Bende emzirmeyi isterdim böyle sağarak vermek çok zoroluyor, pompayla kankayız yani ona bişey olduğunu düşünemiyorum o derece
Çok geçmiş olsun cnm, iyiki annen yakınlardaymış da gelmiş. Yoksa hasta olunca çocukla uğraşmak zor helede iki taneyse
hımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek amandoğumdan sonra kaza yapmış araca döndük resmen
gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zor
ayşecik net 3 kez kalkar, bazen 4..
arkadaşlarını kıskanmış bence
biz de bugün üsküdar diye çıktık, bi baktık eyüp sultandayız..
hepiciğinize, bebelerinize dua ettim..
boğa mıııı?!
hiç boğaya benzemiyon kııı
inat mısın peki?:44:
ah canım beniiim.. sen kuzularını düşünüyorsun annen de seni
inş kısa sürede iyi olursun, Rabbim acil şifalar versin..
biz de hava güzel diye koyduk kızı arabasına, yağmurluğu da kapattık epey gezdik..
ama şimdi az hırıltı geliyor sanki nefesinden, inş üşütmemişizdir çocuğu:26:
Nedemk tatlim:)Evet sagol cnm tugcecim
hoşgeldin canım
kızlarr iştee bütün günün sonucunda ortaya çıkan ürünler
(tabii ev temizliği ve oğlumun bakımı dahil değil)
Eki Görüntüle 613327 Eki Görüntüle 613331 Eki Görüntüle 613328 Eki Görüntüle 613329 Eki Görüntüle 613330 Eki Görüntüle 613332
bi de resim boyutunu küçültcem diye uğraştım fotoğraf makinesinin ki büyük geldi
hoşgeldin canım
Eki Görüntüle 613327 Eki Görüntüle 613331 Eki Görüntüle 613328 Eki Görüntüle 613329 Eki Görüntüle 613330 Eki Görüntüle 613332
bi de resim boyutunu küçültcem diye uğraştım fotoğraf makinesinin ki büyük geldi
kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..
kızlar burda chicco polly mama sandalyesi kullanan varmıydı sanki ben mi öyle hatırlıyorum ? nerden ve ne kadar aldı öyle biri vardıysa bugün bakındık güzel gibi geldi ama bilemedim..
çok sevindim kullanan biri bulduğuma ben de çok beğendim ama kullanandan böyle duymak daha iyi oluyo ben de onda karar kılıcam sanırım mothercare'De baktık bizde orda da o 259du yanlış hatırlamıyorsam saraçhaneye de bakalım diyo eşim ama ben bir an önce almak istiyorum..bebişin güle güle büyüsün mamişleri yesin sandalyesinde...Biz kullanıyoruz Cokda memnunuz rahat ama büyük tabi bı de ağır kızım ondan başka yerde yemek yemiyo resmen cok rahat ettik. Oturtuyorum isimi gücümü yapıyorum tavsiye ederim e bebekten aldık 260 miydi neydi tamhatirlamiyorum kampanya vardı hala var sanırım
ben haftasonu baktım e-bebekte, bayaa bi araştırdım en güzeli chicco polly.
hem yükseklik ayarı var hem çift kılıflı hemde e-bebekte indirimde 269 TL.
ikinci el satışa ana kucağını verdim onun hediye çekini alınca mama sandalyesini almayı düşünüyorum.
çok sevindim kullanan biri bulduğuma ben de çok beğendim ama kullanandan böyle duymak daha iyi oluyo ben de onda karar kılıcam sanırım mothercare'De baktık bizde orda da o 259du yanlış hatırlamıyorsam saraçhaneye de bakalım diyo eşim ama ben bir an önce almak istiyorum..bebişin güle güle büyüsün mamişleri yesin sandalyesinde...
o nası bişey ikinci el satışta nereye veriyosun internette mi var böyle bişey bugün tam karacahilliğim üstümde benim :44::44:
Burçlar sinirlenince :))
Koç: Açar ağzını yumar gözünü ağzına geleni söyler
Boğa: Boğayı susturmanın tek yolu Koli bandı
İkizler: Çenesi bi düştümü kimse kaldıramaz , başınızda et bırakmaz
Yengeç: Suskun duruşuna bakıp aldanmayın içinden konuşur, tehlike yani..
Aslan: Camı çerçeveyi indirir karşısındaki pes edene kadar konuşur, yinede pes etmez.
Başak: Kafada saç bırakmaz adamı mezara sokana kadar konuşur.
Terazi: Anlayışlıdır terazi pek dır dır etmez, ama konuşursa ortalık karışır. buda tehlike yani .
Akrep: Buda pek konuşmaz ama konuşursada konuşturduğunuza pişman eder .
Yay: Çok konuşur kafa şişirir neye uğradğınızı şaşırırsınız. bunalım yani .
Oğlak: Oğlak Konuşursa mahalle dinler, terlikler, vazolar havalarda falan .
Kova: Konuşmaz başka tarz intikam alır, adamı intihara sürükler
Balık: Sesi çıkmaz balığın , ona kıyamaz kendinize zarar verirsiniz
yaa bir sürü de arttı keşke yakın olsaydıkbende temizlik yaptım ve çok açım
hepside benim sevdiğim şeyler
tiramusaya bittim.ellerine sağlık bebekle çok iyi çeşit yapmışsın
sen tiramusuyu labne peynirlemi yapıyorsun?
tarif edermisin
Burçlar sinirlenince :))
Koç: Açar ağzını yumar gözünü ağzına geleni söyler
Boğa: Boğayı susturmanın tek yolu Koli bandı
İkizler: Çenesi bi düştümü kimse kaldıramaz , başınızda et bırakmaz
Yengeç: Suskun duruşuna bakıp aldanmayın içinden konuşur, tehlike yani..
Aslan: Camı çerçeveyi indirir karşısındaki pes edene kadar konuşur, yinede pes etmez.
Başak: Kafada saç bırakmaz adamı mezara sokana kadar konuşur.
Terazi: Anlayışlıdır terazi pek dır dır etmez, ama konuşursa ortalık karışır. buda tehlike yani .
Akrep: Buda pek konuşmaz ama konuşursada konuşturduğunuza pişman eder .
Yay: Çok konuşur kafa şişirir neye uğradğınızı şaşırırsınız. bunalım yani .
Oğlak: Oğlak Konuşursa mahalle dinler, terlikler, vazolar havalarda falan .
Kova: Konuşmaz başka tarz intikam alır, adamı intihara sürükler
Balık: Sesi çıkmaz balığın , ona kıyamaz kendinize zarar verirsiniz
Hımmmmm, enfes görünüyorlar.Ellerine sağlık.hoşgeldin canım
Biz de iyi ki almışız diyoruz, icat edenden de Allah razı olsun.Biz yurutece basladigimizdan beri oglumda bende daha mutluyuz.oglum önündeki oyuncaklariyla oynuyor.bende ev islerine vakit ayırabiliyorum.biseylere yetisebilince daha mutlu oluyorum.ben mutlu olunca oglumda mutlu oluyor.hem onunda özgürce hareket etmesi cok güzel.şimdi daha kaliteli vakit gecirioz.oyunlar oynuyoruz..ben pişman degilim umarim olmam..almayi düşünen arkadaşlar var nacizane ben tavsiye ederim
eline sağlık..tiramisunun kedidili bisküviyle yapılanı var o da pratik ve harika oluyor dene istersen,herkes beğeniyoryaa bir sürü de arttı keşke yakın olsaydık
evet canım labne peyniriyle yapıyorum iş zaten muhallebisinde
pasta kekini sütle ya da kahveyle ıslatıyorum
yarım litre süte
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
pişiriyorum kaynayınca altını kapatıp
bir küçük boy labne ve vanilya ekleyip çırpıyorum
önce hüplet sonra gümletdemek kovasın, açıkçası hiiiç tahmin edemezdim..
seni aslan, oğlak ne bileyim boğa falan diye düşündüm nedense
kova ve terazilerle iyi anlaştığımı biliyorum.
bir kez daha tecrübe ettim..
capri sun ı içitikten sonra şişirip patlatırlardı bi de yaa
buluşma yaza inş olacak..
yaza istanbuldayım, gelirim katılırım diyenler parnah kaldırsın bakim
selamm :)
ben de sizler gibi temmuz 2012 annesiyim,Allah'a çok şükür dünyalar güzeli bi kızım var..
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip ediyorum temmuz annelerini üye olmak bugüne kısmetmiş.
annelik konusunda sizlerden çok şey öğrendim umarım ben de sizlere faydalı olabilirim :)
FEYZA bu bana yapilirmi, diyetteyim bennn
Aksam kocisle sinemaya gidicez, celal ile ceren
arkadaşlar bende şu bebek çizelgelerinden yapmaya çalışıyorum.
bir türlü olmuyorhata veriyor sürekli yardımcı olurmusunuz:44:
hiç takılma o zaman diycem ama genede eşini o mu büyütmüş acaba ?
sonuçta ne kadar sevmesek kızsak da eşlerimiz üzerlerinde hakları var onların hatırına katlanmak lazım
eee annede olduk anlıyoruz bir çocuğa ne kadar emek veriliyormuş o yüzden bu açıdan bakarsak biraz daha ılımlı
olunabiliyor karşı tarafa karşı ama sana karşı hala kötü davranıyorsa tabi orası ayrı
günaydın kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun...
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?