iyi kapak oldu.

hatta eşim ameliyata girerken benim doğumda giydiğim terlikleri giydi (büyük almıştım, ayaklarım şiş olduğu için)
ikide bir de başına kakıyorum.bıktı..
gece gece gerildim geneeezaten doğumum zordu lohusalık da resmen travma oldu bende unutamıyorum yaa

herkese günaydın kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun

ayyy canım ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor eminin tatlarıda öyledir yemiş kadar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…